|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
11.4.2008 10:20:23   
*kinnie*
Skuštrana: waw super  internetna stranuser posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
11.4.2008 10:24:52   
Margareta
Sem se šla zvagat - 62 kg, velika sem pa 165. Saj ni čudno, če imam pa tak apetit. Res sem pujda.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
11.4.2008 10:26:49   
drobižek
user posted image

No super, hvala za odgovore glede vode...čez morje ga itak ni, jasno....ampak gremo zdaj malo na počitnice in bo tudi naša Živica malo zaplavala...

user posted image morje, morje, morje

user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
11.4.2008 10:30:47   
*pikijakob*
hvala za pozdrave

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
11.4.2008 10:37:24   
drobižek
oktoberka - hvala, ker si se potrudila in šla iskat. Čez morje ga ni...gremo nekam v morske kraje in bomo iskali bazen z morsko vodo

jasna in kinnie - vama tudi hvala

Margareta - kaj boš potem rekla na to???? Isto visoka kot ti, domov prišla z 70 kg, se zredila za 4 kg, zdaj imam 68kg (ampak z ločevalno dieto), pri kateri še kar vztrajam... user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
11.4.2008 10:40:47   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Margareta - kaj boš potem rekla na to???? Isto visoka kot ti, domov prišla z 70 kg, se zredila za 4 kg,

Pri meni še malček hujeuser posted image user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
11.4.2008 10:55:06   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

Sem se šla zvagat - 62 kg, velika sem pa 165. Saj ni čudno, če imam pa tak apetit. Res sem pujda.

pa ti si genau mojih meruser posted image user posted image jaz si želim pridet na 58 kg, preden dam na morju kopalke gor, pa kg me še toliko ne motijo, samo tauser posted image celulit, ko ga prej ni bilo.
A se kaj mažete proti njemu, jaz ne, se lena za te stvari. Samo si bom mogla kaj nabavit, že za boljši občutek, pomagajo pa tako nič ne te kreme.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
11.4.2008 10:58:48   
metkica1
Moja pikica spančka. Malo je pojedla, mogoče 10 žlic, pa dobro. Jo ne silim, edino čajeka pa full pije kar je super.
user posted image Pa kaj te viroze trajajo tako dolgo, me sva od ponedeljka bogice, ko sva prišle iz telovadbe. No upam, da se čez vikend porihtama in da boma drugi teden že uživale.user posted image

Če katera ve a ji lahko dam pesin sirup, je baje fajni, samo ne vem, če je za tak male. No mojmu sem kar rekla naj kupi, pa bom navodila prebrala, pa videla kaj piše, če pa ne, pa mogoče pride kdaj prav za tavečjo. V lekarni ti itak nič ne dajo za tako male.

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 11.4.2008 11:01:21 >

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
11.4.2008 11:04:07   
metkica1
Meni se nič ne da danesuser posted image , samo tukaj visim. Pa bi imela kaj za delat, pa še kuhat moram. Spet vpliva vreme na to počutje. Je kar faj, da se lahko na kaj izgovorim.user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
11.4.2008 11:04:20   
mehurčica
No, Eni je malo prej zaspala v slingu, medtem ko sem se jaz zibala na tem stolu in tipkala mnenje o slingu in mei tai-u na forumu o povezanem starševstvu. V slingu in mai tai-u vedno tako trdno zaspi, da ji duda po par minutkah kar ven pade. Drugače jo pa kar dolgo cuza.

Sedaj, ko greva na sprehod, je začela včasih celo protestirat in jo morem vzet ven in nist v nosilki. Meni je pa itak fajn, ker jo tako rada nosim.user posted image Res, ful mi paše, da je tako tesno ob meni. Včeraj sva šli s prijateljico v mesto na pizzo in je vse skupaj kar prespala v mei tai-u.

Danes je "korenčkojabolčnega" sokeca spila 20ml.user posted image Sem jo pa prvič posedla v ležalnik in je lepše jedla - po žlički sem ji dajala. Drugače sem jo imela v naročju in se je ves čas stran obračala in gledala vse drugo vmes. Jutri ji še dam to kombinacijo, potem pa mogoče še kaj zraven.
user posted image Za sokovnik baje ni kašasto sadje. Kaj pa če je hruška kar trda? Bi ji še dala malo hruškinega sokca zraven, ampak ne vem kako drugače ga naredit. Kako se sploh naredi sok iz kašastega sadja drugače - mislim, tako bolj na hitro, brez kakega kuhanja.

Pikijakob, dobrodošla.

Oktoberka
, tisti link, ko otročki plavajo na hrbtu je zakon. Jaz bi pa z veseljem to sporbala, ampak sem podobnega mnenja kot Jasna - izogibanje bazenom do 1 leta.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
11.4.2008 11:10:26   
mehurčica
Še ena slikica za desetke:
user posted image user posted image

Pa za naše šivilje (mei tai, babylegs,...): user posted image  user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2211
11.4.2008 11:14:33   
pingi
Evo, slikce so v albumu oz. dveh.
Skrivna beseda, ki omogoča ogled pa je pri obeh: kolosej2 (ja, vem, nisem ravno inovativna za gesla...)user posted image
Pa upam, da mi dekleta ne bodo zamerila kakšnih komentarjev...user posted image

Zdaj grem pa za nazaj brat, da vidim kaj je novega.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2212
11.4.2008 11:24:26   
*kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Meni se nič ne da danesuser posted image , samo tukaj visim. Pa bi imela kaj za delat, pa še kuhat moram. Spet vpliva vreme na to počutje. Je kar faj, da se lahko na kaj izgovorim.user posted image

a mi misli berešuser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
11.4.2008 11:32:11   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka
Ja, men ste tud dale mislt. Js Zarjo ful oblečem. Ma frotirasto pižamco, pa ponavad čez še nogavičke, pa debelo spalno vrečo, pa pokrita je z rjuhico. Too much, a ne?
Joj sm js smotana. Bom jo dons manj oblekla pa bomo pol vidl al so zobki, al je bla vročina kriva za zbujanjeuser posted image

Uf... a ni nič prepotena. Lia kar tečna postane če ji je prevroče in sploh noče spat. Tako da čist možno da niso zobki user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 2214
11.4.2008 11:34:56   
oktoberka
Pa upam, da mi dekleta ne bodo zamerila kakšnih komentarjev...

Sej ni nobenih komentarjevuser posted image

Slikce so pa super!user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
11.4.2008 11:36:02   
oktoberka
Uf... a ni nič prepotena. Lia kar tečna postane če ji je prevroče in sploh noče spat. Tako da čist možno da niso zobki

Ne, nč ni prepotena. In tud ni ful vroča. Zato pa je niti nisem poskušala manj oblačit. Mislm pa da so vseeno zobki.user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
11.4.2008 11:36:55   
skuštrana
Oktoberka, so komentarji..ko klikneš na sliko da se poveča ga vidišuser posted image

super slike, pa mehurčica vaše tudi user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 2217
11.4.2008 11:45:54   
skuštrana
Še malo slikic našega 6 mesečnika user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
11.4.2008 11:56:01   
VANILI
Ma to ni resuser posted image
dam malega v ležalnik, da bi spal in zviznem poledat sem, evo se že preteguje...
spet ne bom mogla nič napisat!!
Samo tole pa vseeno:
Skuštrana, čestitam za 6 mesecev , pa lepo napredujte še naprej
glede bazenov sem se pa pozanimala na mon-u, pa menda je termalna voda itak polna bakterij, tako da ni bogve ok, ampak kaj bomo zdaj naše male prikrajšali za vse užitke čofotanja ali kaj??
Sem pa kupila malemu kopalkice za v bazen, stanejo 15 evrov in sotake, da menda bakterije ne gredo noter, lulanje gre ven, kakec pa ne. Boljš kot kopalne plenice, ki postanejo težke pa še ful jih moraš kupovat.
Take lepe rumene z ribicami, kupila v bc.
zdaj pa moram it, najbolj da se čist odklopim pa vas zvečer kaj preberem.
Ma kje vidte kake slikce? Moj računalnik jih ne pokaže. In kje je skuštranina stran? Jaz bi tud vidla!!user posted image

aja, tudi jaz bom pohvalila vse vas desetke, čeprav vas ne pozam, se tle prav fajn počutim, ste fejst, ja!!!user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
11.4.2008 11:59:21   
*kinnie*
Pingi: super slikceuser posted image user posted image user posted image , mi je uspelo odpreti tudi tretji album iz srečanjauser posted image

Edino Jasno sem si prav predstavljalauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
11.4.2008 12:03:37   
VANILI
joj, Teo mi dovoli, da še nekaj napišem, o mojih kilahuser posted image
ko sem prvič rodila, pri "rosnih" 30-ih,sem v treh mesecih shujšala na 53 kg (in 165cm). Super. Ampakzdaj! V nosečnosti si pridelala 70 kg (!!!), potem lepo šla dol na 63, a potem obila slonovski apetit in šla nazaj na 70!!!!!!!!!!user posted image
Pa tok debela nisem bla še nikoli!!!
Oblčem lahko samo nosečniške hlače in ene roza žametke, ki so raztegljive, groza!!!
Mož me tolaži, da naj pogledam, kakega korenjaka mamo in naj se ne sekiram, ampak se, sploh pa nimam motivacije, da bi kaj hujšala.
Problem je, ker zvečer, ko gredo spat vsi in se spravim na strokovca, me zagrabi panika in se potolažim s sladkimuser posted image
Živa ima eno posodico s sladkarijami, ki me kar kličejo: Miiiliiiiiii tukaj smo,,, samo nekaj nas pojej, ni treba vsega, noooo!!!!
In tako jih ubogam...
in lepo hrustam..
potem postanem naspidirana, ampak ne gremdelat seminar, o ne, pač pa likat, kajpospravljat

ma dajte no
čemu je to podobno

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
11.4.2008 12:06:32   
VANILI
oh... jaz pa ne morem pogledat slikic...user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
11.4.2008 12:09:58   
Margareta
mah pri meni je bilo isto, pri rosnih 32 sem rodila prvič  in bila po enem mesecu, na 55 kg, potem pri rosnih 35 rodim drugič in sem po 3 mesecih na 58 kg. Evo zdaj pa tole - 62 kg.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
11.4.2008 12:11:50   
pingi
Vanili, klikni ikonco album, ki je na dnu mojega posta. Potem pa odpri Srečanje desetk LJ 10.4. Še prej pa vtipkaš geslo: kolosej2

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
11.4.2008 12:15:36   
*kinnie*
Naš mali korenjak je naravnost zmazal jabolko+riž....očitno pa ne kuham tako slabo kot pravi možekuser posted image
o kilah si kaj dosti sploh ne upam napisati....zdaj ko sem na porodniški, se vsak dan prav potrudim, da je kosilo okusno, to pa potegne za sabo marsikatero odvečno kalorijo. Jaz sem imela že pred nosečnostjo prav prijetno zalogico, po porodu sem sicer v minusu, sedaj ene 4 kg,.....bomo res morali imeti 4 mulčke, ker sem po vsakem porodu lažja,....potem vam bom pa že konkurenčnauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?