živa
|
Se javim še jaz, sem doma . Na počitnicah nisem čisto zanemarjala RR-jevk , sva šle s *kinnie* na . Najprej bi se malo skašljala, če dovolite . Moj dragi danes prileti domov in sem dogovorjena, da ga grem iskat na Brnik. In tašča prijavi tastu, naj gre z mano, in on je bil seveda takoj za. Pa a res ne morem enkrat sama počakat možička, ga ornk poljubčkat brez znanih prič in imeti eno mirno vožnjo domov, da se pogovoriva, kaj vse je počel? Itak sem imela celo popoldne obiske, na katerih je tašča mojemu večjemu non-stop razlagala, kako ji je bilo dolgčas, ker se je potepal. Saj jaz razumem, da je mislila dobro in da ima vnuke rada, ampak kaj si misli dveletnik, pa ne vem - da bolje da nikoli nikamor ne gre, da ne bo stari mami dolgčas ali kaj? mai tai - jasna, kasija: jaz imem še vedno samo ukrojenega . Ni bilo časa za šivanje. Moram eno poklicat za podrobnejše inštrukcije , sem potem gledala tisti kroj pa mi kakšna stvar ni preveč jasna. skuštrana, lepa stran . Kasija, slonček je pa res carski . Klaudia: 10. 4. je mali dobil prvi zobek . Ni bilo kakih pretresov. Razvojna (joj, saj vem, da sem tečna s tem, ne mi zamerit, tako fajn je enemu malo pojamrat): sem bila danes tam in seveda ima naš mali težave - še vedno npr. mu glava pada nazaj, če ga potegneš za roke v sedeči položaj, in še več drugih stvari je narobe (da ne bom spet težila z naštevanjem), ampak - pazite: ker ni v rizični skupini (nedonošen, dvojček, zahiranček, normalna nosečnost), pri nas ne dobi NFTh, poleg tega "joj, res ste dobra v handlingu, super vam gre, krasno ga držite, praktično nobena mama ga ne položi pravilno na mizo, vi pa ste ga" ipd., kar pomeni, da mu ne bo hudega in torej res ne rabi NFTh na napotnico, "bo pa rabil vsaj še eno fizioterapijo, preden pridete spet k nam v RA, pojdite k nevrofizioterapevtki samoplačniško". In jaz plačujem zdravstveno zavarovanje. Srečanje: pridem, sem vas v četrtek pogrešala . Pingi, lepe fotke . Suzanamai, imaš ZS. Lp, živa
< Sporočilo je popravil živa -- 11.4.2008 21:22:35 >
|