|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
12.4.2008 10:16:31   
sanwebdra
user posted image  Še slikice iz srečanja Štajerk v javnih albumih - *pikijakob* jih je gor dala!!!
Pandica ... si hotla videt ...

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
12.4.2008 10:17:21   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Kinnie, kje imaš slikico za avatar???

Sem se trudila, da bi dala novo v avatar, pa ne znam pomanjšati....pa album sem hotla dopolniti, pa ne greuser posted image moram  še mal študirati

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2352
12.4.2008 10:20:37   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
pa ne znam pomanjšati....

Uporabi Microsoft Office Pictur Manager ... user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
12.4.2008 10:29:34   
jasna
Štejerke, uf kakšne lepe slikice. In deca in mamiceuser posted image . Pikijakob, a se ti da zraven dopisat imena? Vas na videz že malo poznam ampak ne vem katera je katerauser posted image

Slišim vriskanje iz neličine sobe. Gremo ven...

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
12.4.2008 11:59:45   
*Lana*
Hojla!
Moj mali spi, js pa veselo na RR. Prej sem imela obiske, tk da se niesem mogla javit.
Ful ste pridne pr pisanju user posted image , js pa ponavadi imam čas zvečer, ko malega položim spat, pa vas na hitro sam preberem, potem pa sem že ful utrujena in grem spat.
Super ste na slikah user posted image

Dejte mi povedat, kak so vaši glede gh. Mi2 uvajava že skoraj 14 dni, pa ne je najbolj, najprej sva začela s korenčkom, nato krompir, zdaj sva pri cvetači, pa se mi prav spakuje zraven user posted image  Upam, da bo pri sadju bolje user posted image

Nč, grem zdaj cvetačo dat kuhat, popoldan pa gremo na roj.danuser posted image

LP

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
12.4.2008 12:28:58   
mišk
Gosta hrana: Začeli smo s kuhano in pretlačeno jabolko, a se je zraven pačla in jokala, kao da je kislo!user posted image  Potem sem ji dala riževo kašico in je zeloo malo pojedla. Nadaljevali smo s korenčkovim frutkom, ob katerem je kar godla od zadovoljstva.user posted image  Prvi mesec je pojedla vsega zelo majhne količine. Po par žličk, razen korenčkovega frutka je zmazala skoraj celega (ta malo pakungo). Sedaj poje skoraj vse kar dobi. Tudi tiste najbolj smrdljive frutke od zelenjave.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
12.4.2008 12:32:42   
mišk
Aha, pa banano ma ful rada. Ampak najraje tako, da ji kar celo držim pred ustki in jo liže.user posted image

Danes smo imeli spet eno zelo lepo noč. Spala je od pol osmih do skoraj pol desetih brez prekinitve!user posted image

Na kak način se vaši zjutraj zbudijo? A jokajo? Dona je vedno zjutraj tako vesela in dobre volje. Nikoli me ne zbudi z jokom, ampak s tem, ko ropota z ropotuljico ali pa praska po posteljnini. No, včasih tudi privriska v novo jutro.user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
12.4.2008 13:57:43   
lane31
Kako turoben dan.....sam dež........pa izgleda da bo še jutri ,midve pa seveda spet sami doma  user posted image  
Mišk.......skoraj ne pomnim jutra z jokom ,vedno čebljanje,ali pa kar gleda naokoli
Gh....včasih vse ,včasih nič

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
12.4.2008 16:31:46   
*kinnie*
Sem mal pogledala gor, sem mislila, kolk ste napisaleuser posted image

No jaz sem imela sedaj misijo nemogoče, urejanje albumov in učenje spreminjanja velikosti slike.
Sanwebdra, dobro da si napisala, pojma nisem imela, da imam ta programuser posted image in je uspelo, jupiiiuser posted image ,  tako da imam sedaj spremenjen avatar. No pa albumčke sem uspešno dodala, tiste ki zanima, je geslo isto kot prej.

Zdaj pa grem, sem dobila novo miško, pa je potrebna inštalacijauser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
12.4.2008 16:50:44   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mišk
Danes smo imeli spet eno zelo lepo noč. Spala je od pol osmih do skoraj pol desetih brez prekinitve!user posted image

To pa mora biti rekord!!user posted image

Kinnie, me veseli, da ti uspelo - super avatar, Žani je itak taki cuker ... Pa geslo bi prosila!!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
12.4.2008 17:16:29   
*kinnie*
Ga bom kar tukaj napisala 20032007

Neposredna povezava do sporočila: 2361
12.4.2008 17:17:27   
oktoberka
O, kašn dan! Zjutri smo šli v šoping in sem si mal za oblečt kupla, pol smo domov pršli, sem kosilo skuhala in smop skupaj pojedli, pol sva pa z Zarjo šli u mižule in sva OBE  spali 1uro in pol!user posted image O, kok je pa pasal...
Zdej sem pa še vsa mutava, tko da boljše da neham pisat in grem mal potelovadit.

LP

http://oktoberka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 2362
12.4.2008 17:18:41   
*kinnie*
Sanwebdra, vidim da si še tu, evo bom ta čas skuhala eno kavico...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
12.4.2008 17:30:00   
*kinnie*
Kavica je kuhana, tako, da si kar postrezite....user posted image
Zdaj lahko mal spet na RR visim, je šel možek ven s ta večjo....user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
12.4.2008 17:34:51   
Pandica
Ojla babuške!

Mi2 pa sma se spet potepali, itak user posted image nič novega, ne?

Smo bile danes moja mami, Zala in jaz na "terenu" . Kupila sem si ene čevlje user posted image , jupi kako so lepi , ene pa še babica moji miški. Pa barvo za Zalino sobico smo kupile, potem pa smo šle v Europark. Norišnica, kakšno je bilo. Polno Hrvatov kam pogledaš. No, tam smo šle kar gor v Spar na kosilo, Zalika pa ga je lepo prespala v vozičku.
Aja, Sanwebdra pa v Pikapolonico sem šla gledat za ono elek. varuško od Fisher Price-ja, ki jo imaš tut ti. Nisem še je kupila zaradi tega, ker me mogoče malo moti, da nima na obeh enotah funkcije, da lahko daš noter baterije, če recimo zmanjka elektrike pa max. vleče na 120 m mi je povedala prodajalka. Tako, da se bomo še mi2 posvetovali glede nje, da se bom lažje odločila  user posted image user posted image user posted image

Aja, pa nove baterije za polnit za moj fotič sem kupila user posted image   sem se spomnila tako, da se bomo lahko v sredo full slikale, jeeee  user posted image user posted image

Mehurčica   ja, bom še v sredo probala Mei Tai, pa še 1x sling, ker si ga prejšnjič nisem ravno vredi gor naštelala se mi zdi. Da se bom lažje odločila. Čeprav se bolj nagibam k slingu, zarad tega, ker se mi zdi, da pri mt se mi nebo dalo vezat onih trakov na sto koncih user posted image   pri slingu pa jih ni in se mi zdi enostavnejše.
No, bom videla. Pa hvala za nasvete in posojo mt in slinga  user posted image

Lane31   kako si me nasmejala, ko si uporablja besedo "vandraš" user posted image user posted image
Kje jih pobiraš? user posted image

Katera je govorila o user posted image ? Jaz sem si ravno skuhala turško, pijem jo z mlekom, ker sem full zaspana user posted image   če bo kaj pomagala. Tako, da, če katera želi še je imam malo... user posted image

Zdaj pa bom probala Zalo prestavit v posteljico, ker mi spi tukaj na rokah na blazini za dojenje. Bomo videli kaj bo. Probati ni greh pravijo, ne?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
12.4.2008 17:41:08   
mišk
Čudno. Danes je pa tako grdo vreme, pa ste tako malo napisale!
Mi smo imeli danes obiske, sedaj pa je Dona zaspala.

A ve si boste vse še kakšne manjše vozičke ali marele nabavle?
Mi imamo sedaj TFK-ja Jogster twist, ki je ogromen in tehta 14kg, zato je zelo neprimeren za prevažanje z avtom. Pa malo razmišljam, da bi še kaj manšega nabavla. Všeč so mi tudi ti manjši trikolesniki a so zelo dragi. Vsi so okoli 200 evrov, pa še baje niso neki glih stabilni.
A ima katera buggy board? Kako se kaj obnese? Če bomo imeli (po načrtih) majhno raZliko med dvema otrokoma, bi nam prišel kar prav.
Samo se mi zdi, da moraš potem ful gledat kako hodiš za vozičkom, da ne brcaš skoz v tisto desko!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
12.4.2008 17:49:32   
Pandica
Mišk joj, sploh mi ne govorit o "marelah"
Ta voziček, ki ga imamo mi zdaj ima 19 kg tako, da veš kako to zgleda, ko ga dajem iz avta ali pa vanj. Skoraj se po**** zraven user posted image user posted image

In sem ravno zaradi tega že oblaufala vse baby trgovine in pregledala kaj imajo od "marel" . Samo kot si že napisala, da je problem, ker so te ko bi jaz imela vse nad 200 e.
Všeč mi je full recimo Peg Perego PLIKO P3 CLASSICO, stane pa 241 e.
A ga ima slučajno že katera? Kako je zadovoljna z njim?

Pa Quenny Buzz mi je tut lep, samo ti so šele svinjsko dragi.
Sem gledala v BC full lepega, roza oranžno kombinacijo, cena pa 413 e. Mislim, halo. To pa mi je malo too much dajati za drugi voziček.

Kaj bi ve nardile punce?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
12.4.2008 17:51:53   
Pandica
KLIK

To je ta PP, ki se mi dopade user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 12.4.2008 20:48:40 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
12.4.2008 17:52:21   
*kinnie*

Čudno. Danes je pa tako grdo vreme, pa ste tako malo napisale!

A ve si boste vse še kakšne manjše vozičke ali marele nabavle?

Jaz sem tudi mislila, koliko bo napisanegauser posted image
Jaz imam marelo še od Anje. Ampak to tako marelo, ki je res marela in nič večuser posted image Tudi ležišča ne moreš spustiti. Bo pa kar nekaj časa še počakala na uporabo, ker mali gospodič niti sedi še ne sam. Nam je najbolj prav prišla po 1. letu, če je bilo potrebno kje dlje hoditi, ali pa za dopust ( avion),...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
12.4.2008 17:54:57   
Pandica
Pa ta Quinnny

http://images.baby-center.si/05/0021/0006/imgArticle_169571.jpg

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
12.4.2008 17:58:06   
mišk
Pandica: 19 kg?! Pa sem mislila, da imam jst najtežjega bika med vozički!user posted image
Katerega pa imaš?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
12.4.2008 17:58:14   
Pandica
Sanwebdra   sem pogledala slikice, lepe so, samo smo malo na glavo obrnjene, ne? user posted image  user posted image  user posted image

Daj mi povej kako si narihtam v avantarju slikico od male? A je težko? Ker pomanjšat ziher nem znala, to že itak vem naprej  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
12.4.2008 17:59:02   
Pandica

Pandica: 19 kg?! Pa sem mislila, da imam jst najtežjega bika med vozički!user posted image
Katerega pa imaš?

Hoco- ta, model Big Foot

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
12.4.2008 18:00:39   
mišk
Meni se drugač quinny buzz tud ful dopade, a ta naj bi bil bolj za prvi voziček. Qunny zapp je bolj kot marela. Mojemu možu sta pa oba ful grda!user posted image  Nima okusa.user posted image  
Jst sem tudi malo razmišljala o TFK Buggster-ju. Pa je preko 200 evrov! Ima pa samo 7kg.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
12.4.2008 18:01:00   
nova10ka
evo nas doma. sva bili s tjašo tri dni pri mojih starših, ker je šel user posted image na službeno pot. so mi starši mal pomagali, da nism bila 24 ur na dan sama z njo. zdaj si moram pa neki časa vzet da vas preberem in pridem na tekoče.

pozdravjene nove desetke, vanilli, desetka007

s tjašo sva ful naspidirani, v četrtek na bamberdamu, v petek na plavanju, dans na predavanju nevrofizioterapevtke Jožice Potrč o gibalnem razvoju dojenčkov od 6-12 mesecev. sta bila samo dva dojenčka na predavanju, pa ju je pol ona dve uri telovadla... tjaša je potem zaspala k ubita, hihihi. jo je tolk premetavapa po tleh pa iz boka na bok, pa v sedečke, pa na vse štiri... user posted image je ful uživala, zdaj je pa že cel popoldne čist zdelana...

pa jemo že 5 dni gosto grano. čist ji je šeč koleraba...

ok, zdej pa sirena...

se pišemo

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?