|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
21.4.2008 21:07:39   
*pikijakob*
valči tvojo pediatrinjo je čas povozil. Delaj po svoje. Meni je rekla naj začnem z trdo kuhanim rumenjakom (to naj bi nadomestilo meso). 2 do 3x tedensko 1/4. Po 7. pa lahko že polovičko. In po 8. meseka. Drugače pa niso imeli nič proti povedat, ko sem rekla da jemo krompir, riž, zelenjavo, sadje.

lane31 plac je full cool, edino malo daleč, ampak ok.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
21.4.2008 21:08:04   
*pikijakob*
klavdija hvala

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
21.4.2008 21:26:10   
majoli
Valči, zamenjaj pediatrinjo!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
21.4.2008 21:35:54   
*Lana*
Čer!

Srečanje - super user posted image , punce, fajne ste user posted image
Glede piknika v jeseni se strinjam, ne bi pa bilo slabo, če bi se še kdaj vmes dobile na kakšnem skupnem srečanju, recimo pred dopusti, mogoče junija?

Naši user posted image  so res zanimivi, vsak po svoje. In ravno to je čar vsega.

Moj user posted image  že pridno spančka, ati gleda nek film, js pa seveda na rr user posted image

Slike - user posted image user posted image user posted image

Kaj ostale počnete?

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
21.4.2008 21:44:27   
živa
Buhuhuuuuuu user posted image user posted image user posted image ! Zakaj nisem mogla na srečanje user posted image . Kako ste bile luštne, malčki pa še bolj user posted image ! Lepe fotke; Klaudia, user posted image  Desetku za filmček! Klaudia, a bi se ti dalo ob priložnosti napisat, kdo je kdo pod slikcami - saj Ljubljančanke poznam, za Štajerke pa nimam pojma (pogruntala sem Eni v norih žabicah user posted image  in Mehurčico ter Mišk in Dono - je ne moreš zgrešit, kaki kjut laski user posted image !

Aja, Janja, super frizura, res ti paše!

Moj mali zadnje noči štrajka in se ful zbuja, ne vem, ali ga vendarle matrajo zobje; včeraj sem mu skoraj dala eno svečko proti bolečinam, pa z user posted image  prižgeva lučko v spalnici, mali se nama pa reži! Potem mu nisem dala svečke, eno uro je razgrajal, potem pa omagal in zaspal za 4 urce. Pa tudi čez dan se nekaj kuja; do sedaj smo ga dali v posteljo, morda nekajkrat popravili dudo, pa je zaspal, lepo brez joka, zdaj je pa to katastrofa, dere se tudi po eno uro, zaspan ko šus, spat pa ne in ne, pa ne se crkljat, pa ne se dojit, uf, sem utrujena user posted image . Upam, da je to vpliv lune user posted image .

Danes zvečer sem bila spet sama z obema, sem ju kopala in je večji zlezel v čeber od malega, malega sem pa v banji namočila user posted image . Potem se obema skupaj (večji je bil danes res prijazen do mene user posted image ) brala pravljico. Zdajle, upam, pa že spita, vsaj noben se ne oglaša user posted image .

Valči: tvoja P je pa res malo čudna. A je ne bi zamenjala? Jaz sem res komplicirala z GH pri prvem (in bom tudi pri drugem, ne morem iz svoje kože user posted image ) in sem tako riž kot krompir dala pred 1. letom. Evo, zdajle sem šla gledat dnevnik, ki sem ga pisala pri večjem, in pri 6 mesecih je dobil riževe kosmiče (z mojim mlekom) kot prvo gosto hrano. Prvi mesec je dobival riževe kosmiče, zelenjavo in nealergeno sadje, če se prav spomnim, pa tudi polento (očitno sem pozabila zapisati). Z dopolnjenim 7. mesecem sem začela uvajati meso in, če se ne motim, rumenjak. Pri 8 mesecih sem uvajala jedi z glutenom in krompir (zaradi škroba so mi svetovali tako pozno). Pri 9 mesecih fermentirane mlečne izdelke. GH sem uvajala po tabeli, ki mi jo je dala patronažna, sestavila pa jo je ena znana slovenska pediatrinja-alergologinja. Upam, da sem ti bila v pomoč.

Srečanje v četrtek 24.4. ob 11h - Kolosej
- suzanamai
- janja
- orka**
- Klaudia
- Oktoberka
- Kasija
- živa

orka**, me veseli, da prideš, midve imava oba otroka rojena v istih mesecih, če se ne motim user posted image , bi te res rada spoznala.

2ursae, prideš v čet. prosljavljat narejen izpit user posted image ? Držim pesti zate!

user posted image  Se spomnite, ko sem se v soboto jezila na user posted image , ker je pozabil dati otroku plenico pred spanjem? No, zdajle je malček primaširal iz sobe, ga vprašam, kaj je in ugotovim, da mu je eno pikico ušlo v pižamo, ker sem mu ob sitnarjenju malega pozabila dati plenico pred spanjem user posted image . Se je pa frejer očitno zbudil, ko ga je tiščalo user posted image . Mogoče bomo pa kmalu tudi med spanjem brez plenice (sanja user posted image  o koruzi user posted image ).

Zdaj grem pa malo polenarit.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 21.4.2008 21:48:40 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
21.4.2008 21:45:55   
jasna
Hoj punceuser posted image

Na srečanju je bilo superuser posted image  Štajerke, sem ful vesela, da sem vas končno spoznala tudi v živo. In seveda vaše mladičkeuser posted image .
Slikice luštneuser posted image , filmček se  mi še kar nalagaaaa (Klaudia, sem ti rekla, da mam za nič netuser posted image )

Za nazaj vas ne bom brala, se grem še mal možičku posvetit...

V četrtek verjetno pridemuser posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
21.4.2008 21:49:09   
jasna
Živa, pol pa kr pleničko stranuser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
21.4.2008 21:56:02   
mama06
Gledam malo film, malo perem perilo, pa pospravljam in zlagam suho perilo ter pogledm sem in se čudim zatišju....user posted image user posted image Le kje  sta se izgubili Pandica in *kinnie*user posted image user posted image . Upam, da je pri obeh vse v redu in da jima je samo zmanjkalo tem za debatirat, ali pa sta pod mizo zaradi prevelike količine pivauser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
21.4.2008 22:00:36   
VANILI
OJ!
Bom začla od zadaj
lana - pri meni je zelo podobna situacija, samo da je pri atiju še tastarejšauser posted image

piknik - torej shema:
šefica: Klavdija (sploh, ko sem šele zdaj dojela, da vse to laufa zaradinje, sploh je ta filmček s srečanje super in sploh in oh, zgleda da je ona in edina taprava (sori lane31...user posted image )

podšefica: lane31 (ker se mi pač tko zdi)

asistentka: vanili (še svoj piskrček pristavim)

udeleženka: kinnie

zdaj pa se bo nadaljevala obdelava...

zala07: Teo je mel 2 meseca, ko smo šli v Strunjan in je blosuper, sploh ko je njemu tud nekaj hroploin mu je vlažen bazenski zrak koristil (čeprav je tud njega zdravnica poslušala pa to kao ni blo nič), gledkal je okoli in se čudil in od utrujenosti spal ko topek. Je pa res,da ga že od rojstva navajava na daljše relacije vožnje, ker smo dost na poti in so prilagodljivi - veliko se ustavljamo itd. Ko Živa še ni imela 2 leti, smo šli z avtom v Nemčijo, 1200km, sicer smo veliko stali in jaz sedela zraven nje, a je blosuper. Bom kako slikco nalimala. Je pa tud res,da nekateriotroci pačne marajo sprememb. Tako da poskusi ponovno, če bo spet oteče, je toto, če ne, lahko da je bila vročinica.

valči... tudi jaz sem brez besed glede P. Delaj po svoje, ker njej očitno nekaj ni čist jasno, bog ve, kajse ji je zgodilo, a je raztresena al kaj. Ampakče bo take klamfala, si res drugo poišč.

lane31 - kje je kak plac? Jaz nič ne vidim...

živa - a maš še tisto tabelo??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
21.4.2008 22:01:31   
*Lana*
Js grem spat, ker jutri vstanemo zgodaj ( kot ponavadi user posted image  ), ker gremo na plavanje.

Nočko user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
21.4.2008 22:02:56   
janja
Evo še mene. Na srečanju je bilo super. Upam, da res ponovimo še pred dopusti.

Klaudia
- dober filmček.

Pa še mal da pokomentiram za nazaj.

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
zobek - drugi, jeeee,je zunaj!!!!

user posted image user posted image user posted image

srečanje poleti: kje se pa poleti dobivate? Tivoli? Dekce pa to.

Se še nismo dobile, mislim pa da bi lahko izgledalo tako. Jaz bom imela takrat s sabo še Andraža. Je pa vprašanje, koliko jih bo poleti sploh v LJ?

srečanje za 1. rojstni dan: sem že mislila tok vnaprej, kaj pravite, bise dobile oktobra in proslavile, pa naročimo eno veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiko torto, damo okoli naše malčke in pofotkamo in ovekovečimo??

Isto sem se že pogovarjala s tave, pa o tem še nisva z drugimi, ker je še prekmalu. Se pa strinjam.

ČE bi bila to ena fajn tašča, ki bi se z Živo, ko je pri njej, tudi UKVARJALA, bi mogoče ne tok silila v vrtec pa, hej, tud Živa bi verjetno šla raje tja!!! Če pa ona medtem bulka španske nadaljevanke ali jo odvleče k sosedam, da se načveka, Živa pa pase dolgčas - no potem je pesem drugačna, a ne??

To dela tud moja tašča. Pa da nauš mislila, te španske nadaljevanke gleda celo tast, pol pa Andraža silita, da sedi z njima in še on bulji v TV.  Ko gredo ven, pa obvezno še do njene prijateljice na čvek. Ko je bil Andraž mali, sem morala vsak dan v vrtec trogat voziček, da je šla ona lahko do svojih prijateljic, namesto, da bi šla z njim peš domov (10 min) ali pa na igrišče. Andraž se grozno rad igra. No, zdej pa mata, sploh noče k njima. Na obisk ko gremo skupaj še, da bi pa prespal tam, pa ne. Pa ga skoz nagovarjata, pol pa mene grdo gledata.

IZVIRNO SPOROČILO: valči
Danes pa slabe volje od pediatrinje.
... hrana.Vpraša,kaj je,povem,pa teh par reči in reče,da krompir riž in gluten se daje po 1 letu,nakar rečem,da za gluten sem vedela,za ostalo pa ne!!!Pol vpraša,če ji dajem meso ,jaz pa da ne.In ona,naj ji dam meso,ukinem pa riž in krompir,jaz pa čisto zgubljena
Mislim,da bomn nadaljevala po svoje,kot do sedaj,kaj bi ve naredile in kaj delate?? 

Tale tvoja P je pa mal čudna. Riž je najbolj nedolžen med vso hrano. Pa jaz mu dajem krompir, meso, ovseno kašico...gluten pa je vse ok. Kaj pa naj bi po njenem user posted image jedla do enega leta. Veš kaj, ti kar naredi po svoji vesti, če ti lepo je in ni kakih alergičnih reakcij, mu kar daj.

Pri teži me je tudi gnjavila Klaudia Nina ima 6435 g,67 cm.In po njeno je to veliko premalo.In kaj naj?Naj jo pitam,ali kaj?Saj jim nikoli ni prav.

Res je bolj v peresni kategoriji, zato jo kar malo napitaj. Al pa ji daj večkrat na dan jest po malem. Ti svojega otroka že poznaš, pa veš kaj ji bolj ustreza. Poskusiti pa ni greh. Jaz otroku dam jest, dokler mi sam ne da signala, da je dovolj. Pa upam, da čimprej pridobita kako kilco.

živa - super, če se boste znebili pleničke. Mi jo mamo še zmeraj, pa mi je že kar too much.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
21.4.2008 22:05:43   
mama06
valči - kot verjetno veš, imava midva z Jernejem ogromne težave glede teže. Se samo dojiva oz. sedaj 14 dni zvečer dobi riževe kosmiče z dovoljenjem pediatra. Moraš pa vedeti, da je najin P strogo proti GH pred 6M, ker sva oba z dragim alergika, se je pa strinjal, da vsaj zvečer damo te riževe kosmiče zmešane z mojim mlekom, sicer jih lahko tudi z vodo( od Milupe). Lahko ti pa konec tedna sporočim, kaj bodo dejali v bolnici, saj greva v sredo zjutraj na sprejem in upam, da bova do petka že doma.

< Sporočilo je popravil mama06 -- 21.4.2008 22:13:28 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
21.4.2008 22:08:10   
*pikijakob*
full ste cart na slikicah

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
21.4.2008 22:08:26   
živa

Jutri pride patronažna in res upam, da še vedno delijo iste tabele user posted image . Ker moja je nekje med papirji v ogromni vreči, v kateri zbiram vse za spomin na mojega gavnarja user posted image .

mama06, ti si pa najbrž mislila valči, pa vseeno hvala user posted image .

Lp,

živa 

< Sporočilo je popravil živa -- 21.4.2008 22:10:25 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
21.4.2008 22:09:12   
VANILI
mama06 - a na sprejem zarad nepridobivanja na težI??

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
21.4.2008 22:10:16   
VANILI
živa - kul, če ti bo dala,  se lahko priporočam??

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
21.4.2008 22:11:01   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Danes pa slabe volje od pediatrinje.
... hrana.Vpraša,kaj je,povem,pa teh par reči in reče,da krompir riž in gluten se daje po 1 letu,nakar rečem,da za gluten sem vedela,za ostalo pa ne!!!Pol vpraša,če ji dajem meso ,jaz pa da ne.In ona,naj ji dam meso,ukinem pa riž in krompir,jaz pa čisto zgubljena
Mislim,da bomn nadaljevala po svoje,kot do sedaj,kaj bi ve naredile in kaj delate?? 

Tale tvoja P je pa mal čudna. Riž je najbolj nedolžen med vso hrano. Pa jaz mu dajem krompir, meso, ovseno kašico...gluten pa je vse ok. Kaj pa naj bi po njenem user posted image jedla do enega leta. Veš kaj, ti kar naredi po svoji vesti, če ti lepo je in ni kakih alergičnih reakcij, mu kar daj.

Pri teži me je tudi gnjavila Klaudia Nina ima 6435 g,67 cm.In po njeno je to veliko premalo.In kaj naj?Naj jo pitam,ali kaj?Saj jim nikoli ni prav.

Res je bolj v peresni kategoriji, zato jo kar malo napitaj. Al pa ji daj večkrat na dan jest po malem. Ti svojega otroka že poznaš, pa veš kaj ji bolj ustreza. Poskusiti pa ni greh. Jaz otroku dam jest, dokler mi sam ne da signala, da je dovolj. Pa upam, da čimprej pridobita kako kilco.

tu dam janji malo prav, saj jaz sedaj našega prav prisilim, da je in sedaj se mi zdi(po domači tehtnici, ki sva jo uporabljala tudi prej in je kazala točno),da se je malo poredil. Maš ima 68cm in 6700g, po 14 dneh "pitanja"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
21.4.2008 22:11:51   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Jutri pride patronažna in res upam, da še vedno delijo iste tabele user posted image . Ker moja je nekje med papirji v ogromni vreči, v kateri zbiram vse za spomin na mojega gavnarja user posted image .

mama06, ti si pa najbrž mislila valči, pa vseeno hvala user posted image .

Lp,

živa 

sori, jauser posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
21.4.2008 22:11:52   
živa
Vanili, bom skenirala in dobiš ali pa ti sporočim, kaj mi bo povedala.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
21.4.2008 22:12:52   
mama06

mama06 - a na sprejem zarad nepridobivanja na težI??

točno takouser posted image user posted image

Tudi jaz se priporočam za tabelo

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
21.4.2008 22:18:40   
VANILI
mama06 - držim pesti,da bo vse ok in da bo dobil apetitek, sem ga zdaj gledala na fotkah, joj kako je srčkan, žepek mali!!! pa zs ti bom glihkar poslala

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
21.4.2008 22:20:59   
VANILI
živa - hvala!! da me bo pol možek spt zezal, kot me je pri Živi: "A je nardila čist po knjigi?" In vse, kar je bilo prvič, če je tko kot v knjigi, a ni prehitro, a ni prepozno??user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
21.4.2008 22:21:10   
Alina_alin
Čer še od mene!
Za nazaj vas ne uspem prebrat, spet sem zamudila par dni vašega čveka. user posted image Kaj čem, če pa ne utegnem. Dan ima samo 24 ur.

Lane31, žal mi je za izgubo strica. Piknik plac zgleda super. Samo en predlog: fajn je določiti termin vnaprej, pa še en dodatni rezervni, če je slučajno dež ob predvidenem terminu.
majazarja, super, da pridno je na žličko! Ti pa se le porihtaj, pa lep krst v soboto!
sanwebra, 3krat hura za Julijo in zobka!
Pandica,jutri boš šla prijavljat na nov naslov - menda ja ne bo šlo, saj niso uradne ure....user posted image user posted image Pa pripravi se na vrsto tam, ker to v MB je katastrofa glede čakanja - vsaj po mojih izkušnjah.
metkica1,
upam,da ste s ta hujšega. če pa ne danes, pa bo jutri že bolje.
kinnie, proteza - taščurina - ste me nasemjale...user posted image

Današnje srečanje

super, moram še ponovit. Saj če se dobimo tako na sredini poti, ne vzame preveč časa. Je pa minilo ko šus. Pa še prvi sva bile tam s Teko, pa mi ni bilo dost. user posted image   Mi je zmanjkalo časa, da z vsako od vas kakšno rečem.
Veseli me, da sem vas spoznala ljubljančanke in "blizu ljubljančanke". Vas štajerke, ko pa sem že poznala, pa super je bilo spet počvekat z vami, pa v sredo se itak spet vidimouser posted image .

Klaudia, n-krat hura za filmček. (n= veeeeeeeeeliko)  Ful sta se potrudila, pa bravo za montažo!!! Verjamem,da je šlo ful časa.
Zdaj grem pa iskat slikice, da še to pogledam.

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
21.4.2008 22:26:09   
VANILI
alina_alin: zelo lepi hčerkici maš!!!
Danes bolj malo pišete, pa si vas in vaše bebice malo ogledujem v albumčkih. Ni kaj, oktober07 je bla dobra letina!!

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
21.4.2008 22:26:29   
Alina_alin
mama06, moja je še lažja. Moj žepek,kot ji pravim še 6 kg nima. Vsaj 14 dni nazaj jih ni imela, bila je pa 62,5. Meni P nič ne pravi, da prepočasi pridobiva. Glavno da gre gor, mi pravi. Sem jo vpr že 2 m nazaj ali ji naj dodajam adaptirano (sva se samo dojili), pa je rekla,da bi bilo škoda. Da je ful živahna, lepo napreduje, zelo gibčna, vse bp.  Na nasl pregledu sem jo spet vpr ali naj dodajam, spet je ponovila svojo razlago. No, sedaj ji zadnji teden dodajam gh, in gre bolj počasi: sprva ji ni bilo,  zadnje 2 dni že nekaj poje.
Ne vem, se mi zdi, da vsak P po svoje razlaga. Eni tak, drugi tak. Pol pa ne veš, kak je prav.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?