Pandica
|
Ojla babuške! Mi2 pa sma se spet potepali, itak nič novega, ne? Smo bile danes moja mami, Zala in jaz na "terenu" . Kupila sem si ene čevlje , jupi kako so lepi , ene pa še babica moji miški. Pa barvo za Zalino sobico smo kupile, potem pa smo šle v Europark. Norišnica, kakšno je bilo. Polno Hrvatov kam pogledaš. No, tam smo šle kar gor v Spar na kosilo, Zalika pa ga je lepo prespala v vozičku. Aja, Sanwebdra pa v Pikapolonico sem šla gledat za ono elek. varuško od Fisher Price-ja, ki jo imaš tut ti. Nisem še je kupila zaradi tega, ker me mogoče malo moti, da nima na obeh enotah funkcije, da lahko daš noter baterije, če recimo zmanjka elektrike pa max. vleče na 120 m mi je povedala prodajalka. Tako, da se bomo še mi2 posvetovali glede nje, da se bom lažje odločila Aja, pa nove baterije za polnit za moj fotič sem kupila sem se spomnila tako, da se bomo lahko v sredo full slikale, jeeee Mehurčica ja, bom še v sredo probala Mei Tai, pa še 1x sling, ker si ga prejšnjič nisem ravno vredi gor naštelala se mi zdi. Da se bom lažje odločila. Čeprav se bolj nagibam k slingu, zarad tega, ker se mi zdi, da pri mt se mi nebo dalo vezat onih trakov na sto koncih pri slingu pa jih ni in se mi zdi enostavnejše. No, bom videla. Pa hvala za nasvete in posojo mt in slinga Lane31 kako si me nasmejala, ko si uporablja besedo "vandraš" Kje jih pobiraš? Katera je govorila o ? Jaz sem si ravno skuhala turško, pijem jo z mlekom, ker sem full zaspana če bo kaj pomagala. Tako, da, če katera želi še je imam malo... Zdaj pa bom probala Zalo prestavit v posteljico, ker mi spi tukaj na rokah na blazini za dojenje. Bomo videli kaj bo. Probati ni greh pravijo, ne?
|