sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek ..bo imela Gruška zvečer kaj za brat... ... saj ste nore .... 7 (SEDEM!!!!) strani od včeraj zvečer ... IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Mej je pa ta marela všeč...kaj mislite..pomoje bomo mi kr tole kupil..pa piše, da se full na majhn zloži.... ni pocen, ampak mi je všeč..hihiii in to naša RABIIIII!!!! http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169597 Hmmm, ja, sej vem, da bi me zdej trume oboževalk Zappa linčale, sam meni se zdi ta vozek predvsem lep, ne pa tolk fajn. Nima namreč nobenega naklona, tako da more bit otrok že fajn velik za ga noter dan, če pa zaspi je v tistem sedežu čist skrivenčen. Tud kolegica ga je mela in mi ga je iz vsega srca odsvetovala....še posodit mi ga skor noče, čeprav ga več ne rabi. Sonchek, če se boš kljub temu odločila zanj, počakaj da Neli zrase vsaj tja do 1 leta? Tole se pa čist podpišem!!! Sem ga tudi jaz že hotela kupit, pa sem videla, da je samo vizualno privlačen... SONCHEK - ODSVETUJEM !!!!!!! Ne samo to, da se ne da spreminjati naklona, če otroček spi .... ta voziček ne smeš niti spustiti, če je otrok noter, ker je tako nestabilen, da se kar prekucne v rikverc, ne smeš niti najlažje vrečke obest na ročaje, kaj šele torbo oz. nahrbnik (z rezervnimi plenicami npr.).... mi smo že parkrat lovil nečakinjo, da ni padla ... pa večji kot je otrok, bolj "miga" not in je vedno bolj nestabilen ... ga ne maram, če mi ga zastonj kdo da ... hvala vam vsem za pripombe o tem vozičku...zdej bom pa res orng premislila... Všeč mi je k piše da se fulll na majhno zloži, to me je še najbolj pritegnilo pri njem, no pa lepota tudi, seveda