|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
21.4.2008 22:28:18   
VANILI
alina_alin - mense zdi razlaga tvoje P zelozdrava: punči je živahna in napreduje. Torej?? Saj vsi pa tud ne morejo bit desetkilski metraši no

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
21.4.2008 22:28:42   
Alina_alin
vanili,  so vse čist utrujene od srečanja, pa ne pišejo tolko. Hvala za kompliment za naši damici.
Ena ko je vprašala, kolk nas je bilo: jaz sem enkrat preštela 15 dojenčkov. Naj me popravi katera, če sem se zmotila...

Neposredna povezava do sporočila: 4102
21.4.2008 22:33:19   
Alina_alin
kilaža , tudi prvorojenka je bila enake " peresne kategorije", in je  čist ok. Sedaj vsi pravijo kako je velika, pa tudi presuha ni . Ravno prav.
Poznam pa precej otrok, ki so bili kot dojenčki - dojeni - "težkokategorniki" in so pozneje (po pol leta, leto dni) izstopili iz te kategorije in so čist ok.

Neposredna povezava do sporočila: 4103
21.4.2008 22:36:01   
VANILI
alina-alin, ja, tak primer je moja tastarejša. Dojena do dveh let, bajsika, v bistvu (ampak tosem ji smela samo jaz rečt user posted image ), potem ko začela hodit, počas zgubljala, no od 4 leta dalje pa je med manjšimi in lažjimi (17kg) ampak saj jo vidim, je živa in zdrava. Je pa skoraj nič...user posted image ... kot bebica je pa vse jedla, kar semji pripravilauser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 4104
21.4.2008 22:36:33   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
sanwebdra, 3krat hura za Julijo in zobka!
hvala lepa

Pandica,jutri boš šla prijavljat na nov naslov - menda ja ne bo šlo, saj niso uradne ure....user posted image user posted image Pa pripravi se na vrsto tam, ker to v MB je katastrofa glede čakanja - vsaj po mojih izkušnjah.
So, so uradne ure, nič bat - upravna enota po novem dela:
- vsak dan od 08.00-12.00 in od 13.00-15.00
- v sredo 08.00-12.00 in od 13.00-17.00
- v petek od 08.00-13.00.

Evo uradni link:
Poslovni čas Upravne enote Maribor

ponedeljek: od 8.00 do 15.00 ure
torek: od 8.00 do 15.00 ure
sreda: od 8.00 do 18.00 ure
četrtek: od 8.00 do 15.00 ure
petek: od 8.00 do 13.00 ure
sobota - prva v mesecu*: od 8.00 do 12.00 ure 

VAU, torej delajo še več kot sem mislila!!! Pridni, v sredo do 18.00, pa vsaki dan celi dan, brez prekinitev, pa še prve sobote.

Je pa res, da ne vem, če boš dobila osebno še pred prazniki, ker je normalna čakalna doba 10 dni, mi pa smo bli tam v petek in je rekla (ne glede na to, da se poznamo, saj naš ati dela na občini (ne na upravni enoti)) ona teta tam, da naj si za vsak slučaj doplačamo nekaj čez 1€ za NUJNO izdelavo, ker da je zdaj FUUUUL GUŽVA! Tak da veliko sreče.
Kolon pa ni več takih, kot so ble včasih, da si kar v nezavest padal od dehidriranosti.

Srečanje - filmček je super, mi je kar žal, da tudi midve nisva bili "tamnekjezamavrico"! Slikce pa itak zakon!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 21.4.2008 22:49:22 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

Neposredna povezava do sporočila: 4105
21.4.2008 22:59:51   
mama06
Sem dala v album 4-5mesecev slikico prvih dveh zobkov

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
21.4.2008 23:03:32   
Alina_alin
ups, se opravičujem, nisem vedela, da delajo tudi ob tor in čet... Pandica,  torej so vrata UE odprta jutri user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
21.4.2008 23:05:39   
mama06
Punce lahko noč. Se beremo jutriuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4108
21.4.2008 23:07:42   
Alina_alin
Zdaj sem mojemu pokazala filmček pa je videl, da nisem samo na rr, da se prijavljam še v guglu. In njegov komentar: "me bo začelo počasi skrbet, si postala prava odvisnica. Skrajni čas, da grem na jadranje, da te zapeljem nekam, kjer ne bo interneta in te rešim. "
Po drugi strani pa mu na čelu piše, da je vesel, da čvekam in se dobivam z vami.

Aja pa še ena njegova izjava, ko je videl, koliko nas je v Tušu: "Kaj vi se to v kafič najavite, ali kar pridete tja - da potem kelnar butasto gleda, kolk vas je ..."

Kaj naj rečem na ti izjavi- moški..., vse pove, ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4109
21.4.2008 23:10:49   
Alina_alin
ker se menim sama s sabo, pa ura je že veeeliko, grem ajo ajo.
Mirno nočko vsem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4110
21.4.2008 23:12:40   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pandica,jutri boš šla prijavljat na nov naslov - menda ja ne bo šlo, saj niso uradne ure....user posted image user posted image Pa pripravi se na vrsto tam, ker to v MB je katastrofa glede čakanja - vsaj po mojih izkušnjah.
So, so uradne ure, nič bat - upravna enota po novem dela:
- vsak dan od 08.00-12.00 in od 13.00-15.00
- v sredo 08.00-12.00 in od 13.00-17.00
- v petek od 08.00-13.00.

Evo uradni link:
Poslovni čas Upravne enote Maribor

ponedeljek: od 8.00 do 15.00 ure
torek: od 8.00 do 15.00 ure
sreda: od 8.00 do 18.00 ure
četrtek: od 8.00 do 15.00 ure
petek: od 8.00 do 13.00 ure
sobota - prva v mesecu*: od 8.00 do 12.00 ure 

VAU, torej delajo še več kot sem mislila!!! Pridni, v sredo do 18.00, pa vsaki dan celi dan, brez prekinitev, pa še prve sobote.

mirkaj, uradne ure in poslovni čas ni isto! Za stranke veljajo le uradne ure, poslovni čas je bolj za telefonske info in za splošne info. Pojdi tja v času uradnih ur, sicer se zlahka zgodi, da boš izvisela.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4111
21.4.2008 23:15:18   
noa1
Dober večer...pred spanjem sem vas še malo počekirala.

Lane31: tudi z moje strani sožalje za izgubo

Sara, Sanwebdra, Pikijakob: stvari vam dostavim v sredo (jutri imam obevznosti pri mojih doma).

Srečanje: kot so že ostale povedale....imeli sva se super in tudi z vsemi nisem uspela govoriti. Če pa je tako hitro minilouser posted image , pa še Ajša je na začetku nekaj user posted image . No potem sta z Eni kar v duetu sanjali vse do doma...ju tudi dež ni zmotil.
user posted image . Jasna, Klavdija, Suzanamai...še enkrat hvala za  vse.

Pandica: sedaj bom pa zakomplicirala.....po mo je moraš najprej sebi spremenit prebivališče in potem še mali (po moji logiki). Ker drugače bota na različnih naslovih.user posted image  Nočem te strašit, ampak daj preveri kako je s tem...da ne boš imela potem kakih sitnosti (da je mama prijavljena na drugem naslovu kot otrok).  Upam, da se motim.

Mama06; kako pa je geslo user posted image   ...jaz ga spet ne vemuser posted image

Valči: daj zamenjat P

Tako, sedaj pa spat...križ mi bo pa tako razneslo počasiuser posted image ...pa mišice na rokah tudi rastejo (na desni malo bolj kot na levi)user posted image
Lahko noč

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
21.4.2008 23:21:25   
Alina_alin
še sem tu.
Glede prijave prebivališča. Jaz sem naredila spremembo HKRATI za otroke iz zase.
evo, tjaša kliče 1. runda bujenja. nočka!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
21.4.2008 23:26:44   
noa1
2ursae: kolikor vem je že nekaj časa nazaj bila sprememba zakona, im se je zadeva pokrila....strankam morajo biti na voljo v času poslovanja. Ura je že pozna...zato če sem kaj zabluzula se opravičijem

Neposredna povezava do sporočila: 4114
21.4.2008 23:26:48   
jasna
Alina, glede uradnih ur bi verjela 2ursaeuser posted image user posted image .

Klaudia, super filmčekuser posted image . Moj je rekel, da bi morale narediti reklamo za Tušuser posted image

Pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 4115
21.4.2008 23:28:05   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

2ursae: kolikor vem je že nekaj časa nazaj bila sprememba zakona, im se je zadeva pokrila....strankam morajo biti na voljo v času poslovanja. Ura je že pozna...zato če sem kaj zabluzula se opravičijem

2ursae, preveriuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
21.4.2008 23:30:26   
miska1
Srečanje CE - lep filmček, malčki kot ponavadi navdušeni. Naju ni bilo user posted image  Klaudia si se potrudila kot vedno. Se strinjam, da si naša glavna organizatorka.

Srečanje v četrtek 24.4. ob 11h - Kolosej
- suzanamai
- janja
- orka**
- Klaudia
- Oktoberka
- Kasija
- miska1

uvajanje GH - pri nas gre zdaj tako... En obrok dobi zelenjavo, ki jo poskušam pripraviti vsaj malo bolj okusno. Ce meni ni dobro, pol bo malemu še manj. Korenček kar rad poje, malo manj brokoli, nad cvetačo ni preveč navdušen. Dobil je tud krompir, v bistvu pire z Novalacom in cisto malo posoljen. Dodatno mu pripravim za zraven korenček ali kaj drugega. Nakupila sem tud narejene kašice od Hippa in Frutka in sem porabila kar veliko časa, da sem izbrala tiste, ki nimajo dodanega sladkorja. Brez glutena jih ni problem najti, ker na vseh piše z veliko, sladkor pa potem čisto z malo, če je dodan. Mi je pa ena gospa, ki se baje bolj spozna na bio zadeve, priporočila kašice od Alnature. Naj bi ble iz najbolj naravno pridelane zelenjave, da so boljš kot, če sama doma pripravim. No nevem, če je to res, ampak med kupljenimi imamo tud kako od teh in bomo videli. Vse kar dam Martinu jesti, zdej najprej tud sama poskusim. Gre bolj pooočaaasiiii hranjenje po žlički. Ravno, ko naj bi jedel, bi on spal. Tko, da pol najprej eno rundo odspi in pol je vsaj zainteresiran nad novimi okusi. Pač moram malo počakat. Zvečer dobi riževo kašico od Novalaca po žlički in tud traja pol ure, da poje, dosti gre mimo. Ko zmešam mleko in potem še riž, ne morem dati po flaši, ker nastanejo grudice in potem se cucelj zamaši. Tako ne gre drugače kot po žlički. Zato mu dam še flašo pred spanjem.

A se riževi kosmiči od Milupe kaj bolj mešajo?

Kot sem že rekla, da naša P pravi samo mleko, zdej sem prebrala, da tud P od mame06 pravi, da naj ne bi krompirja... Zakaj že ne? Rumenjak naj bi v 7. mesecu. Zakaj so pa kašice že od 4. meseca naprej?! Me zanima, kaj bo P rekla, ko bom povedala, da smo sprobali že dosti okusov sadja in zelenjave. Sem se zdej malo zasekirala.

Dons sem bla v Kranju k sem morala eno zadevo uredit. Pol smo šli z mami in Martinom v šoping. Odprla se je ena trgovina Kik za malčke, če ste že slišale in imajo res lepe cunjice, še najceneje se mi zdi. Pol je v Qulandiji ena italijanska trgovinica, prvič slišala zanjo, kjer imajo 50% popusta. Na koncu pa še v HM in C&A. Sicer smo bolj gledali, nekaj malega smo vrgli v košaro.

Čestitam vsem malčkom, ki imajo že prve zobke! Martinu se vidi belo v dlesnih.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
21.4.2008 23:34:52   
noa1
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

IZVIRNO SPOROČILO: noa1

2ursae, preveriuser posted image

Sem jaz preverila na Upravni enoti v MB in se poslovni čas ujema z uradnimi urami....torej po novem vsak dan in celo v soboto.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
21.4.2008 23:42:52   
jasna
noa1, superuser posted image . Tudi meni prav prideuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
21.4.2008 23:46:38   
2ursae
Uredba o upravnem poslovanju:
4. Uradne ure
56. člen
(Namen uradnih ur)
(1) Uradne ure so namenjene poslovanju s strankami.
(2) Uradne ure se praviloma določijo v okviru poslovnega časa
organa.
...

58. člen
(Uradne ure upravnih enot, obmonih enot in uprav samoupravnih
lokalnih skupnosti)
(1) Upravne enote, območne enote organov, razen inšpektoratov,
in uprave samoupravnih lokalnih skupnosti imajo uradne ure in
uradne ure po telefonu najmanj trikrat tedensko, in sicer v
ponedeljek, sredo in petek. V dopoldanskem času se v ponedeljek
in sredo začnejo ob 8. uri in končajo ob 12. uri, v petek pa
začnejo ob 8. uri in končajo ob 13. uri, v popoldanskem času pa
se v ponedeljek začnejo ob 13. uri in končajo ob 15. uri, v
sredo pa se začnejo ob 13. uri in končajo ob 17. uri
....

med tem, ko je:

3. Poslovni čas
52. člen
(Poslovni dnevi)
(1) Organi poslujejo pet dni v tednu, in sicer v ponedeljek,
torek, sredo, četrtek in petek (v nadaljevanju: poslovni dnevi).
53. člen
(Poslovni ačs)
.....
(2) V upravnih enotah, obmonih enotah organov, razen
inšpektoratih, in v upravah samoupravnih lokalnih skupnosti se
poslovni čas začne v ponedeljek, torek in četrtek ob 8. uri in
konča ob 15. uri, v sredo začne ob 8. uri in konča ob 17. uri in
v petek začne ob 8. uri in konča ob 13. uri.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
21.4.2008 23:51:47   
sanwebdra
Pa kaj meni nihče ne verjameuser posted image user posted image - saj sem tudi jaz delala na občini, pred časom. V MB imamo skupno stavbo z upravno enoto!!!

No, fajn, da ste se lepo imele. Noa1, itak da v sredo, še enkrat najlepša hvala.

Eno vprašanje. Naše detece se je pred časom veselo tolklo po trebuščku, roke se kar letele gor in dol. Zdaj pa se vedno praska - obvezno, ko snamem plenico, pred-med-po kopanju??? Sem mislila, da je to pač zaradi plenice, vendar res ne neha, niti po kopanju, ko je vsa koža mehka. In najhuje je, ko ima 3 dni stare nohtke (niso dovolj za porezat, ampak dovolj da se ornk počoha) - je vsa rdeča. Pa nima izpuščaja in ničesar podobnega. Se komu kaj zdi, kaj bi to lahko bilo????

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
21.4.2008 23:52:23   
Alina_alin
Spet jaz.
Punce, ki ste bile na srečanju danes, tiste, ko ste zapuščale med zadnjimi Tuš: a je slučajno katera našla očala sončna črna Max Mara? Zdajle jih iščem in sem jih imela tja, pa sem jih zgleda tam pozabila. Sem jezna ko user posted image .
Dajte mi javit prosim, tiste, ki ste bile zadnje, prosiiiiiiiiiiim.

Joj sem jezna, še zaspat ne bom mogla. Pa pr...... očala.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
21.4.2008 23:57:27   
sanwebdra
Alina_alin, ne se jezit. user posted image  da jih najdeš in da se pomiriš.

Jaz pa v mižule, nočko!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4123
21.4.2008 23:59:42   
Alina_alin
Mi je čist cuker padel. Meljem kekse polnozrnate, s katerimi me je zasvojila ena oktoberka. Malo še počakam, pa se bo štelo za zajtrk, kar ni slabo, ne? user posted image
Samo ta očala bi pa res rada nazaj. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4124
22.4.2008 0:10:02   
jasna
Joj, Alina, dej jutri pokliči tja. Če so ostala, jih bodo sigurno prišparali. Se bo že kdo našel, ki bo šel po  njih. Lahko tudi jaz skočim, ko bom spet tam. Pokliči!

Sanwebdra, verjetno je našla neko novo zabavouser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 22.4.2008 0:11:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?