valči
|
Zdravo! Danes pa slabe volje od pediatrinje. Nina mi je že od sobote zvečer hropela in rahlo piskala,ter imela rahlo vročino,pa nos zabit.In sem mazala pluča z olivnimoljem,ter dajala parne kopeli z kamilico pod posteljo. Danes sva bili naročeni za cepit.To povem,kako je in jo pogleda in reče,da ima vneta ušesa,greva v laboratorij.Čakava 1.5 ure na izvid,ki ni pokazal nič,pošle naju na ORL,ne da ji nič. Pol pa hrana.Vpraša,kaj je,povem,pa teh par reči in reče,da krompir riž in gluten se daje po 1 letu,nakar rečem,da za gluten sem vedela,za ostalo pa ne!!!Pol vpraša,če ji dajem meso ,jaz pa da ne.In ona,naj ji dam meso,ukinem pa riž in krompir,jaz pa čisto zgubljena Mislim,da bomn nadaljevala po svoje,kot do sedaj,kaj bi ve naredile in kaj delate?? Pri teži me je tudi gnjavila Klaudia Nina ima 6435 g,67 cm.In po njeno je to veliko premalo.In kaj naj?Naj jo pitam,ali kaj?Saj jim nikoli ni prav. Hvala,da ste me brale,mala mi joka in ji tako hrope v plučih,a slišat ni bilo nič Imam tak filing,da ima bronhitis,samo saj vejo dohterji,upam,da se ji kaj ne zapacari,orl ima šele v sredo. hvala,da ste me brale,bom jaz tudi vas,ko bom lahko