|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
11.4.2008 22:24:43   
Marelica
Oj, se opravičujem, da vdiram v vašo temo.user posted image  Prišla sem pozdravit *pikijakob* in sanwebdro.user posted image  Ja, saj vem, bi lahko tudi prek ZS, ampak imam občutek, da se bomo še kdaj skupaj dobile na pijački v MB. Če seveda s svojim avgustovčkom in dvoletnico ne izpadem iz vašega klana 007.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
11.4.2008 22:27:30   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Jao, Jančika, spet bo poslauser posted image user posted image

Ja, Jančika mi je linke pobrisala, prvauila pač, saj ji nič ne zamerim user posted image

Ja, tako je, zato vas lepo prosim, da si ta link izmenjujete preko ZS. Hvala.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
11.4.2008 22:28:27   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

skuštrana,a veš da se je Arsen rodil na moj rd??

user posted image
Vanili oprosti za lažne rojstnodnevne čestitke. Sem zmešala zaradi zgornjega sporočila user posted image  V bistvu ti čestitam za x let in pol user posted image   Včeraj, ko sem brala, da slavita z arsenom skupaj, sem si mislila "aja, imate pa vsi isti rd". Joooj!

živa čestitke zobatcu user posted image

Zakaj moderatorji popravljajo - česa to ne smemo pisat?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
11.4.2008 22:29:25   
Klaudia
SREČANJE V CELJU ;
21.4.2008 ob 11h, planet Tuš

prijavljenih 22
- janja
- zivepo
- skuštrana
- noa1
- teka

- mišk
- metkica1
- Kasija
- suzanamai
- Alina_alin 
- jasna
- Pandica
- Klaudia
- drobižek
- tave

- mehurčica
- živa
- *Lana*
- 2ursae (?)
- pingi

- majoli
- sanwebdra

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 11.4.2008 22:40:10 >

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
11.4.2008 22:29:59   
*kinnie*
Jaz sem se pa sedaj prav napokala jagodnegauser posted image .

grem pa počasi user posted image .

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2305
11.4.2008 22:30:44   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
Zakaj moderatorji popravljajo - česa to ne smemo pisat?

Po domače povedan, ne smeš delat reklame user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
11.4.2008 22:31:48   
mišk
Klaudia, za Dono iščem krem oblekico, ker bom jst imela tak šopek in mož srajco. Vseeno hvala.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
11.4.2008 22:33:01   
mišk
Zdej grem pa spat, kajti Donči bo jutri ob sebi potrebovala spočito in dobrovoljno mamico!user posted image  Lahko noč.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
11.4.2008 22:33:48   
Kasija
Danes ni moj dan za rr kar nekaj pišem...

< Sporočilo je popravil Kasija -- 11.4.2008 22:35:20 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
11.4.2008 22:36:31   
sanwebdra
Mogoče pridem v Celje še jaz!!!user posted image

OK, nočko ...

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 11.4.2008 22:37:56 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
11.4.2008 22:37:33   
mišk
Rojstni dnevi, obletnice, obmesečnice...: Jst sploh ne dohajam, tak da se pri vseh čestitkah bolj nazaj držim.user posted image  Vidim pa, da ste nekatere zelo pozorne!user posted image  

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
11.4.2008 22:38:58   
valči
Dober večer!

Jaz zgubljena,sem prišla nazaj.Ker niti slučajno ne morem več sledediti debatam,ker ful pišem,se mi zdi,da je skoraj brezveze,da se štulim tu gor,ker enostavno ni časa sledit.Sem zabasana z gužvo,nori dnevi,jutri še poroka od moževega brata,pol pa malo počitka.Danes sem naredila poročno torto,pol pa konec s pečenjem za lep čas.
Nina
mi je bolana,ima malo vročine,smrkava je,hripava in kašlja,predvsem ponoči.Danes sva bili pri dežurnem pediatru in je viroza,nič hudega.
Lara
mi je včeraj zvečer pojedla špangico za laseuser posted image Sem letela z njo takoj v bolnico.na redgenu je bila v želodcu,danes zjutraj spet nazaj in je potovala naprej.Če jo jutri ne pokaka,greva spet v bolnico,upam,da bo vse vredu in da se ne bo kje zataknila,grozauser posted image
Punce,pazite na špangice,tiste,ki imate punčke,jaz bom zmetala vse stran in jih lep čas ne bo!!!

Spet moram it,me Nina kliče,hoče zizo.

Slikice s krsta bi zelo rada dala gor,pa mi jih ne potegne,ne vem,zakaj in kaj je narobe,drug teden,.ko bo mož pomagal.

Tako pestro in travmatično je pri naši hiši,skoz neki problemi in neka gužva,sploh ne vem,če bom lahko šla jutri na poroko,odvisno,kako bo Nina.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Neposredna povezava do sporočila: 2312
11.4.2008 22:39:03   
mišk
Mogoče pridem v Celje še jaz!!!

To je beseda!user posted image user posted image  Če bom pa celo jst pršla!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
11.4.2008 22:39:32   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: pingi
Sanwebdra, pa ravno našega Jakata si dala za primer oktobrčka, pa je v bistvu septembrček, kot tvojauser posted image

če pa je na začetku user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
11.4.2008 22:44:00   
mama06
NFTh - uspela sem si izborit blazinouser posted image user posted image user posted image . Vsaj nekaj pozitivnega v tem user posted image zosu, ki se dogaja zadnji teden.

skuštrana - altermama; si za???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2315
11.4.2008 22:44:40   
mišk
Oooo Valči, izgubljena duša!!user posted image  Si lahko kar podava roke. Tudi jst se zadnje čase bolj poredko javljam.
Najprej čestitke za poročno torto!user posted image  A kar sama si se je lotla! Svaka čast! Jst še svoje prve nisem spacala. Bom pa za Donin 1. rojstni dan. Bo taka-stoj pa glej!user posted image
Boga Lara!!! Ta punčka ti pa da zadnje cajte skrbi, a ne!? Držim pesti, da bo šla špangica po naravni poti ven, ker si česa drugega raje ne predstavljam!user posted image
Bom tud jst morala bit pozorna na Donine špangice, da ne bo kake katastrofe!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
11.4.2008 22:49:47   
jasna
Valči, user posted image  sej bo. Ma te stvari res pridejo na kupu, nouser posted image . Boš videla, da se bo tudi pri vas slej ko prej umirilo.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
11.4.2008 22:59:51   
Jenny Anny
Vidim, da ste vse tukaj danes, saj glede na vreme sploh ni čudno da je takouser posted image user posted image user posted image

Mehurčica
si me prav nasmejala s primerjavo s Kelly z Beverly Hillsa, pa saj Lane 31 je tud mislila da sem blond, no mogoče vama ustrežem in dam blond prameneuser posted image user posted image

Mišk medve se pa res že tolko časa menva za tole srečanje Šentjernejčank, da je skrajni čas, da kaj ukreneva na tem področju, če ne bom mogla res u Celje še jaz. No u Šentjern pridem naslednji vikend, pa sva kaj na vezi upam.

Pri nas je bla danes cela štala. Jutri greva z mojim na ohcet, pa sem ga cel teden morila naj proba kaj bo oblekel, pa je sam odlašal. Danes pa proba ene hlače, pa jh ne more zapet, pa proba naslednje, pa je enako,....
No sem mu rekla, sedaj si pa tako kot jaz, boš pač hodil z odpetim gumbom okol, pa bo. Sem ga potolažla, da sva na istem, da mava oba mišelinkota. No pol sem ga pa še mal razkurila in mu rekla, da je edina razlika ta, da jaz sem vmes saj enkrat rodila, on pa ne, pa je še zdaj jezen in viha nos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skratka potem smo se odpravli v štacuno po nove hlače, da bo na poroki lahko jedeluser posted image

Drgač pa čestitke vsem slavljencem in dobrodošli novi prispeli  člani in seveda zobkiuser posted image

Zdaj moram pa še likat, da bom še mal odvisna od likalnika, da ne bo moj reku, da sam za kišto težim in RR berem, pravi da sem odvisnicauser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
11.4.2008 23:02:01   
Margareta
drobižek - jaz sem tudi začela z ločevalno, ker si grem že prav na jetra.

mama06 - meni je Eva včeraj cel dan jedla tam po 50 ml, dobesedno sem se zjokala. Ker tako malo mi ni še nikoli, ampak je potem danes nadoknadila, je tri obroke popila cca 130 ml. Aja - pa še to jo nese, da ta otroček čist skozi miga. Mož ji pravi rejverka.

mei tai - pa izgleda res super in čisto enostaven za nadet.

Mehurčica - a si ti mogoče kdaj pisala blog?

O mišk, sem ti kar malo fovš. Jaz sem se poročila 5 let nazaj in sem bila tako vesela, no danes sem malo manj.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
11.4.2008 23:13:18   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

mei tai - pa izgleda res super in čisto enostaven za nadet.

Mehurčica - a si ti mogoče kdaj pisala blog?

Mei tai - ja, zelo enostaven je za nadet.user posted image Sem zdaj mojemu predlagala, da me posname, tako da bo še en filmček na youtube.user posted image

Ja, sem pisala blog nekaj časa(bubbles, tak zelene barve), ampak zelooo malo. Sem prelena za take stvari. Si me kdaj prebrala?user posted image Jaz sem tvojega zadnjič in sem se spet razjokala ob spominu na Ajšo.user posted image Je bila tako lepa punčka.

Zdaj pa grem res dol. Lahko noč!user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
11.4.2008 23:17:14   
Margareta
Mehurčica - sem te brala. Se mi je zdelo, da si ti, pa še ime je prevod tvojega.

Neposredna povezava do sporočila: 2321
11.4.2008 23:17:17   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

Jaz sem se poročila 5 let nazaj in sem bila tako vesela, no danes sem malo manj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... kaj pa naj to pomeni? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
11.4.2008 23:20:28   
Margareta
Mah, na vseh poročnih slikah se sama sebi zdim tako smešna, ker sem nasmejana do ušes. Taka evforična. Ker v resnici sploh nisem taka. No, razen na teh slikah. 

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
11.4.2008 23:30:05   
skuštrana
Tako pestro in travmatično je pri naši hiši,skoz neki problemi in neka gužva,sploh ne vem,če bom lahko šla jutri na poroko,odvisno,kako bo Nina.

kaj naj ti rečem drugega kot drži se...za dežjem pride sonček in tudi za vas bo prišel...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
11.4.2008 23:48:46   
jasna
Kako vidim komentarje pingi ob fotkah?user posted image  Ma sem smotanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?