|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
27.3.2008 18:17:36   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Kinnie, Sem pogledala in sta tvoja dva prava srčka. Sta si podobna. Mojadva sta si tudi ful.

user posted image
Ja, res sta si ful podobna,ko gledam slike iz istega obdobja.
Karakterno pa zaenkrat ne preveč, ta večja je bila bolj živahna, mali živček, borkauser posted image . Ta je pa bolj lenušček, po atiju-user posted image user posted image
Mi je smešno, ko znanci pravijo, da je atiju podoben. ja pa jauser posted image . Ati je kot dojenček imel tako čupo kot jo ima Borči od 2ursae. Moji otroci so pa plešastiuser posted image
Jasna: da mu naredim malo reklame: umirjen je kot ati, lep pa kot mami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 701
27.3.2008 18:19:42   
mama06
Kinnie lepa decauser posted image . Verjetno po mamiuser posted image

mehurčica tvoja je pa pravi "pomivalec tal", hehe. Bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 702
27.3.2008 18:22:29   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Bo potem imela Neli zeloooo prijazno taščouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa tvoja tavelika tudiuser posted image user posted image user posted image

kdo praviš, da plača ohcet?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 703
27.3.2008 18:45:33   
mama06

Bo potem imela Neli zeloooo prijazno taščouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa tvoja tavelika tudiuser posted image user posted image user posted image

Babe, babe,...user posted image user posted image . Bom shranila to debato in jo dala vajinim otokom za prebrat, ko bosta v pubertetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 704
27.3.2008 18:47:12   
valči
Najprej nekaj napišem,potem pa bom brala.Ker enostavno ne utegnem,imam toliko dela...
Dva dni sem si pripravljala špinačo za uvajanje tamale.Pa preden nabereš,opereš,skuhaš,spasiraš...to traja.Dobro,da jo imamo,da napolnim skrinje.Še jutri imam to v planu,da bo Ninica papala domačo špinačouser posted image
Danes sem likala pri tašči in meni in še kekse moram spečt...Dan je prekratek zame.

Drugače pa fajn,zobki še niso,malecka je pri meni ponoči prikloplena,je že jabolko,tretji dan.Danes sem ji dodala v polovico jabolka dve suhi slivi,to čez cedilo spasirala in je fajn kašica.Kar nekaj poje.Sok,ki ostane od kuhanja,pa popije po flaši,z polovico mareličnega soka.
Tiste,ki dajete sokece,katere kupujete?Jaz Hippove,po 200 ml,sem pri vseh tako delala.Kaj pa če bi ji dala Fructalovega,kar velikega 1 l?Mislim iz velike flaše.Ve katera?

Morem it,Nina tečka in večerjo morem it naret,ati in sine prideta iz hotela muuuuuuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 705
27.3.2008 19:00:29   
jasna

A nisi ti ena ohrna gorenjka?user posted image Jaz sem pa ena še bolj ohrna savinjčankauser posted image . Bodimo moderni in naj bodo kr na koruziuser posted image .

Popravljam velikosti mojih dečkov: 111cm 5 letnik in 103 cm 3 letnik. (sem jih prej mal za ušesa raztegnilauser posted image )

< Sporočilo je popravil jasna -- 27.3.2008 19:01:25 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 706
27.3.2008 19:09:41   
mišk
Pozdravljene!

Najprej čestitke vsem super dojenčkom in dojenčicam!!user posted image user posted image  Neli, Eni, LIa,... Neverjetni so! Naši bolj kot motorika deluje um.user posted image  Pa nagajanje!
Vse hoče prijet. Ko jo fotram in včasih igram igrce po mobitelu, mi ga hoče na vsak način spult iz rok. Pol pa mami zgubi in je jezna.user posted image
Al pa ko sedimo za mizo grabi vse kar je pred njo. Ko berem z njo v naročju mi mečka liste. Eh, včasih je tako smešna.user posted image  Joooj, kar vse koščice bi ji zdej preštela, če ne bi že spala!!user posted image user posted image user posted image

Kinnie, še meni prosim geslo!user posted image

Srečanje v Celju: Pridemo, če le ne bi kaj res nepričakovanega prišlo vmes.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 707
27.3.2008 19:13:30   
*kinnie*

A nisi ti ena ohrna gorenjka?user posted image Jaz sem pa ena še bolj ohrna savinjčankauser posted image . Bodimo moderni in naj bodo kr na koruziuser posted image .

Popravljam velikosti mojih dečkov: 111cm 5 letnik in 103 cm 3 letnik. (sem jih prej mal za ušesa raztegnilauser posted image )

Gorenjci nismo vohrni no, samo preudarniuser posted image user posted image
ajde častim ohcetuser posted image

mama06: evo user posted image zate. Sam ne se hecat, se vsi pogreznemo v zemljo.user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 708
27.3.2008 19:36:23   
lane31
ŠTAJERKE..........vreme ne kaže vredu user posted image ....sem se spomnila čokoladnice v evroparku- kaj če bi se tam dobile,hm user posted image Majo tak fajn sedežne,gužve pa itak nikoli ...pa parkplac user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 709
27.3.2008 19:45:20   
suzanamai
Noa1 hvala za cifro. Te pokličem, če vas ne najdem.
Punce me veseli, da so Vam strgalniki všeč. Sem tolk vesela, da bom za Celje pripravila mini darilca za vse prijavljene. Zato le glejte, da se katera ne pozabi prijavit.user posted image

Zdaj pa šibam v delavnico, moram pripraviti stekla za jutri. Uživajte, pa ne mi že spet preveč naklofat, saj vas komaj dohajamuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 710
27.3.2008 19:48:39   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Vse hoče prijet. Ko jo fotram in včasih igram igrce po mobitelu, mi ga hoče na vsak način spult iz rok. Pol pa mami zgubi in je jezna.user posted image
Al pa ko sedimo za mizo grabi vse kar je pred njo. Ko berem z njo v naročju mi mečka liste. Eh, včasih je tako smešna.user posted image

Kot da opisuješ mojega sinauser posted image user posted image user posted image

Drage moje, mene pa je danes dragi tako razveselil. Mi je kupil parfuk od C. Kleina Euphoria(upam, da sem prav napisala)user posted image user posted image user posted image

kinnie s kavo me ne boš podkupila, saj je:
1.) ne pijem
2.) si prava gorenjka. Glavno, da bi poceni skozi prišlauser posted image user posted image user posted image

Malo bolj se potrudiuser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 711
27.3.2008 19:51:28   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

ŠTAJERKE..........vreme ne kaže vredu user posted image ....sem se spomnila čokoladnice v evroparku- kaj če bi se tam dobile,hm user posted image Majo tak fajn sedežne,gužve pa itak nikoli ...pa parkplac user posted image

..če kdo mene vpraša, je to zelo pomemben podatek, saj brez avta ne grem nikamor in če mi kdo reče, da parkinga nimajo( kakšna trgovina), potem se jim lepo zahvalim in grem drugam...Samo za intermezzouser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 712
27.3.2008 19:55:35   
suzanamai

user posted image user posted image user posted image  jaz sem za, saj evropark pa vem kje jeuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 713
27.3.2008 19:59:18   
mehurčica
Kaj pa Planet Tuš? Zgoraj v lokalu se sparkiramo v udobnih foteljčkih.user posted image Pa še itison je po tleh pa lahko tudi kakšno dekico damo na tla. Ampak ne vem če bodo vse danes brale tukaj kar se dogovarjamo.

Kaj naj naredim - včeraj sem polento kar v WC vrgla in je zgleda vse zaštopalo.user posted image Kaj naj notri vlijem??? Že itak imamo bolj len kotliček, zdaj pa še to.user posted image

Suzanamai, meni samo en ribežen, ker prijateljica si je "zaenkrat" premislila.

Skuštrana, prijateljico zanima, če veš kaj o sleepy wrap-u!?

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 714
27.3.2008 20:02:35   
Jenny Anny
Pozdravljene.

Najprej čestitke vsem slavljencem.

Na srečanju sem se imela vrhunsko, prav lepo vas je bilo vse spoznat. Še posebej sem se pa nasmejala komentarju suzanemai: Jaz sem si pa pod tem nickom vedno predstavljala eno blondinkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   (no upam da ne stresam takih tukaj gor user posted image user posted image )
No najbolj gibčna je ziher Neli, pa tud drugi bojo počas šli vsi za njouser posted image

Pri nas se pa že ene tri dni nekaj dogaja (ravno toliko, kot uvajamo GH), popoldan joka ko user posted image in ne pomaga nič drugega kot v voziček in ven, da zaspi. Zdaj pa ne vem, al je kriva GH, al bojo zobki. Je pa sedaj proti večeru ratala lisasta okol desnega očka (sam po mojem to ni alergija na hrano - bi bila flekasta po celem telesu, al ne?).

No sedaj je zaspala, jaz moram pa še mal pospravit, pol pa pod tuš in spat.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 715
27.3.2008 20:06:10   
lane31

Kaj pa Planet Tuš? Zgoraj v lokalu se sparkiramo v udobnih foteljčkih.user posted image Pa še itison je po tleh pa lahko tudi kakšno dekico damo na tla. Ampak ne vem če bodo vse danes brale tukaj kar se dogovarjamo.

Kaj naj naredim - včeraj sem polento kar v WC vrgla in je zgleda vse zaštopalo.user posted image Kaj naj notri vlijem??? Že itak imamo bolj len kotliček, zdaj pa še to.user posted image

Suzanamai, meni samo en ribežen, ker prijateljica si je "zaenkrat" premislila.

Skuštrana, prijateljico zanima, če veš kaj o sleepy wrap-u!?

Še boljše....samo sumim da suzanamai ne bo vedla kje je
Aja,......jaz tudi bi ribež....jezus sploh nisem naročla še user posted image user posted image  Saj razumem če je prepozno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
27.3.2008 20:08:27   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Pozdravljene.

Na srečanju sem se imela vrhunsko, prav lepo vas je bilo vse spoznat. Še posebej sem se pa nasmejala komentarju suzanemai: Jaz sem si pa pod tem nickom vedno predstavljala eno blondinkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   (no upam da ne stresam takih tukaj gor user posted image user posted image )
.

A ni....jaz si jo tudi tako slikam user posted image

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 717
27.3.2008 20:12:49   
mehurčica
Srečanje štajerk:
Datum:
Petek 28.3.2008 ob 11.00

Kraj: Marpurghi (ker bo itak sonček ) 
Prijavljene:
- alina_alin
- Mehurčica
- Teka
- Lane31
- Pandica
- sanwebdra
- noa1
Posebna gostja : suzanamai

Prijavljene punce, javite seeeeee!!!!! Čeprav jaz upam, da bo sonček.

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 27.3.2008 20:13:16 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 718
27.3.2008 20:15:01   
Jenny Anny

IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Pozdravljene.

.

A ni....jaz si jo tudi tako slikam user posted image

Ni, rjavolaska jeuser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 719
27.3.2008 20:20:53   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mama06
[
kinnie s kavo me ne boš podkupila, saj je:
1.) ne pijem
2.) si prava gorenjka. Glavno, da bi poceni skozi prišlauser posted image user posted image user posted image

Malo bolj se potrudiuser posted image

Ooo Gorenjka izkazala izkazala. Sem te vabila tja, kjer pijejo kope namesto kaveuser posted image
Ja, okusi so različni. No bom razmislila, kaj še lahko ponudimuser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 720
27.3.2008 20:27:12   
mama06

Ooo Gorenjka izkazala izkazala. Sem te vabila tja, kjer pijejo kope namesto kaveuser posted image
Ja, okusi so različni. No bom razmislila, kaj še lahko ponudimuser posted image user posted image

glede ostalega nisem izbirčna. Rada spijem dober čaj, še raje topli kakav s smetano, gosti sok s smetano, ...kot vidiš imam rada smetanouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 721
27.3.2008 20:27:25   
lane31
KINNIE...prekrasna sončka user posted image  hvala za geslo-tvojega še FBI ne bi razvozlal user posted image

ŠTAJERKE JAVITE SE !!!!!!!!!!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 722
27.3.2008 20:28:40   
mama06

Srečanje štajerk:
Datum:
Petek 28.3.2008 ob 11.00

Kraj: Marpurghi (ker bo itak sonček ) 
Prijavljene:
- alina_alin
- Mehurčica
- Teka
- Lane31
- Pandica
- sanwebdra
- noa1
Posebna gostja : suzanamai

Prijavljene punce, javite seeeeee!!!!! Čeprav jaz upam, da bo sonček.

me veseli, da si taki optimist glede vremena, glede na to, da bo po vsej SLO deževalouser posted image . Upam, da se jutri najdete ne glede na vreme.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 723
27.3.2008 20:29:35   
lane31
Ali vsaj Noa1....mislim,da ima od vseh telefonske- za Teko vem da ima-ona ima pa od AlinneAlin,pa mogoče ima še od Pandice in Sanwebdre

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 724
27.3.2008 20:30:14   
mama06
lane31 očitno sva samo midve tuuser posted image user posted image . Malo bolj se zaderi, da te bodo vse slišaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?