mehurčica
|
Dobro jutro! Valči, upam, da danes Lari uspe! Kaj pa če ji ne? Kaj so ti rekli? Nina pa naj se tudi čimprej pozdravi! Pandica, boš probala v sredo še mei tai in se boš sama odločila. Jaz sem imela včeraj sling v park, ker sem dala mei tai k teti in sem kar dolgo nosila Eni v slingu. Mi je sling zakon, ampak mei tai tudi. Pri mei tai-u lažje zaspi. V slingu si je namreč ne znam lepo naštimat v "zibelko", pa še nazadnje ko sem jo dala, se je pritoževala. Sem si jo včeraj tudi na hrbet dala v slingu in je zunaj ne bi upala tako nosit, ker bi mi po moje spolzela na strani pri krogecih dol. Za doma, tolko da jo dam malo na hrbet če kaj kuham, je pa ok. No, jaz če ne bi še nič imela in bi probala oboje, bi se sigurno odločila za mei tai. Eni je danes spala do 8h, ampak to samo zato, ker ni spala od 4:30 - 6h. Malo se je menla, malo je pojamrala, malo zadremala, malo pojokala, ko je končno spet bila dobra ziza, je pa zaspala. So pol že ptički čivkali. No, zvečer pa gre zdaj že kak teden lepo spat ob 19h. Kinnie, kje imaš slikico za avatar??? Skuštrana, Arsen pa je taki lepi smejko. Pa luknjice v ličkih. No, pa imamo tudi Mariborčanke malo dežja, da nam zalije travico. Jutri bo pa spet lepo vreme. Kaj boste danes kaj počeli? Mi bomo šli verjetno do Leclerca, ker imajo neka igrala in tam ponavadi ni take gužve, kot v Europarku ali Planetu Tuš. Me kar mine, ko vidim trgovine polne (prepolne) ljudi.