|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
20.3.2009 15:14:48   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Ojla punce, pravkar govorila z RMMajo, zelo dobre volje je, saj so danes oba dvojčka dali ven iz inkubatorja. Dane in Frane že veselo cucljata dudice, zdaj jih mora mlada mamica naučiti še piti po steklenički in bodo šli lahko domov! Maja pričakuje, da bo to enkrat čez 2 ali tri tedne, pravi pa da komaj čaka, da ju bo lahko sprehajala v Easy walkerju.

Eko a vidite kako čas beži; če se ne motim je točno en mesec odkar nam je pobegnila v LJ porodnišnico rodit.

Jesssss, ful vesela takih novičk. user posted image  Bravo Dane in Fran. user posted image  

Taškica tnx za tak lep info.

user posted image user posted image Se podpišem pod tole, hvala taški!user posted image

buba miška, hvala za razlagouser posted image

glede začetka pomladi: taškica ti si že prav vidla, tud na mojem je 20. marec pisan...to je letos astronomski začetek al kako se reče, 21.3. pa je koledarski začetek pomladiuser posted image ...čeprav je mrzlo kot že dolgo ne in piha kot za stavo, adijo moja frizurauser posted image

grem spet na lovuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
20.3.2009 19:52:31   
taškica
ŠMARNOGORKA JE RODILA!!!!!!!!!!!!!!

Naša Šmarnogorka je danes s CR rodila dva mala korenjaka Bor-a (1700g) in Vid-a (1340g). Fantka sta v inkubatorju, dihata SAMA!!!!!!, Petra pa pravi, da je bo odločilna ta noč.

Zdaj pa punce, en šampanjc prosim na forum, tole je naša prva majčica, ki je prehitela Suncico in Pikataro in naša naloga je, da njej in njenim ta malim čestitamo in trčimo s penino. Mlinčka, a boš en "šempi" priskrbela?

Petra je bila pridna, veliko je počivala, saj ji je G. v 29t rekel, da se je že začela odpirati. Zdržala pa je do dokončanega 32tedna.

ČESTITAM!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
20.3.2009 20:04:32   
miska73
user posted image

Šmarnagora čestitke. Pa na zdravje našima dvema korenjakoma. Naj hitro pridobivata moči in kilce.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
20.3.2009 20:10:20   
lara light
TAŠKIIIII, KAJ NE POVEŠ???!!!!

Iskrene čestitke Šmarnogorkauser posted image user posted image , tebi in očku!!! Samo da ste v redu in da dihata sama!user posted image user posted image Krasno! Pa lepi teži za tvoj čas...  si me pa presenetila draga moja, priznam. Čimprej domov vsi trije!user posted image

Že pijem na vaš račun...hvala miška!!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
20.3.2009 20:16:10   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image       

user posted image
Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image   NAVIJAMO!user posted image user posted image
user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ 
user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (?user posted image  ; ?user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 25.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image   

user posted image

twixy(?user posted image ; ? user posted image ) PDP 5. november, ?jajčna user posted image   user posted image    

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm in user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka PDP 15.5.2009; rodila 20.3.2009
user posted image     BOR 1700 gr, ?cm in user posted image   VID 1340 gr, ?cm

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
20.3.2009 20:21:54   
miska73
Vidim, da obstaja seznama na katerem me ni user posted image

miska73(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. november, dvojajčna  

< Sporočilo je popravil miska73 -- 20.3.2009 20:22:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 2306
20.3.2009 20:27:17   
evamaja

čestitke mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image , ful sem vesela da je vse okuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil evamaja -- 20.3.2009 20:32:04 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
20.3.2009 21:04:59   
nokes
čeeeer,

saj ne vem al sanjam al bedim.... user posted image

čestitke šmarnogorka!!!! naj Vid in Bor prideta čimprej v tvoj objem!

taškica, hvala za lepe novice od maje! upam, da teh nekaj tednov mine hitro! bravo fran in dane!!!user posted image

dobrodošle nove dvojne, božajte svoje trebuščke!

miškec73, iiiiiiii! kako sem pa tebe vesela tukaj!!!user posted image user posted image

tak, zdaj pa SPET futrat mala polhka! nočka!

nokes

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
20.3.2009 21:13:39   
pikatara
Maja zelo smo vesele zate. Le tako naprej.

Šmarnogorka čestitke za fanta. Sam da je vse vredu.

Sunčica, če me že nočeš na prvo mesto spustit se pa ne dam. Bom pa še malo počakala. Vsaj tako pravi ginekologinja. CTG ne kaže nobenih popadkov, srčka jima lepo bijeta, sta pa že kar težka glede na zadnji uz. 2500 in 2600 g. Ven pa še nočeta. V torek imam pregled v porodnišnici in bomo videli kaj bodo rekli. Je pa zadnji čas, da grem rodit, ker če ne se bom razpočila. V 14 dneh sem dobila 3 kg. Kolk se prej nisem zredila se bom pa zdaj. Grem spat, sem ful utrujena, ker se mi je v celem dnevu uspelo za 20 min uležt. Za večerjo sem pojedla 3 kose pohanega piščanca, pomfri in jabolčni štrudel, za an vrh sem hotela pa še sladoled iz Mc Donaldsa. Pol pa ni čudno da me vse tišči.

Sunči poročaj, čakamo.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
20.3.2009 21:36:45   
Snezinka4
Šmarnogorka - ČESTITATM. Sploh pa Vidu in Boru, da sama dihata. Tako naj bo še naprej fanta!!!!!Držimo pesti za to noč!
Hvala Taškica za novice o Maji. Super fanta, da sta iz ta hudga ven. Še malo teže nabereta pa smo na konju (proti Dolenjski).user posted image Maja super si!

Barbk - jaz te taaaakooooo razumem. Vzadnjem času se delam, da me vozički še ne zanimajo, da imam še blazno veliko časa user posted image . Kar odlašam.
Sicer razmišljam o easy walkerju - cel komplet. Pa ko sem se že čist odločila mi je pa dragi vlil dvom. Sem hotela trdi košari za začetek (estetika in varnost), pa je moj dragi rekel, da je trde košare dosti teže prenašati kot ta mehke košare. Košare pa definitivno hočem, ker ko otrok zaspi ga lahko preneseš kamorkoli ga je pač treba. Laže nosiš dve košari s spečima dojenčkoma, kot pa da iz vozička hkrati vzameš dva speča dojenčka in ju pri tem ne zbudiš.

Juhuhu! Lepo, da ste nove tu! Dobrodošle! Zdaj se pa še malo razpišite user posted image

Ej punce kaj pa menite o tem, da greš 8 tednov pred rokom poroda za en teden na morje na Hrvaško (Krk). Mi bi lahko šli tja za 1.maja, pa se malo bojim iti. Nebi rada na Rijeki rodilauser posted image , če bo kriza. Sploh ker sem še danes zvedla novice o še eni dvojni nosečki s kratkim mv in z navodili o strogem počivanju in ležanju. Blanč in Rubin, upam, da imata riti in noge skoz v horizontali!!!!user posted image Blanč a si ti še v bolnici?

Pika še za izpit ti nisem čestitala. Bravo! Pa čestitke za lepe teže. Ti si še kakšen teden frei vzemi, saj zaslužiš.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
20.3.2009 21:53:09   
blanč
Šmarnogorka čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Punce kako smo?
snežinka ja še sem v all inklusiveuser posted image in bom sigurno še kakšen teden.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
20.3.2009 22:06:32   
taškica
Evo, Šmarnogorka mi je poslala natančnejše podatke, če se kateri da spreminjat na seznamu:

Vid 1380g, 38cm, Bor 1740, 43 cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
20.3.2009 22:46:14   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image       

user posted image
Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image   NAVIJAMO!user posted image user posted image
user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ 
user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (?user posted image  ; ?user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 25.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image   

user posted image

twixy(?user posted image ; ? user posted image ) PDP 5. november, ?jajčna user posted image   user posted image    

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

user posted image     BOR 1740 gr, 43 cm in user posted image   VID 1380 gr, 38 cm

< Sporočilo je popravil lara light -- 20.3.2009 22:48:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 2313
21.3.2009 0:57:55   
dobrovoljčica
Šmarnogorka iskrene čestitkeuser posted image tebi in tvojemuuser posted image dragemu.
Pišuka sta pa vredu pokcauser posted image user posted image . Fajn težka in velika.
Naj vam ti napeti, kritični časi kar se da hitro minejo. Potem pa samo lepo v življenju.
Pa pa mamica.

Neposredna povezava do sporočila: 2314
21.3.2009 7:25:33   
blanč

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

miška 73
(1user posted image ;ouser posted image )
  PDP 10. november dvojajčnauser posted image user posted image

user posted image     BOR 1740 gr, 43 cm in user posted image   VID 1380 gr, 38 cm

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2315
21.3.2009 7:37:58   
pikatara
Snežinka jaz bi verjetno šla na morje, če bi bila na tvojem mestu. Krk je ful blizu meje, tako da če ti že voda ne odteče ni panike, si takoj doma. Če bi imela rok takrat ko ga imaš ti, bi zagotovo šla za prvi maj v Pulo. ojdi pa na kak pregled prej k ginekologu da boš mirna.

Neposredna povezava do sporočila: 2316
21.3.2009 7:42:34   
Barbk
Uh men so tud oke ven padle. user posted image
Šmarnogorka res iskrene čestitke. Boru in Vidu pa tud jaz nazdravljam že zgodaj zjutraj (kronik babji user posted image ).
Snežinka mah jaz sem se že čist prepričala v cosata ali mclarna, s kako mehko košaro (seveda trdo dno). Pa me je Ema čist spomnila, da ta dva nimata prednejga varovala, pa še včasih kako roko za kaj drugega rabiš in ne samo za vozek porivat. Spet me mika EW. Bi pa samo še nastavke za lupinco vzela, ker imamo že eno Maxi cosi doma. A ti boš prek neta naorčila ali pri Mini svetu? Lahk tud na zs javiš, da ne bova morili spetuser posted image  z vozički, no mrbit pa za katere bolj nove prav pridejo podatki.
Miška dobrodošla.user posted image
Lara a te je kaj stisnilo zdaj ko je prva majčica že rodila? Jaz se spomni ko sem Manči nosila, da je prva decembrka kar oktobra rodila. Panika...Moja nosečnost je potekal bp, sam mene je vseeno v tistem trenutko ko sem na rr prebrala novičko o rojstvu čist zadelo...Madona ene dav dni sem bila ko kura brez glave...No pol smo šli pa 8 dni čez rok. user posted image
Na zdaj se je pa Manca zbudila...šibam...Priden bodite...Blanči čuvaj se in uživaj še nekaj dni v all inclusive. user posted image Kje je pa Rubin, uapm, da tudi ona kavč pegla. Pa Sunči? Taški ti si naš "detektiv" user posted image , kaj dogaja pri njih? No zdaj pa res grem....

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
21.3.2009 7:49:30   
Barbk
Aja Snežinka mi imamo tud plan sredi junija iti na Krk za 14 dni. Pa me kak dan tud mal panika zagrab. user posted image  Sam če bo G rekla, da je vse ok, gremo.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
21.3.2009 8:12:37   
Shadow
Šmarnogorka, ČESTITKE za Bora in Vida!!! Si j ih kar nekaj po desni prehitela! user posted image

Sunči in Pika, vidve bosta pa imeli fotofiniš ali kako? user posted image

Barbk, ti kar sem na forum razmišljaj o vozičkih, jaz še tudi ne vem, kaj bomo nabavili, tako da z velikim zanimanjem spremljam vsako debato o tem. Meni osebno se pač zdi kompletni EW malo drag in se še vedno navdušujem za Ring Duo, ki pride v kompletu s košarama in lupinicama nekaj manj kot 400 EUR skupaj s poštnino. http://cgi.ebay.at/Zwillingskinderwagen-Zwillingswagen-RING-DUO-TOP-Mod_W0QQitemZ110350183993QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item110350183993&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318
Takega ima Pikatara, zdaj pa samo čakam, da ga začne uporabljati in pove iz prve roke, kako se obnese.

Miška73, zdaj si pa tudi na našem seznamčku! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
21.3.2009 8:37:22   
mlinčka
Dobro jutro!

Na, sem skor pozabla na kavico user posted image .

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
21.3.2009 8:42:42   
mlinčka
Šmarnogorka, čestitke user posted image ! Vidiš, kaka borca imaš! Superca!

user posted image

Pa 3 x hura za Frana in Daneta user posted image , Maja!

Shadow, jaz tudi že nestrpno čakam, da pika na terenu preizkusi svojo "hondo" user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
21.3.2009 9:18:47   
katjakokol
Suncicica je rodila user posted image user posted image user posted image Pred približno pol ure!! Imamo Stello in Pijo user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
21.3.2009 9:32:59   
dobrovoljčica
Juhuhuuser posted image user posted image sm mislna da sploh ne boste rodil Suncicica. Čestitke.Ja vse naj naj celi družinici.
No in kakšen je bil recept potem za rojstvo tvojih otročkov?

Evo Pikatara sedaj ti pa prepustimo malo kraljevanja na prvem mestu potem pa me majčice pridemo na vrsto. Mucka 25 kje si?

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
21.3.2009 9:38:21   
taškica
ŠAMPANJC PADE!!!!!!
JUPI, bravo Suncica!!!!user posted image user posted image

Vam povem punce, tale pomlad je prinesla nove dojenčke. Odlično! čestitam Sunčici in dobrodošli Stella in Pia!!!!

Pikatara - ČESTITKE - zdaj si končno na prvem mestu.user posted image

Majčice ne sekirajte se preveč. Z Šmarnogorko sva skos imeli kontakt in ona se je dobro zavedala kaj jo čaka. Prava junakinja je, da je zdržala do 32t 2/7. In samo zato ji lahko čestitamo! Je pa res, da ni vsaka zadeva za na forum, prav zato, da ne padate vse naokoli zadete. Zato Lara - veseli se! Midve bova itak skupi rodile, tko sva se zmenile, ne?

Ampak zgleda da počasi prihajamo naprej, še Pikataro pospremimo, potem pa smo že me na vrsti....user posted image user posted image

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
21.3.2009 10:27:33   
mucka25
Ja moram sam čestitat za srečno mamico in nova dva sončka na tem svetu. Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Še PIKA si vzame malo časa pol sem pa že prva na seznamu, sam tam bom pa tud nekaj časa ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj več kasneje pokomentiram imam polno dela, je nona umrla in mormo vse pripravt za jutrišnji pogreb. Ja svet je pač tak, da eni gredo drugi pa pridejo in prov je tako.  Vsem nosečkam velik lepih treutkov s trebušči.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?