Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:33:58
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: gruška A ste vidle, ko je imel zadnjič enkrat na Družinskem dvoboju en majico z napisom: NISAM ZGODAN AL SAM PLODAN Za posrat , pa kje se te majice dobijo, letos je kar nekaj 40-letnikov, dobra fora bi bla takale majica kva pa kakšna za ženske, a ve katera???? a tko misliš: NISAM ZGODNA AL SAM PLODNA (pismu, sem plodna, sem, očitno... ampak .... ) glej kdo se oglaša ... še ena lih tok plodna kot jaz se je oglasila ... pa po kilah sva tud tle nek ... po letih res ampak kile.... pa še nisem bliz tebe Matr Sliva, kašne lepe kvadratke zdej že delaš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:34:28
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Dajica en Lekadol plus C, pa en čajček z limono, pa tvoj nej te zmasira k pride iz gostilne pa boš jutr k nova se strinjam s scubo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:34:52
|
|
|
|
mama_milchy
|
vam pa se ja dogaja ; nekateri moramo delat ve pa čvek, čvek, čvek.... sej prav kr tako da ne boste zaspale: pa pozdravček z
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:35:20
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Kle mi ena soseda vsak večer s tako volo rolete dol meče, da sam čakam, kdaj mi bojo na glavo padle Še preselila se nisi dobr, pa že špetir delaš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:36:03
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: sonchek sem ti poslala.. pa še enga fulll lepga za vse...: Še meni Sonchek prosim men tut prosim,
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:36:55
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy vam pa se ja dogaja ; nekateri moramo delat ve pa čvek, čvek, čvek.... sej prav kr tako da ne boste zaspale: pa pozdravček z ... ti se kr pridruži... tle smo same fejst babe ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:37:20
|
|
|
|
scubadiver
|
Sliva se je pa naučila okvirčke delat. Bravo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:37:40
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, ti bi lahko imela: ZGODNA I PLODNA Gruška, a si ti tole spregledala Mama_Milchy dobrodošla med čvekami
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:37:54
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy vam pa se ja dogaja ; nekateri moramo delat ve pa čvek, čvek, čvek.... sej prav kr tako da ne boste zaspale: pa pozdravček z hvala
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:38:44
|
|
|
|
sliva10
|
jooly a ne. Zdaj ko jih znam
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:38:56
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy vam pa se ja dogaja ; nekateri moramo delat ve pa čvek, čvek, čvek.... sej prav kr tako da ne boste zaspale: pa pozdravček z Oo hvala za kafe, dej se še zjutri oglasi z eno kavo ker bomo spet čist zalimane od nočnega čvekanja. Pa dobrodošla med čvekami in naj ti služba hitro mine
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:39:09
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: sonchek sem ti poslala.. pa še enga fulll lepga za vse...: Še meni Sonchek prosim men tut prosim, prihaja.. zdej grem pa spat..moj je že na kavču zaspal.. nočkoooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:39:18
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Nisam zgodan, al' sam plodan, Nemam para, baš sam glup! Zato žene beže od mene, A ja jih volim kao lud.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:39:29
|
|
|
|
mama_milchy
|
Gruška; vas berem in se smejem; jaz še pol ure delam in pol šibam domov v krpe Debeluška, hvala.... Evo, vam pošljem še iz mognona,
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:39:56
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Kle mi ena soseda vsak večer s tako volo rolete dol meče, da sam čakam, kdaj mi bojo na glavo padle haha upam da ne tista soseda k sem ti jo predstavila
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:40:11
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ma ne, klofamo na strani novemberk, daj si poglej, za crknit se smejemo... mama_milchy .... ti si pa od naše Debeluške kolegica, a ne?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:40:28
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: sonchek sem ti poslala.. pa še enga fulll lepga za vse...: Še meni Sonchek prosim men tut prosim, prihaja.. zdej grem pa spat..moj je že na kavču zaspal.. nočkoooo On spi, teb pa prihaja
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:40:38
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Sliva se je pa naučila okvirčke delat. Bravo hvala, k sm blond je mal trajal
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:40:58
|
|
|
|
jooly
|
Moj otrok hoče jest. Grem. Jutr moj sine praznuje pa morm bit brez podočnjakov - če bo slučajn kšn fejst očka svojga otroka prpelu
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:41:50
|
|
|
|
scubadiver
|
mama_milchy hvala za tortico
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:42:21
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Moj otrok hoče jest. Grem. Jutr moj sine praznuje pa morm bit brez podočnjakov - če bo slučajn kšn fejst očka svojga otroka prpelu lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:42:46
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, ti bi lahko imela: ZGODNA I PLODNA Gruška, a si ti tole spregledala Ma ne, sam men je tok nerodn, da ne upam komentirat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:43:09
|
|
|
|
naraščaj
|
Lahko noč čveke
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:43:52
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, ti bi lahko imela: ZGODNA I PLODNA Gruška, a si ti tole spregledala Ma ne, sam men je tok nerodn, da ne upam komentirat a teb pa neroden?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:44:23
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj Lahko noč čveke Ma ne še no, pol se boš pa jutri pritoževala kolk maš za prebrat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?