Pandica
|
Na brzino se vam javim, pol pa ajat... Danes sem peljala Zalo slikat za osebno, joj, se je resno držala, se ni hotela nič kaj smejat fotografinji. Ja, ju3 pa gremo spremenit prebivališče oz. nov naslov. Hvala vsem Noo1, Alini_alin in Sanwebdri, da ste me opozorile na vse in mi gor pripopale celo delovni čas. Ja, saj se bom jaz tut ju3 tam prijavila in naredila tako kot Alina_alin, da bom za obe hkrati spremenila naslov. Slikic iz srečanja še nisem uspela pogledati, ker se še nisem registrirala tam pri Googlu al kaj že moram naret Sem pa pogledala flimček, super je Moram vam povedati, da sem tako vesela, ker se v petek začnemo seliti v našo novo hišo Zato pa sem zdaj cele dneve tam, ker je delo na vrhuncu. Danes sem spet cel dan štrihala, samo mi ni težko, samo, da bomo čimprej že tam. Aja, Kasija ti si me vprašala kam dam Zalo. Vedno gre zraven, nikoli je ne dam kamorkoli v varstvo. Res pa je, da nas je vedno veliko tam. Pol pa ali gre moja sestra z njo na sprehod pa počuva na njo ona ali pa moja mami. Jo pa dam tut v voziček al pa v stolček za hranjenje in v sobo, da nas gleda. Danes sem ji pa dala dekico in igračke na tla in se je igrala. Ko pa je začela protestirat pa jo je dedek malo pocartal in je že bilo ok Prenos interneta joj, punce mene je kar groza, ko smo se danes začeli menit kako bo zdaj z prenosom interneta. Kaj mislite, a ve katera kako dolgo to traja ponavadi? Ker mene je moja mami zafrkavala, da to lahko traja tut do 2 meseca Mislim, halo, 2 meseca brez interneta se mi zmeša, ker sem res odvisna od RR postala. Pol se kr k eni prištulim, ki ima veliko hišo dokler ga mi na bajti na dobimo A me vzame katera? Sling danes sma se spet nosli v njem in kr napredujema. Ko sma bili na bajti in preden sem začela delat sem še šla z mojo miško na en sprehod. In HB, ker pol pa je itak celo pop. grdo dež padal. No, in bila je tečka, jokala v vozičku in sem jo dala v sling. V sekundi utihnila in se mi začela smejat in se pogovarjat z mano Srečanje Mb kaj zdaj a velja sreda ob 11h Planet Tuš? Ker to pa veste, da si "vzamem fraj" in pridem če pa komaj čakam, da se vidimo. Kaj sem še hotla napisat Ju3 pa imava mi2 posvetovalnico in cepljenje. Predvsem me zanima koliko smo se zredili in zrastli. In že vidim tisto sestro zunaj, ko me vedno vpraša, če je dojena in jaz rečem:"samo dojena" pol pa ona:"pridna mamica" Jaz sem tak vesela, da mi je ratalo . Full sem si vedno želela, da jo bom do 6 meseca samo dojila in uspelo mi je Še več kot to. Ker sma že 14. dopolnile pol leta. Aja, Alina_alin držim pesti, da so se tvoja očala našla. Drugič pa bolj pazi na njih ali pa povej ti bomo me nabavile eno vrvico za njih za okoli vrata Ker zadnjič pa si na srečanju izgubila od Tjaške igračko, ne? Vedno nekaj pozabiš Pa kdo me bo bral, bi kr pisala in pisala... Pa zdaj sem zraven zmazala tako vellliiiikkkkoo skledo jagod, da je joj. Če pa so tako dobre. Nič, desetke drage lepo ajajte in čim manj zbujanja ponoči vam želim.
|