Alina_alin
|
Dober večer! Se javim na raport. Danes smo se popoldne vrnili in jaz sem že pridno oprala 2 rundi cotk. Otroci spijo, hiša prehodna (beri ni tako razmetano, da bi se spotikal) , ati kot po starem spet za računalnikom dela za službo, jaz pa še se malo tu odpočijem, da vam sporočim, da smo uživali maximalno. Kot prvo sem se naspala 100 na uro, ati pa 12o na uro. Zadnjo noč celo od 3 do 4 ni spal, ker je že bil tako naspan , ko sem šla na vc, mi je mahal in se mi smejal . Ker sicer oba spiva premalo, on sploh. No imeli smo 1 sobo in sem se spraševala kako bo to 4 na zakonski. Sem 1 dan pred odhodom še klicala, naj nam dajo dodatno ležišče za malčico v sobo, pa so mi rekli, da moram za to plačati 50%. Pa sem rekla, da naj kar pozabijo. In akcija je bila za superior sobo - novi del hotela. Pridemo dol, dobimo sobo v starem delu. Pa sem šla pogledat sobo in je bila res stara oprema, tuš namesto kadi, balkon velik da lahko samo 2 stojita, soba manjša. Ampak not je bil pa kauč, ki se je raztegnil in je bil velik kot za zakonsko posteljo. Zato se nisem šla nič bunit: glavno da bomo komot za spat. Torej smo imeli 2 zakonski postelji. Na eni je spal ati z malčico, na drugi jaz s Tjašo. Spat smo šli ob 21.30, ko sta bili obe že čist koma in je še kar se dalo zaspat. Ati je moral brat Špeli še pravlijco, ko sva se midve že uspalvali in Tjaši ni ustrezala luč, ampak ko je bilo druge pravljice konec in se je luč ugasnila, je pa tudi Tjaša nehala jamrat in zaspala. Pa je še mami bila deležna pravljice. To je torej prednost če imaš čisto majhno stanovanje oz. 1 sobo: ne moreš kliznit od otrok,ko zaspijo, ampak pač spiš z njimii in si naspan. Ne pa jaz doma, ko zaspi, šviz, vklopim bajbisiter, porihtam ta nujno in sem na rr. Hja in poleg tega,da sem se naspala, sem si privoščila še masažo obraza in hrbta. UUU, je pasalo. Tjašo sem 2x na dan kopala, na koncu že za 45 min. Je ful uživala, kopale sva se v fredovem obroču. Res pa je, da sva se šle kopat, ko je bila ravno naspana in sita. Špela pa itak: norela, se vozila po vseh največjih toboganih, zvečer bila v mini discu glavna (tudi Tjaša je bila v mini discu) in uživaaaaala. valči, se ti je kaj kolcalo - sem mislila nate, ko smo se peljali mimo vas....O kavi ni nič kaj dišalo... Tak, sedaj sem se razpisala, kako smo se imeli te 4 dni. Kaj pa ve kaj pravite, pa ne vem - sem ostala na 86 str, pišete pa 111.str!!!!!!!!!!!!! Kje je povzetek, katera se je javila? Grem vas malo prebrat za nazaj, da vidim, kaj je novega.
|