|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
14.4.2008 21:43:51   
suzanamai
Joj Pandica.......tista kepica pa je najboljša....nikjer takega .....oh hrepenim po jogurtu ....keri pa vaš najljubši ?
Palačinke....bi tudi šle ....kave se pa tak nikoli ne branim

Lane31 a si mogla, zdaj sem pa vsa sestradana, pa dej ne mi omenjat palačink pa sladoledauser posted image  te bom karuser posted image

ne vem če si ne bom najprej kave skuhala, pol pa še ene palačinke s sladoledom in smetano user posted image

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 14.4.2008 21:45:26 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
14.4.2008 21:50:26   
Pandica
Lane31  jaz nikoli ne jem na kepice tam sladoleda, ampak onega iz aparata za 1eur, pa tak da tako porcijo, da se prav naješ od nje user posted image

VANILI
  ti pa si taka faca user posted image user posted image jaz te tako rada berem, ker me vedno tako nasmejiš. Kje si te prej hodla? Najboljše mi je blo ono, ko sem te brala pa kao tvoj mož vpraša, če napreduje tvojo naloga ti pa ja ja, itak, super user posted image Ti pa visiš na RR user posted image

Noa1   še enkrat hvala za bebylegse, super so user posted image

Kje pa ste danes čvekice?

< Sporočilo je popravil Pandica -- 14.4.2008 21:55:01 >

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
14.4.2008 21:50:39   
2ursae
a dejte že nehat jest user posted image , jaz sem se šla lotit Domačice, ki jo je moj danes prinsel za jutrišnje obiske user posted image  ... ma, bo šel pa jutr še enkrat v štacuno ... prav mu je, kaj je pa naivno prinesel domov samo eno škatlo .. user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2753
14.4.2008 21:52:49   
skuštrana
jaz sem se šla lotit Domačice

njemi..jaz pa nimam nič pametnega...sem danes v trgovini samo ene orto zdrave sezamove bombone kuplauser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
14.4.2008 21:53:17   
mama06
Samo ve resnično niste normalne, koliko pišeteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem, mladim in "starim" slavljencem za nazaj in vnaprej iskrene čestitke!!!!!

Klaudia te palačinke si enkrat že ponujala. Hvala!user posted image

Jaz pa imam ponoven problem. Saj ne vem, če je še kje kaj, kar me ni doletelouser posted image . Jernej zadnja dva dni hujša. Sem včeraj ob večernem tehtanju mislila, da je s tehtnico kaj narobe, pa ga tehtava danes skupaj in spet manj od včeraj. Pa preverim še s svojo tehtnico in sta bili kilaži isti. Jaz ne vem več, kaj je narobe, kaj delam narobe. Sem že čisto adijo. Medtem, ko prej ponoči nismo spali, se sedaj zbudi samo 1x in spi dalje so jutra.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2755
14.4.2008 21:58:44   
mama06
user posted image

Tudi zame ena najboljših izbir med keksi. Delim z vami

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
14.4.2008 22:01:24   
suzanamai
mama06 daj malo manj se sekiraj, pa ga daj na vago 1x tedensko, saj je nrmalno da hujša, če ne je več toliko ponoči, bo že nadoknadil. Itak so sedaj v fazi, ko vedno bolj migajo in ne pridobivajo več toliko na teži kot prej. boš videla, da bo ok, sprosti se in uživaj v lepih trenutkih.

Joj kdaj bo pa naša Zoja shujšalauser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
14.4.2008 22:02:14   
Pandica
Mama06    ojoj, to pa ni fajn user posted image Koliko pa ti je shujšal? Saj za dežjem vedno posije sonček, tut Jernej se bo začel rediti in vse bo vredu, boš videla  user posted image

Mu bodo bejbe kako se papa v sredo pokazale na srečanju user posted image

Komaj čakam, da se vidimo spet user posted image

Če dobim to takrat moj sling ga itak prinesem zraven, da se malo považim user posted image   in, da še naredim kateri lušte, ki še ga nima in, da dvignem Skuštrani prodajo user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
14.4.2008 22:04:03   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

mama06 daj malo manj se sekiraj, pa ga daj na vago 1x tedensko, saj je nrmalno da hujša, če ne je več toliko ponoči, bo že nadoknadil. Itak so sedaj v fazi, ko vedno bolj migajo in ne pridobivajo več toliko na teži kot prej. boš videla, da bo ok, sprosti se in uživaj v lepih trenutkih.

Joj kdaj bo pa naša Zoja shujšalauser posted image

Midva sva pred 14dnevi dobila tehtnico od P, ker se mali premalo redi in sedaj je začel še hujšat, zato se sekiram. Moral bi se zredit, ne pa shujšat. Zdaj ima samo še 6450g ko je imel nazadnje 6585 manj kot en teden nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2759
14.4.2008 22:07:18   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mama06    ojoj, to pa ni fajn user posted image Koliko pa ti je shujšal? Saj za dežjem vedno posije sonček, tut Jernej se bo začel rediti in vse bo vredu, boš videla  user posted image

Mu bodo bejbe kako se papa v sredo pokazale na srečanju user posted image

Komaj čakam, da se vidimo spet user posted image

Srečanje sem dala pod vprašaj zato, ker imam spet P zaradi teže, pa ne vem, kako bova gotova. Upam, da neme rata.  

Veš, Pandica, v prvem mesecu je bil naš dečko tisti, ki je bi za vzor vsem, pri 1,5M pa se je vse obrnilo na glavo. Potem spet ni hotel jesti in je malo pridobival, pa se je potem spet v enem tednu poredil za 300g, potem je stagniral in šel počasi gor, sedaj prepočasi, no nazadnje pa je začel hujšatuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
14.4.2008 22:07:18   
Kasija
živa in nova10ka vidve hodita na plavanje skupaj in se vsaj na videz že poznata iz prve ure in se vidita naslednji petek ob 10h. Gremo na kavico pa vaju predstavim še uradno ha ha ha No, kakor je, se bosta prej videli na srečanju.
user posted image

Lane31 elian mi je že spal v naročju na kavi. Bolj polležeče se vsedem in on spi dalje. Sem tudi že jedla z njim v slingu in si sušila lase na bazenu in... si predstavljaš kako so buljili vame...

.

vanili - sladoled se strinjava da ni boljšega. samo jaz trenutno prisegam na ledo - kinga. njami user posted image Pa to je edina stvar pri kateri sem tečna firmarka - ne jem 2x povprečnega sladoleda. Tako da z nasveti na plan, kje se dobi dober sladoled!

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
14.4.2008 22:09:02   
mama06
Ne vem, če sem vam povedala, da sem uspela dobit naročilnici v RA za balzino in jo tudi že dvignila: Superca je!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
14.4.2008 22:09:17   
noa1
a zdaj bote pa še  z domačico strašle tule gor.user posted image  Ja, men so tudi najbolj njami ti keksi, pa jih ni domauser posted image . Sva se z mojim zmenla, da ne bo več sladkarij doma, da bom jaz končno teh 10 kg še dol spravla.....sedaj pa kriza.

Še dobro, da sva šli s Pamdico na palačinke.......(samo vam raje sploh ne poveva kake so bleuser posted image ). Sramota za vsako gostilno. Po moje bi še Ajša boljše naredla.user posted image user posted image user posted image

Teka: sem že vse babylegs vrnila, tvoje pa še nosim okoli. Ti jih prinesem v sredo na srečanje

Alina_alin: te že pogrešam...saj sedaj si pa že nazaj iz luštnega. Saj...najbrž cote pereš

Pandica: mi je moj doma še enkrat razlagal, kakega dobrega psa maš ti...ga je tu gor pogledal. Pol sem se pa pohvalila, da imam pa jaz še več njegovih slikic na gmailu.user posted image user posted image user posted image  Sva oba mahnjena na nem. doge, samo bi ga imela, če bi bila v hiši....no...mogoče enkrat...v daaaaljni prihodnosti, ko zadenem na loterijiuser posted image user posted image user posted image
Mama06: vi mate pa res skoz nekaj. Evo eno user posted image , da se vse pošlihta. Pa maš vredu tehnico?, ker moja vedno drugač kažeuser posted image ....

Nočko punce in kaj lepega sanjajte

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
14.4.2008 22:09:43   
Pandica
Vidim, da je Alina_alin online....joj, to nas bo klela zdaj, ko nas bere, ko smo toliko nakloftale user posted image  user posted image  user posted image
Kako ste se imeli v toplicah? Kaj pa mali dve? Sta uživali?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
14.4.2008 22:10:13   
noa1
Pa jutri malo manj klepetajte, ker me celi dan ne bo doma in pol zvečer ne bom mogla vsega prebratiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
14.4.2008 22:11:02   
Kasija
Pa zakaj mi ne prilepi fotke? Jo imam v albumu pod sling.  Bom poskusila ponovno.

Srečanje Lj pridem, če elian ne bo imel reakcije na cepljenje jutri. Klaudija v bistvu sem mislila v sredo priti do tebe, ampak če je srečanje...a ti pa ne prideš?

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
14.4.2008 22:13:15   
Kasija
user posted image   Pa zakaj mi noče fotke dat v sporočilo? user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
14.4.2008 22:15:17   
skuštrana
mama06, sploh ne vem kaj naj ti rečem...če se drugače ok počuti..no, to da hujša tud ne more bit glih fajn...

kasija, potem pa kar v celje k nejcu na sladoled...ali pa v opatiji na slatini je bil tudi njemi, samo ne vem če je še...jaz drugače kepic ne maram, so mi bljek, prevodene...king je pa itak zakonuser posted image ko sem bila noseča z lizo sem vsak dan pojedla vsaj enega,...zdej mi pa ni pasaluser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
14.4.2008 22:25:03   
suzanamai
Midva sva pred 14dnevi dobila tehtnico od P, ker se mali premalo redi in sedaj je začel še hujšat, zato se sekiram. Moral bi se zredit, ne pa shujšat. Zdaj ima samo še 6450g ko je imel nazadnje 6585 manj kot en teden nazaj.

No tole pa res verjetno ni ok. A si probala kaj bolj hranljivega mu dat za jest?

No mene ste pa čist zrajcale s hrano in sedaj imam v eni posodici polnozrnate leibnitz in milko, v drugi pa sladoleduser posted image . Madonca saj se bom še zredila v vaši družbi. Kasija meni je full dober maxim od lj mlekarn, jogurt+jagoda ali g. sadeži.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
14.4.2008 22:28:17   
jasna
mama06, ojej a poje tudi manj? Ali pri isti količini hujša? Javi, kako bo pri P.user posted image

2ursae, bravo Boruser posted image . Glede mt...Rabišuser posted image   Meni je sling za Neli čisto zadosti, tudi ure dolgo jo lahko nosim. Vendar bo vedno večja...in vedno težja... Sicer pa komaj čakam, da jo končno mahnemo na kakšno zahtevnejšo varijanto (npr. Šmarna gora) in bo mt verjetno prišel prav za 3 letnika.

živa, juhuuser posted image user posted image user posted image . Moraš res težit...user posted image

Srečanje LJ-kolosej sreda 16.april ob 11 uri

- Tave
- Oktoberka
- 2ursae + user posted image  
- majoli
- suzanamai
- nova10ka
- janja
- živa 

- Vanili + še ena oktobrka
- jasna

Aha, še tole o mt. Sem nesla v soboto Nelči na tržnico. Pa me je začela bolet leva ramauser posted image . Imam izgleda natrenirano samo desno stran, ker jo imam skoz v slingu. Saj potem je minilouser posted image  Je pa zakon za nosit, resuser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
14.4.2008 22:28:26   
Alina_alin
Dober večer!
Se javim na raport. Danes smo se popoldne vrnili in jaz sem že pridno oprala 2 rundi cotk. Otroci spijo, hiša prehodna (beri ni tako razmetano, da bi se spotikal)user posted image , ati kot po starem spet za računalnikom dela za službo, jaz pa še se malo tu odpočijem, da vam sporočim, da smo uživali maximalno. Kot prvo sem se naspala 100 na uro, ati pa 12o na uro. Zadnjo noč celo od 3 do 4 ni spal, ker je že bil tako naspan user posted image , ko sem šla na vc, mi je mahal in se mi smejal user posted image .  Ker sicer oba spiva premalo, on sploh.
No imeli smo 1 sobo in sem se spraševala kako bo to 4 na zakonski. Sem 1 dan pred odhodom še klicala, naj nam dajo dodatno ležišče za malčico v sobo, pa so mi rekli, da moram za to plačati 50%. Pa sem rekla, da naj kar pozabijo. In akcija je bila za superior sobo - novi del hotela. Pridemo dol, dobimo sobo v starem delu. Pa sem šla pogledat sobo in je bila res stara oprema, tuš namesto kadi, balkon velik da lahko samo 2 stojita, soba manjša. Ampak not je bil pa kauč, ki se je raztegnil in je bil velik kot za zakonsko posteljo. Zato se nisem šla nič bunit: glavno da bomo komot za spat. Torej smo imeli 2 zakonski postelji. Na eni je spal ati z malčico, na drugi jaz s Tjašo. Spat smo šli ob 21.30, ko sta bili obe že čist koma in je še kar se dalo zaspat. Ati je moral brat Špeli še pravlijco, ko sva se midve že uspalvali in Tjaši ni ustrezala luč, ampak ko je bilo druge pravljice konec in se je luč ugasnila, je pa tudi Tjaša nehala jamrat in zaspala. Pa je še mami bila deležna pravljice. user posted image
To je torej prednost če imaš čisto majhno stanovanje oz. 1 sobo: ne moreš kliznit od otrok,ko zaspijo, ampak pač spiš z njimii in si naspan. Ne pa jaz doma, ko zaspi, šviz, vklopim bajbisiter, porihtam ta nujno in sem na rr.user posted image

Hja in poleg tega,da sem se naspala, sem si privoščila še masažo obraza in hrbta. UUU, je pasalo.  Tjašo sem 2x na dan kopala, na koncu že za 45 min. Je ful uživala, kopale sva se v fredovem obroču. Res pa je, da sva se šle kopat, ko je bila ravno naspana in sita.
Špela pa itak: norela, se vozila po vseh največjih toboganih, zvečer bila v mini discu glavna (tudi Tjaša je bila v mini discu)user posted image in uživaaaaala.
valči, se ti je kaj kolcalo - sem mislila nate, ko smo se peljali mimo vas....O kavi ni nič kaj dišalo...user posted image

Tak, sedaj sem se razpisala, kako smo se imeli te 4 dni. Kaj pa ve kaj pravite, pa ne vem - sem ostala na 86 str, pišete pa 111.str!!!!!!!!!!!!! Kje je povzetek, katera se je javila?

Grem vas malo prebrat za nazaj, da vidim, kaj je novega.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
14.4.2008 22:35:42   
skuštrana
Aha, še tole o mt. Sem nesla v soboto Nelči na tržnico. Pa me je začela bolet leva rama . Imam izgleda natrenirano samo desno stran, ker jo imam skoz v slingu. Saj potem je minilo

Jasna, to se je meni dogajalo na začetkuuser posted image user posted image mi je rame skor ven padlo, ampak samo levouser posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
14.4.2008 22:36:16   
janja
Madonca saj se bom še zredila v vaši družbi.

Kam se boš pa ti zredila? Saj ti tvoja pupica vse poje. Men je Zoja ful cort, k en mali buhteljček.

Pa nehite že s to hrano. Jaz mam tud celo goro za spravt s sebe, pa sploh ne vem kako naj začnem. Pa še pri nas doma so taki sladkosnedi. Evo glih prej sva s user posted image celo škatlo Dickmann'sov snedla. Pol se pa sprašujeva zakaj pojstla škriplje. Ampak njemu se itak ne pozna tolk, ker je velik, men pa vsak gram visi k sm mejhn knedl.

Grem rajš spat, da ne bom še kaj pojedla. Ti večeri so nevarni. Vsi spijo, jaz pa po omarah šnofam, kje bom kaj najdla. K sreči zadnje čase ne kupujem več toliko sladkarij, ampak kak piškotek se pa vedno najde.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 2773
14.4.2008 22:40:40   
teka
Pandica, jaz sem bla tud v mestu, škoda da se nismo srečale. res pa sem bila v centru in ne ob ribnikih...in popoldan še na sladoledu pri lastovki...njamiiii. super da si naročila sling, mene pa mika mt...bi - ne bi - bi - ne bi user posted image

noa
, hvala že vnaprej za babylegs, bodo zgleda morale počakat do srede.

btw. v sredo bo pa zatišje tukaj, ko bomo imele istočasno srečanje v mb in lj user posted image user posted image user posted image

lepo spančkajte vsi, se beremo jutri (ena stran bo čisto dovolj, ne pretiravat, ponočnjakinje!)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
14.4.2008 22:45:17   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Pa jutri malo manj klepetajte, ker me celi dan ne bo doma in pol zvečer ne bom mogla vsega prebratiuser posted image user posted image user posted image

Nič ne bomo manj klofale, mene tudi že par dni ni od jutra do večera, pa nobena ni uvidevna, vse samo klofajo, kot da so plačane po tem, koliko črk pošljejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?