lara light
|
Srčice, ko mene ni, ve tako načvekate Sem bila pri mami, pa pri teti in noni in dneva ni več....in dve novi dvojni! Dobrodošli, čestitke, bom takoj uredila seznam! IZVIRNO SPOROČILO: suncicica lara samo za tebe slikica...a mislis da bi morala kaj spremenit da bosta prisla???? zlata sunči, zelo lepo si jima pripravila, oooo, sem še mojega poklicala, da sva si ogledala, kako skrbno je vse urejeno, a kaj ko je tvoj trebušček nenadomestljiv, onadva vesta, da je treba potem papat, kupčke podirat, kakat...zdaj pa vse mamica namesto njiju naredi. Bodi dobro, lubica, saj bo kmalu...držim pesti! Pika, neverjetic woman!!! Bravo za izpit!! Mislim, da boš še malo tu z nami...sunči je pred tabo, tko, da hočeš nočeš moraš počakat na vrsto Shadow, hvala, si že poštimala seznam, super! Joj, Miška moja, ne bi nogic, saj res ni prijazen prizor...se je pa precej 'pohladilo' in je le še nekaj vijoličnih črt ostalo Blančica, ma super za prve rezultate, itak bodo v pon tudi vsi v redu! Srčica, upam, da dobro shajaš med modrimi in belimi haljami... Zdaj grem pa članek od skye prebrat Aja, buba-miška, glede moje neverjetne srbečice si verjetno na prejšnji strani prebrala....bi bilo po tvojem možno potegnit povezavo z injekcijami za pljučka??? Ampak jaz sem jih dobila prejšnjo sredo in četrtek, ni malo pozno za reakcijo?? A ti si rdeče pike dobila takoj po, isti dan, naslednji? Kako je sedaj s tabo? Te kaj bolim, srbi? Jaz sem bila po injekcijah v redu. Nobenih reakcij. Snežinka, razmišljam kaj sem jedla...mama me je tudi vprašala...voda, lipov čaj, par suhih piškotov, vrste, ki jo jem že 100 let...res ne vem...sem pa vmes kuhala, bila je različna zelenjava, suho meso....ne ni to. Tudi sicer sem izredno nealegičen tip človeka, mah upam, da je bilo nekaj brezveznega, ki se nikoli več ne ponovi. A, še tole vam povem. Se prej prikažem pri moji 91.leni noni, ki je na vozičku, z enim pokritim očesom, ker drugače vidi dvojno sliko, komaj še govori, a glavo ma za na faks ...in pravi jezno: ne moreš taka hodit naokrog... sem se morala sklonit, da sem jo slišala... menda sem imela zelo preozko majico in popolnoma neprimena za ven. Da naj grem v trgovino kjer piše premama in naj si za božjo voljo kupim široko krilo, ki bo lepo padlo pred mano, ne pa poudarjalo trebuh...jaz sem jo tolažila, da pač ne kupujem oblek, ker sem v glavnem doma, da mi te dolge moje majce, ki jih imam od prej, fajn odtehtajo...ma nisem mela šans, strašno sem ji bila grda...in sem mojga dregnila in sva na hitro odpeketala proč, na varno. Toliko o toplem sprejemu moje babice. A samo: 'kako si moja najstarejša vnukinja?' bi bilo pa preveč?? ja, očitno Grem na kavč gužvo delat, lepe sanje!