|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
27.3.2008 9:22:44   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja

Aja še to koliko vaši user posted image spijo čez dan?Naša zadnje čase še le dvakrat po pol ureuser posted image

Zelo malo in odvisno od vremena user posted image user posted image .
Kadar je sonček in gremo na sprehod, dopoldanski spanec traja 2 uri, popoldan pa največ nekajkrat po 15 minut.

Če je slabo vreme, pa spanja v vozičku ni, tako da tudi dopoldan zadrema ene 2x po 15 minut. Če se ne zbudi sam, pa sestrica poskrbiuser posted image .

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 651
27.3.2008 9:39:41   
jasna
Janja, Enej tudi toži zvečer in ponoči da ga noge bolijo. Je najverjetneje od rasti. Če zaradi tega ne bi mogel spati, bi  mu tudi dala paracetamol.  

Pot, Ergotyl sem jemala že 3x. In to z novorojenčkom. Znake ergotizma imaš opisane pod kronično zastrupitvijo. So pa zelo zelo redki. Bolj je zoprno, ker vpliva na količino mleka. Čeprav sem ga jaz imela še vedno zadosti. Ti samo jemlji po navodilih P in bo vse okuser posted image

Pandica, slikica sem dala kar v album. Sem pa teh trakov videla malo morje tudi v Obiju v MB. Imajo pa seveda tudi bolj otroške variante. Mi smo dali bolj nevpadljive, ker so potem druge stvari bolj živahne.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 652
27.3.2008 9:41:20   
janja
dobro jutro čvekice!

No, jaz vam danes spet ponujam čokoladne muffine in muffine z ovsenimi kosmiči in malinami. Slikco bom pripopala zvečer, ker imam še klasični fotkič. Tiste, ki pridete na srečanje boste pa v živo degustirale.

pot - za sadje in zelenjavo velja, da se ob stiku s kovino (jedilni pribor, kovinski ribežen) uniči del vitaminov, ker oksidira. Zato je za dojenčke fino, če imaš steklen ribežen, hrano pa mu daješ s plastično žličko. Tako kot so že punce napisale.

Ergotyl sem jaz dobivala v P pri Andražu. Zdaj pa ne, ker sem imela CR in smo dnevno dobivale injekcije (sem imela že čist plavo rit). Če nisi prepričana v njegovo uporabo, raje pokliči v P ali pa svojega G. Beseda ni konj.

tave - a prideš na srečanje. Ker drgač dobiš sam slikco od muffinov.

Naš Urbanček grizalček je tudi na pohodu. Grize vse kar mu pride pod roko, pardon v usta. Bo še igralni center zgrizel.

No, zdaj se greva pa rihtat za srečanje... se beremo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 653
27.3.2008 9:44:24   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
Medve sva ogromno zunaj...dopoldan od cc 10- 13h in od 15-18h ....to pa zato ker se prav lepo naspi...ko sva doma spi morda dopoldan do največ 3h (seveda ne v kosu ) in popoldan do 2h-če

user posted image  In pol morta še hodit okoli da bo več? spala?user posted image  Sej se hecam, vidve kar pridno vozičkajta

stolček - Neli je včeraj prvič jedla za mizo skupaj z namiuser posted image . Sicer samo par žličk, ampak družba ji je bila pa všečuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 27.3.2008 9:45:47 >

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.3.2008 9:51:14   
jasna
Punce, jaz sem brez avtauser posted image user posted image user posted image . Me je moj klical, da mi ga verjetno ne bo dostaviluser posted image . Kasia - a greš ti z avtom?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 655
27.3.2008 10:16:19   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Srečanje štajerk:
Datum:
Petek 29.3.2008 ob 11.00

Kraj: Marpurghi (ker bo itak sončekuser posted image ) 

Tak da je zdaj definitvno MARPURGHI?????

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 656
27.3.2008 10:45:28   
micla
Dobro jutro, oz. dober dan

moja user posted image  je šla odkinkat eno kitico, jst gram pa peglat njene cunke.

Tle pri nas je dež user posted image .  Spet bomo sitni skoz noter. Upam, da imate drugje lepše vreme. 

Pandica.....ja res, kažin je pa kažin.  A veš, da ko sem prebrala tvoj post, sem prou študiralka, kako bi ti razložila kaj v bistvu pomeni. Meni je neki normalnega da je kažin in se sploh ne bi spomnila ti razložit, da je biti poreden. Bo trba spet malo knjižne slovenščine naštudirat.user posted image  Se vidi, da je že 12 let od mature.user posted image  Ups....smo stari.  

Jasna.....ti si me pa presenetila s karjolo. Od kod tebi to? A maš tudi ti kej primorske krvi vmes?

Grem peglat, dokler se žužek ne zbudi.

Danes ima nečakinja od mojga roj. dan - to je tista, ki smo bli pri njih na kosilu v nedeljo in je bila prehlajena in zdej mi prou teži, kako to speljat, da midve ne bi šle tja. Mislim, sej bi lahko že starši imeli malo soli v glavi in bi pač praznovanje prestavli, dokler ne ozdravijo ta male. Že vidim, kako se bomo kregali z mojim danes, ko ne bom hotla it tja. Ne vem, mogoče res preveč kompliciriam, ma je naša danes lih malo boljše in res mi ni jo za vozit spet v bacile.  Moj bo pa itak razumel, ku da sem naperjena proti njegovi familji....

Ne vem no, mogoče sem res čudna, ma se mi smili moj otrok, če je bolan, pa čeprav samo prehlajen.

Sori za ta off topic, ma sem morala skašljat ven.

mejte se lepo na srečanju.

micla

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 657
27.3.2008 10:53:42   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: micla

Tle pri nas je dež user posted image .  Spet bomo sitni skoz noter. Upam, da imate drugje lepše vreme. 

Pri nas je tudi dežuser posted image , vmes celo kaka snežinka. oh, pa bomo spet noter.

Evo sem se pa potrudla, sem prvič delala album na RR. Sem dala 3 slikce noter. Upam, da je uspelo user posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 658
27.3.2008 11:10:18   
micla
kinnie.... boš mogla geslo povedat za fotkice.

micla

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 659
27.3.2008 11:19:55   
*kinnie*
Sem ti poslala ZSuser posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 660
27.3.2008 11:31:28   
*kinnie*
user posted image Mene pa nekaj zanima. A ima še kateri od oktoberčkov tisto rdečo liso na obrazku od poroda, pravijo, da od tiščanja. Naš bo star pol leta, pa se mu še kar fejst poznauser posted image ....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 661
27.3.2008 11:36:43   
micla
kinnie..lepi otročki user posted image .

Moja sicer spredaj ni imela nobene lise, ima pa zadej na tilniku tisti "štorkljin ugriz".   Baje pravijo, da imajo otroci lahko te lise tudi do 3 leta starosti.user posted image

Evo, cunje speglane, zdej pa štimat kosilo, ker še vedno pančka naš žužek. Zgleda da ji vpliva vreme.

micla

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 662
27.3.2008 11:47:54   
*kinnie*
Micla, te prav občudujem....jaz pa tako skregana z likanjemuser posted image user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 663
27.3.2008 11:58:49   
drobižek
Pozdravček še od mene!

Pri nas tudi dež. Mi je žal, da nisva šle včeraj ven, sam je pa ful pihalo...kar je, je...

Moja Živa je imela ob rojstvu eno takšno rdeče znamenje pod desno lopatico od zadaj na hrbtu in je kmalu izginilo. Potem se ji je pojavilo še na tilniku -  takšne rdeče lise (štorkljin ugriz), pa še tudi ni videti konca.

user posted image Lahko dam že user posted image melono za jest?

Moram it....

Ljubljančanke fajn se naklepetajte!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 664
27.3.2008 12:33:32   
*Lana*
Hojla!
Moj ima rdečo zadaj na glavici, pa na levi očki - veki user posted image  Če ne bo izginilo, bo pa modni dodatek user posted image  mal heca, men sploh ne moti, saj ima vsak dojenček kak flekec, pa kaj češ.
Alina_alin, prosim za mnenje o plavanju dojenčkov na fontani, a še katera hodi? 

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 665
27.3.2008 13:05:39   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

user posted image Lahko dam že user posted image melono za jest?

bi ti rada odgovorila, pa pojma nimam!
Jaz sem mu danes dala jabolkouser posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 666
27.3.2008 13:36:51   
mama06
Ena je spraševala za kapljice in pediatrinjo - porodnišnica MB dr.  Tekavc Golob tel 02 321 1000, pa te vežejo

lane31 spanje je spet krizauser posted image user posted image

sprehod - pri nas je sončno in sva bila 2,5 uri zunaj

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 667
27.3.2008 13:41:48   
pot
Midva sva pa danes sama do večera. Škoda ko ni vsaj lepšega vremena ali da bi dež nehal, da bi šla malo ven. Ali pa vsaj v trgovino, ker nam ta teden še ni zneslo.

Hvala vam vsem za odgovore. user posted image
Za kapljice sem vprašala patronažno in se bo zame pozanimala, ker P danes več ne dela. Naslednji teden pa mi bo prišla povedat vse o GH, da ne bom tukaj neumnih vprašanj spraševala. user posted image
Povedala sem ji tudi za to tiščanje, ker takrat ni vedla kaj bi to bilo, pa je rekla, da bi bilo bojše, če bi mi ledvični pas predpisala G, kot pa naj samo navadnega zategnem okoli bokov. Tako, da lane31, tudi tebi ob občasnih težavah s temi vezmi svetujem vsaj navadni pas, če nimaš možnosti dobit kje ledvičnega. Koliko pa stane v prodaji, pa nevem.

Grem, lakota kliče. Sva danes oba nazaj zaspala. user posted image

Moram pa še vsaj 10 strani za nazaj prebrat, ker ste tako pridne v javljanju.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 668
27.3.2008 13:42:22   
pot
mama06, hvala ti.user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 669
27.3.2008 13:49:15   
drobižek
mama o6 - si Štajerka, a ne?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 670
27.3.2008 13:57:51   
mehurčica
Evo mene na hitro..

Imam Davida doma, ker ima vročino že od sobote. Nič ne kašla, ne teče mu iz nosu, ne počuti se slabo, samo visoko vročino ima. Včeraj je šel k P in je rekla da ni nič videt, da bi kaj druga bilo. Viroza pač.

Upam, da ga bom jutri lahko peljala do moje mame ali mogoče tete, da se lahko udeležim srečanja. Bi rada ribežen.user posted image In rabim zrak, ker smo danes že drug dan notri in morem malo zadihat. Eni je pridna, edino danes se je zbudila že ob 5:25 in ni mogla nazaj zaspati do 6:45.user posted image Se je kr pogovarjala v posteljici, dojit se ni hotela, previla sem jo. Pol je pa končno le sprejela zizo in zaspala. Pol je pa spala do 9h, zdaj pa spi že 2 uri, z vmesnim dojenjem.

Morem pohvalit mojega Davida, da je prvič v svojem življenju pojedel toooliko solate.user posted image Samo srčki so bili.user posted image So mene tudi dobili na to finto, ko sem bila mala. Pa pire in meseka je tudi lepo jedel. Včeraj sem mu pa čez dan naredila 5 različnih jedi in nič ni hotel jest. Najprej "ja, bom, res bom jedel", potem pa "ne bi". Še dobro, da imam dokaj dobre živčke, ker drugače bi dobila pop***ditis. No ja, načeti so bili konkretno, ampak sem se raje vzdržala. Je pa danes toliko lepše jedel.

Kolko imajo vaši večji otroci kg? David ima cca.109cm in 17,5kg. Je to ok? Meni se zdi tako suh.

Joj, jaz bom ponorela zaradi tega mojega desnega kolka. Me tako boli - najbolj v ležečem položaju.user posted image Lane31, tebe tudi še matrajo?

Alina_alin ja, tudi Eni ima šum. Sem bila v porodnišnici tako prestrašena, da sem pri kardiologinj kar solzne oči dobila. Pa me je pomirila. Tašči pa sploh ne upamo povedat, ker bi itak paniko zagnala. Upam, da se zapre luknjica do 8m. Je imel pa tudi moj brat šum kar nekaj časa. Pa je vseeno normalno smučanje treniral.

Joj, tolko sem v zaostanku, da sploh ne vem kateri še morem kaj odgovorit. Sem samo prebirala sproti, nisem pa imela časa odgovorit. Tako da se oproščam, če sem katero kaj ven izpustila. Pa saj vete kako to je.

Sem se ravokar pogovarjala z mojo naj prijateljico in bo verjetno mogla prekinit nosečnost. Na NS so opazili, da ima pikica popkovno kilo, kar je pa zelo hudo.user posted image Imela bi pa rok v začetku oktobra.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 671
27.3.2008 14:11:34   
sanosan
Drobižek - sem pogledala v paparico in je dinja user posted image  med sadjem, ki ga uvajamo med 5. in 6. mesecem (ostalo sadje: marelice, breskve, nektarine, mango, slive, avokado)

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 672
27.3.2008 14:17:09   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Kolko imajo vaši večji otroci kg? David ima cca.109cm in 17,5kg. Je to ok? Meni se zdi tako suh.

Jaz mislim, da je tale kilaža ravno prava. user posted image user posted image Je po JUS-uuser posted image user posted image user posted image

Naša je velika okoli 105 cm, tehta pa okoli 16 kg. ( 4 leta +3 mesece)

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 673
27.3.2008 14:22:04   
sanwebdra
*kinnie* men tud geslo, lepo prosim user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 27.3.2008 14:24:30 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 674
27.3.2008 14:25:47   
mehurčica
Kinnie, tvoja je decembra? David je bil januarja 4. Se je pa včeraj tehtal in meril v neki lekarni z atijem in je imel oblečen in obut 111cm in 18,5kg. Tako da sem malo odštela.
Pa za geslo se tudi jaz priporočam!user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?