|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
13.4.2008 22:10:31   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Aja, pa, če nimate nič proti še bom jaz poklicala eno prijateljico, ki ima tut oktoberčka user posted image , samo je ni na tem forumu in vprašala, če se nam pridruži.
Tako, da bo spet en fantek več user posted image
Max zdaj pa neboš več edini user posted image user posted image , ampak še vedno si glavni user posted image

In kaj smo mi?user posted image user posted image Srednjega spola?user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanwebdra a si ti gasilkauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
13.4.2008 22:10:40   
maja zarja
Evo mene,da se malo še jaz javim....vidim,da zvečer na forumu zaživimo štajerkeuser posted image user posted image .Pandica lepa slikica.
Jaz pa sem danes user posted image v juhico spasirala malo meseka,pa ji ni bilo všečuser posted image ,je zopet muca imela veselico....
Jaz tudi user posted image ne kličem dosti po imenu imamo kar več vzdevkov mucica,babika,pikica,lubica...zdaj pa sva se odločla,da jo kličemo čim več po imenu seveda pa mi včasih kar vgre kakšen ljubkovalni vzdevek.user posted image

Julija vse naj najuser posted image user posted image

Eh grem počasi aj aj user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
13.4.2008 22:12:11   
Pandica
Klaudia   superca, bravo za Mt    user posted image
Pa pokaži nam kakšno slikico, da še ga vidimo   user posted image

Sanwebdra   na kakšne gasilske vaje te hodiš to? A si gasilka? user posted image
Katero št. pleničk pa te imata zdaj z Julijo za ponoči? Kaj pa za podnevi?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
13.4.2008 22:13:37   
mama06
Za vse nas, da ne bomo lačne čvekale

user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
13.4.2008 22:14:46   
mama06
To pa je za slavljence

user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
13.4.2008 22:15:03   
VANILI
evo, spet nadaljujem...
sam da najdem, kje sem ostalauser posted image
aha,
gradnja hiš: mi2 sva pred 2 leti naredila prizidek, čez poletje ruker. In na koncu sva belila in se je živa pazila izza vogla pri user posted image  in mi2 letava mimo... ona pa jo vpraša: Ti mama,a bosta tedva še kdaj prišla po svojga otroka?!

Mi je šlo ful živcev pri gradnji, pa še kredit imava za 8 let še... pa še čez par let nameravava še star del hiše penvit, da bi imela otroka svoji sobi.. ma se včasih vprašam, če je treba... bi raje živeli v bloku in imeli več časa drug za drugega... zdaj je tolk dela okoli hiše... (danes pa jaz jamram...)

noa1  - mitud hodmo ob nedeljah k mojim na kosilo, se tud napokam!! Mami še vedno speče kaj sladkega in VALJDA moram pojest, pol pa še dobimo popotnico, pol brat pol jaz tako da .. bo treba nekaj spremenit, če hočem malo dol s kilami

zobek - danes sem vidla, je čisto maaaajčkeno zunaj, po moje pol mm, ampak - je!!!user posted image .

evo, mali se ježe zbudil - papca na 2 do 3 ure, že od skos tud ponoč naredim vse že skoraj v spanju.

Zdaj pa grem še večjo pomagat spat spravt. Atijo bo uspaval, jaz pa knjigico prebrat.

In še tole - naš mali se je zakajlal v postelci!!!! kako je to zgeldal: glede na to da ne joka,ko se zbudi, nisem vedla, da se je. Polpa slišim le en takobupan jokec in šibam gor,ženske kaj vidim: leži pravokotno v pojstli, z nogami se je upiral v stranico, a glavo je imel zvito - NAZAJ!!!! In se ni mogel odkajlat. Madona sem se ustrašla.

Lepo se mejte, pa se vidimo v četrtek, če kera pride. Jaz bom šla prečekirat. Lp

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
13.4.2008 22:20:30   
Klaudia
SProbat ga žal ne morem. Tako da bodo take slike počakale do jutri. Sam mt pa je tukaj:

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
13.4.2008 22:24:40   
Pandica
Mama06  hvala za takšne dobrote, samo kaj, ko jih ne smemo preveč, ker nam bo pol naša deca, ko bodo začeli govorit govorili, da imamo veliko rit user posted image  user posted image  user posted image
Pa itak sem se sladoleda tak napokala, ko en user posted image
Mariborčanke, ve veste kje je to. Jedla sem tega iz Lastovke (saj nisem ziher, če je to Lastovka user posted image ), tu pri mostu. Hhhhmmm, men je tukaj najboljši. Pa sem bila z user posted image na sprehodu in sem "morala" še it po sladoled  user posted image user posted image user posted image

Aja, pa, ko že govorim o user posted image . Danes se je moj otrok tako smejal našemu psu, da je bilo joj. Iz srca na glas, vriskala je zraven, kako je bila lepa. Sem jo imela na krilu in začela nagovarjat Alana, da je šel po eno svojo igračko, pol je norel z njo, pa še par krat sem mu rekla, da je dal glas in, ko je zalajal je bila Zala adijo...kako se je smejala....to ne moreš verjet. Kako sem vesela, da jo je res tako lepo sprejel, joj to še bosta velika prijatelja, ko Zala malo odraste.
Pa jaha ga že tut... tak, da že ima mini konjička, ponija user posted image user posted image V pravem pomenu besede, ker je Alano tako zelo velik pes ( za vse, ki še ne veste ) imam nemško dogo user posted image   user posted image
Zame najlepši psi user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
13.4.2008 22:30:34   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mama06
Sanwebdra a si ti gasilkauser posted image

JA, prostovoljna, uradno že 14 let, neuradno od rojstva. Sem tajnica, članica upravnega odbora, (do lani mladinska mentorica in članica častnega razsodišča) in od lani tudi tekmujem z ostalimi članicami. Ja, v 6.-7. mesecu nosečnosti sem tekmovala.

Čez dan uporabljamo Midi (3), zdaj pa za ponoči Maxi (4) in je super, ji končno ne premoči!!!

KLAUDIA svaka čast.user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 13.4.2008 22:32:34 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
13.4.2008 22:30:50   
Pandica
Klaudia   vavvv, kako je lep mt, super user posted image  user posted image

To še lahko postaneš huda konkurenca naši Skuštrani user posted image user posted image

Kaj pa blago, kakšno je?

Ker jaz razmišljam, da bi zdaj pri Skuštrani vzela sling, mt pa bi prosla mogoče mojo botro,  če bi mi ga zašila, da nebi gnjavila Noe1 user posted image   ker me že itak ima pun kufer user posted image
Pa še babylegse nam je naredila user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
13.4.2008 22:32:56   
mama06

Mariborčanke, ve veste kje je to. Jedla sem tega iz Lastovke (saj nisem ziher, če je to Lastovka user posted image ), tu pri mostu. Hhhhmmm, men je tukaj najboljši. Pa sem bila z user posted image na sprehodu in sem "morala" še it po sladoled  user posted image user posted image user posted image

To je na Taboru, ane? In ena podružnica je še na Smetanovi???

Hvala tebi za lušteuser posted image user posted image

Pa da se še jaz poštemlem za kosilo. Bila sva ravno na poti k mojim na kosilo, ko oče kliče, da je v bolnici(šel bi naj jutri, ampak je bilo tako hudo, da je moral pod nujno kar danes, saj ni mogel več dihati). Čaka ga namreč operacija srca. In ko pridem domov, sem se spravila po ne vem kolikih letih v kuhinjo in nam skuhala nedeljsko kosilo pri mami, nahranla tamalega in nato odšla z mamo na obisk k očetu. Jutri sem spet doma, saj bom mami pomagala ščistit hišo, ona bo pa kuhala in pazila tamalega. Moj pa je zaključil z bolniškoin gre v službo za en dan, nato pa ima dopustuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
13.4.2008 22:36:06   
mama06
Pa saj to ni res, da se vsaj en večer ne eznam normalno spravit spat. To pomeni ob normalni uri in ne okoli polnoči ali še kasneje.

A imate vse take težave, ali samo štajerke?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
13.4.2008 22:36:36   
Klaudia

Klaudia   vavvv, kako je lep mt, super user posted image  user posted image

To še lahko postaneš huda konkurenca naši Skuštrani user posted image user posted image

Kaj pa blago, kakšno je?

Ker jaz razmišljam, da bi zdaj pri Skuštrani vzela sling, mt pa bi prosla mogoče mojo botro,  če bi mi ga zašila, da nebi gnjavila Noe1 user posted image   ker me že itak ima pun kufer user posted image
Pa še babylegse nam je naredila user posted image

Jst sm šla v trgovino z metrskim blagom in rekla da rabim diagonalno tkan keper za nosiljko sešit. Je prodajalka takoj vedla zakaj se gre. Pol mi je pa tok različnih vrst blaga pokazala, da sem skoraj eno uro zbirala, kaj bi rada user posted image

Pa hvala za pohvale user posted image .

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
13.4.2008 22:44:07   
Pandica
Mama06   ja, na Taboru user posted image   Bravo, vidiš kako veš kje imajo dober sladoled user posted image

Eh, jaz tut ne grem nikoli pred polnočjo spat, čeprav si vsak dan rečem danes pa res.... ja, ja, samo govorim... če pa se začne akcija komaj zvečer na RR user posted image user posted image user posted image
pa še naši user posted image spijo

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
13.4.2008 22:47:36   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Jst sm šla v trgovino z metrskim blagom in rekla da rabim diagonalno tkan keper za nosiljko sešit. Je prodajalka takoj vedla zakaj se gre. Pol mi je pa tok različnih vrst blaga pokazala, da sem skoraj eno uro zbirala, kaj bi rada user posted image

Zdaj pa še mi daj prosim podnapise za besedico keper   user posted image user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
13.4.2008 22:48:10   
noa1
Klavdija:user posted image user posted image ... zelo lep MT, iz kakega blaga pa imaš trakove

Pandica: pa ne mi sedaj luštov delat še z sladoledom...sem ravno zmazala vse rafaele domauser posted image  (še dobro da ga nimamo domauser posted image ).

Mama06: še vedno je normalna ura, samo hitro moraš it spatuser posted image user posted image
Lana31 in vsi ostali bolni:user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravite in da Lane pride spet na srečanje v sredouser posted image

sanwebdra: ti pa si polna presenečenj.

< Sporočilo je popravil noa1 -- 13.4.2008 22:49:11 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
13.4.2008 22:49:57   
Klaudia
Zdaj pa še mi daj prosim podnapise za besedico keper   user posted image user posted image

user posted image  user posted image  to je vrsta blaga. Če bom rekla keper bodo že vedli o čem govoriš. Drugače imaš pa tukaj razlago: http://si.texsite.info/index.php/Lomljeni_keper

Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
13.4.2008 22:52:43   
Pandica
Če nimate nič proti bi vam še pokazala mojega psa.  Da vidite kakšnega čuvaja ima moja Zala. Še preden pa sem  "dobila" njo  sem pa z Alanom hodila aktivno na razstave tako, da se lahko pohvalim, da imam pravega pasjega "manekena"  user posted image  user posted image

Pa še hkrati bo to vaja, da vidim, če bo mi ratalo zdaj nalimat slikico, ko mi je Klaudia boga reva tako lepo dajala navodila ali bo spet samo link user posted image

Zdaj vam je jasno zakaj se nikogar ne bojim ?  user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
13.4.2008 22:53:06   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
JA, prostovoljna, uradno že 14 let, neuradno od rojstva. Sem tajnica, članica upravnega odbora, (do lani mladinska mentorica in članica častnega razsodišča) in od lani tudi tekmujem z ostalimi članicami. Ja, v 6.-7. mesecu nosečnosti sem tekmovala.

Bravo user posted image . Sama sem obupala že v prvem letniku user posted image . Sem pa bila desetnica v mladinski skupini.

Susan Savannah

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
13.4.2008 22:54:09   
Pandica
Jeee, bravo jaz uspelo mi je user posted image

Slikica je nalimana user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
13.4.2008 22:55:36   
Klaudia
Bravo Pandica za prilepljeno sliko  user posted image   in zelo lep pes.

Sama imam že kar staro psičko, mešanko s sibirskim haskijem. In ima tako lepe modre oči, da se kar stopiš user posted image .

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
13.4.2008 22:58:08   
jasna
Klaudia, superuser posted image user posted image  Ful lepouser posted image . Si se pa lotila projekta za prvičuser posted image . Jaz mislim, da sem prvič za mašino zarobljala rjuheuser posted image

Zarja čestitke za 6+ od Neliuser posted image  Hvala vsem za voščilauser posted image
Julija, vse najboljše. A že 7? Uauž

Vedra, si spregledala moje vprašanje id kod ima tak nick? Pa uspešno selitev. Meni je to groza.

Mehurčica, ne, saj moja dva se tudi rada potepata. Ampak če ju vsak dan poberem iz vrtca in pridemo domov pozno zvečer, tako da sta samo za v posteljo, pa po kakšnem tednu sledi uporuser posted image

skuštrana, he, he, a misliš, da hočem mojega razkazatuser posted image ? Za izložbeno lutko pa pojma nimamuser posted image . Za srečanje v CE lahko kamot pridem ob 10ih. Bom pa verjetno pustila starejša dva pri babici, ker drugače bom samo okoli letala.

srečanje v CE - napišite, če vam bolj zgodnja ura ustreza!

maja zarja in lane, a nedeljsko delo se ne šteje kot dežurstvo? Me niti pod razno ne spravijo v službo na nedeljo do 3. leta otrokauser posted image

vanili, čestitke za zobekuser posted image . Ej, mail sem videla ampak me tale moj email ful zezauser posted image user posted image

Pandica, luštn avataruser posted image

Drobižek, ste pa res naredili lepe fotkeuser posted image . Ampak a ni tako, da naj bi imeli otroci zaprta usta na fotografijah za dokumente?user posted image

Jenny, sem se rolala od smeha pri pripombi tvoje taščeuser posted image . No comment.

srečanje ČE-LJ - mi imamo cepljenje. Moram preverit uro, tako da sem pod vprašajem.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
13.4.2008 23:01:03   
Pandica
Danes je zgleda moj dan...

Prvo mi s pomočjo vas, na koncu gre najbolj zahvala Suzanimai uspe naredit avatar, zdaj pa še nalimat slikico user posted image user posted image Pa saj to ni res, bravo Pandica, bom kar sama sebi ploskala   user posted image     user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
13.4.2008 23:03:17   
VANILI
Pandica - joj kok lep pes! Mi pa imamo zlato prinašalko,jo je zadnjič tudiprvič pobožal in se mu je zdelo fajn. Psički pa tud. Je navajena že otrok - smo jo za Živo za 1.rdkupili. Jo je tok skos preganjala (psička Živo), da se je naučila takoj hodit.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
13.4.2008 23:07:03   
VANILI
Zdej sem se še neki spomnila - kok kaj vašiže sedijo? Naš ko pase kravice, da rit gor in se gunca naprej-nazaj (če mu ne spodrsne, ker armafleks drsi), ali pa na postelji zarine nosek v rjuho in naredi eno tako baletno pozo - ko ma rit u luftu in stoji le na prstkih. Tak narobe most. Vsest se pa sam ne zna. Sedi sicer z oporo, ampak če opore ni in izgubi ravnotežje, se zvrne ko pijanček.

Jasna- saj res, Neli je polletnica, jeeeeeeuser posted image .
Zdajgrem še fotke v album dat. A samo 6 jih lahko dam.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?