|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
21.3.2009 10:29:35   
mucka25
Ja torej moram dvema mamicama čestitat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite vsi lepo zdravi in nasmejani.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
21.3.2009 11:13:47   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

Suncicica je rodila user posted image user posted image user posted image Pred približno pol ure!! Imamo Stello in Pijo user posted image user posted image

Suncicica, ISKRENE ČESTITKE za Stello in Pijo!!!user posted image user posted image user posted image

Pikatara, sedaj si pa ti kraljica seznama! Z Mlinčko že nestrpno čakava, da začneš uporabljati voziček! user posted image

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
21.3.2009 11:23:45   
twixy
Jutro user posted image user posted image

Sem ze vceraj zacela pisat pa mi je baterije zmanjkalo in seveda se je vse zbrisalouser posted image
Pa gremo se 1×

pikatara ja zdaj pa ti vrjamem,da se komaj spisuser posted image  Ampak,da si vzdrzala do 37. tedna si pa caricauser posted image  Imata pa ze lepo tezouser posted image

RMMaja jupiiii... Super za Dana in Franauser posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa se malo in boste uzivali skupaj domauser posted image

smarnogorka bravooo mami za Vid-a in Bor-auser posted image user posted image user posted image  Naj zdaj lepo in hitro pridobivata na kilogramihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Suncica pa si koncno tudi ti dobila zakladuser posted image user posted image user posted image user posted image  Iskrene cestitkeuser posted image user posted image

Tako pikatara, zdaj pa si na prvem mestu:) Ti moramo pomagat dihat?user posted image

Tako, slabost je spet na pohoduuser posted image user posted image  Se javim kasneje

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
21.3.2009 12:16:54   
Barbk
Suncicica iskrene čestitke za dve mali princeski Stello in Pijo. user posted image  Tolk veselaaaaaaa...Pa si ju le dočakala.

Zdaj pa kosilce....

< Sporočilo je popravil Barbk -- 21.3.2009 12:17:22 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
21.3.2009 12:21:51   
katjakokol
suncicine user posted image user posted image
1 je na svet prijokala stella 2700g in 48cm
2 je bila pia 2490g in 47cm

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
21.3.2009 14:17:44   
Snezinka4
Suncicica - ČESTITAM!!!! Super ste vse tri! Čestitke tudi očku.

Pikatara - koooončno prva. user posted image  Čakamo nov rekord ?user posted image

Taški lepo pozdravi Šmarnogorko.

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
21.3.2009 14:57:12   
sonček85
še tukaj čestitke Sunčici ,ja  res je pikatara sedaj si pa ti na vrsti -aprilčica našauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
21.3.2009 15:18:14   
lara light
Bravo sunči!!! Iskrene čestitke za pupike!!! Lepo se rihtajte, čimprej domov, čestitke tudi očku! JUPIIIII!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katja, hvala!

Pika, 1. mesto je tvoje, draga! Ampak ni še sileuser posted image Ravno to sem hotela rečt, taškica, da je pomlad te naše dvojčke zbezlajla na dan!!

Šmarnogorka je super speljala, vem,. da ji je bilo zelo težko toliko časa zdržat v enem kosu...odlično se je odrezala.user posted image

Barbk, glede šmarnogorke, ja, sem se zasekirala bolj zanjo, kot zame...sem pa vedela, da ji grozi prezgodnji. Samo, da so ok.user posted image

Twixy, upam, da slabost čimprej mine.user posted image

Mucka drži seuser posted image , moje iskreno sožalje.

Miška, a sem jaz kaj ja.jeb.la s seznamom?? Oprosti, še dobro da mamo Blanči.user posted image

Mlinčka, thxuser posted image
Majčice bomo rodile maja in nič prej!user posted image

Fajn soboto punce, jaz grem na lovuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
21.3.2009 15:24:32   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   

user posted image

user posted image                                                             user posted image        

user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ 
NA PRVEM ČASTNEM MESTU!user posted image user posted image
user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (?user posted image  ; ?user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 25.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image   

user posted image

twixy(?user posted image ; ? user posted image ) PDP 5. november, ?jajčna user posted image   user posted image    

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica   PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2334
21.3.2009 16:18:42   
pikatara
Bravo Sunči in mali pikici. Dobra si samo 7 dni prej. In seveda hvala, ker si me spustila na prvo mesto. Počasi se poskušam sprijaznit, da pač en bo 23. bo pa mogoče 30. Je tud lep datum.

Mucka moje sožalje za nono. Ampak tako pač je to na žalost na tem svetu. AMpak če se prav spomnim, je bila že kar v letih. Al je tist od Lare?

Twixy danes sem spet super in nič več težav s spanjem. Zadnjič sem nehala magnezij in kalcij jemat, ker sem nekje prebrala, da po 37. tednu ne priporočajo več, ker lahko zavira popadke. Sem tri dni trpela kot hudič s tem trdim trebuhom. Pa mi je ginekologinja rekla, da naj kar do konca jemljem in naj se ne mučim, da to nima veze s pravimi popadki. Tako da se že cel dan naspidirana. Zjutraj sem zapiske urejala, pospravila po stanovanju, dva stroja cot zložila, likala, pobrisala prah in generalno ščistila kopalnico. Pol sem šla pa še v BTC in na Rudnik ter na tenis na pijačo. Pa še niti malo nisem zmatrana. Da vam povem eno štorjo, da se nasmejite. Kot ste že ugotovile smo nosečnice malo štoraste in pozabljive oziroma boste proti koncu to opazile. Me moj dragi kliče tik pred mojim odhodom od doma naj se pri mesarju ustavim,ker je pozabil it po meso in naj hladilno torbo sabo vzamem. Pridem v BTC, parkiram, grem na pošto, peški na tržnico in se usmerim proti Babay centru in me prešine, da sem meso pozabila. Pogledam na uro in vidim, da je mesar odprt le še 20 min. Hitro s svojim trebuhom šibam do avta in hitro v Polje. Do mesarja sem prišla 5 min pred zaprtjem. In seveda ugotovim, da sem hladilno torbo pozabila doma in seveda je bilo treba meso domov peljat. Pol pa nisem šla nazaj v BTC, ker sem mogla tako ali tako na oOlgi most in sem šla kar na Rudnik nakupovat.  V Merkurju sem našla tiste poličke na vozičku, jih grem sedaj montirat, v Pikapolonici sem pa kupila previjalno mizo za na posteljco. Mi je dobro idejo dala Noki glede tega. Je glih taka kot na povijalni, le da ima trd poden, zasede ful malo placa in jo lahko postaviš kamorkoli. BOm razmislila, če bom ono previjalno sploh imela.

Joj se vidi, da me razganja, sploh ne morem nehat nakladat.

Snežinka pri meni lahko čakate rekord le pri teži, po tednih pa po moje ne, ker v LJ zelo radi konec 37. tedna sprožijo porod. BOmo videli v torek kaj bodo rekli in koliko je moja ginekologinja trofla težo.

Danes pa moj dragi kuha po mojih željah. Zaželela sem si jadranske škampe ter domačo paštico z vongolami in šparglji. Mu gremd ružbo delat, ko glih testo mesi.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
21.3.2009 16:23:02   
blanč
Sunčica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikatara zdaj pa počasi še ti user posted image
Kaj pa je bilo z šmarnogorko, če lahko izvem. Upam, da nsem preveč radovednauser posted image
Lara ti super vodiš naš seznam sam jaz sem morala še našo podganco gor napopat Sem zdajle opazla, da si spet star seznam kopiralauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 21.3.2009 16:36:32 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2336
21.3.2009 18:08:22   
nokes
čestitke sunčica!!!! pa smo dočakali! no, je bil že čas, ker se mi je že vrtelo, ker sem cel teden dihala s teboj user posted image user posted image !

blanšet, čuj povej no, kak si zrihtala dohtarje v bolnici?? user posted image in kaj so ti rekli? upam, da greš kmalu v domačo oskrbo in ostaneš doma do konca, seveda!

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
21.3.2009 18:28:09   
blanč
Nokes zaenkrat vse ok. V torek še en UZ in če bo MV še vedno 19mm grem domovuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
21.3.2009 18:49:40   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Nokes zaenkrat vse ok. V torek še en UZ in če bo MV še vedno 19mm grem domovuser posted image

Jeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam,da res gres domov

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
21.3.2009 18:52:00   
twixy
Jaz sem prej spala 4ure, pa bi se dlje spala,ce mi macek ne bi skakal po glavi in iskal namisljenih misi med mojimi nogamiuser posted image

Pol pa sem se oblekla in sla ven. Sem malo izlozbe gledala. Je bilo danes ful toplo pri nam in sem si privoscila en sladoled pa sem uzivala na sonckuuser posted image

Kaj pa ste ve pocele?

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
21.3.2009 20:23:36   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Lara ti super vodiš naš seznam sam jaz sem morala še našo podganco gor napopat Sem zdajle opazla, da si spet star seznam kopiralauser posted image user posted image

Mater vola brezzobegauser posted image , ma kako mi rata našo podganco spustit???? Pa sem tko pazila, da bo tvoj seznam citirala?? me je moj glih takrat nekaj razkuril in evo rezultat, miška sorry, sorry, sorry, bom koj popravlauser posted image
Blanči, upam, da greš v torek domov, jupiii!user posted image

Pika, nisem jest tebi brez veze nadela nick ' neverjetic woman', vsak dan znova se potrdi, super si! 30.3. je zelo lep datum!user posted image
Bravo za večerjico in kuharja!user posted image

Noki, zlata, kako si ti in tvoja lepotca? Vem, da ste krasni, polhkiuser posted image ...lepo nedeljo vam voščim.user posted image user posted image

Twixy, šla sem na servis po avto, pa po trgovinah naredit zalogo jestvin, pa neke lepe škatle za otroško omarico sem kupovala...pa obiske sem mela, pa čitala neke revije, pa sobotno,....pa kuhala, pa počistila stanovanje...pa je konc dneva, no še kavčanje mi ostaneuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
21.3.2009 20:39:17   
lara light
user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image     
user posted image

user posted image                                                             user posted image        

user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image LJ 
NA PRVEM ČASTNEM MESTU!user posted image user posted image
user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image LJ
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image   GO
ona 23 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; PDP 29. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
buba.miska (?user posted image  ; ?user posted image ) ; PDP 30. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image MB - MS
user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image MB
Kicsi (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. juniijdvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
 user posted image    user posted image  
user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna user posted image  user posted image
Almk (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 7. julij, dvojajčna  user posted image    user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 20. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, dvojajčna user posted image   user posted image
user posted image
Blanč (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 10. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image
Shadow(1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 18. avgust, dvojajčna user posted image   user posted image MB
Barbk  (2user posted image  ;1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image     
user posted image
Cembi  (2user posted image  ;0user posted image ); PDP 3. september, enojajčnauser posted image  user posted image
Darjau  (3user posted image  ;2user posted image ); PDP 12. september, ?jajčnauser posted image  user posted image
Rubin  (4user posted image  ;1user posted image ); PDP 25.september, enojajčnauser posted image  user posted image   MB
user posted image
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ) PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image   

user posted image

twixy(?user posted image ; ? user posted image ) PDP 5. november, ?jajčna user posted image   user posted image     
miška 73 (1user posted image ;ouser posted image )   PDP 10. november dvojajčnauser posted image user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009 ; rodila 28.12.2008, CR
user posted image TAJ 2005g, 43,5cm in user posted image MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009 ; rodila 7.1.2009 
 user posted image TOMAŽ 1550g, 41cm in user posted image ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009 rodila 1.2.2009
user posted image  IVANA 2040g, 46cm in user posted image  VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009 rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm  user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009 rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm  in user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009 rodila 18.2.2009 
user posted image    FRAN 1205g, ?cm  in user posted image   DANE 1600g, ?cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009 ; rodila 20.3.2009
user posted image    BOR 1700 g, ?cm in  user posted image  VID 1340 g, ?cm

Suncicica   PDP 28.3.2009; rodila 21.3.2009
user posted image    STELLA  2700 g, 48 cm  in user posted image  PIJA 2490 g in 47 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2342
21.3.2009 20:50:35   
Rubin.
Uuuuu, malo grem na odmaranje, pa evo že 4 otročki. user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke Šmarnogorka za Bora in Vida:

user posted image

in

Iskrene čestike Sunčica za Pio in Stello:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2343
22.3.2009 7:50:24   
Barbk
Jutro,
čakam, da se Manči zbudi, pojemo zajtrk in šibamo na kofi k prijateljem.
Lara tale zadnji seznamček je tolk lep, da zdaj še bolj nestrpno čakam na poletje in na najina dva škratka. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
22.3.2009 8:02:56   
Barbk
Nokes sem si pogledala malo tvoj album. Joj kolk sta tvoja dva cukrčka že zrastla...user posted image  Res sta lepa... Ne morem, da ne bi vprašala kako se obnese voziček. Saj če imam prav v spominu ima prednje varovalo (lok)? A imaš to mehko vrečo ali "vrečo za noge (mi temu rečemo zimska vreča) in to uporabljaš namesto trde košare v športnem delu? Ker sem že skoraj 100%, da bo padel EA imam res enmilijontužent vprašanj. user posted image  Sem mislila kupiti le športen del, pa pol kombinirat s kako mehko košaro. Če je to izvedljivo ga definitivno kupim, ker nakup trdih košar je kar velik finančni zalogaj, pa pol še adapterji za lupince itd....user posted image No takole sem ti zdajle nekaj vprašanj natrosla, upam, da ti ne morim. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
22.3.2009 8:09:25   
mlinčka
Dobro jutro, dvojne user posted image !

Evo barbk, eno virtualno, da boš lažje ta pravo dočakala.

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
22.3.2009 8:43:11   
emaa
Jaz sem imela le mehki košari, ki sta se spremenili v žaklje za noge, super, itak je dno trdo, tako da je čisto v redu. 

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
22.3.2009 8:54:14   
Barbk
Ema user posted image .  Moj se mi samo smeji...vam povem jaz imam že šteroglato glavo od računalnika. user posted image  Včeri sem celi 2 uri ko sta oba moja otročka (Manči in user posted image ) user posted image  spala popoldne, visela na netu in brskala za vozički, vmes brala vaše starejše čveke, če nejdem kak koristen link in se ene dvakrat skor popiškala v gatke (pa sem šele na cca 36 strani) od vaših prigod. V glavnem itak, da sem prišla do že vam tako znanega zaključka, da idealnega vozička ni oz. takega k sem si jaz zamislila še ne delajouser posted image . Tale EA mi je še najbolj blizu mojim kriterijem. Sam cena ni.user posted image  No takole Manči je pozajtrkovala...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
22.3.2009 8:55:01   
Barbk
Mlinči tnx za kofetko.
Kako pa si ti kaj?

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
22.3.2009 8:59:07   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

Nokes sem si pogledala malo tvoj album. Joj kolk sta tvoja dva cukrčka že zrastla...user posted image  Res sta lepa... Ne morem, da ne bi vprašala kako se obnese voziček. Saj če imam prav v spominu ima prednje varovalo (lok)? A imaš to mehko vrečo ali "vrečo za noge (mi temu rečemo zimska vreča) in to uporabljaš namesto trde košare v športnem delu? Ker sem že skoraj 100%, da bo padel EA imam res enmilijontužent vprašanj. user posted image  Sem mislila kupiti le športen del, pa pol kombinirat s kako mehko košaro. Če je to izvedljivo ga definitivno kupim, ker nakup trdih košar je kar velik finančni zalogaj, pa pol še adapterji za lupince itd....user posted image No takole sem ti zdajle nekaj vprašanj natrosla, upam, da ti ne morim. user posted image

jutro, sem čisti zadetek user posted image

barbk, lok imamo, samo ga nismo namestili, ker gredo lažje torbe noter, če ga ni. ne, to nista vreči, pač pa torbi za prenašat, ki imata trdo dno, ki se lahko odstrani, potem pa ju lahko uporabljaš kot zimski vreči. kaj točno misliš z mehko košaro ne vem, po moje to, čemur jaz pravim torba??user posted image  sem pa ob tem vetru ugotovila prednosti košar. definitivno ne prepiha! no, pač nismo šli ven, ker itak tiščat voziček proti takemu vetru je sizifovo delo user posted image  mislim, da sem še na "dojenčku" napisala kaj več o vozičku. drgač pa hvala za pohvale mulčkov, jp raseta, raseta, pa pljučka tud razgibavata ...user posted image user posted image user posted image user posted image

mlinči, ful tenks za kafe, zdaj pa padem na hrbet...

emaa, a si tudi imela ta voziček? al kakega drugega??

nokes

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?