|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
27.3.2008 20:30:59   
lane31
Je res skoraj najboljše glede na razmere evropark ali planet tuš

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 726
27.3.2008 20:32:31   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

lane31 očitno sva samo midve tuuser posted image user posted image . Malo bolj se zaderi, da te bodo vse slišaleuser posted image user posted image user posted image

Zdaj še tebe več ni....sem res tako tiha user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 727
27.3.2008 20:35:06   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

hvala za geslo-tvojega še FBI ne bi razvozlal user posted image

to si včasih govorim, ko stojim pred bankomatomuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 728
27.3.2008 20:36:46   
*kinnie*
mama06: ajde častim čaj s smetanouser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 729
27.3.2008 20:37:00   
noa1
Spet se malo javljam...še sem tu.
Punce, jaz ne vem če bom lahko prišla, če bo full dež. Imava avto kar daleč od stanovanja...center pač. Tako da upam, da bo lepo vreme.

Kinnie: pogledala tvoje prelepe otročičke. Sladko.

Mama06: tudi ti se nam lahko jutri pridružiš...te bomo vesele

Mehurčica: polenta se v vodi ja razgre...bi moralo že skoz potegnit. Mogoče probaj z vrelo vodo.....samo ne verjamem da je kriva polenta. Jaz sem enkrat solato "zaštofala" pa je vroča voda pomagala.  Ej....Eni pa že raztura. Bo res kmalu Davida lovila.

Drobižek: full ti hvala za informacije. Jaz ji prej nisem nič dajala, je pa sedaj dva dni dobila pretlačeno jabolko. A bi morala najprej ji sam sok dat?user posted image  Samo je danes že kar z zanimanjem jedla in cmokala....sploh ni ven metala hrane z jezikom.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 730
27.3.2008 20:40:24   
Klaudia
*kinnie* - mami06 moraš meso ponudit! Bo takoj vesela user posted image  Kaj takega
user posted image
user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 731
27.3.2008 20:42:14   
noa1
Kako ste  lahko že toliko nakloftale med mojim pisanjem?
Jaz imam tel. od Teke, Aline_alin in Pandice.....tako da njim lahko sporočim, čeprav bodo sigurno danes kaj gor pogledale.

Saj, na koncu koncev se lahko tudi v Tušu dobimo. Ni panike.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 732
27.3.2008 20:48:04   
*kinnie*
uuups mama06, sem mislia kakav s smetanouser posted image .

oooo Klaudia hvala hvalauser posted image user posted image za pomoč. Sem bolj lesene sorte. Jaz bi bila še vedno pri kakavuuser posted image .

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 733
27.3.2008 20:50:20   
noa1
Alina_alin....vidim te

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 734
27.3.2008 20:52:02   
noa1
Samo bo fora, ko bomo jutri meli sonček v MB, pa se bomo v Planetu Tuš dobile.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 735
27.3.2008 20:53:43   
*kinnie*
Mene user posted image že grdo gleda, ker ne more na računalnik.
Jutri se lepo imejte na srečanju!!!
nočko

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 736
27.3.2008 20:58:58   
Jenny Anny
kinnie, še jaz bi geslo, prosim

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 737
27.3.2008 21:02:41   
Alina_alin
Pa se še jaz javim, Sem pogruntala, da moram samo pojamrat, da ni kakanja, in nasl. jutro se bo pokalala. Je pa sedaj po 7 dnevih. Bila je konkretna porcija, še dobro,da sem jo tik pred tem previla in je porihtala v svežo čisto plenico, ker sicer bi imela do vratu.

jasna,
nam je že v porodnišnici kardiologinja povedala, da tudi če se Tjaši ne zaraste luknjica v srčku, ne bo rabila iti na operacijo in bo tudi normalno živela brez fizičnih omejitev. imela je luknico 2x3mm. Koliko pa je imel/ima tvoj brat, da se ne sme naprezati?
Mehurčica, kakšno ima pa Eni? Ja, verjamem, da si dobila solze očke, tudi meni je bilo hudo, pa sem bila čist trda na tistem pregledu pri kardiologinji. Je pa bila fuuuul prijazna, res. Si bila ti tudi pr Kaničevi? Tudi sedaj, ko sva bili predvčeraj na kontroli je bila takooo prijazna. In sama rekla, da z diagnozo šum na srčku fuul prestrašijo mamice, ampak da v večini primerov ni nič hujšega....
kinnie -tudi jaz biimela geslo.
Evo in čist na koncu preberem, da se moram javit. Jaz se pa sem komaj prebrala vse kaj ste naklopfale.

Jaz sem za Europark. Če pa je večini Tuš, pa tuš.
Pridem, itak moram z avtom.
Sedaj grem uspavat našo, se javim še, ko zaspi. Tudi teka pride, kolko mi je znano.
alarmmm

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 738
27.3.2008 21:18:51   
Alina_alin
Evo zdaj sem pa sama Štajerka tu gor. Kje torej? V Europarku je previjalnica - v Tušu tudi? Mi ni tak domač in ne vem.
Naši še ni za spat, ne vem kak to. Včeraj pa zaspala ob 19h, pa čez dan spala še več.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 739
27.3.2008 21:26:05   
mama06

lane31 očitno sva samo midve tuuser posted image user posted image . Malo bolj se zaderi, da te bodo vse slišaleuser posted image user posted image user posted image

Zdaj še tebe več ni....sem res tako tiha user posted image

Nisi dečva, nisi. Sem imela telefon in potem se je v spalnici vklopil alarm - Jernej in nato debata z dragim in se zavleče. Veš, da se ti vedno javimuser posted image user posted image

Klaudia - vidim, da me res poznaš. Samo pršuta nimam tako rada. Kraška panceta....to je pa nekaj drugega. Ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobeuser posted image user posted image

*kinnie* sem ti že mislila predčasno odgovorit, pa sem raje poste prebrala do konca in ugotovila, da mi le ponujaš užitnejšo stvar za popituser posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 740
27.3.2008 21:29:23   
Klaudia
Klaudia - vidim, da me res poznaš. Samo pršuta nimam tako rada. Kraška panceta....to je pa nekaj drugega. Ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobeuser posted image user posted image

aaa. torej nekaj takega? user posted image  Meni je pršut bolj všeč

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 741
27.3.2008 21:31:22   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Slikce mam pa samo 3 v albumuuser posted image user posted image , tko da za pogledat ni  kaj dostiuser posted image user posted image

Žan je taki cuker - prekrasen nasmešek, pa luštna brada in ušeska - škoda, da si si zamenjala slikco v profilu, mi kar polepšal dan, ko sem ga vidla na RR.

Še boljše....samo sumim da suzanamai ne bo vedla kje je Planet TUŠ
Aja,......jaz tudi bi ribež....jezus sploh nisem naročla še Saj razumem če je prepozno

Saj jih bo suzanamai imela več zraven, pa bomo se itak tam odločili ... user posted image  

Kar se prostora tiče za srečanje, se dajte dogovorit, meni je vseeno! Samo verjetno pripeljem zraven še eno oktoberko in bi blo fajn vedet KJE, vsaj do ene 9.00 jutri, ker se bo po vsej verjetnosti pripeljala iz Lenarta.

Pošljem ZS za mobi št!!!user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 742
27.3.2008 21:31:43   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

aaa. torej nekaj takega? user posted image  Meni je pršut bolj všeč

user posted image

To že bolje zgleda, samo kraška panceta je podobna pršutu, samo da je boljša:))

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 743
27.3.2008 21:33:00   
mama06
Vidiš....tu noter mene ne smejo spustituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.3.2008 21:35:42   
mama06
Klaudia, se vidi, da sva spet aktivni, spet kuhava. Počasi bodo od naju hotele še to

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 745
27.3.2008 21:37:35   
mehurčica
V Tušu je tudi previjalnica. Zunaj dežuje, tako da kar Tuš? Kako bomo obvestile še ostale??? 

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.3.2008 21:40:30   
Alina_alin
Kje v Tušu?
Teki povem jaz, ni blema.
Noa, prideš?

Neposredna povezava do sporočila: 747
27.3.2008 21:40:56   
2ursae
user posted image  sem slišala, da ste se imele lepo user posted image .

mere našega Anžeta pri 2,5 letih: 95 cm in 15 kg.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 748
27.3.2008 21:44:57   
Alina_alin
Nič, Štajerke, jutri prečekiram, da vidim, kako ste se zmenile. Sedaj pa ajo ajo.
Mirno nočko vsem

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 749
27.3.2008 21:47:37   
Klaudia
Ljubljančanke - kdaj se naslednjič dobimo?

Susan Savannah

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?