mehurčica
|
Evo mene na hitro.. Imam Davida doma, ker ima vročino že od sobote. Nič ne kašla, ne teče mu iz nosu, ne počuti se slabo, samo visoko vročino ima. Včeraj je šel k P in je rekla da ni nič videt, da bi kaj druga bilo. Viroza pač. Upam, da ga bom jutri lahko peljala do moje mame ali mogoče tete, da se lahko udeležim srečanja. Bi rada ribežen. In rabim zrak, ker smo danes že drug dan notri in morem malo zadihat. Eni je pridna, edino danes se je zbudila že ob 5:25 in ni mogla nazaj zaspati do 6:45. Se je kr pogovarjala v posteljici, dojit se ni hotela, previla sem jo. Pol je pa končno le sprejela zizo in zaspala. Pol je pa spala do 9h, zdaj pa spi že 2 uri, z vmesnim dojenjem. Morem pohvalit mojega Davida, da je prvič v svojem življenju pojedel toooliko solate. Samo srčki so bili. So mene tudi dobili na to finto, ko sem bila mala. Pa pire in meseka je tudi lepo jedel. Včeraj sem mu pa čez dan naredila 5 različnih jedi in nič ni hotel jest. Najprej "ja, bom, res bom jedel", potem pa "ne bi". Še dobro, da imam dokaj dobre živčke, ker drugače bi dobila pop***ditis. No ja, načeti so bili konkretno, ampak sem se raje vzdržala. Je pa danes toliko lepše jedel. Kolko imajo vaši večji otroci kg? David ima cca.109cm in 17,5kg. Je to ok? Meni se zdi tako suh. Joj, jaz bom ponorela zaradi tega mojega desnega kolka. Me tako boli - najbolj v ležečem položaju. Lane31, tebe tudi še matrajo? Alina_alin ja, tudi Eni ima šum. Sem bila v porodnišnici tako prestrašena, da sem pri kardiologinj kar solzne oči dobila. Pa me je pomirila. Tašči pa sploh ne upamo povedat, ker bi itak paniko zagnala. Upam, da se zapre luknjica do 8m. Je imel pa tudi moj brat šum kar nekaj časa. Pa je vseeno normalno smučanje treniral. Joj, tolko sem v zaostanku, da sploh ne vem kateri še morem kaj odgovorit. Sem samo prebirala sproti, nisem pa imela časa odgovorit. Tako da se oproščam, če sem katero kaj ven izpustila. Pa saj vete kako to je. Sem se ravokar pogovarjala z mojo naj prijateljico in bo verjetno mogla prekinit nosečnost. Na NS so opazili, da ima pikica popkovno kilo, kar je pa zelo hudo. Imela bi pa rok v začetku oktobra.