miska1
|
Srečanje CE - lep filmček, malčki kot ponavadi navdušeni. Naju ni bilo Klaudia si se potrudila kot vedno. Se strinjam, da si naša glavna organizatorka. Srečanje v četrtek 24.4. ob 11h - Kolosej - suzanamai - janja - orka** - Klaudia - Oktoberka - Kasija - miska1 uvajanje GH - pri nas gre zdaj tako... En obrok dobi zelenjavo, ki jo poskušam pripraviti vsaj malo bolj okusno. Ce meni ni dobro, pol bo malemu še manj. Korenček kar rad poje, malo manj brokoli, nad cvetačo ni preveč navdušen. Dobil je tud krompir, v bistvu pire z Novalacom in cisto malo posoljen. Dodatno mu pripravim za zraven korenček ali kaj drugega. Nakupila sem tud narejene kašice od Hippa in Frutka in sem porabila kar veliko časa, da sem izbrala tiste, ki nimajo dodanega sladkorja. Brez glutena jih ni problem najti, ker na vseh piše z veliko, sladkor pa potem čisto z malo, če je dodan. Mi je pa ena gospa, ki se baje bolj spozna na bio zadeve, priporočila kašice od Alnature. Naj bi ble iz najbolj naravno pridelane zelenjave, da so boljš kot, če sama doma pripravim. No nevem, če je to res, ampak med kupljenimi imamo tud kako od teh in bomo videli. Vse kar dam Martinu jesti, zdej najprej tud sama poskusim. Gre bolj pooočaaasiiii hranjenje po žlički. Ravno, ko naj bi jedel, bi on spal. Tko, da pol najprej eno rundo odspi in pol je vsaj zainteresiran nad novimi okusi. Pač moram malo počakat. Zvečer dobi riževo kašico od Novalaca po žlički in tud traja pol ure, da poje, dosti gre mimo. Ko zmešam mleko in potem še riž, ne morem dati po flaši, ker nastanejo grudice in potem se cucelj zamaši. Tako ne gre drugače kot po žlički. Zato mu dam še flašo pred spanjem. A se riževi kosmiči od Milupe kaj bolj mešajo? Kot sem že rekla, da naša P pravi samo mleko, zdej sem prebrala, da tud P od mame06 pravi, da naj ne bi krompirja... Zakaj že ne? Rumenjak naj bi v 7. mesecu. Zakaj so pa kašice že od 4. meseca naprej?! Me zanima, kaj bo P rekla, ko bom povedala, da smo sprobali že dosti okusov sadja in zelenjave. Sem se zdej malo zasekirala. Dons sem bla v Kranju k sem morala eno zadevo uredit. Pol smo šli z mami in Martinom v šoping. Odprla se je ena trgovina Kik za malčke, če ste že slišale in imajo res lepe cunjice, še najceneje se mi zdi. Pol je v Qulandiji ena italijanska trgovinica, prvič slišala zanjo, kjer imajo 50% popusta. Na koncu pa še v HM in C&A. Sicer smo bolj gledali, nekaj malega smo vrgli v košaro. Čestitam vsem malčkom, ki imajo že prve zobke! Martinu se vidi belo v dlesnih.
|