|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
19.3.2009 17:52:13   
blanč
Zdajle sem neskončno dolgo pisala post pa mi ga je nakoncu eroralpozabla nardit kopijo.
bom naredila kratko obnovo.

lara objemček in naj se srbečica nikoli več ne vrne.
Mlinčka jaz sem ti fouš nogavic
shadow jaz sem sedaj uredu. Sem dobila danes trezultate brisa in sem negativna na klamidijo in streptokok, za otale bakterije pa izvem v ponedeljek.
Miška 73 hvala za obisk in najboljboljše čokoladne bonbone, kar sem jih kdaj jedla. Dobrodošla med nami.
Pikatara čestitke za uspešno opravljen izpit.
Taškica ti boš pa počasi postala krmar in to cele četice moških
Vse nove lepo pozdravljene in veliko užitkov ob čvekanju z nami.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
19.3.2009 17:54:30   
blanč
o miškauser posted image , si me prehitela... Matr me je zeznu računalnik...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
19.3.2009 21:28:13   
lara light
Srčice, ko mene ni, ve tako načvekateuser posted image
Sem bila pri mami, pa pri teti in noni in dneva ni več....in dve novi dvojni!user posted image user posted image
Dobrodošli, čestitke, bom takoj uredila seznam!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

lara samo za tebe slikica...a mislis da bi morala kaj spremenit da bosta prisla????

user posted image

zlata sunči, zelo lepo si jima pripravila, oooo, sem še mojega poklicala, da sva si ogledala, kako skrbno je vse urejeno, a kaj ko je tvoj trebušček nenadomestljiv, onadva vesta, da je treba potem papat, kupčke podirat, kakat...zdaj pa vse mamica namesto njiju naredi. Bodi dobro, lubica, saj bo kmalu...držim pesti!user posted image

Pika, neverjetic woman!!! Bravo za izpit!! Mislim, da boš še malo tu z nami...sunči je pred tabo, tko, da hočeš nočeš moraš počakat na vrstouser posted image

Shadow, hvala, si že poštimala seznam, super!

Joj, Miška moja, ne bi nogic, saj res ni prijazen prizor...se je pa precej 'pohladilo' in je le še nekaj vijoličnih črt ostalouser posted image

Blančica, ma super za prve rezultate, itak bodo v pon tudi vsi v redu! Srčica, upam, da dobro shajaš med modrimi in belimi haljami...

Zdaj grem pa članek od skye prebratuser posted image

Aja, buba-miška, glede moje neverjetne srbečice si verjetno na prejšnji strani prebrala....bi bilo po tvojem možno potegnit povezavo z injekcijami za pljučka??? Ampak jaz sem jih dobila prejšnjo sredo in četrtek, ni malo pozno za reakcijo?? A ti si rdeče pike dobila takoj po, isti dan, naslednji? Kako je sedaj s tabo? Te kaj bolim, srbi?
Jaz sem bila po injekcijah v redu. Nobenih reakcij.

Snežinka, razmišljam kaj sem jedla...mama me je tudi vprašala...voda, lipov čaj, par suhih piškotov, vrste, ki jo jem že 100 let...res ne vem...sem pa vmes kuhala, bila je različna zelenjava, suho meso....ne ni to. Tudi sicer sem izredno nealegičen tip človeka, mah upam, da je bilo nekaj brezveznega, ki se nikoli več ne ponovi.user posted image

A, še tole vam povem. Se prej prikažem pri moji 91.leni noni, ki je na vozičku, z enim pokritim očesom, ker drugače vidi dvojno sliko, komaj še govori, a glavo ma za na faksuser posted image ...in pravi jezno: ne moreš taka hodit naokrog... sem se morala sklonit, da sem jo slišala... menda sem imela zelo preozko majico in popolnoma neprimena za ven. Da naj grem v trgovino kjer piše premamauser posted image in naj si za božjo voljo kupim široko krilo, ki bo lepo padlo pred mano, ne pa poudarjalo trebuh...jaz sem jo tolažila, da pač ne kupujem oblek, ker sem v glavnem doma, da mi te dolge moje majce, ki jih imam od prej, fajn odtehtajo...ma nisem mela šans, strašno sem ji bila grda...in sem mojga dregnila in sva na hitro odpeketala proč, na varno. Toliko o toplem sprejemu moje babice. A samo: 'kako si moja najstarejša vnukinja?' bi bilo pa preveč??  ja, očitnouser posted image

Grem na kavč gužvo delat, lepe sanje!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
20.3.2009 3:24:30   
pikatara
Ja Lara takele so naše babice. Babica od mojga se je poleti zgražala nad tem,  da nosečnice trebušček kažejo. Pa ima 83 let. Sem ji hitro povedala, da če bi bila jaz poleti noseča, bi tudi to počela, ker mi je luštno. Med tem ko je moja pri istih letih čisto kontra, je po obnašanju kot bi jih imela 50 ali manj. Edino pridigo, ki sem jo dobila, je bila zadnjič ko sem omenila, da če pač ne bom imela dovolj mleka, da se ne mislim nič sekirat in matrat, pa ni bila ravno navdušena. Je težila, da moram vse narest da dobita moje mleko, pa če si bom skoz stiskala. Kot da bom imela pri dveh še čas za to. Bomo videli.

Dobrodošli novi nosečki. Iskrene čestitke. V 2. in 3. mesecu mi je bilo zelo slabo, vse me je špikalo in bolelo, še posebej v jajčnikih. Zmatrana sem bila ko hudič in bi samo spala. Od 4. meseca sem bila pa kot rožica. So se pa težave vrnile prosti koncu. Prvo sta me tišala pod prsi, da me je vsa koža pekla, sedaj v 37. tednu, pa kot vidite bolj malo spim. Trebuh je trd ko kamen in ful boli, da ne govorim o hrbtu in bolečinah v maternici.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
20.3.2009 5:52:58   
lara light
O, Pika, tudi ti ne moreš spat...jaz že od 4h strašimuser posted image ...naše zlate babice, saj človek razume, da so iz druzga cajta, da ne morejo dojeti nekatreih družbenih sprememb, ampak moja včeraj je bila prav neprijetno vztrajna, bolj ko sem poskušala obrnit ploščo, je ona tolkla svojo. Prav, pa ne grem več, dokler ne rodimuser posted image

Za tanove: Tudi z mojo nosečnostjo je bilo na začetku nekaj težav, sicer s slabostmi zelo malo ali nič, bolj špikanje, in utrujenost, ki po 4. mesecu mine in potem sem bila polna energije. Zdaj sem šele v 31t, spanje okrnjeno, malo pošpika, otrdeva trebuh, a nosečnost je lepa reč... user posted image user posted image

Vedno sem si zamišljala, češ, da ko bom pa noseča bom imela čas za štikanje, pletenje, šivanje,...da se bom vse to med pričakovanjem naučila, da bom slikala, da bom, da bom...drage moje, ništa od toga!user posted image

Ura bo skoraj 6, čas za sadje!
user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 20.3.2009 5:54:54 >

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
20.3.2009 5:57:54   
mlinčka
O, larica! Dobro jutro!

Kaj pa kofetek? A ga jaz prstavim user posted image :

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 2281
20.3.2009 6:02:50   
lara light
Ni kaj, to je prava prijateljica!user posted image  Jutro, Mlinčka!

Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
20.3.2009 6:07:08   
mlinčka
Kako nogice? Tole srbenje je bla res ena misteriozna epizoda, a user posted image ?

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 2283
20.3.2009 6:21:24   
lara light
Mlinčka moja, ne znam opisat, epizoda preko vseh meja. Zdaj pa kot, da nikoli ni nič bilo. Sem si pogledala od blizu, no, kolikor sem se lahko sklonilauser posted image ...nič, vse v redu, koža enakomerna, razen kje je sedaj nekaj podplutih praskuser posted image ..res ne vem. Vse sem šla skozi, od copat, do brisače, nogavic in praška s katerim sem jih oprala, do kaj sem jedla...vse kot ponavadi. Upam, da je mi je bilo potrebno malo rekreacije in da je nekdo poskrbel, da sem se malo utrudila, naprezala, poskakala, potrzala, počepala,.. itd, ker sem bila fizično popolnoma izmozgana.

Sunči, drži se draga moja!
Pika, naj se trebušček zmehča in še kak teden počakaj na prvo mesto
Taški, si mela pregled ta teden, kaj je novega?

Lepotičke, a bo danes spet sonček? Tu že kuka....Napovedali so slabše vreme, a take napake imam najraje...lep vikend vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
20.3.2009 8:08:48   
taškica
Ojla punce, danes ste pa res zgodnje. Jaz sem spala kot top, razen sanj, ki so bile po večini moraste (sanjala sem vojno svetov!user posted image ). Zgleda sem bila od včeraj malček preveč utrujena.

Skye - dobro je tole tvoj opisal. Ampak saj bo šlo. Ne smete nam jemati poguma, jaz moram skrbeti še za dva otroka v ozadju!

Miška, twixy, buba.miska - super, da ste se nam pridružile in vse četitke. Zdaj pa lepo pisat pa čvekat pa faj sodelovat!

Lara - tvoja srbečica je prišla direktno izpod tuša, si se kaj preveč namilila, premalo sprala - sploh se ti pa ni treba več militi, ker je to grozno za kožo. Jaz poznam podobne situacije, prav v nosečnosti imam zelo suho kožo, ki se vzdraži kot se vležem za spat. Pol se pa začne praskanje in se grem raje namazat - cela.

Včeraj sem zvečer še gledala televizijo, moj mož je šel že spat, ker pa me celo večnost ni bilo, pride ves matast (krmežljav) v dnevno sobo in reče: "Dej, ugasni Tv pa pridi spat še ti. Lahko bi božičkom privoščila malo počitka".  Ga gledam kot tele v nova vrata in premišljujem kaj pravzaprav misli.

"Božičkom????" vprašam.

"Joj no, dvojčkom privošči požitek, pejdi spat!"

Pol sva se pa tej neumnosti tako smejala, da sva se oba zbudila. Je zamenjal dvojčke z božičkom. No resda sta še v paket zavita, pa okrogla, pa kot darilo bosta srčkana, pa nekaj novega bosta v familiji.....user posted image user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 2285
20.3.2009 8:13:39   
taškica
Lara - tole z babico pa kar resno vzemi, veš - če ona tako pravi, da si imela preozko majico, bo že držalo!!!!user posted image
Kadar gremo mi z našo nonico  (85letno - od moža nona) na morje recimo, pa gremo mi sami na plažo (otroka, pa možiček) jaz skos oprezam, kdaj jo bom na sipinah zagledala (ponavadi nas kar sama poišče), pol pa hitim in tlačim nase modrc, pa kopalke, pa mož tudi...Baje je bila ena od tistih, k je včasih metala kamne na nudiste.....user posted image ...se ne upam tvegat....user posted image  

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
20.3.2009 8:36:13   
pikatara
Taški ti me pa vedno nasmejiš.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
20.3.2009 9:01:41   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Lara - tole z babico pa kar resno vzemi, veš - če ona tako pravi, da si imela preozko majico, bo že držalo!!!!user posted image
Kadar gremo mi z našo nonico  (85letno - od moža nona) na morje recimo, pa gremo mi sami na plažo (otroka, pa možiček) jaz skos oprezam, kdaj jo bom na sipinah zagledala (ponavadi nas kar sama poišče), pol pa hitim in tlačim nase modrc, pa kopalke, pa mož tudi...Baje je bila ena od tistih, k je včasih metala kamne na nudiste.....user posted image ...se ne upam tvegat....user posted image  

ko pride babica na jug...user posted image user posted image user posted image

tudi tista z božičkom je svetovnauser posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
20.3.2009 9:03:44   
taškica
Punčke moje, danes je 20. marec - PRVI SPOMLADANSKI DAN.

POMLAD JE FORMALNO TU!user posted image

Pika - ti danes vstopaš v 37t? Čestitke!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2289
20.3.2009 9:14:24   
lara light

Pika, čestitke tudi od mene! Lej kako si zmagala, super!

Bravo Taškica, lepo si se spomnila!

Pomlad zaspana tiho je prišla,
prinesla zraven sonca toplega
in bomo kmalu vse
najmanj dvojne mamice,
čeprav možek od skye prijazno nas plaši,
nam te reči ne sežejo v kosti!
Voščim najlepšo vam pomlad,
ki prinaša res zaklad: 4 očke in 4 ročke,
dva nova srčka, ki bosta ob nas bila,
nam življenje vsak dan znova razsvetlila.user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
20.3.2009 9:21:26   
taškica
Joj, Lara to je pa tko CUTE!!!!!! Ma superska si, resnično!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2291
20.3.2009 9:30:26   
Rubin.

Punčke moje, danes je 20. marec - PRVI SPOMLADANSKI DAN
POMLAD JE FORMALNO TU!user posted image

Taškica a se ti hecaš? Mi imamo zunaj sneg. Včeraj pozno popoldne sta se Mala miss in mož kepala. Pa še za danes ga je ostalo user posted image .

Smo imeli včeraj prireditev v vrtcu za materinski dan, takšno lepo spomladansko, zunaj pa pravi snežni metež. Sicer pa je so jo tako lepo pripravili, da sem imela kar solzne oči - hormoni pač user posted image .

Urgenca, se tipkamo.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
20.3.2009 9:56:21   
pikatara
Taškica in Lara hvala za čestitke. Od danes naperj sem pa na porodniški in bebike nista več nedonošenčka. Ob enih imam pri moji ginekologinji CTG in vaginalni pregled, pa mogoče uz.

Lara ti bi pa lahko pesnica postala. A ni prvi pomladanski dan 21.?

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
20.3.2009 10:16:05   
taškica
Mogoče sem res mal zafrknila, ampak na mojem koledarju je označen 20. marec. SEm šla v trgovino, tako je mrzlo in piha in neki pada, da je grozno. Bom kar notr in čakam spet temperature +15.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
20.3.2009 10:37:53   
buba.miska
Pozdravljene!

lara light jaz sem dobila prvo inekcijo v pon, naslednjo pa v tor. V sredo pa sem opazla rdeče pike po dlani, srbelo me nič ni samo grozno zgleda. In ker mam prijateljico katera ima mamo babico sem se kar do njih zapelala pa ji pokazala. Pa je rekla da je to reakcija na cepivo in če me bo srbelo naj grem k doktoru po neko kremo ker drugega mi tak nemrejo dat. No zdaj bo že drugi teden kar sem dobila inekcijo pa mam še vedno rdeče pike, samo srbi me nič. Možno je da si mela reakcijo, malo pozno pa zato tak silovito, pa ti je zdaj minlo pa boš mela miruser posted image .

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
20.3.2009 11:14:59   
emaa
pikatara še sta nedonošena, ko dopolniš 37 tednov, sta pa donošena. 

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
20.3.2009 11:51:43   
Barbk
Matr sem mal huda nase k sem res prava lenčina za pisanje. user posted image  Ampak zdajle bom temu rekla stoooop!, sicer le s kakim stavkom ali dvemuser posted image  (ampak bolj neki ko nič, a ne user posted image ).
V glavnem Sunči stiskam pestke. Ampak si pa res carica, kapo dol. user posted image  
In Lara si me zdajle v jok spravla s tole pesmico. Jaz sem ena taka cmera....Ti pa ena velika umetnica. user posted image
Zdaj grem pa kosilce dokončat za mojega....

Držte se moje dvojne nosečkice....

< Sporočilo je popravil Barbk -- 20.3.2009 11:56:19 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.3.2009 13:39:51   
taškica
Ojla punce, pravkar govorila z RMMajo, zelo dobre volje je, saj so danes oba dvojčka dali ven iz inkubatorja. Dane in Frane že veselo cucljata dudice, zdaj jih mora mlada mamica naučiti še piti po steklenički in bodo šli lahko domov! Maja pričakuje, da bo to enkrat čez 2 ali tri tedne, pravi pa da komaj čaka, da ju bo lahko sprehajala v Easy walkerju.

Eko a vidite kako čas beži; če se ne motim je točno en mesec odkar nam je pobegnila v LJ porodnišnico rodit.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.3.2009 14:20:49   
Barbk

Ojla punce, pravkar govorila z RMMajo, zelo dobre volje je, saj so danes oba dvojčka dali ven iz inkubatorja. Dane in Frane že veselo cucljata dudice, zdaj jih mora mlada mamica naučiti še piti po steklenički in bodo šli lahko domov! Maja pričakuje, da bo to enkrat čez 2 ali tri tedne, pravi pa da komaj čaka, da ju bo lahko sprehajala v Easy walkerju.

Eko a vidite kako čas beži; če se ne motim je točno en mesec odkar nam je pobegnila v LJ porodnišnico rodit.

Jesssss, ful vesela takih novičk. user posted image  Bravo Dane in Fran. user posted image  

Taškica tnx za tak lep info.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.3.2009 14:23:01   
Barbk
Bejbike ne boste verjele....jaz sem spet pri vozičkih. user posted image  Men se bo zmešaaaaaaaaal!user posted image  

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?