janja
|
Evo še mene. Na srečanju je bilo super. Upam, da res ponovimo še pred dopusti. Klaudia - dober filmček. Pa še mal da pokomentiram za nazaj. IZVIRNO SPOROČILO: VANILI zobek - drugi, jeeee,je zunaj!!!! IZVIRNO SPOROČILO: VANILI srečanje poleti: kje se pa poleti dobivate? Tivoli? Dekce pa to. Se še nismo dobile, mislim pa da bi lahko izgledalo tako. Jaz bom imela takrat s sabo še Andraža. Je pa vprašanje, koliko jih bo poleti sploh v LJ? IZVIRNO SPOROČILO: VANILI srečanje za 1. rojstni dan: sem že mislila tok vnaprej, kaj pravite, bise dobile oktobra in proslavile, pa naročimo eno veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko torto, damo okoli naše malčke in pofotkamo in ovekovečimo?? Isto sem se že pogovarjala s tave, pa o tem še nisva z drugimi, ker je še prekmalu. Se pa strinjam. IZVIRNO SPOROČILO: VANILI ČE bi bila to ena fajn tašča, ki bi se z Živo, ko je pri njej, tudi UKVARJALA, bi mogoče ne tok silila v vrtec pa, hej, tud Živa bi verjetno šla raje tja!!! Če pa ona medtem bulka španske nadaljevanke ali jo odvleče k sosedam, da se načveka, Živa pa pase dolgčas - no potem je pesem drugačna, a ne?? To dela tud moja tašča. Pa da nauš mislila, te španske nadaljevanke gleda celo tast, pol pa Andraža silita, da sedi z njima in še on bulji v TV. Ko gredo ven, pa obvezno še do njene prijateljice na čvek. Ko je bil Andraž mali, sem morala vsak dan v vrtec trogat voziček, da je šla ona lahko do svojih prijateljic, namesto, da bi šla z njim peš domov (10 min) ali pa na igrišče. Andraž se grozno rad igra. No, zdej pa mata, sploh noče k njima. Na obisk ko gremo skupaj še, da bi pa prespal tam, pa ne. Pa ga skoz nagovarjata, pol pa mene grdo gledata. IZVIRNO SPOROČILO: valči Danes pa slabe volje od pediatrinje. ... hrana.Vpraša,kaj je,povem,pa teh par reči in reče,da krompir riž in gluten se daje po 1 letu,nakar rečem,da za gluten sem vedela,za ostalo pa ne!!!Pol vpraša,če ji dajem meso ,jaz pa da ne.In ona,naj ji dam meso,ukinem pa riž in krompir,jaz pa čisto zgubljena Mislim,da bomn nadaljevala po svoje,kot do sedaj,kaj bi ve naredile in kaj delate?? Tale tvoja P je pa mal čudna. Riž je najbolj nedolžen med vso hrano. Pa jaz mu dajem krompir, meso, ovseno kašico...gluten pa je vse ok. Kaj pa naj bi po njenem jedla do enega leta. Veš kaj, ti kar naredi po svoji vesti, če ti lepo je in ni kakih alergičnih reakcij, mu kar daj. IZVIRNO SPOROČILO: valči Pri teži me je tudi gnjavila Klaudia Nina ima 6435 g,67 cm.In po njeno je to veliko premalo.In kaj naj?Naj jo pitam,ali kaj?Saj jim nikoli ni prav. Res je bolj v peresni kategoriji, zato jo kar malo napitaj. Al pa ji daj večkrat na dan jest po malem. Ti svojega otroka že poznaš, pa veš kaj ji bolj ustreza. Poskusiti pa ni greh. Jaz otroku dam jest, dokler mi sam ne da signala, da je dovolj. Pa upam, da čimprej pridobita kako kilco. živa - super, če se boste znebili pleničke. Mi jo mamo še zmeraj, pa mi je že kar too much.