Alina_alin
|
Pandica, sem se nasmejala ob tvojem smailiju z zlatim zobom. Da ne bo pomote, moj (zaenkrat) nima zlatih zobov. Ja, saj bomo že, itak smo dosti same, tak da smo navajene. Res pa je, da ima ta večja fazo ati ati. Pa jo bo že minilo. In ti bi kar njo na počitnice? Pa ti veš kako živo srebro je to? vprašaj Teko. Plavanje dojenčkov v mb se začne sedaj na Fontani - nasl. teden v torek. Ta teden je info sestanek. Midve s Teko sva prijavljene. Valči,ojej, Lara ima tako alergijo, ubogica. Nimam izkušenj s tem, ampak sem pomislila, kar si napisala, kaj če bi se pri babici dogovorila, da ne ponujajo takih stvari, ko jih ona ne sme, takrat ko je Lara tam. Saj otroku prepovedat, kar vidi, ja, je hudo. Za vse. Pa držim pesti, da bo kmalu bolje. pot, jaz ti z veseljem podarim kak kg, ko praviš, da se moraš zredit: da ne boš rabila kruha pečt fluoarove tablete:kot sem že omenila, nam jih je predpisala P, vendar jih pri ta starejši nismo jedli, ravno zaradi stranskih učinkov. Eni rečejo ja, drugi ne. Pa ne veš, kaj je bolje. Srečanje 8.4. - v MB je plavanje dojenčkov ob torkih suzanamai, upam,da Zoja ni preveč prehlajena. Pa javi kaj pravi P. Tudi jaz raje peljem otroka prej k zdravniku, kot pa doma pacam, pa šele po 3 dnevih grem tja. Punce uživajte lep dan, napoved ni glih brilijantna:http://www.pro-vreme.net/index.php?ID=4
|