2ursae
|
evo, imam malo pavze . Danes moram ful študija not prinest, ker smo imeli včeraj zvečer tak cirkus, da sem prebrala vsega skupi 3 strani . Otroka sta mi zaspala že ob petih popoldne v avtu in se, ko smo prišli domov, sploh nista dala motit in tako sva ju kar dala spat v postelje. Pol se pa ob desetih slši nekaj iz spalnice - najprej je bil Anže kot sova in se mi je, ko sem prišla k njemu, vrgel v naročje, da on ne bi več spal. Smo šli lepo v dnevno na par risank, ko začne skovikat še tamala sovica . Tko da smo do polnoči pol še mal bluzili ... zadnja stvar, ki se jo spomnim je, da je moj pestoval Bora, kateremu so se že zapirale očke, jaz sem pa z Anžetom ležala najini postelji. No, itak, od vseh štirih sem jaz zaspala prva . Naš Bor ima tud nekaj novega: že stegne ročici proti meni, če hoče, da ga vzamem . Mi je to tolk luštno, ko se mi tako ponuja in se zraven tako smeji, Anže tega ni nikoli počel. orka, sam, da je to za vami in se veselo stiskate doma . suzanamai - držte se kinnie, sem te že miljonkrat hotela vprašat: kolk je pa stara tvoja starejša in kako ji je ime? Sori, če si to že napisala, sem najbrž spregledala . fluortabletke: moj kar pike dobi, če sliši za njih. Ni šanse, ne dajemo. Mi imamo še flourfree zobno pasto. No, moj jo ima, meni je zanič . harry potter: sem poskušala gledat film, pa mi ni potegnil, tako da se tud knjig nisem lotila. Pa sem velik fan tega žanra, čeprav imam raje bolj resno literaturo, ki pa se jo, žal (ali pa na srečo) ne dobi v slovenščini. Pa pol pilim svoj ingliš. vem, da ste se že menile o športnem delu vozička, pa me zanima, a je še katera, ki še ni v šp. delu? Men se zdaj dogaja, da Bor spi na sprehodu le pol ure, ostanek pa prebedi, kar zna bit tud debelo uro, ker Anže mora pač nos vtaknit v vsako luknjo . Pol mu pa naklon v košari mal dvignem, sam je not neprivezan in kar zdrsne v stran , za šp. del se pa kar ne morem odločit ... nočka