|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
27.3.2008 21:56:03   
sanwebdra
Vidim, da Štajerke štrajkajo ... Grem jaz Harrya Potterja raje brat ... vas jutri preberem, da vidim, kako ste se odločile.user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 751
27.3.2008 22:07:13   
Ulaa
Joj kake cveke ste, ni cudno da je tako vreme. Moj user posted image je imel danes speet sestanke in sem bila brez avta, tako da spet nisem mogla v Lj. No pa se Nik je nekaj prehlajen, imava jutri kontrolo na Pediatriji, pa bom se malo tale prehlad omenila. Zadnje tri dni Nik odklanja dojenje - mislim ni varjante da bi kaj pil pri meni - no in danes se pojavi user posted image - pa kdo ji je reku da naj pride user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A mislite da je to lahko razlog za nedojenje?
Za vse ki imate vozicke z napihlivimi kolesi - rezervnih nikar ne kupujte v BC - ampak v koelsarsih stacunah: v BC je cena 12€ pri kolesrjih pa 3€
Gem mizat, da bom za jutri spocita, nocko!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 752
27.3.2008 22:09:21   
drobižek

Klaudia - tupperware lonček res ne poliva? Ker zadnjič sem kupila nastavek in ročajčke od aventa, ki se naštimajo na flaško, pa polivajo - kljub temu, da piše gor, da ne polivajo in še prodajalka je rekla, da sigurno ne (seveda, če pa mora nekaj zaslužit!). Na tistem nastavku gor je ena luknjica skozi katero gre verjetno zrak ven in seveda tudi tekočina, ke je v flaški. Razen, če ga prav obrneš, kar pa od user posted image ne gre pričakovati. Če ta tupperware ne poliva, bi te še jaz prosila za njega in če ga mi lahko prineseš v Ce na srečanje?
Pa še nekaj: kje se kupi tisti delfinček za vodo?

Srečanja Ce - jaz se tudi prijavljam. Upam, da ne pride kaj vmes!

mama06 - še zdaj nam nisi razkrila, če si Štajerka!? Sumim, da si - in to čisto ta pravauser posted image

kinnie- še jaz prosim za geslo, da vidim tvoje otročke!

noa1 - tudi jaz sem prejšnji teden komaj začela z GH. Najprej samo zmiksano s paličnim in kuhano jabolko, potem korenček, zmiksano banano, zmiksano bučko, danes spet banano, enkrat sem ji dala korenček in jabolko, jutri pa dobi banano in bučko skupaj. Sem zelo vesela, ker je čisto vseuser posted image user posted image user posted image Sem mislila, ko sem ji dala samo bučko ali pa samo korenček, da ne bo hotla, pa ni bilo problema. Sem zraven še za vsak slučaj pripravila še jabolko, pa ni bilo treba. Tudi jaz nisem s sokci začela, ampak kar sadje in zelenjavo. Meni tudi nič ven ne meče - kar usta odpira - češ kaj čakaš, daj mi še!!! Za večerni obrok pa dobi riževo kašico na žlico. Vse papca in mami je zelo veselauser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 753
27.3.2008 22:12:02   
Pandica
Kaj si zdaj zmišljujete babe? user posted image   Kje bo ju3 srečanje? Europark ali Planet Tuš?
Jaz tut navijam za Europark user posted image , mi je veliko boljši kot Tuš.

Samo imam pa enak "problem" kot Noa. Ne vem kako bom prinesla oz.pripeljala voziček do avta, če bo res fejst hcalo. Ker brez vozička pa mi ni za hodit, potem mi roke bek padejo tam, da jo imam cel čas po rokah.

A ura še pa velja ob 11h ?

Jaz pa se zdaj tako bašem z sendvičem in paradajzom user posted image

Nič, grem še po en kos kruha.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 754
27.3.2008 22:13:39   
teka
se hitro javim...

jutri - mi je vseeno kje, bom pa zjutraj ziher prebrala kaj ste se dogovorile...mogoče pa bo vseeno sonček user posted image

ulaa - sem nekje enkrat prebrala, da je user posted image res lahko razlog za nedojenje, ker naj bi mleko spremenilo okus...

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 755
27.3.2008 22:16:00   
jasna
skuštrana, a mi lahko prosim izmeriš kako je visok in širok tvoj mei tai? (širok od traku do traku, ker vem da je tvoj pri nogicah malo ožji.) Pa kako so dolgi in široki trakovi. Najlepša hvalauser posted image . A tvoj user posted image  lahko tudi Lizo nese not? Pa so mu trakovi zadosti dolgi? Hvala, hvala, hvalauser posted image

Klaudia, a že zbiraš prijave?user posted image  Jaz drug teden nimam časa. Mogoče lahko samo na kratko uletim.

Ulaa, user posted image  res spremeni okus mleka in se nekateri dojenčki zato kregajo. V parih dneh bi moralo biti bolje.

< Sporočilo je popravil jasna -- 27.3.2008 22:18:16 >

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 756
27.3.2008 22:22:09   
Kasija
user posted image Danes smo se imele res lepo na srečanju. Tale pogruntavščina dek na tleh user posted image  čisto zaposli, da me v miru kofetkamo.

Janja hvala za izvrstne mafine.
Suzanamai hvala ze izjemno lepe ribežne.
Jennyanny lepo je bilo spoznati tebe in tvojo lano.

Kinnie prosim za geslo.

Drobižek jaz imam tudi lonček od tupperware in nič ne poliva, razen če prav pritisneš ali stopiš na ustnik

Srečanje Lj - jaz ne morem ob ponedeljkih, ostalo mi je vse prav, ve se kar dogovorite

Živa bom še kaj poklicala za plavanje, mogoče pa kaj bo. Majoli in miška kako sta se vedve odločili?

< Sporočilo je popravil Kasija -- 27.3.2008 22:24:53 >

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 757
27.3.2008 22:24:54   
pingi
Hm, spet ne vem, kaj sem hotela napisat (sproti pozabim)??

Štorkljin ugriz - imamo prav lepega zajčka (oz. črko V) na čelu in po besedah P naj bi izginilo do 2. leta. Ma, meni je prav cortkanouser posted image  
Ribežn - sproban takoj, ko smo prišli domov. In dela!user posted image
Končno imam tudi jaz povsem unikatno umetniško delo. Suzanamai, še enkrat hvala!user posted image

Janja, mafini so bili njam, njam. Si me zagrela, da spet poizkusim.

Tale naša srečanja so pa vedno bolj aktivna. No, vsaj otročki so vedno bolj živahni, mamice pa vedno bolj čvekaveuser posted image  Pridem vedno kasneje domov...
Jenny Anny, lepo, da smo se spoznale (pa tvojo Lano tudi) user posted image

Ulaa, kje si videla gumo za 3 evre? Ker midva ravno zdaj iščeva in je bila najcenje za 6 evrov. Hvala za info že vnaprej!

Srečanje v CE - tudi midva se načeloma prijavljava.

Srečanje v LJ - hja, jaz imam kar veliko časa, tako da ...user posted image  Just say it.

Zdaj pa počasi spat.

Lahko noč vsem!

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 758
27.3.2008 22:26:39   
Pandica
Ulaa  Jaz sem že tut slišala, da so mamice imele probleme z dojenjem, ko so dobile user posted image   No,  saj ti bodo naše oktoberke povedale iz prve roke, ki dojijo in so že dobile M. Jaz še je nimam user posted image   in upam, da še je lep čas nebo, je nič ne pogrešam user posted image

Nažiram pa se tak zdaj kot, da nisem jedla že 3 dni user posted image   Pol pa bom debela ko user posted image

Ja, mogoče pa bo res sonček ju3 v Mb user posted image   kaj potem pa vseeno velja Marpurghi? Da še malo bolj zakompliciram zadevo user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 759
27.3.2008 22:27:51   
pingi
Kasija, tole je pa zgledalo kot, da sem od tebe prepisala, a ne?

No, imamo pač podobne vtise.

Zdaj pa res lahko noč!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 760
27.3.2008 22:29:29   
skuštrana
Mehurčica, jaz osebno ji ne priporočam nakup...No, odvisno kako dolgo ga misli uporabljat. To je elastično blago in ko otrok dobi kile se začne raztegovati..sem se pogovarjala s parimi ki jih imajo in so jih kar hitro zamenjali za navaden trak za nošnjo, ki ni raztegljiv. Je super za novorojenčka, pol pa več ne.

Jasna, bom jutri premerilauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 761
27.3.2008 22:33:26   
noa1
Sem šla malo film gledat, pa ta malo še nekrat uspavat.....pa je spet cela stran napisana.
Jaz pridem jutri....bom že nekak voziček do avta spravla.....čeprav jaz še zmeraj upam na sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Če bo dež in bom morala z avtom prit mi je vseeno kje se dobimo.

Alina_alin: Planet Tuš je pri Hofferju na Studencih. Če greš od Štuka čez most in pri semaforju za mostom na levo, je Planet Tuš na levi strani, takoj za šprtno dvorano. Ali pa iz druge strani....če zaviješ pri Dvorani Tabor proti Studencem.....Sem zakomplicirala....saj ti bo Teka razložila če bo treba...drugače pa pokliči

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 762
27.3.2008 22:34:34   
noa1
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Ja, mogoče pa bo res sonček ju3 v Mb user posted image   kaj potem pa vseeno velja Marpurghi? Da še malo bolj zakompliciram zadevo user posted image

Jaz sem takoj za to...meni osebno je najbolj komot...upam da bo sončekuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 763
27.3.2008 22:38:12   
valči
Joj,kolko klofateuser posted image
Bi res mogla skoz bit tu gor,da bi spremljala.
Še enkrat zastavim vprašanje.Tiste,ki sokece dajet,ali dajete male od Hippa,Fruteka,ali bi lahko iz velkikega,literskega kdaj vlila v flašo.Mislim Fruktal in podobni?Ker pediatrinji še ne greva lep čas,me pa zanima,kaj naj.Pri prejšnjih dveh sem kupovala Hippove 200 ml.

Mihael je pri 5. letih okrog 115 cm visok in ima 16 kil.Je pa izredno suhec.Ne po mamiuser posted image

Kinnie*,če lahko,še meni prosim geslo.

Tako,sedaj sem si sčrpala mleko in grem počasi spat.Nočka in uživajte jutri na srečanjuuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 764
27.3.2008 22:39:57   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

- škoda, da si si zamenjala slikco v profilu, mi kar polepšal dan, ko sem ga vidla na RR.

user posted image
Jaz sem imela pa vsakič slabo vest, ko sem kaj napisala. Me je zmeraj iz računalnika v očke pogledaluser posted image
Bom dala nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 765
27.3.2008 22:42:35   
*kinnie*

Jaz pa se zdaj tako bašem z sendvičem in paradajzom user posted image

Nič, grem še po en kos kruha.

Dober tekuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 766
27.3.2008 22:44:32   
noa1
Punce...jaz grem spat....pridem jutri zjutraj prečekirat kje se dobimo.
Pandica: meni ura 11.00 ustreza, pa do sedaj ni nobena omenila druge ure

Lahko in mirno noč

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 767
27.3.2008 22:51:15   
micla
Štajerke....zdej ste me pa ful namejale. user posted image  Se že od 19 ure menite kje boste jutri, pa še vedno ni padla kocka. Nabolj zanimivo pa je, da upate na sonce, čeprav so vsi vremenkoti zagotovili dež.   No, kakorkoli in kjerkoli, lepo se imejte. 

Pri nas imamo zelo pester večer. Sem našo user posted image  uštimala za spanje okoli 8, lepo je spila flaško in ob 8.15  zapančkala. In točno čez eno uro se je zbudila. Najprej sem jo pustila, kao da bo spet zaspala, ma je bla iz minute v minuto bolj glasna in živahna, tko da smo jo na koncu šli dvignit in je imela očke ku sovica. Ne vem kaj ji je, ma očitno misli, da je še dan in je šla prej samo eno kratko kitico odspat.  user posted image   Jst pa tko crknjena, da komej gledam.  Sem jo kar mojemu prepustila in dvakrat lahko ugibate kje sta. Na kavču oba bulita v TV in komentirata CSI-je. 

Kaj je kaka luna na obzorju, da našo malo vozi?user posted image

Najboljš, da grem še jst ležat zraven.

Nočko,

micla

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 768
27.3.2008 22:56:21   
janja
Ma ste spet naklofale. Na srečanju je bilo spet super. Me veseli, da so vam bili muffini v slast. Mogoče me še kdaj prime.

Jenny Anny - lepo te je bilo spoznati, upam, da se v prihodnje večkrat vidimo.

suzanamai - tvoji ribežni so res nekaj posebnega in ful uporabnega. Mariborčanke jaz ga tudi nisem naročila, ampak ko sem jih videla se nisem mogla zadržati, da ne bi enega imela. Tale naša suzanamai je res umetnica.

kinnie - naš ima na čelu tudi črko V (pravijo, da to pomeni victory - torej so zmagovalci). No, znak je vedno manj viden. Ima pa Urban tudi štorkljin ugriz za vratom. Če bo to izginilo, ne vem. Ima ga tudi Andraž in seveda jaz. Sem dobro označila svoja otroka?!

mehurčica - naš Andraž je pa res bolj mali drobižek. Pri 4 letih in pol ima 16 kg in samo 100 cm.

alina_alin - najbrž si mislila mene, ne jasne. Bom ob priliki vprašala mami, kako velika luknjica je bila pri bratu. Samo ne vem, če nima brat zraven še srčne aritmije, pa se zato ne sme preveč naprezat.

drobižek - če misliš tistega delfinčka za v vodo, ki piska in šprica vodo, potem ga lahko kupiš kjerkolil (Interspar, Mercator, Baby center....). Imajo ga v modri in roza barvi. Naš Urban je čisto nor nanj.

klaudia - zaradi mene je lahko srečanje naslednji četrtek - 3.4. - isto Kolosej (če bo slabo vreme), drgač se pa lahko sproti zmenimo.

No, zdaj pa obesim še perilo in grem spat. Moji fantje že kar nekaj časa spijo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 769
27.3.2008 23:03:06   
*kinnie*
Drobižek: Pri nas je tašča kupila takega od NUK-a, ki ne poliva...ampak mali tudi piti ne more iz njegauser posted image user posted image .

Valči: Jaz sem dala Frutkovega-pa ni bil navdušen...drugega nisem probala. Jaz načeloma ne kompliciram, samo ne znam pojasniti, ampak jaz ne bi dajala soka iz literskih pakung...je preveč E-jev notri in druge svinj... kaj pa vem

micla: veš, mene tudi zabavajo tele naše štajerkeuser posted image
Janja: Ja, našo sta prerasli že dve hčerki od prijateljic, ki sta stari 3 letauser posted image

no zdaj pa res grem....nočko

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 770
27.3.2008 23:14:07   
Pandica
Noa1 jaz tut upam, da bo sonček, da se dobimo v Marpurghiju. Imam tut blizu user posted image
Ja, ob 11h je čisto vredu, naj vsaj ura ostane nespremenjena, če se že ne moremo zmenit kje se dobimo user posted image
Pa še deževat je nehalo user posted image

Valči  glede sokecov ti ne znam povedati, ker jo še vedno polno dojim. Še nisva čisto nič probali, razen Hippove čajeke pijema user posted image

Micla  no vidiš kak fajn, da smo tako zadevo zakomplicirale, smo te vsaj nasmejale, kajne? user posted image  
Moja miška pa je danes tako lepo zaspala, brez problema. Ravno obratno kot pri tvoji. Sem jo podojila, še malo pocartala, dala v njeno posteljico in spi ko polhek user posted image

Jaz pa si grem še hitro zdaj lase oprat, ker sem že itak tako zaspana, da komaj gledam.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 771
27.3.2008 23:22:23   
mama06
Jernej ima tudi štorkljin ugriz zadaj na vratu in tudi meni se še vidi, recimo poleti, ko mi je vroče, se rdeče pikice ponovno pojavijo.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 772
27.3.2008 23:24:34   
mama06
Za polnočni prigrizek

user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 773
28.3.2008 0:22:39   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Jaz sem takoj za to...meni osebno je najbolj komot...upam da bo sončekuser posted image user posted image

Ja, saj vam je res komot, me ubogiceuser posted image , pa v mesto, pa kroge delat za parkplac, pa drobiž imet pri roki, ker če ga nimaš, moraš na občino laufat zamenjat, pa vse to z otrokeci in vozičkom user posted image ....

IZVIRNO SPOROČILO: valči
Še enkrat zastavim vprašanje.Tiste,ki sokece dajet,ali dajete male od Hippa,Fruteka,ali bi lahko iz velkikega,literskega kdaj vlila v flašo.Mislim Fruktal in podobni?Ker pediatrinji še ne greva lep čas,me pa zanima,kaj naj.Pri prejšnjih dveh sem kupovala Hippove 200 ml.

Mi smo začeli s fruteki, zdaj smo pa pristali na litrskem 100% jabolčnem soku z vodo - tega ima najraje, tako da ji druge (beri: majhne fruteke) damo občasno, da ne pije samo jabolka. user posted image  Tako da po želji - večje je cenejše!!!

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
user posted image  Bom dala nazaj user posted image

JUPI!!!! user posted image  user posted image  user posted image

No, ŠTAJERKE, se vidimo - DANES!!!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 774
28.3.2008 0:52:20   
Pandica
O Sanwebdra ti si še tut tu? user posted image

Kaj si že prebrala Harry Potterja?

No, v glavnem Štajerke  napišite kje se danes dobimo. Če v Europarku v katerem lokalu in isto za Tuš, da vas nem predolgo iskala user posted image
V Europarku lahko samo predlagam čisto zgoraj v etaži Čokoladnico, je full fajn, osebje super, ker smo se tam mamice že dobivale tako, da so že navajeni na user posted image  
Sicer pa itak več ne dežuje tako, da mislim, da bo kar Marpurghi padel, kajne Noa1 ? user posted image

Grem zdaj  user posted image    za lepo vreme in sončka danes dopoldne  user posted image

Zdaj pa grem res ajo bajo  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?