|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
15.4.2008 9:04:08   
oktoberka
http://www.stanovanjskisklad-rs.si/index.php?location=1_7_2_0_0

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
15.4.2008 9:06:09   
oktoberka
Upam da bo kateri ta link prišel prav in da bomo dobil kej dinarčkov.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2827
15.4.2008 9:07:23   
sanwebdra
Urban, Dona, Tija, Eva vse najboljše!user posted image

Na Štajerskem že dežuje in na prvi, zadnje, levi, desni zgornji in spodnji (pa še kak bi se našel) pogled, bo turobno vreme trajalo cel dan.

Pa zdaj ne vem al naj bom vesela al ne, ko imam goro cunj za zlikat.user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
15.4.2008 9:10:04   
mehurčica
Se ve malo hecate iz mene? Včeraj zvečer sem malo prebrala in sem ostala na 108 str. Joj, joj, jooooj.....user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 2829
15.4.2008 9:11:21   
jasna
Urban Tija, Dona, Eva vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Klaudia, tu gre za pomoč mladim družinam pri prvem reševanju stanovanjskega problema. Kot pomoč pri odplačevanju kredita. Mi smo pa nekaj mesecev preden so to sprejeli kupili stanovanje in nas ne upoštevajouser posted image .
Črni čaj pijem, pa kavo tudi.

oktoberka, a če bi Zarjo dala spat k sebi bi bilo bolje?

metkica1, poglej na mON na pediatrijo, je bilo verjetno že govora o kašlju.

vsem bolnim eno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2830
15.4.2008 9:15:01   
oktoberka

Sem jo dala ob pol treh, pa ni palilo! Je še mene čist zbrcala!user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
15.4.2008 9:17:23   
oktoberka
Mi smo pa nekaj mesecev preden so to sprejeli kupili stanovanje in nas ne upoštevajo .

Ja, če ste kupil pred 1.3. 2006, pol vas ne upoštevajo. Mi smo kupil pa decembra 2006 in nas bojo. Sej tam piše ful točno vse.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
15.4.2008 9:23:01   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Na Štajerskem že dežuje in na prvi, zadnje, levi, desni zgornji in spodnji (pa še kak bi se našel) pogled, bo turobno vreme trajalo cel dan.
Pa zdaj ne vem al  naj bom vesela al ne, ko imam goro cunj za zlikat.user posted image

pri nas se oblači, je pa za trenutek pokukal sonček--->gremo ven, pa če samo za 5 minut....drugače bo ta večja spet tako naspidirana, da bom živce zgubila dokler možek ne pride....

Cunje heheh so pri nas zelo potrpežljive in vztrajneuser posted image , pa še razmnožujejo se ko hudič....ja  ja me občasno prime,....1 x mesečno, da predem na nulo...
Zdaj pa šibam...

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
15.4.2008 9:24:26   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

Sem jo dala ob pol treh, pa ni palilo! Je še mene čist zbrcala!user posted image

Pri nas pa tole pali....če je pri meni je kot angelček....

Neposredna povezava do sporočila: 2834
15.4.2008 9:26:30   
skuštrana
Pri nas je tudi dežek..no, oblačno z dežjem..fuj..

ampak je Liza že rekla, ko sem ji povedala, da ne moremo ven, da dežuje : Ja, mama, bomo pa dežnike vzeli pa ti boš Arsena neslauser posted image Mislim, kaj mi preostaneuser posted image

Ne preveč pisat ta čas ko me ne bo, ker potem ne uspem nič za nazaj prebratuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
15.4.2008 9:45:08   
Klaudia
Sem se spomnila, da bi lahko odprli google group in tja dajale slikice in vse ostalo, da ne podo drugi gledali naših fotk. Tako da sem že odprla našo skupino desetke007 user posted image . SPoročite mi vaš mail, da pošljem vabilo. Drugače ne morete noter, ker sem naredila, da je vse zasebno in lahko berejo samo povabljeni člani

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
15.4.2008 9:59:46   
Klaudia
Evo posnetek kako se Lia plazi. Sem upoštevala tvoj nasvet jasna in obrezala z windows movie maker-jem. In je res ful lahko...

http://www.youtube.com/watch?v=3mP198p2enA

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
15.4.2008 10:06:19   
oktoberka
Uf, veš kako se Zarja plazi..user posted image Kt en gverilec je!user posted image Pa ful hiti, kt da ne bi hotla nč zamudit!user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
15.4.2008 10:18:52   
jasna
klaudia, user posted image  bravo Liauser posted image

Zakaj meni takoooo počaaasiiii nalaga filmček na youtube? Pa kr prekinja vmesuser posted image . Verjetno zaradi počasne povezave?

Neposredna povezava do sporočila: 2839
15.4.2008 10:23:48   
suzanamai
Dobro jutro

Suzanamai žal mi je za tvoja dva , da si ju morala dati vstran, ker vidim, da si tako velika ljubiteljica živali kot jaz.
Al pa tut ne, ko mečeš ven iz hiše bogega reveža

user posted image Pandica naš Jure ni noben revež ampak prav kraljevski mačekuser posted image

Vse najboljše URBANU, DONI, TIJI in EVI za polovičko user posted image

Oktoberka ribežni bodo že jutri, prinesi za zamenjat. Zarja ti ga pa biksa, nočna ptica nimaš kaj. Zoja se ponavadi zbudi, ko grem jaz spat in bi se kar igrala, potem se ene 5 min. pogovarja in hb zaspi nazajuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
15.4.2008 10:25:52   
oktoberka
Oktoberka ribežni bodo že jutri, prinesi za zamenjat.

Js sm ga naknadno naročila, tko da ga jutri šele prvič dobim.

Lia user posted image user posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
15.4.2008 10:31:32   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
ribežni bodo že jutri, prinesi za zamenjat.

Kaj pa če nas ne bo v lj user posted image , a pol pa v celju?

Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 2842
15.4.2008 10:32:07   
suzanamai
Joj sorry oktoberka, zdaj se mi že mal mešauser posted image . Sem bila full panična kakšna bo reakcija na zamenjavo, pa sem dobila samo še dodatna naročila in cel kup prijaznih besed.
Tako da bejbe res ste zakon, takih kot smo Desetke niuser posted image

Živa tudi danes ne bom uspela priti do Lj, a bo jutri ok?

klaudia ja potem pa v Celju ali pa ob rdugi priložnosti

Neposredna povezava do sporočila: 2843
15.4.2008 10:34:20   
oktoberka
Suzanamai ni panike! Sej te čist štekam. js bi bla tud presrana! Ampak sej vemo da si zakon in da to nisi naredila namenoma! Ribežni so pa itak zakon! Tok lepih še svoj živi dan nism vidla!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2844
15.4.2008 10:54:40   
lane31
Dobro jutro user posted image  Ste res neverjetne, kot da me tri dni ni bilo toliko sem imela za obdelat zdaj,pa kolikor vem sem še zvečer javila

Suzanamai......kako je zdaj z ribežmi ,a ga res moremo menjat...jaz sempo mojem šla z kuhalnico,pa ni nič dol padlo user posted image user posted image  ....brez njega pa nočem več biti....full olajša delouser posted image

Mama06.....jaz sem tudi mnenja ,da mora biti vzrok v Jernejevi povečani mobilnosti in pač več potroši....verjamem, da šopat ga ne moreš....poizkusi mu kakšno sadje ponudit -banano ,jabolko....ali zelenjavo-krompir
Ma ni vrag da se ne porihta

Oktoberka.....ojej to vaše spanje user posted image  Saj nimam kaj da ti rečem...samo to da bo ziher minilo enkrat user posted image

Mehurčica........točno to kar si napisala danes je meni šlo skozi glavo ko sem odprla rr  -a vi mene malo user posted image user posted image

Alina_alin.......lepo da ste se imeli fajnin da ste se vsi lepo spočili

Vanili......ti se bereš kot brigit jones user posted image

Pri nas pa dež..........mož je doma -popoldanski ,trenutno že user posted image  ko me opazuje......bom raje se kar spucala dol user posted image
Upam ,da vsaj popoldan ne bo dežja
user posted image    ko sva sami in tečni

Gremo kuhat

Neposredna povezava do sporočila: 2845
15.4.2008 11:01:21   
suzanamai
Lane31 seveda ga lahko tudi obdržiš, jaz bi jih le rada zamenjala zaradi svojega boljšega občutka.

Zdaj grem pa mal pospravit, zoja še vedno spi svoj lepotni spanecuser posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
15.4.2008 11:09:31   
maja zarja
Dobro jutro čvekice!user posted image
sem se zdaj nasmejala user posted image VANILI joj ti pa res popestriš dogajanje tukaj na rruser posted image .
Zunaj pa dežuser posted image   je bila user posted image tak tečkana,ker morava biti noter,da sva šle na teraso in šetale gor in dol ter opazovale dežek.....nakar je zaspala user posted image in zdaj že spi eno urouser posted image .

Včeraj pa sem bila jezna ko 100user posted image .....dala sem razvijati 12 istih fotografij v petek,ker sama delam vabila za krst...no in včeraj bi naj jaz to prišla iskat in ona meni reče,da jih še ni user posted image ....jaz pa jih nujno rabim sem že itak malo pozna z temi vabili........nato se ona meni opraviči in mi reče,da mi jih okoli 20.00 dostavi na dom...ok preden mala saspi itak nimam časa za take stvari fretatuser posted image ....in kaj se zgodiuser posted image .......pouser posted image nje od nikoder.......danes pa grem tja po kartico fotografije pa si naj kar nekam da...jaz jih vglavnem od nje ne rabim.

< Sporočilo je popravil maja zarja -- 15.4.2008 11:12:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2847
15.4.2008 11:09:44   
*kinnie*
Mi smo že nazaj s sprehoda, še dobro, da ne verjamem vremenarjem....sicer nekoliko piha hladen veter..pa ni bilo sile, tako, da bi mi bilo krepko žal, če bi ostali doma.

Za danes pa najavljam obdelovanje vrta. Meni se je očitno po drugem porodu čisto sfuzlalo, namreč mestna deklina bo danes sejala zelenajvicouser posted image . Ko sem se poročila še kuhat nisem znala....zdaj bom pa kmalu prava gospodaricauser posted image
user posted image
Naš Žani je šele sedaj prišel do kotaljenja-tako da ga po novem iščem vsepovsod...pa je med najstarejšimi oktoberčki....no živ dokaz kako so si user posted image različni.....
Zdaj pa že godrnja, bo čas za njegovo papico

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
15.4.2008 11:18:21   
maja zarja
.....sem se prej tako vživela,da sem kar prehitro ojavila....no nato pa sem vabila kljub temu naredila te pa če si premislim,še lahko nalimam fotko....al pa tudi brez je kar lepo izpadlouser posted image .

Štajerke srečanje je 100% v Planetu Tuš, ker jaz imam 20 minut vožnje z avtom,da tistih dogovorov zadnji hip ne uspem prebratiuser posted image user posted image user posted image ? Za naša srečanja je že kar običajno,da se še zadnji hip nekaj spreminja. Ne res?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
15.4.2008 11:22:26   
*kinnie*
klaudia: moj mail kinniaa@gmail.com za povabilouser posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?