|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
27.3.2008 14:28:11   
mehurčica
Maladva se ravnokar špilata. Ji David nosi razne stvari in jih ima naložene okoli sebe. Pa je naredila vmes "brrrr" in on "joj, kaj pljuvaš, pobalinček mali".user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 676
27.3.2008 14:48:25   
lane31
Drobižek........melona je naša najlubša hrana user posted image ...najraje jo kar sama scmuli- samo je treba pazit da si kak kos ne utrga
Zdaj pa smo pojedli talar špinače in pireja ....najboljše od vsega je delat brrrr z polnimi usti user posted image
Mehurčica......še vedno bolita....včeraj sem dobila user posted image  in bi skoraj morala lekadol vzet-ko sem ležala zvečer....pa ko se vstanem iz sedečega položaja je grozno user posted image ...sem se že kar navadla user posted image ....POT....tiščalo-pritiskalo me je samo včeraj na 1 dan user posted image  drugače je že čisto ok user posted image
Mama06...user posted image  saj bo

Neposredna povezava do sporočila: 677
27.3.2008 15:03:43   
noa1
Čvekice....se že kar ponavljam, samo vedno ko pridem sem gor....je že full napisanega,pa še srečanje je danes.

Kako se bomo torej za jutri zmenile? Marpurghi ali kje drugje?

Mehurčica: če slučajno ne boš mogla priti, ti lahko jaz vzamem ribež, če želiš

Ena je spaševala nekaj strani nazaj o user posted image . Jaz je še zmeraj nisem dobila in je še tudi ne rabim par mesecev.

Sedaj pa imam spet alarm.....ko je kdo na obisku je pridna ko cuker, pol pa vse nadoknadi...eh ta moj mali škrat

< Sporočilo je popravil noa1 -- 27.3.2008 15:10:46 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 678
27.3.2008 15:10:01   
noa1
Eh, lažni alarm...zaenkrat.
Jaz sem včeraj začela z jabolkom.....je pojedla včeraj za eno žličko, danes pa kar tri krhlje (speštane seveda in zmešane z malo mojega mleka in vode od kuhanja). Po moje bo jutri kar celo jabolko. Katero sadje je še dobro na začetku: banane, jabolke, ....hruške?
Kako pa potem uvajam naprej? Ali kar k jabolku zraven mešam ali mora biti samostojno: korenček npr.?
Se mi vidi da vse delam prvič...pa najlažje je kar tu gor vprašat.

Kinnie: jaz bi tudi geslo prosim

< Sporočilo je popravil noa1 -- 27.3.2008 15:11:48 >

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 679
27.3.2008 15:12:38   
mama06
kinnie bi prosila za geslouser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 680
27.3.2008 15:17:29   
suzanamai
Štajerke prosim za napotke za jutri. Pa od kakšne gsm na zs prosim, če se kje izgubim.user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 681
27.3.2008 15:19:49   
lane31
Noa1...mi smo štartali z korenčkom-pa je jedla dva dni,pol sem mu pa kar dodala jabolko-pa je to 2 dni jedla...pol sem recimo jabolki dodala bučko itd
Vglavnem sva le prvo stvar jedli samostojno,pol pa sem ji dodala drugo-novo.
Od sadja je jedla- jabolke,hruške,breskve,marelice(posušene),melono,kivi,banano
Zelenjava:korenje,cvetača,krompir,koruza,-špinača-danes prvič-sem jo dodala k pireju ,ki ga že dolgo je
Torej ena znana stvar na katero ni bilo alergije + nova stvar -da če je reakcija vem na kaj je
Srečanje- ma ja naj bo kar tam- saj če se vsipa pa lahko gremo kar v astorijo

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 682
27.3.2008 15:21:55   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Štajerke prosim za napotke za jutri. Pa od kakšne gsm na zs prosim, če se kje izgubim.user posted image

Najboljše da ti Noa1 da...ona je najbolj ziher user posted image ...čeravno sva zadnjič midve bili prvi ,a to je zgolj izjema user posted image
Nimaš kje zalutat- samo v strogi center- pravac pred Astorijo user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 683
27.3.2008 15:24:13   
lane31
Aja....sem si full pomagala z kupljenimi kašicami od 4-ih mesecev - tako da sem v trgovini brala kaj imajo not zmešano,in sem ji te sestavine tudi sama dajala user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 684
27.3.2008 15:47:03   
micla
Kaka tuga.....  tle še vedno dež pada. Ni močno, ma lih tolko, da ne moreš nikamor it. razen v kak trgovski center zapravljat penki penki. user posted image  Samo žal mi ga ta mesec res ne ostaja, ker je imela mama 50 let, zdej drug teden ima pa stric 60, tko da je non stop neki.  Še dobro da imam tud jst drug teden roj. dan, tko da bom dobila kej noter.user posted image ..............sej se hecam, samo je res, da se kar zapravi ob teh prilikah, pa čeprav ne kupuješ ne vem kaj.  

grem pospravit kuhnjo.  Je videt, da moja user posted image  spet pančka, sedaj že drugo kitico. Upam, da bo še malo, da se uležem še jst pol určke.

Čau čau,

micla

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 685
27.3.2008 16:01:06   
micla
Spet jst.....ma sem se premislila in sem prišla nazaj pred PC z nutelo in prepečencem in sedaj veselo mažem in se oblizujem. Bom verjetno user posted image  dobila, ker meni gre nutela samo kadar imam za dobit, pol jo pa cel mesec niti povoham ne.  Zdej se bašem, pol bom pa spet cvilila, ko ne bojo šle hlače gor.  Ma sej sem vzela bolj dietno varianto ker je prepečenc namesto kruha. user posted image  Se pa tolažim jst...

noa1....midve smo tudi z jabolko začele. Pol sem ji parkrat vmes dala banano, ma sem ugotovila, dajo zapira, tako da sem to do nadaljnega črtala. Sadje ji vsak dan delam jabolko pa še neki (npr. suhe slive, suhe marelice, hruška) Ostalega sadja ji še nisem mešala, ker pač ni sezona, edino kivi bi ji mogoče nrdila, ma meni ni všeč in tko se sploh ne spomnem da bi ji dala.
Sem ji pa enkrat med jabolko dala korenček, vse lepo skuhano in zmiksano, ma ni pojedla niti žličke. Tko da pri nas kombinacije eno sadje in ena zelenjava žal odpade.  
Včeraj sem ji pa skuhala prou minešterco iz korenčka, krompirčka, brokoli, krfjole....ups sori-cvetača, bučke in špinače in je lepo pojedla.  Bomo vidli kaj bo danes. user posted image

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 686
27.3.2008 16:02:44   
nova10ka
ma fora - včeri jamram da nič ne kaka, pol se pa dans trikrat pokaka in polula, samo to tko, da jo je blo treb preobleč in ne previt!!!! ni blo treba pa kopanja zraven, kot pri tebi mama06:)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 687
27.3.2008 16:09:17   
ditta
Pot, jaz imam prijateljico, ki je prav tako dobila neke kapljice za krčenje maternice, saj so na ginekološkem pregledu (pri 6. tednih po porodu) ugotovili, da so ji otri pozabili delček posteljice. Hvala bogu je sedaj vse ok! Jo bom vprašala katere kapljice je imela. Vem pa, da so tudi te katere je jemala ona imele cel kup stranskih učinkov in da je bila ona po njih vsa čudna. Svetovali pa so ji, da doji normalno naprej. Več o vsemu pa ti sporočim takoj, ko kaj izvem.

Pandica hvala za čestitke! Mimogrede, mi imamo tudi tiste trakce za na steno. Želela sem imeti BabyZoo, ampak ga pri nas nimajo, tako sva kupila medote,..ki so prav tako zelo kjut!

lp,
Ditta

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 688
27.3.2008 16:37:48   
Klaudia
Evo nas nazaj s srečanja... vidim da ste kar klepetale tukaj user posted image

Prvo hvala tebi suzanamai za strgalnik. Super je! Sem ga takoj ko sem prišla domov stestirala in tako lepo kašico nardi user posted image . Za ograjico ti bom pa ZS poslala.

Za tupperware, če bi še katera rada naročila še lahko do 1.4.. Takrat bom naročila, ker se je nekaj zavleklo. Dobila jih bom pa potem 8.4..

janja - muffini so bili zelo dobri.

IZVIRNO SPOROČILO: micla

Jasna.....ti si me pa presenetila s karjolo. Od kod tebi to? A maš tudi ti kej primorske krvi vmes?

To tudi mi uporabljamo. Saj veš: "karjola je stroj za prevažati gnoj, zemljo pesek in podobne reči..." user posted image

*kinnie* - prosim za geslo... liso na čelu imamo še vedno. Zginja, ampak zelo počasi...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu ditta)
Neposredna povezava do sporočila: 689
27.3.2008 17:12:55   
drobižek
lane31 - se mi je zdelo, da si ti pisala, da si dala melono za jest, pa nisem bila sigurna. A jo spasiraš s paličnim? Zmešaš s čem drugim ali daš kar samo melono?

sanosan - hvala. Sem našla paparico, pa sem nekje ven melono spustila.user posted image Glihkar našla!

noa1 - v paparici piše za 4-6 mesecev:
  • začnemo s sadnimi sokovi, najprej zadošča mala žlička, torej le nekaj kapljic, nato pa količino postopno povečujemo
  • pretlačen korenček, bučke, krompir ali cvetača
  • čežana iz jabolk
  • pretlačena banane
  • kuhane hruške
  • proti 6.mesecu pa že lahko pretlačimo kuhano meso mladih živali, predvsem belo meso perutnine
  • lahko tudi zelo razredčen krompirjev pire
Če pripravljaš kosmiče, uporabi brezglutenske (iz riža in koruze) in jih zmešaj s prilagojenim mlekom.

user posted image mora še vedno dobiti vsaj 600 ml materinega ali prilagojenega mleka dnevno.

PREPOVEDANO:
  • kravje mleko in mlečni izdelki
  • ribe
  • jajca
  • agrumi
  • paštete
  • oreščki vseh vrst (zaradi alergije)
  • žitarice z glutenom
  • sol
  • hrani ne dodajamo sladkorja ali sladil, še najmanj pa med
Jaz sem si še prebrala tole: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=926519, da vidim kaj je fajn skupaj mešat oz. kako kakšna hrana vpliva na user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 690
27.3.2008 17:15:21   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: micla
Bom verjetno user posted image  dobila, ker meni gre nutela samo kadar imam za dobit, pol jo pa cel mesec niti povoham ne. 

user posted image user posted image user posted image sem se prav nasmejala. Vsakič, ko se bašem s sladkarijami, pomislim na user posted image . To je pa ob nekaj kg + tudi vseuser posted image
Mehurčica: Naša ni ravno največja, jo v rasti marsikatera pupa prekaša,....ampak teža je glede na to velikost prava. Od moje sestre hčerka je kot sodček, našo šiša za 10 kg, starejša pa pol leta. Komentarja se bom pa vzdržala user posted image

Slikce mam pa samo 3 v albumuuser posted image user posted image , tko da za pogledat ni  kaj dostiuser posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 691
27.3.2008 17:32:03   
lane31
Drobižek....evo sem jo htela snemat pa prazne batarije user posted image user posted image  To morem nujno posnet in vam pokazat ....spet sva jedla z dragim melono in ko jo je vidla je kar mahat začela user posted image ....te jo pa cuza do onemoglosti in ko jo zmanjka pravi histeričen jok,če ji takoj ne daš drugega kosa....pocuzala je 3 čolničke-četrt melone
Sicer je melona sama voda in ji ne da sitosti,če ji dam kot obrok,jo seveda z vilco potlačim skupaj z banano ali jabolko....če se pa le igrama pa tako kot danes user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 692
27.3.2008 17:33:19   
lane31
Smem prosit za geslo kinnie user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 693
27.3.2008 17:41:08   
jasna
kinnie, jaz bi tudi geslouser posted image . Lise pa večinoma izginejo do 3. leta.

micla, moja ta boljš prjatlca je iz Horiceuser posted image  (oz. Šempetra, oz. po novem iz Soukana)

mehurčica, Alen ima 112cm in 19kg, Enej pa 105 (pa nisem sigurna) in 18,5kg. Starejši je bolj suhcen, ja.

Drobižek, Neli je do sedaj probala jabolko in melono. Pa ji je bila melona bolj všeč.

Na srečanju je bilo superuser posted image . Še dež se je ustrašiluser posted image . Jenny, lepo te je bilo spoznatiuser posted image . Kasija, hvala za prevoz user posted image . Zdej pa šibam kuhat, da ne bodo moji fantje lačni...

LP

< Sporočilo je popravil jasna -- 27.3.2008 17:42:39 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 694
27.3.2008 17:45:31   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Lise pa večinoma izginejo do 3. leta.

upam, da res, drgač ne vem kako ga bomo oženiluser posted image user posted image user posted image user posted image

je očitno kar dobro tiščal s tisto veliko bučo---a ma nič ne vem za touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 695
27.3.2008 17:51:43   
majoli
Na srečanju je bilo super. Pikci pokci so na blazini počeli svoje stvari, mamice pa smo čvekale in jih občudovale. Fotke dam gor kasneje.

Suzanamai, strgalniki so 'work of art' user posted image .

Janja, hvala za malico.

Punce, the best ste. Da o naših sončkih sploh ne govorim.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 696
27.3.2008 17:55:44   
jasna
Jao sem babše neolikanouser posted image . Janja, hvala za mufine. So pregrešno dobri.
Suzanamai, hvala za ribežn. Ga bom imela kar na mizi za okras, tako je lepuser posted image .

Kinnie, za ženitev se lahko pa kar zmenimouser posted image . Neli je navdušena, sam Alena še vprašamuser posted image .

Čestitke Anžetu za obratuser posted image .

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 697
27.3.2008 18:05:52   
mehurčica
Kinnie, hvala za geslo. Sem pogledala in sta tvoja dva prava srčka. Sta si podobna. Mojadva sta si tudi ful.

No, Eni pa se je danes začela puzati kot partizanka. Ne sedi še tako lepo kot Jaka, Urban, Neli(in še verjetno kateri), ne spravi se na štiri tako kot Neli in Lia(bravo Lia!), se pa puza/plazi. Sem potem Davidu rekla, da naj se pazi, ker zdaj ga bo začela pa počasi lovit in se je začel režat in tekat okoli nje. Pa sem rekla, da tako hitro pa to spet ne gre.
Aja, pa nogice je začela "okušati". hehe...

Klaudia, daj še meni naroči lonček. Itak se vidimo 21.4. v CE, pa mi lahko tja prineseš. Do takrat pa itak še ne bo pila nič drugega kot mojega mlekeca. Denar ti nakažem ali ti potem tja prinesem?

Tukaj pa še videa:
http://www.youtube.com/watch?v=AvoGD5tO8TU
http://www.youtube.com/watch?v=o6WRsAka_wU

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 698
27.3.2008 18:10:35   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

Kinnie, za ženitev se lahko pa kar zmenimouser posted image . Neli je navdušena, sam Alena še vprašamuser posted image .

Zmenjeno.user posted image user posted image

Bo potem imela Neli zeloooo prijazno taščouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 699
27.3.2008 18:13:49   
jasna
mehurčica, luštni filmčkiuser posted image  in bravo Eniuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Bo potem imela Neli zeloooo prijazno taščouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa tvoja tavelika tudiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 27.3.2008 18:15:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čestitke in verzi ob rojstvu
Kaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?