|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
11.1.2009 18:42:00   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

lara  to je moja druga nosecnost, otrockov pa se nimam - sem imela ss v 19t prvic.

...
Suči, žal mi jeuser posted image , da sem to privlekla ven...nisem vedelauser posted image
...bova kar napisali 1.user posted image  velja? in v pričak. dvojčkovuser posted image user posted image
...povej mi raje za spol, da ti nalimam seksi štorkljceuser posted image
pozdravček in objemček

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
11.1.2009 18:47:52   
suncicica
ni panike,to je blo pred 5 leti.zdaj pa sem bila zato nagrajena z dvema sonckomauser posted image user posted image .

enkrat so mi rekli da so user posted image user posted image ampak za eno niso bili nekak sigurni. tak da v bistvu nevem kaksen bo spol

Stella in Pia

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
11.1.2009 18:49:17   
lara light
user posted image user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image

Hedviga 
(1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Nokes (1user posted image  ;0 user posted image ); PDP 9. marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec, dvojajčna user posted image user posted image
Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april, enojajčna 
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna
Blanč  (1user posted image  ;0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčna

user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image Č I M     D L J E     V     E N E M     K O S U ! user posted image user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1003
11.1.2009 18:51:13   
lara light

ni panike,to je blo pred 5 leti.zdaj pa sem bila zato nagrajena z dvema sonckomauser posted image user posted image .

enkrat so mi rekli da so user posted image user posted image ampak za eno niso bili nekak sigurni. tak da v bistvu nevem kaksen bo spol

Sunči, saje to je res krasna nagrada!user posted image
Kaj meniš, dava gor dve roza štorklji, al raje pustiva prazno? Jaz tudi še ne vem, pa si nisem dala nobene, kot želiš.user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1004
11.1.2009 18:56:07   
suncicica
naj bo presenecenje raje. jaz zdaj vec niti ne sprasujem. kar bo pa bo.user posted image user posted image

smo pa danes v 30t...in ce so tele pred nami rodile v 31,oz.32t, potem sem hitro za njimiuser posted image user posted image .
sicer pa imam v torek pregled,in bomo videli kaj pocneta soncka.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1005
11.1.2009 18:59:23   
lara light

naj bo presenecenje raje. jaz zdaj vec niti ne sprasujem. kar bo pa bo.user posted image user posted image

smo pa danes v 30t...in ce so tele pred nami rodile v 31,oz.32t, potem sem hitro za njimiuser posted image user posted image .
sicer pa imam v torek pregled,in bomo videli kaj pocneta soncka.

Super odločitev! Ti samo počasi, nikamor se ne mudi, raje posnemaj mojo prijateljico, ki je rodila v 38.t dve krasni punčki...torej je še čas! Samo mirno, lepo dihat, nič naprezat, pa bo!user posted image  V torek imaš pregled? Lepo. Poročaj. Ju3 imam pa jaz MF in upam, da bomo videli kaj lepegauser posted image , moj si želi vedet za spola, mene pa niti ne briga toliko.
Lep večer!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1006
11.1.2009 19:22:59   
rmmaja
Lara, pridna si in delavno nedeljo imaš. Če te taškica ne bo pohvalila (v kar dvomim, da te ne bi), te jaz pohvalim. Bravo, hvala za polepšan seznam user posted image user posted image . Ne vem, kje si našla te štorkljice, sem pa videla že take, ki spreminjajo tudi barvo iz modre v roza (mislim da na mami). Poglej prosim, pridejo prav za tiste, ki čakajo presenečenje.
Men lahko prilepiš dve modri štorkljici.
Pa dobro morfologijo ti želim jutri.

Suncnica, kam se ti pa mudi? Lepo počasi, kar počakaj, da prideš na vrsto user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1007
12.1.2009 9:26:22   
lara light
user posted image user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image

Hedviga 
(1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Nokes (1user posted image  ;0 user posted image ); PDP 9. marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec, dvojajčna user posted image user posted image
Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april, enojajčna  user posted image  user posted image
PDP 8. maj, dvojajčna user posted image  user posted image
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna user posted image  user posted image
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna user posted image  user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčnauser posted image  user posted image
Blanč  (1user posted image  ;0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image

user posted image user posted image Č I M     D L J E     V     E N E M     K O S U ! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1008
12.1.2009 9:28:59   
tasa_m
jeeeee kak lep seznam imate !!

Persida
vas lepo pozdravlja, Anže napreduje tako da je samo še na 25% kisiku..Tomaž pa je ok.. Tak da še malo pa se bodo tudi oni cartali..

lep dan..user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 12.1.2009 9:29:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 1009
12.1.2009 9:30:24   
pikatara
Pridne vidim, da ste veliko pisale. Lara čestitke za nakuo, zelo lep voziček. No pa je ena skrb manj.

Tškica za tale trakec sem jaz enkrat našla link pri aprilčicah.

Pozdravlje Blanč. Take posteljce nisem še nikjer videla, bom pa na posteljce kolesa naštimala, da ju bom premikal po sobi. P še to bo kriza sem malo premerila. Najina postelja je stisnjena čisto v kot in če zraven postavim dve posteljci bosta zrven postelje pa do stene. Do omar sploh ne bo dostopa, iz postelje bo pa treba pri nogah lest. Pa se bomo že znašli. Mi je dala Taškica dobro idejo, da bosta najprej spal skupaj v eni postelji.

Snežinka, če si že zdaj na bolniški in boš tri mesece gotovo ne boš šl nzaj delat. Jaz sem na bolniški od desetega tedna naprej, sem na začetku parkrat krvavela. Od začetka mi je bilo grozno doma, pa se navadiš, sedaj si pa sploh ne želim it delat. Sem dosti bolj spočita in imam dovolj časa zase. Sedaj ko obiskujem šolo za starše vidim kako je večkina nosečk čist utrujenih, ker še vedno delajo, jaz pa kot rožica. Mislim, da je med nami Skorpija edina, ki je delala do konca, sedaj je na dopustu, pol pa porodniška. Moja zdravnica je rekla, da v Ljubljani nosečk komisija ne preverja. Moja prva odločba je bila mirovanje, pol mi je pa ginekologinja napisala, da priporoča sprehode, tako da imam dovoljeno gibanje v kraju bivanja. To odločbo imam do konca 28. tedna pol bomo pa videli.

Hedviga nič ne skrbi, boš še par tednov počakala, da bosta imela  vsak 2 kg. Meni se pa ne zdita tako majhna, ker sem se sama rodila s sedmimi meseci in 1,1 kg. Le pol sem mogla v inkobatorju bit.

Maja izrat kinderpet se pri nas na koroškem skoz uporablja, prav tako vsi kraji v Sloveniji blizu nemške meje. To je tako kot jaz kraševce poslušam, ko imajo ful italijanskih izrazov.

Nokes mi imamo voziček adbor ring duo. Nikjer na netu ga prej nisem videla, pa mi je Lara povedla zanj in sva ga kupila v Italiji. Sicer ima 20 kg, ima pa vse dodatke, bil je dost ugodno pa še let. Če pogledaš strani nazaj imaš linke in slikce v moje albumu.
Zloženega bom imela kr pri stopnicah v prtličju, do prvega nadstropja pa ne bo tako težko košar nosit, sploh ker lahko grem dvakrat. Ko sem povedala za dvojče, so me vsi spraševali, če se bomo selili, da ne bom toliko nosila, ker ni lifta. Pa sem rekla, kaj pa tisti, ki so v četrtem nadstropju, pa nič ne jamrajo. Pol so pa nehali gnjavit.

Maja nič ne hiti, jaz sem si izbrala 23. marec pa imam 9 dni pred tabo rok, je pa res, da imaš ti enojajčna. Ampak kar lepo počakaj, da boš na vrstiuser posted image . Dlje ko sta not, večja bosta. Naslednji pregled imam 23.1. konec 28. tedna. Dobila bom inekcijo za rh-. Mislim, da imaš ti tudi takrat enkrat pregled, pa bova mal težo primerjale. V 23 tednui in pol sta bila naše dva zelo lahka, 300 in 400-450g. Upam, da pridno jesta in se redita.

Skorpija karavan je res bolje, prej sem imela enoprostorca Citroen Picasso pa je bil noter super velik, prtljažnik pa kar premjhen. Je v karavanu trikrat več prostora. Pa še kovček na streho pa bo.

Sunčica prvo leto lahko na morju spita kar v vozičku ko bosta še tako majhna, pol bom pa jaz v prikolici na ležišče namontirala ograjico, da ne bomo rabili zložljivih posteljc.

Kalina pridno počivaj, da ne bo treba v bolnico. Doma imaš vsaj družbo in dvo in pol letnico.

Maja meni je trafic bolj všeč, ker ima res več prostora. Meni so kombiji že od nekdj všeč. Ko bomo pri nas menjali avto bi imela s-maxa, vendar verjetno še nekaj let ne. Dokler bo pa karavan čist ok. Nas bo le samo pet in še gre. Peti član je naš kuža, ki sedaj kraljuje na zadnjih sedežih, pol si bo mogla pa prostor zborit. Zadnjič sem imela dva nečaka v avtu, enega v sedežu enega pa ne, pa se ni nič pripoževala.

Lara prijetne temperture, pri nas je bilo pa -9 pa nič sončka. Sem že parkrat rekla, da se moramo na Primorsko preselit.

Vsaj pri avtu imam srečo, da sva junija kupila še alfico 147 zame. Sem tričetrt leta vozila starega puntota brez klime in servovolana pa še tri vraten je bil. Iz službe se vozim 45 min, ša avto je bil od sonca razgret, d je bilo zelo vroče. Sem pa mojemu rekla, da ko bova imela otroka, ga ne bom tlačila pri sprednjih vratih not. Kaj šele če bi vedla, da bosta dva. Sva gledala novejše puntote, pa se je moj v živo rdečo alfico zaljubil in sedaj jo z veseljem vozim. Pa še dobro, da sem pravi čas težila, ko so šle še delnice gor, ker bi sedaj bila brez nje. Recesija. Voziček gre v prtljažnik, sam pokonci, pa polico je treba dol vzet.

Sunčica spontani splav v 19. tednu, to je moralo pa biti grozno. No bo pa tokrat vse ok. Mene je že to dajalo, da sva se skoraj 9 mesecev trudila, da nama je uspelo.

Lepo, da se naš seznam daljša. Sunčica in Lara držim pesti za preled.

Tokrat sem se pa res razpisala, ampak kaj morem, če vam pa tri dni nisem sledila in ste bile tako zelo pridne. Lep začetek tedna vam želim in čim bolj uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 1010
12.1.2009 9:31:23   
lara light
Dan lepotičke!user posted image
Tasa, hvala, hvala za sporočilo, lepe novičke, super!user posted image user posted image user posted image  Toplo pozdravi nazaj!user posted image

Maja, dokler ne najdem tistih štorkljic, k spreminjajo barvo...sem dala paketek!user posted image

Šibam, lep dan!

Coelho

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
12.1.2009 9:37:58   
lara light
Pika, ojla! Lep in dolg post, pridna.
Hvala za navijanje, priznam, da sem malo nervozna, ni mi podobno, a se ne morem otrest misli...komaj čakam, a šele ob 12.30 imam, tko da bo še trajalo.
Ne moreš verjet, da so take temp razlike...do 20 stopinj okolica Lj in Goriška. pri nas se obeta še en čudovit dan, sem mi zdi, da me je včeraj oplazilo sonce, saj je bilo neverjeno toplo.
Šibam ven, lepo se mejte!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1012
12.1.2009 11:32:05   
šmarnogorka
Pozdravljene vse dvojne, trojne,... nosečke!! user posted image
Berem vas že kar nekaj mesecev. Do sredine decembra sem bila na delu v tujini, ko sem se vrnila v Slo sem sklenila, da se vam pridružim. Dopadejo se mi vaše debate in že marsikaj koristnega sem izvedela iz njih. Za začetek posredujem osnovne podatke za dopolnitev vašega seznama in prosim skrbno urejevalko, da me doda na spisek. Sem v 23.tednu nosečnosti z dvojajčnimi dvojčki (po napovedi ginekologinje bosta 2 fantka). Prva nosečnost. PDP imam 15.5.2009. V sredo sem naročena pri k dr.Cerarju v porodnišnici za morfologijo. Upam, da me sprejmete medse in da bo komunikacija stekla user posted image ,.... Lep podzravček, Šmarnogorka

Neposredna povezava do sporočila: 1013
12.1.2009 13:51:20   
Skorpija
pozdravljena šmarnogorka user posted image user posted image user posted image lepo da si se nam pridružila, da bo seznam spet malo daljši... no, nama so spol točno povedali na morfologiji, na zadnjem pregledu je še enkrat preverila in se ni uštela, tak oda so zgleda kar natančni...no, da ne bom pol marca napisala - upsi, culica/e bi mogle bit roza user posted image Drugače pa tudi midva pričakujeva dva fantka...

Persida, čestitke za napredek in upam da boste čim prej vsi trije doma user posted image

Punce, a ve že kaj razmišljate o imenih? ja, sej veste, Skorpija zmeri neki prehiteva, midva sva že ful odločena za dve imeni, pa me samo zanima, če ste se tudi vi že odločili...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 1014
12.1.2009 15:23:34   
rmmaja
Živijo Šmarnogorka. Super, da imamo nove članice za seznam user posted image user posted image .
Mene skrbi to, da nisem niti več na sredini, ampak v prvi polovici. user posted image Noro, kako čas leti.

Vidim, da sem vas malo nasmejala s svojim nepoznavanjem "kinderpeta" user posted image . Nisem navdušena nad uporabo tujk, če se le daa, se jim izogibam.

Pikatara, eni imamo gužvo v avtomobilih, drugi v stanovanjih. Pa vsi bomo preživeli tudi to. Se bomo imeli raje na ta račun user posted image user posted image .  Glede roka je pa tako, da imata moja dvojčka eno posteljico in jih bo Cerar zelo težko pustil v meni dlje kot do 34. tedna user posted image

, sploh ker sta že zdaj malo manjša. 34 tednov pa napolnim nekaj pred 15. marcem, pa se mi zdi ta datum zelo lep. No, bomo videli kaj povejo čez 10 dni.

Lara, zdaj je morfologija že za tabo in najbrž veselo nakupuješ.Kako bosta pa tvoji štorkljici obarvani?

Skorpija, z imeni res ne prehitevaš. Jaz sem imela prvič izbrana še preden sem zanosila, drugič nekje pri treh mesecih, zdaj pa jih imam tudi že kakšna dva meseca in upam, da se ne premislim. Ali pa da jima kaj ne odpade. Samo sem tudi jaz videla enega lulčka na UZ in če je eden, je tudi drugi. Sta pa imeni edina skrivnost, ki jo bova z mojim poiskusila zadržati zase do poroda. Imata pa prav lep "slovenski" zven in nista prav nič kitajski. Nisem navdušena nad uvoženimi ali "top 10" imeni. Želim nekaj bolj redkega, da se ne obrni vsak drugi ali tretji otrok, ko pokličeš svojega.

Kje je pa naša taškica? A smuča ali se bori s polnoluninimi otroci user posted image ?

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
12.1.2009 16:11:05   
blanč
Larica upam, da je morfologija že upešno opravljena.
rmmaja, pri nas je kinderpet bolj uporabljena beseda, kot otroška postelja in sem zmotno mislila, da je tako kar povsod.
Skorpija to, da že imaš izbrani imeni je res fajn, ker meni se zdi, da je to najtežje opravilo pred porodomuser posted image .
Piktara imaš zelo lep voziček. Jaz sem takšne zasledila tudi na eBay-u.
Šmarnogorka lep pozdrav.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
12.1.2009 18:33:09   
lara light
Živjo Šmarnogorka! Lepo, da si se opogumila in prišla med nas, saj vidim, da smo same dobre dušeuser posted image ...lepo, čestitam za fantka in potem ko utegnem te bom dala na seznam! Super!

Skorpija, midva sva zlo švoh z imeni...za fantka ne najdeva sploh...pomoč?user posted image

Majči, moji štorkljici??? Ena je zagotovo modra, ja fantka bomo meli, za punčko al je al ni pa ni sigurna...sploh ni važno. Je pa vse ok z njima, težka oba enako 360 gramov, mamica sploh super bejbauser posted image ...skratka zelo sem vesela, oba sva presrečna!user posted image  Glede imen jaz hočem tudi slo in bolj redka! Pomoč prosim, predvsem za moška imena! Hvala!user posted image

Blanči, hvala, MF uspešna! Vse ok, šibam nardit kej za jest!

Rada vas imam!user posted image

Še to, taškica je na dopustu in skrbi zame, pa mi piše sms-e...zlata jeuser posted image  in vas vse lepo pozdravlja!user posted image

Coelho

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
12.1.2009 18:43:24   
lara light

Hedviga 
Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april, enojajčna  user posted image  user posted image
PDP 8. maj, dvojajčna user posted image  user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, dvojajčna user posted image  user posted image
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna user posted image user posted image   
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna user posted image  user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčnauser posted image  user posted image
Blanč  (1user posted image  ;0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1018
12.1.2009 19:19:34   
Kalina
Ohoj,

lara ful fejst novickeuser posted image

Mi imamo jutri pregled, komaj cakam, ampak me danes vse tako boli, da komaj stojim na nogah.user posted image Upam, da bo jutri vse uredu z MV.

Drugace imena imava ze zbrana, fantek bo Nikolaj, puncka Zara. Ce bo parcek, kar mislim da bo, vam jutri potrdimuser posted image user posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 1019
12.1.2009 22:03:27   
mucka25
Dober večer dvojne srečke nosečke. 

No se moram mal opravičit, ker me že dolgo ni bilo na spregled, ampak res ne utegnem. Mal zato, ker sem bila že spet v bolnici (nič narobe z otročiči, sam mamica ima preobčutljive ledvice in premalo pije. Poredna mami), malo ker smo prenavljali otroško sobo za najinga sončka in malo, ker se potepam pri mojih.user posted image

Moram tud pohvalit seznam, je res prov lep in pregleden.Pohvale na pridno avtorico. No pri meni lahko dve user posted image štorklici prilepišiš Lara. Hvala. Pa vidim, da se pogovarjate o imenih, midva sva se kar znajdla in del odločitve prepustila kar dedkoma. Tako da bosta najini princeski TINA in NINA.

Pa dobrodošlice vsem novim, se vas je kar lepo število nabralo.

Zdaj se grem pa jaz še mal odpočit, pol pa moram še tamalmu antibiotik dat, pa možeku čajčka skuhat, ker je tud zbolu. Je cel teden pridno skrbel za malčka, ko me ni bilo doma. Je pravi super očka.

Pridne bodite in se kaj pogosteje oglasim. Papa

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
13.1.2009 8:45:37   
pikatara
Lara čstiitke za dobro opravljen pregled in za fantka. Z imeni za fante imam tudi jaz težve. Včasih mi je bilo všeč Tim, pa je sedaj že dost pasje ime, pa Rok. Simon mogoče. Pozdravi Taškico naj čim bolj uživa na snegu in sončku.

Dobrodošla Šmarnogorka in čestitke za dvojno nosečnost. Koliko dvojčkov bo letos v Ljubljani.

Skorpija nič ne prehitevaš z imeni. Če ti misliš, da si hitra. Moj dragi si je že v najstniških letih izbral ime za sina tako da bo po njegovo in bo Patrik, Krolini sv pa tudi že dve leti nazaj dala ime po vinu od Jakončiča. Drugo ime za punčko je Laura, za dva fanta pa sem rekla, da tako ali tako ne bosta in še nimamo imena. Če bo treba se bova že kaj spomnila. Všeč mi je Matej, vendar bi ga pol v najstniških letih klicali Mate pa mi ni všeč.

Kalina tudi zate držimo pesti. Pol pa poročaj.

Mucka čestitke za dve punčki. Tudi jaz sem si ju želela, tako da upam, da bo vsaj ena. Na morfologiji je rekla ginekologinja, da sta parček, fantka je potrdila tudi na naslednjem pregledu, punčka se je pa skrivala. Patrik pa na vskem pregledu ponosno kaže svoje premoženje med nogami.

Neposredna povezava do sporočila: 1021
13.1.2009 9:54:36   
Skorpija
lara light, kaj pa vem, redka slovenska imena user posted image mogoče Lenart, Ožbej, Gaber, Darko, potem mi pa že zmanjka...

No, midva sva bila odločena, da bo en Anže (zaradi Kopitarja, ker jaz obožujem hokej), potem nama je bil všeč Bor, pa še polno imen je bilo, pa so kar vsa nekako odpadla tekom nosečnosti. Zdaj sva pa čisto prepričana, da bosta Tilen in Domen, bomo pa še videli kaj naju prime vmes user posted image

Kalinca, javi se po pregledu in predvsem dobro opravi!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
13.1.2009 10:15:59   
šmarnogorka
Dan, punce-mamice!
Lara light, bi ti še jaz malo pomagala z imeni. Tudi midva bova fantkoma dala slovenska imena, po možnosti stara slovenska. Ker ima očka dolg priimek, so dobrodošla čimkrajša imena, npr. na 3 črke: Urh, Maj, Svit, Juš, Vid, Bor, Brin, .... in 2 izmed naštetih sva že določila za najina "lulčka", pa jih še ne izdava user posted image  (pa brez zamere). Meni osebno je zelo ušeč Juš, pa se jih je ravno nekaj rodilo najinim prijateljem, zato jih ne bova kopirala.

Sem opazila, da ste nekatere že nakupile vozičke. A mi lahko izdate, glede na to, da ste se poglobile v to problematiko, za kakšne ste se odločile. Jaz razmišljam o rabljenem, upam, da bo kak naprodaj čez kak mesec, dva.

Res nas je veliko dvojnih user posted image , upam, da se s kakšno v živo spoznam do poroda.  V šolo za starše bom šla v februarju, v Lj Porodnišnico. A bo še katera iz spiska tam? 

Imejte se lepo! Sonček se je v Lj kotlini (in verjetno tudi drugot po Slo) že pokazal in zato bi bilo pametno iti na kak sprehodek, a ne?!
pa-pa

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
13.1.2009 11:08:05   
Belen
pozdravljene,
js sm tudi nowa, no ja.... sicer bolj aktiwna na drugih forumih,pa se še mal tle oglasim.
ju3 mam NS... v 12.tednu. Tudi js pričakujem dwa user posted image  in sicer 27.7....bomo widli  kdaj.

lp wsem :)

(odgovor članu šmarnogorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
13.1.2009 11:27:21   
suncicica

titleAndStar(200,0,0,false,"","")

mi smo od zdravnika... napredujemo pocasi. 29t  A 1500g B 1380g .    user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?