gruška
|
Danes sta pa dve moji prijateljici rodili in to v razmaku pol urce ... Prva ima punčko Emo, druga (jo tud Skaana pozna) je pa rodila punčko Tio ... no in ta druga mi je mal pred dvanajsto poslala sms, da čaka frej porodno sobo ... ob 13:41 je pa rodila (pa sprožen porod je imela - ob 12ih niti voda odtekla, niti popadkov ne...) brzina, ni kej .... Pa moja sestrica je imela danes nuhalno in so ji povedali, da bom (97%) teta in ne stric ...... (ja, še eno pupiko bomo imeli pri hiši ) Midve sva pa dons dolgo spale, pol so pa delavci prišli (delamo teraso), pa tako čudno vreme je blo, sva se kar crkljali not ... sem kamin zakurila in je blo prav luštno .... pa mal sem cunje prala in sortirala od Taje... mi je sestra vrnila dve potovalki cunj še od Pike (sem ji posodila za njeno hčerkico), tko da Taja definitivno ne rabi čisto nič do ...... hmmmm ..... pubertete ......... To je res fino, ker sta Pika in Taja isti spol (itak) in isti letni čas.... bomo vsaj pri cunjah prišparal .... Vam povem, da mam kar nekaj cunj, ki mi jih je dala soseda od njene hčerke, pol jih je nosila Pika, pa moja nečakinja, pa zdaj jih ima Taja, pa še za drugo nečakinjo bojo .... 5 punčk ... pa so čist lepe cunjce....itak pa otroc tok hitr prerastejo, da je res brezveze kupovat ne vem kaj .... Timon & Vasja & Larisa - ČESTITKE Tannaya - Sliva - zakaj te pa ne bo k Debeluški .... daj no, vaju poberem, pa gremo z enim avtom .... Anit28, si pa faca ... zakaj me pa nisi pod mizo ruknla, da ti povem katera je katera ........... Sam Scuba, a si opazila... kamorkoli gremo vejo kdo sva midve, ostale se pa še spoznavajo med sabo ....... Ninocka, a je kaj čudno, da Ruben tok čveka - poglej dolžine svojih postov 28 € za pedikuro je zame velik .... jaz dam 18€ .... Oranža - Tintin pa Manca sta brez prevoza - mogoče bi eno od njiju loh pobrala ... (kaj zdaj berem, da tud tebe Oranža ne bo, al kaj ) ... nč več jasn ... No, sva končno kupili steklen ribežn (v Merkurju v BTCju).... Jaz mam pa zadnje čase tok na minimumu cukr ... skoz bi jedla sladkarije .... Grem iskat en piškot, pa umit pa spat .... pa ne tok klofat jutr .... Aja, še zračunat moram za tupperware ... vam pošljem (upam, da še dons) ZS...