|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
1.4.2008 13:31:53   
Kasija
janja za verižice mi je zmanjkovalo časaampak se jih bom lotila kaj kmalu, ker jih že pogrešam. materiala pa imam tudi veliko. sicer pa delam stvari po obdobjih - me primejo verižice, pa sveče, pa spet kaj drugega. trenutno je in šivanje.

verižica me skrbi da bi se zataknil in mu jo dajem dol ponoči.

suzanamai upam, da bo kmalu boljše zoji user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
1.4.2008 15:19:19   
živa
Hoj!

Vidim, da včeraj kljub vsemu nisem bila zadnja user posted image .

Danes zjutraj sem se končno prepričala in šla z malim na pilates, nato pa še za uro in pol na sprehod. Zdaj večji spi, jupiii, mali še ne, ampak bo po mojem vsak čas user posted image . Mami pa na RR, potem pa ne vem, če ne bom šla tudi jaz malo oddremat user posted image .

Suzanamai, user posted image  za Zojo, da se ji čim prej sčisti nosek.

Alina_alin in jasna, jaz bi mojega user posted image  kar malo k vajinima user posted image  user posted image  poslala na inštrukcije, ker delata tako lepe in spretne punčke user posted image , da bo vedel za 3. otroka (morda nekoč), kako se stvari streže user posted image .

Mehurčica, kako se pa kaj vedejo vaši sosedje, zdaj ko imate še enega bebija doma? Sem brala takrat o Davidovih travmah in si mislila, kakšni ljudje vse obstajajo user posted image .

pot, jaz sem brala Harryja Potterja, ampak pri meni knjiga ni zdržala neprebrana dva dni navkljub dvema gavnarjema user posted image . Imam doma celo zbirko, naj bi bila za otroke user posted image , bere pa seveda mami.

Fluorove tabletke: mi je zobozdravnica dala recept in rekla, naj se sama odločim. Pa jih nisem dajala. Naša pediatrinja jih ne predpisuje.

Vrtec: včeraj sem oddala še dve vlogi, tik pred zdajci user posted image , zdaj pa čakam na vprašalnike za komisijo.

Deca spijo, naj mi bodo za zgled user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
1.4.2008 16:01:17   
lane31
Ma joj...3 strani....itak, da sem do zdaj že vse pozabla kaj je kdo pisal....mislim ,da se bom poslužila metode Alinne-alin v bodoče user posted image

Zjutraj se nisem mogla javit ker sva spali do pol9 ob 9h pa sta že mama in ata prišla,pa smo kar spokali ven do 14h user posted image  zdaj pa se že oblači nekaj

Tolko da vete...prodala sem par nosečniških cunj

Tak da če me kaj preseneti....me bote že oblekle,kaj user posted image

Nič grem možeku še malo družbo delat dokler user posted image  spančka....danes ima spet svoj maraton...včeraj pa je v celem dnevu le 1h -in to v 3-eh kosih user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
1.4.2008 16:03:08   
*kinnie*
Da se še jaz malo javim, imam trenutno nekaj časa, če se temu reče čas...oba sta slučajno pridna in se zabavata po svojeuser posted image
jaz pa hitro na RR prebrat, kaj ste napisale---se temu verjetno že reče odvisnost a ne?
Suzanamai user posted image za Zojo.

IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Tolko da vete...prodala sem par nosečniških cunj

Tak da če me kaj preseneti....me bote že oblekle,kaj

Jaz pa svojih še ne damuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 1.4.2008 16:04:06 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
1.4.2008 16:22:32   
micla
Pozdravček vsem.....

Končno lepo vreme. Pri nas trenutno 21 stopinj. Smo ble prej zunej in sem se ves čas tepla po glavi, da si nisem dala kratkih rokavov. Ful je toplo tle pri nas, pol pa še voziček poganjam v turbo izvedbi, da bi šel kak kilo še dol in me je v minuti zakuhalo. In sploh ne vem, kako oblečt ta malo. Vrečo in dekce sem že odstranla z vozička, gor sem ji dala eno felpico, ma sem ji potem kar odprla, ker je res toplo. Ma sploh ne vem kako naj jo oblačim.

Kako delate druge, al nimate še takih kvazi poletnih temperatur?
Se bojim, da je ne prehladim, če jo preveč ali pa premalo oblečem. 

Spet sem 5 strani v zaostanku, tko da vas gem zdej brat za nazaj, dokler mi spi, pol greva pa še eno rudno ven.

suzanamai........da bi pikica čimprej ozdravla.user posted image

micla

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
1.4.2008 17:07:41   
orka**
Kok ste ble spet pridne za pisat, nisem vas brala tri dni nič.

Mi smo bili namreč z Anejem dva dni v bolnici. Je dobil laringitis (vnetje sluznice grla in glasilk). Je bil tako bogi, je komaj dihal, tako da smo ga včeraj ponoči na hitro popokali in šli v Ljubljano. No zdaj pa smo že doma, se že veselo igra pod svojim igralom.

Lepo se imejte in čuvajte svoje malčke.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
1.4.2008 17:23:17   
skuštrana

Točno tole smo se včeraj spraševale ko smo šetaleuser posted image Arsen je imel gor samo trenerkico, zoknčke, bodi in čez  majčko...Liza pa v majci brez rokavovuser posted image Jaz pa vsa v temnih barvah, sem skor zgorelauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
1.4.2008 17:24:39   
skuštrana
Orka, user posted image IN SUPER DA STA ŽE DOMAuser posted image in se je vse porihtalouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
1.4.2008 17:36:34   
noa1
Sanwebdra:
user posted image
sončni vrt od Tiny love
Ravnokar leži na njem in cvili.....nova pogruntavščina

< Sporočilo je popravil noa1 -- 1.4.2008 17:38:09 >

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
1.4.2008 17:52:42   
noa1
Orka: hvala bogu, da ste že doma....pa čim prej se pozdravite

Micla: tudi jaz ne vem nikoli, kako naj Ajšo oblečem. Na soncu je vroče, ko pa prideš v senco pa zapiha veter in je hladnouser posted image

Danes sva bili pa zunaj ene štiri ureuser posted image . Je čas tako hitro minil, da je kaj.

Pandica: se še priporočam za kak tako prijetno preživet popoldan. Nama je bilo full fajn, pa še s Teko smo bile skupaj na kavici (sedaj sem pa vse zatožila).user posted image user posted image user posted image

Torej srečanje:
Srečanje Maribor
8.4.2008 ob 11.00
Marpurghi
- Sanwebdra
- Noa1
- Mehurčica
- Alina_alin
- Teka
- Pandica

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
1.4.2008 18:44:52   
lane31
Orka...ojej....je imel hud napad laringitisa?....tega pa me je strah, pa še tak pogosti je user posted image ...samo,da ste ok user posted image

Noa1....a ste se našle....fajn to user posted image

Jaz bom pa zgleda jo mogla spokat ven,ker je tako sitna,da ni res....od 15h je čist....eh.....ma nič ji ne paše user posted image ....no zdaj končno pije mlekeca pri atiju,pa morda boljša....če ne pa v vozek in okrog

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
1.4.2008 18:48:33   
suzanamai
Sva bili pri P in pravi, da ima Zoja virozo. Dobili sva ab za nos in oči. Pravi da bo hitro prijelo, pa še izgleda tako, saj ji iz nosa več ne teče tako hudo, pa sva dosedaj dali le 2x. Prej je bila pa res katastrofa, saj ji je 5 min po čiščenju že ven gledala svečkauser posted image .
Sedaj gre princeska spat, potem se pa še malo javim.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
1.4.2008 18:59:29   
mehurčica
Joj, Eni bo zgleda kar po starem danes šla spat. Je ura že 18:50, ko sem jo ponavadi že rihtala za spanje. Zdaj pa še spi popoldansko rundo.user posted image

Danes je bil spet en tako lep dan.user posted image Sicer še ni tako vroče kot pri nekaterih, ampak je fajn. Danes je recimo imela gor žabice, balerinke, tanko trenerko, zgoraj pa body brez rokav, majčko, mikico in tanjšo jopico. Na glavi trakec, ko se je pa nosila v slingu pa tanko kapico. Ni pa bila nič pokrita. Sem pa jo danes kar nekaj poti tudi prenesla v sleepy wrap-u od prijateljice in je uživala.

Končno mi je uspelo dat slikice v nov album: http://bubbles.moj-album.com/album/11567223/  Sta dve strani.

Tukaj pa ena slika iz albuma, da vidite kak jo jaz matram, ko ji še ne dam GHuser posted image user posted image . In tako je skoraj vedno, ko jemo - kar v krožnik leze in že odpira usta, ker misli da bo kaj dobila. Pila bi pa tudi vse kar bi ji dala. Navadna voda je zakon. David v takšnem obdobju niti povohat ni hotel kakih pijač...samo ziza. Včasih se je celo jokat začel, če sem mu samo pokazala flaško.user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 1.4.2008 20:24:30 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
1.4.2008 19:06:00   
Pandica
Ojla mamice

da probam koliko bo mi uspelo napisati z malo v rokah user posted image

Suzanamai  držimo pesti, da se boga Zoja čimprej pozdravi

Orka**  super, da sta zdaj z Anejem doma user posted image

Lane31  ne govorit, da je Aneta tečka, ker ne verjamem user posted image    Ona pa je res pridna pupa, pa itak ti večinoma spi tako da...

Alina_alin    joj, kak sta lepi sestrci. Kak je lepo videt, ko večja skrbi za majhno in jo ima rada user posted image

Teka   a si veliko zapravla? user posted image

Noa1  ja, nama z Zalo je tut bilo full fajn. Ker sama nebi nikoli bila tako dolgo zunaj v enem kosu tako, da zdaj vedi, da boma vaju večkrat poklicali, da to ponovimo.
Ja, pa še Teko smo srečale tako, da smo imele me danes kar mini srečanje user posted image

Sta imeli Ajša in Zala danes Maxa samo za sebe user posted image
Aneta naj ti mamica prebere to user posted image

Joj, moja pa si zdaj tako v usta tišči ono grizalo, da je joj.
Kako cmoka, je tak smešna.

Mehurčica a Eni pa bi jedla že solato? user posted image

No, super, smo se tako pokakali, da je joj. Se grema previjat

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
1.4.2008 19:10:14   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Meni je po porodu stalno prevroče...doma sem vedno s kratkimi rokavi, zunaj pa s kratkimi in tanko jaknico tudi ko je 0 stopinj. Se po svoje prav bojim poletjauser posted image
Ta malega tudi ne oblečem preveč, ker mu je hitro vroče. Žabice, body, jaknica, hlače, copatki. Leži na odejici, preko pa dam zimsko vrečo kadar je v vozu. Njemu to odgovarja. Je pa res, da pri nas ni 21 stopinj user posted image

Orka: za Anejauser posted image .
Noa1: Koliko pa stane ta zadevica ( vrt)?

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
1.4.2008 19:27:45   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Sanwebdra:
user posted image
sončni vrt od Tiny love
Ravnokar leži na njem in cvili.....nova pogruntavščina

Aha user posted image . Imamo nekaj podobnega, šeprav Tinylove igrače so super, kaj???

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
1.4.2008 20:34:09   
*Lana*
Pandica, plavanje dojenčkov ze začne v torek, 8.4. na Fontani MB. V četrtek je uvodni sestanek, sicer je pa že alina_alin napisala user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
1.4.2008 20:34:28   
lane31
Pandica....pa je bila....čisto zares ,nič ne lažem user posted image ...ima tudi ona keri dan menzes user posted image ....je pa pol po flaši zaspala ob 19h...zdaj pa jo že slišim po malem user posted image

Nam pa ta lok več nič kaj ne koristi, oziroma bolje povedano ,jo ovira pri gibanju,ker se obrne na trebuh,za dalje pa zmanjka prostora.....zato mi je zdaj ljubša podloga za -mojo telovadbo user posted image - kjer se lahko kotali neovirano....pa ji namečem igrače pa je...tak da kinnie,če nisi do sedaj imela vrta, ga po moje brez veze kupuješ,ker čez 1 mesec ziher ne bo več aktualen pri nobenem od naših user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
1.4.2008 20:56:54   
*kinnie*
Ojla Lane31!
Za vrt sem spraševala za darilo ob rojstvu za mojo prijateljico, ki bo kmalu rodila. jaz dam na tla kar moj kovtr in ga prepognem, daje dovolj toplo in da se ne udari user posted image .
Saj veš tako Gorenjci naredimo blazino za vadbouser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
1.4.2008 21:02:11   
Kasija
vrt od tinylove imamo tudi pri nas in je res manj aktualen zdaj kot prej. elian se obrne na trebuh in potem si ogleduje igrače ob strani. tako da za zdaj še je, ampak mu bo kmalu premajhno območje za razvoj.

orka dobro da ste zdaj že doma user posted image

jasna in živa dajta me kaj motivirat za šivanje meitaija. V bistvu bi ga šivala, če ne bi moj otrok bil ko živo srebro - stalno v pogonu. Danes ni spal niti v vozičku.

uvajanje gh Jaz sem mu dala jabolko in korenček in malo manga. Ampak je bilo mišljeno bolj za poskusit. Danes sem ga hotela dojit, ker sva bila zdoma. Pa ni bil navdušen. Je jedel, ampak tako za prvo silo. Doma sem mu potem dala jabolko in ga je pojedel celega. Potem se je pa še dojil. user posted image A je možno, da že pričakuje in si želi gh? Kako so se vaši odvajali?
user posted image Pa v kakcu ima neprebavljene "kose" hrane.  A je to ok ali to pomeni, da še ni pripravljen na gh?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
1.4.2008 21:03:56   
Kasija
kinnie jaz sem tudi dobila vrt za darilo in mi je super. elian se je veliko igral v njem. predvsem se je naučil prijemati stvari in  navadil igrati sam.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
1.4.2008 21:08:14   
jasna
Orka, samo da sta doma... user posted image  da bo čimprej ok.

mehurčica, a smem dat eni znanki link do tvojega albuma? Da vidi slikico, kjer nosiš Eni v slingu. Se uči in ji fotke pridejo prav.

Bom bolj redkobesedna, me čas preganja...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
1.4.2008 21:15:15   
Jenny Anny
Zdravo čvekice, mi smo bili tud danes pri zdravniku. Smo morale it nazaj, ker se rokce niso nič popravile, dobile smo kremo Elocom in moramo sedaj mazat 3 dni. Za prehlad je pa rekla, da je user posted image verjetno  pokasirala od user posted image in če vročina do četrtka ne mine, moramo nazaj. No drugač ima zabit nosek, ji ga skoz spiramo s fiziološko, vročino je pa danes imela tud samo mejno. Upam da se čim prej poštima, da lahko gremo spet ven, sam da ne bo vročine.
No user posted image je pa tud bil pri zdr, in ma virozo in ga mamo doma user posted image , je siten ko user posted image , mu vse prinesem k riti, sam da se čim prej pozdravi in neha težit, kako je ubogi.

Suzanamai kaj se je sedaj to spravilo na naš konec, da so vsi nekaj bolni??

Orka upam, da čim prej okrevate.

Kasija verjetn mu je žlica tako všeč, da bo manj in manj dojenja. Pri nas full gleda, ko midva jeva, ker ponavadi, ko njej dam GH, dam najprej njej, potem pa jeva še midva in prav vidim, kako požira z očmi, ko jeva samo midva. Potem pa jo vzamem v naročje in bi full vse potegnila iz krožnikauser posted image user posted image

No zdaj pa pod tuš, mal poškilit House-a in spat.
Lahko noč

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
1.4.2008 21:17:15   
jasna
Kasija, pa pridi drug teden k meni. Mogoče pa v dvoje kaj ratauser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
1.4.2008 21:21:35   
mehurčica
Ja, seveda lahko daš. Bom dala zdaj še eno slikico gor, kako sva se danes nosili. Sej sploh ne vem kako se reče položaju - ko ven kuka. Sedi kot buda.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?