VANILI
|
aha, saj grem tud jaz, likat, mi je slabo od unih šparovih kvazi kinder čokoladic, kar kisle so , ditta - a me predstaviš sestri???? !!!! punce, nehite o tem, kdo se komu smeji! imam prijateljico, s kero sva šle enx v čajno hišoin kot zanalašč dobili mizo na sredini (da so naju ja vsi videli..) in ona je osebek, ki se tako smeji, tako od srca, na glas, vsemu, tako nalezljivo,da to ni res! In sva iz ene pripovedke (o nekom, ki si je dal lojnice nekak priščipniti, da n i več se v dlani potil, pač kar nekaj in se začne ona tako smejat, jaz pa potem tud, potem se nisva mogli nehat - pa sem se hotla še mal fino delat, pač tam med finim folkom, ki fino srebajo čajčke in fino zgledajo...9 - no mi2 sva krepali od smeha, niti pogledati je nisem smela, tok sem se režala... ko je prišel kelnar in naju vprašal, če bova še kaj--- sva ga pogledali in tako bruhnili v smeh, da sta še dve iz trgovine prišli pogledat, kaj se dogaja. a sva na spidu ali kaj) tko da ja, smeh je pol zdravja. in ko smo že pri smehu - naš Teo, če se ful smeji, se mu vsakič kolcat začne. A keru vašmu tut? Nič, upam, da vas najdem v sredo; če boste vidli kako debelorito s traktorskim vozičkom, ki zblojeno leta naokol in ne najde lifta (zihr ga ne bom), potem naj kera pride me rešit iz zadrege. pa lahko noč in čim bolj mirno in lepo spite!!
|