|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
9.1.2009 19:41:56   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja

Majčkeno sem raziskovala.
Ja madonca, a kinderpet je Kinderbett? Od kdaj se pa ta izraz uporablja?

Piši kao govorišuser posted image user posted image user posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 976
9.1.2009 20:30:29   
taškica
Čvekice, jaz imam pa novo etiketko, prosim če greste vse na moj nick name in pogledate. Ustvarila sem samo za eno nosečnost, en koledarček. user posted image  Zdaj sem čist "in".

Blanč, fajn si jim nakodrala možgančke - jaz sicer tega izraza ne uporabljam, ampak sem dojela na kaj namiguješ. Morda zgolj zato, ker sem se sama tudi hecala, da bi imela ne samo posteljice na nadstropje, ampak tudi vozičke. Ampak jih ne delajo - ne eni ne drugih.

Snežinka4 imava zelo podobno zgodbo. Tudi pri nas smo popolnoma že pozabili, kaj pomeni previjanje, pa otroške bolezni, pa majhen otročiček, problemi z vrtcem...pa smo slončkali za tretjega, se nam je že zaluštalo. No eto, namesto tretje punčice (pri dveh fantih, se pa ja spodobi, da bi mamica imela kompanjonko za roza oblekce), bomo dobili dva fanta. In samo smejiš se lahko in ju z veseljem pričakuješ. Ker to je ena sama ljubezen, ni druge.  A na nuhalno boš šla?

Tudi mene je gineko takoj dala na bolniško pri 9 tednih (šele takrat sem doživela šok da bodo dvojčki). Utrujenost pa se je vlekla tja do 14 tedna in ni tako hitro popustila. Pa jokajoča sem bila do amena. V 16 tednu imela še zadnji manjši krvav izcedek, zdaj pa se je vse skupaj umirilo. So mi punce zvesto stale ob strani!!!!!! Mislim pa da je res, da dvojčice delajo zgolj do 20 - 22 tedna.

Kako pa veš, da imaš krčne žile?

Hedviga ampak tvoja dva imata že lepo težo. Mislim relativno lepo, in ti prideš čez 2000g, stoposto. Boš videla, da bo pupa pohitela v naslednjih tednih. To ženske vedno naredimo, najprej nekaj soliramo, pa zaostajamo, pol pa ko moški spol misli, da smo že napol zaspale, predstavimo v prvo brzino, pohitimo, dohitimo in eto nas; lepo na cilju, zdrave, urejene, debele in veliko bolj živahne, čile in nasploh lepe. Ste zvozile? Bravo za hemoglobin, a imaš kakšen poseben recept za to? Mene so spet začele noge boleti in to je v vseh mojih nosečnostih edini znak, da mi železa primankuje.

Bom sestavila nov seznamčke, punce ta nove PDPje potrebujem, oziroma kar same dopišite........ 

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 977
9.1.2009 20:32:49   
Skorpija
Hedviga ne se sekirat - zdrava in lepa dvojčka sta, do dveh kilc boste prišli, to je jasno in vse bo OK, boš vidla. Ti lepo pobezaj trebušček in crkljajte se in vse bo šlo kot po maslu!!! pa bravo za pritisk, meni se je dvignil na 120/75 user posted image

Snežinka, pozdravljena! Jaz sem bila na bolniški od 6. tedna naprej zaradi rahle krvavitve in ker sem zanosila s pomočjo IVF, so me takoj dali ležat. No, doma sem bila dva meseca, potem sem šla pa nazaj delat do 31. tedna, zdaj pa sem na dopustu do nastopa porodniške. Meni ni G enkrat omenila, da bi me dala nazaj na bolniško in tudi kontrole imam še vedno na 4 tedne, je pa res, da nosečnost poteka brez zapletov... Pomoje je najbolj važno kako se počutiš ti - če ti je lažje doma, bodi kar lepo doma, če pa ti služba daje energijo in bi rada šla delat, pa pojdi, če se bodo zdravniki strinjali. Kdaj pa imaš rok?

Ostale - mater, sami seksi vozički, pa postlce v nadstropja, ni vam dolgčas user posted image Aja, jaz sem šla danes kupovat kombinezončke in če jih katera še ni - to je bolj za naju hedviga, ker bova še imeli bolj nizke temperature - naj pohiti, ker je izbire še zelo malo. No, jaz sem dobila dvoje smučarske gate, take retro na naramnice za 7 evrov vsake in dve beli bundici za 20 evrov vsaka, pa sem kar zadovoljna. Itak bosta to imela nekje 2 meseca, jeseni pa bomo kupovali nove, sam zebst jih pa ne sme, aneda! user posted image

Fino se mejte in veliko se smejte!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 978
9.1.2009 20:38:05   
taškica
Hedviga (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec 2009,
Nokes (1user posted image  ;0 user posted image ); PDP 9, marec 2009
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec 2009,  dvojajčna
Suncicica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; PDP  28.marec 2009, dvojajčna
 Pikatara (user posted image  ; user posted image ) ; PDP 17. april 2009, dvojajčna
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april 2009, enojačna 
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj. 2009,  dvojajčna
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj 2009,  dvojajčna 
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj 2009, pregled-MF 12.01.09, dvojajčna  

Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij 2009, dvojajčna

Blanč (1user posted image  ;0user posted image ); PDP, ?????, dvojajčna

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 979
9.1.2009 20:47:02   
taškica
Lara seznam se daljša, jupi!!!!!

Berem našo aktivno Skorpijo. Kdaj bomo pa me začele kupovati kopalke? Pa napihljive obroče? Pa sončne dežničke? Pa razpravljati ali za dojenčke potrebujemo faktor 30 ali 40? Skorpija ena sama folšija me je, da veš! Ampak ti privoščim, pa glej da kupiš skibucke, glede na tale mraz in majhne nogice....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 980
9.1.2009 22:41:00   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Lara seznam se daljša, jupi!!!!!

user posted image user posted image user posted image  Jupijaja jupijupijauser posted image  PRIDNA SI!user posted image

Hedika, ne skrbi, ti delaš, ješ itd vse prav...tolko sem slišala o teh težah, pa preveč, pa zamujanje s težo, ampak potem se vse izkaže prevečkrat kontra od pričakovanega. Saj narest itak nimamo kaj. Največ kar lahko je, da smo mirne, da se smejimo, a ne Skorpija, da smo razigrane, a ne Blanči...zaupamo v čudež dvojnega življenja, ki se odvija v nas in s pozitivnimi mislimi vplivamo nase in na otročka, ter vizualiziramo najboljši možni razplet nosečnosti. Rada vas imam, čuvajte se in lep konec tedna!  user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.1.2009 9:43:41   
nokes
jutro,

evo mene z vseh živih pregledov, zgleda, da bo tako do konca nosečnostiuser posted image , da bi lahko kampirala v kliničnem al pa pred porodnišnico, jp, se PDP približuje!user posted image user posted image  tamaladva sta ok, jaz pa bolj ne kot ja. nekaj so razmišljali, da bi mi dali injekcijo za razvoj pljučk, če pride do prezgodnjega poroda. sem v 32 tednu. saj sem že napisala, da sumim, da se mi je kao izločil čep, pa sem to povedala moji g, ona pa me je napotila v porodnišnico. v glavnem, sem zaprta, MV dovolj dolg 22 mm, tamala zdrava, migata, moj pritisk bi moral biti nižji, pa ne gre... zaenkrat je vse pod kontrolo in to hočemo, a ne? user posted image

vidim, da kupujete vozičke , midva sva kooooončno naročila easywalkerja in pričakujeva, da ga dobiva naslednji teden. bilo je ful enih kompromisov, pa dilem in je bila odločitev res zaj.ebana, ampak zdaj je, kar je. mislim, da bo prav kulski vozek. user posted image  čakam še na recinkovo ponudbo za avtosedeže, ker nimajo glih neke izbire pri barvah (oz. meni so preveč svetle), pa da nakupim še nekaj pajackov za tamaučka, da bosta lepa prišla domov iz porodnišnice. user posted image

tolko, držte pesti, mi je zdravnica rekla, da moram prigurat do ponedeljka, 19.1., pol pa ne bomo več panični zaradi pljučk! takrat imam še en celodnevni pregled v p, bom pa v 34 tednu. ampak, s hedi sva dogovorjeni, da rodiva februarja, to je 36-37 teden, pa če se malo zavleče je 38, to pa je itak ZMAGAAAA! evo, vse po načrtih!

lep dan vsem skupaj!

aja, blanči, welkom!user posted image

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 982
10.1.2009 10:57:48   
rmmaja
Nokes, tako daleč si že, da naj te ne skrbi preveč. Pa če sta malčka ok, se kar skuliraj, pa se bo še tvoj pritisk. Me smo s tabo in ti pošiljamo pozitivne misli, da boš zdržala še veliko dlje kot do 19.1. Kar sem zdaj spremljala po forumih, so tiste, ki so se zelo bale zgodnjih porodov, rodile kar okrog roka. Res držim pesti.

A ti si tudi naročila Easy Walker? Mi lahko zaupaš kje. Jaz ga gledam na kikiwelt-u, kjer je najcenejši komplet z dvema košarama, na babyjungle in drugje pa je nekoliko dražji. Ali si naročila s košarama? Jaz sem pregledala vse živo okrog vozičkov, pri tem pa se mi zdi, da ne bom rabila marele in da je najboljša izbira. Cena je pa huda, pa kaj hočemo. Barv pa toliko na izbiro, da se kar ne morem odločiti, nagibam pa se k čokoladni. Sem tudi sama zelo čokoladna (po okusu in izgledu, ne po barvi) user posted image user posted image .

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.1.2009 14:00:10   
nokes
rmmaja, vozek sem naročila na babyjungle (mi je bla najbolj pregledna stran, pa še skombinirat smo morali z torbami, da je razlika v ceni pa ??? user posted image , nisem opazila) evo linka za vse, ki vas zanima:

http://www.easywalker.nl/eng/duowalker.html

http://www.babyjungle.nl/english-twinners.htm

no, najprej ti odgovorim na najpomembnejše vprašanje: barva je vojaško zelena! user posted image  sva pa nihala med to in čokoladno, ki je tudi ful lepa!!! za ta voziček sva se odločila iz dveh bistvenih razlogov: ima velika kolesa (rabimo nujno!!) in je eden izmed lažjih, ožjih, upam, da praktičnih. živim namreč v bloku, 4. nadstropje brez lifta in bi vedno potrebovala pomoč pri prenašanju košar, tako pa sva se odločila samo za torbe. slaba stran: tamaladva bosta obrnjena stran od mene!!!! to mi ni všeč, ampak drugače ne gre. za torbi ni prostora v shrambi, kjer bova puščala voziček, nosit pa jih ne morem tako visoko. torej sva bila pred dilemo. ali vedno nekoga prosim za pomoč pri sprehodu ali pa sta teh nekaj prvih mesecev obrnjena vstran. to je to. ko dobiva voziček, poročam! user posted image

ok, za zdaj imamo 2 teutoniji proti 2 EW, kaj pa druge gledate?

glede včerajšnjega pregleda sem jaz kar OK, bolj se mi zdi, da me pretrese spoznanje, da se lahko zdaj zdaj zgodi... jaz pa še ne bi user posted image user posted image !!! ajdi, lep dan!

nokes

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 984
10.1.2009 16:44:48   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: rmmaja

Nokes, tako daleč si že, da naj te ne skrbi preveč. Pa če sta malčka ok, se kar skuliraj, pa se bo še tvoj pritisk. Me smo s tabo in ti pošiljamo pozitivne misli, da boš zdržala še veliko dlje kot do 19.1. Kar sem zdaj spremljala po forumih, so tiste, ki so se zelo bale zgodnjih porodov, rodile kar okrog roka. Res držim pesti.

Noki, maja je tko lepo napisala, da se kar podpišem. Na tisti 19. pa kar pozabi in si izberi drug datum, kje tam v februarju, velja?user posted image  Smo s tabo, vse bo ok. Zdaj si vozek naročila, samo še kako cunjico pripravi pa bo!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

ok, za zdaj imamo 2 teutoniji proti 2 EW, kaj pa druge gledate?

user posted image  noki, si me lepo nasmejalauser posted image

Taškica, uživaaaj na snegu!user posted image

Lepotičke, fajn sobotouser posted image  in ne pozabite, ostanimo čimdaj v enem kosu!user posted image

Coelho

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.1.2009 17:12:45   
rmmaja
Nokes, hvala za info o EW. Saj pri športni različici ni take razlike v ceni, zato se ne sekiraj prav nič. Ko ga dobiš pa le poročaj in ga hvali, da se ne premislim. Jaz ga računam naročiti konec jan. ali v začetku feb. in če bo tvoja izkušnja ok, zna biti, da ga naročim na babyjungle.

Jaz sem si pa za porod izbrala 15. marec. Torej bomo imeli dve ribici, ki sta vodno znamenje tako kot jaz in moj mož (škorpjona). Saj ne dam veliko na to, se pa lepo sliši.

Danes sta si moja otroka privoščila kar nekaj ur snežnih radosti z babi in dedijem in sta zdaj že čisto fuč. No, vsi štirje so fuč. Upam, da bo kmalu na vrsti spanje.

Neposredna povezava do sporočila: 986
10.1.2009 19:46:36   
Skorpija
Nokes, nič še ne boš rodila, marčevke bomo začele rojevat okoli 24.2. in nič prej, tko čutim na mehurju - no čutim to in dva otroka - in tako bo user posted image Za pritisk se tudi ne sekiraj, nasploh se ne sekiraj, ker ste že tako lepo daleč, da bo vse OK, tehle par tednov pa še uživaj, pa veliko počivaj!!!!

Midva sva kupila voziček mothercare, rabljenega, tudi z velikimi kolesi in prav tako kot pri vajinem, bosta otroka obrnjena stran od mene, ampak me to niti ne moti preveč, je nekakšen kompromis za to, da je vozek bolj lahek, okreten in ne zasede ogromno prostora z vso opremo. Sem pa ta teden vozila vozek s sabo in probavala če gre v prtljažnike avtomobilov, ki sva si jih ogledovala user posted image Tam kjer sva avto kupila, sem bogega prodajalca masirala kar dve uri, sam res sem hotla preverit vse možno in ja, revež je tudi prtljažnik meril in vozek zlagal user posted image No, odločila sva se za karavana, ravno zaradi prtljažnega prostora, ker so nama cenovno dostopni enoprostorci premajhni za vso opremo user posted image Mi poleti nameravamo že osvajat gorenjske doline, tako da je prtljažnik pomemben!!!!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 987
10.1.2009 19:53:15   
suncicica
midva imava tudi karavana, pa nama ni cisto jasno kako se boma poleti spokali na morje..vozicek,prenosne posteljice, avtosedezi pa se vse ostalo????????? bomo eno prikolico nabavli pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 988
10.1.2009 20:14:55   
Skorpija
Ma jaz pa mislim da gre, še posebno potem, ko se bomo rešili vozičkov... Midva greva letos na naš vikend, tako da ne bova rabila veliko s sabo, pa tudi prenosne postlce lahko peljeva gor začetek poletja in jih potem tam pustiva do jeseni... Ne vem, meni se zdi karavan dovolj udoben, vse ostalo mi je pa že kar preveliko user posted image Je pa res, da sva za avte oba popolnoma nezaineresirana, sam da pelje in je praktičn, no pa zdaj sva še gledala, da še ni toliko star in da ima nekaj varnosti... 

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 989
11.1.2009 9:15:28   
Kalina
Ohoj nosecke!

Kaj naj recem, cerklaze se vedno nisem imela, krci so ponehali, ampak bolecine v sp. delu trebuha ne, ter vleka navzdol:( Mi je dr. v petek rekel, ce nebom pridna beri strogo lezanje, me bo dal v bolnicouser posted image Tko, da sem pridnauser posted image Danes stopamo v 16t, busi je velik, vsake tolko cutim kaksen premikuser posted image Na zadnjem pregledu(5.1.) je videl enega lulcka, za drugega ne, verjetno je puncka, pa se je skrivalauser posted image V torek imam pregled, bomo vidli kaj bo rekel. Aja moj MV je zaprt, vendat nekoliko omehcanuser posted image upam, da bo vse ok. Aja v petek je rekel, da s cerklazo ŠE pocakamo zaradi bolecin. Vceraj sem dobila od komisije, so mi dali bolnisko za 3m, do 6.3.,pa mi je cudno, ker moj je napisal za manj, ampak se ne bunimuser posted image

Aja kaj moram napisat za seznam...PDP je 05.07. , dvojcka sta dvojajcna, 2 nosecnost, doma imam eno 2.5letno navihanko, a se kej?user posted image

Drugace vas pa ful rada berem, ste fajnuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 990
11.1.2009 10:28:00   
rmmaja
Dobro jutro user posted image user posted image !

Kalina, lepo da si se oglasila. Kar lepo pridna bodi, lepše je ležati doma, kot v bolnišnici.  Upam, da imaš kakšno pomoč, da ne boš sama opravljala vseh gospodinjskih del. Mene da moja G zelo rada da na bolniško, ker ve, da bi jaz rada vse sama naredila. Ampak zdaj se pa res pazim. Dvojna nosečnost ni dana vsakomur. Za cerklažo pa je še nekaj časa. Za bolniško bodi vesela, nekaterim jo podaljšujejo celo za manj kot mesec dni.

Vidim, da imate tudi ostale težave z nakupi avtomobilov. Predstavljajte si nas s taškico in snežinko, ki bomo imele po 4 otroke. Moj mož hoče kombi, jaz pa sem proti, ker imamo v službi ozka parkirišča, pa še količke med njimi. Včeraj pa mi je ves vesel prinesel informacijo, da je R.traffic samo 3 cm širši od R.espace-a. Kaj naj zdaj?

Prodajamo pa 11 mesecev starega clia, ravno iz tega razloga, ker drugače nimamo s čim kupiti drugega user posted image . Vam prilagam bližnjico, če slučajno poznate koga, ki bi kupil našo STRELO McQUEEN-a. Imamo že cel teden jok zaradi tega, ker bo moral od hiše user posted image .

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2528377

Lepo nedeljo vam želim in bodite kje na toplem ali pa vsaj na sončku!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 991
11.1.2009 11:34:50   
Skorpija
rmmaja, lep avtek, če bom slišala koga da kaj išče, mu ga bom priporočila. Renault espace je pa tudi moj mož gledal - to in pa fiat multiplo, pa se mi zdita oba avta kar prostorna. Boste kupovali novo ali rabljeno vozilo? Ker rabljene sva midva prečesala do konca in v LJ prodajajo enega espaca, ki sva ga midva šla gledat, ampak sva se potem odločila za karavana, ker avta ne rabiva veliko (samo za vožnje  ven iz LJ in za večje nakupe)... midva sva imela prej hyundai accenta, starega 13 let, pa ga ne bi menjala, če ne bi pričakovala dvojčkov, ker še voziček ne gre v prtljažnik, kaj šele kaj drugega user posted image sva pa za njega dobila 500 € user posted image no ja, meni bo hudo, ko bo šel od hiše, moj aci horacij.

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 992
11.1.2009 12:28:18   
lara light
Kalina, lepo da si se nam oglasila.user posted image  Kot ti je že rekla maja, pridno počivaj.user posted image

Maja, bom povedala naprej, lep avtič, a kaj češ...upam, da najdete nekaj primernega, da bo vsem potrebam družine odgovarjalo.user posted image

Skorpija, ti si tudi pri avtih...ja, se človek kar naveže a ne? Midva hb že imava karavana, a sem morala jaz prodati moj kawasakiuser posted image user posted image , ampak za tak razlog, sem kar vesela, da ga sedaj nimam...bo že še čas za dvokolesnik!

Grem porihtat seznam in kuhat naprej!
Pridte na primorsko...sva bila sedaj na sončku, brez bunde, prelepo je...ne koliko je na soncu, preveč sem se oblekauser posted image .... a v avtu kaže 11 stopinj!!!!
Lepo nedeljo!user posted image

Coelho

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 993
11.1.2009 12:39:56   
lara light
Seznam dvojnih nosečk 2009

Hedviga 
(1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec, dvojajčna
Nokes (1user posted image  ;0 user posted image ); PDP 9, marec, dvojajčna
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec, dvojajčna
Suncicica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; PDP  28.marec, dvojajčna
Pikatara (user posted image  ; user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april, enojajčna 
PDP 8. maj, dvojajčna
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna 
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna
Blanč  (1user posted image  ;0user posted image ); PDP, ?????,poletiuser posted image , dvojajčna

Preglejte seznam in me dopolnite, oz. popravite morebitne napake, hvala!
Sunčičica, imaš že kaj otročkov od prej? Katera tvoja nosečnost je to?

< Sporočilo je popravil lara light -- 11.1.2009 12:42:54 >

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 994
11.1.2009 12:54:52   
lara light
user posted image user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image

Hedviga 
(1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Nokes (1user posted image  ;0 user posted image ); PDP 9, marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec, dvojajčna
Suncicica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; PDP  28.marec, dvojajčna
Pikatara (user posted image  ; user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april, enojajčna 
PDP 8. maj, dvojajčna
Taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčna
Blanč  (1user posted image  ;0user posted image ); PDP ??, poletiuser posted image , dvojajčna

user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil lara light -- 11.1.2009 12:58:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 995
11.1.2009 14:06:32   
blanč
O larica, a si prodala motor. Jaz pa moje hornetke ne bom. Imam upanje, da bosta babi in dedi še toliko pri močeh, da bova midva lahko skočla na kak izlet. Ravno prejšnjo sezono sem si prvošla drugega, zdaj pa... Joj a bo sploh kaj časa za kakšno vožnjo??? Jaz moram tudi avto zamenjat, ker imam pegueta in to trovratnegauser posted image . Joj koliko spremembuser posted image user posted image . Hvalabogu vsaj moj ima dost velik avto...

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 996
11.1.2009 14:07:30   
blanč
Aja, sem pozabla napisat še moj PDP 10.08.2009 za seznamuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 997
11.1.2009 17:09:24   
suncicica
lara  to je moja druga nosecnost, otrockov pa se nimam - sem imela ss v 19t prvic.

Stella in Pia

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 998
11.1.2009 18:02:39   
Skorpija
za seznamček - midva imava dva fantka na poti, hočem une seksi štorkljice z modrima culicama user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 999
11.1.2009 18:36:16   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

O larica, a si prodala motor. Jaz pa moje hornetke ne bom. Imam upanje, da bosta babi in dedi še toliko pri močeh, da bova midva lahko skočla na kak izlet. Ravno prejšnjo sezono sem si prvošla drugega, zdaj pa... Joj a bo sploh kaj časa za kakšno vožnjo??? Jaz moram tudi avto zamenjat, ker imam pegueta in to trovratnegauser posted image . Joj koliko spremembuser posted image user posted image . Hvalabogu vsaj moj ima dost velik avto...

Nikar ne prodaj, veš moj je bil še v garanciji in se mi je splačalo ga dat naprej. Pa sva si res podobni.user posted image  Jaz imam tudi 3vratnega peugeota, a ta ostaja, saj imava hb še karavana, ker veliko kampirava in si bom kar tega hočeš nočeš polastila.user posted image  Čas sprememb prihaja!

Grem porihtat seznam, da ko se Taškica vrne, me morda pohvaliuser posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?