valči
|
Dober večer! Jaz zgubljena,sem prišla nazaj.Ker niti slučajno ne morem več sledediti debatam,ker ful pišem,se mi zdi,da je skoraj brezveze,da se štulim tu gor,ker enostavno ni časa sledit.Sem zabasana z gužvo,nori dnevi,jutri še poroka od moževega brata,pol pa malo počitka.Danes sem naredila poročno torto,pol pa konec s pečenjem za lep čas. Nina mi je bolana,ima malo vročine,smrkava je,hripava in kašlja,predvsem ponoči.Danes sva bili pri dežurnem pediatru in je viroza,nič hudega. Lara mi je včeraj zvečer pojedla špangico za lase Sem letela z njo takoj v bolnico.na redgenu je bila v želodcu,danes zjutraj spet nazaj in je potovala naprej.Če jo jutri ne pokaka,greva spet v bolnico,upam,da bo vse vredu in da se ne bo kje zataknila,groza Punce,pazite na špangice,tiste,ki imate punčke,jaz bom zmetala vse stran in jih lep čas ne bo!!! Spet moram it,me Nina kliče,hoče zizo. Slikice s krsta bi zelo rada dala gor,pa mi jih ne potegne,ne vem,zakaj in kaj je narobe,drug teden,.ko bo mož pomagal. Tako pestro in travmatično je pri naši hiši,skoz neki problemi in neka gužva,sploh ne vem,če bom lahko šla jutri na poroko,odvisno,kako bo Nina.