|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
8.1.2009 20:32:10   
lara light
Tasa, hvala za sporočilo! Bodi fajn!user posted image
Persida mislimo nate!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 951
8.1.2009 20:43:37   
taškica
Čaki Lara, to pa je novička,
- kakšen voziček
- barva
- tip
- kje si ga dobila
- a sem firbec?

Sem spala dve uri popoldne in k sebi prišla. Saj bo, ampak tole letanje od zdravnika do zdravnika me je čist izčrpalo. Skorpija, čisto pravilno je da se tako veseliš in si polna energije. In vem da je veliko v glavi. Meni si model, kako bo ko bom v 31 tednu; bom skakljala okoli, pa kupovala avto, pa to in ono, pa nič časa ne bom imela, samo zdajle še, v tem mojem 21 tednu, sem še malce utrujena, ampak prihajam za tabo; z vso svojo energijo user posted image .

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 952
8.1.2009 21:07:17   
suncicica
ja daj nam ga malo opisi. jaz sem tudi rabljenega kupla in sem ful zadovoljna.

Stella in Pia

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 953
8.1.2009 21:55:05   
pikatara
Lara poročaj. Vse nas zanima, pa kakšno slikco gor daj. Tako si bila navdušena nad temo vozički sedaj nam pa samo napišeš da ga imaš. Toliko da nas še bolj zanimauser posted image

Skorpija se pa strinjam s tabo. Veliko pozitivne energije je potrebno imet pa vse gre. Je pa res, da še nimava otrok doma in je zato lažje. Odločila sem se, da ne bom rodila prej kot 23.marca, to je v 37. tednu in konec. Moja prijateljica pravi, da če se nekaj odločiš in si želiš se ponavadi tudi uresniči. Danes v materinski ššoli je babica rekla, da se tedni ko je z otrokom vse ok vsako leto manjšajo. Tako da nas to nima kaj skrbet. Je pa res, da je nekaj povedala kar mi ni bilo všeč. Če prehitro rodiš, moraš v porodnišnici doplačat da lahko skoz tam ostaneš, ali pa greš domov in si le mleko črpaš ter ga tja nosiš. Meni že ideja, da bi bila kak mesec tam ni všeč, kaj šele da bi bila doma brez otrok. No vem, da če je potrebno, nič ni problem, je pa bolje da sem zaenkrat prepričana da ne bom prehitro rodila. Je pa tudi rekla, da če se dvojčka prehitro rodita in da če sta tudi premajhna nista vedno v inkobatorju, dostikrat ju lahko imaš pri sebi na oddelku. Me pa zanima če katera ve kaj več o tem in kako je dejansko? Koliko časa si v porodnišnici oziroma bolj s kakšno težo jo lahko zapustiš? Vse to sem malo bolj zakomplicirano napisala, upam da boste znale razbrat. Se vidi da sem trenutno bolj pri financah, ker sem na netu derivate preučevala, pa sem še vas malo pogledala.

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.1.2009 8:47:24   
rmmaja
Dobro jutro!

Super, da ste se tako razpisale user posted image . Pozdravljene novinke user posted image user posted image .
Jaz sem imela včeraj pregled v Lj pri Cerarju. Naročena ob 9.30, zaključila ob 13.30. Še danes me boli trtica od tistih trdih neudobnih stolov. Organizacija pregledov je katastrofa. Trije zdravniki, ena ambulanta, čakajo da eden odpravi svoje, potem drugi... Naročena sem bila na četrtek izredno, ker je bilo na sredo, ko so dvojčki, že vse polno, potem pa so hoteli kar vse druge obdelati pred mano. Ob naročanju pa so mi rekli, da bodo najprej mene odpravili, včeraj pa so malo pozabili name. Ko sem sestri povedala, koliko časa že čakam, je samo skomignila z rameni in rekla "Ja pa?" Potem pa je najbbrž notri pogledala seznam in ugotovila kakšno je stanje in sem bila naslednja na vrsti že čez eno uro user posted image .
Novice pa nič kaj vzpodbudne. Eden mali je še v povprečju, drugi pa je veliko manjši. Ocenjena teža 530g in 680g. Piščančka bomo imeli, kaj "čmo". Pretoke imata v redu, samo redita se pa bolj slabo. Ravno drugače kot mami, ki je že na +10.Čez 14 dni (21.1.) nas spet gledajo. Sem se pa že navadila, da so na vsakem drugem pregledu slabši rezultati, tako da bodo morali biti na naslednjem boljši user posted image user posted image .

Pikatara, ta injekcija je za hitrejše dozorevanje, predvsem pljuč in za zmanjševanje možganskih krvavitev pri prezgodnjem porodu. Nekateri g jo zelo radi dajejo, Pušenjak pa je proti preventivnemu dajanju, ker je menda v 90% nepotrebna. Ob prejemu i. se rast malo upočasni in pospeši zorenje, daje pa se jo največ do 32 tedna. Jaz sem bila najprej proti temu, zdaj pa mislim, da bom kar šla ponjo, bom potem lažje spala. Saj nobenega otroka nisem velikega in težkega rodila (2590g in 2880g), zdaj sta pa kar dva, pa sploh ne more biti drugače.

Lara, pokaži novo pridobitev. A je to morda rabljena Teutonija? Pred dvemi dnevi sem našla en oglas na netu.

Snežinka, dobrodošla. Ste planirali tretjega, pa ste dobili dvojni paket, kajne? Nič bat, saj imamo veliko izkušenj in bomo že zmogle, samo zdravi naj bodo ti naši user posted image user posted image .

Moja hči je danes naredila "štalo" v vrtcu. Že v avtu je hotela poslušati kuža pazi, pa ni bilo notri CDja. Potem ni hotla ven iz avta, pa kričala in tulila je 10 min, da je bila vsa penasta in so vse vzg. priletele nakup, potem pa ji je njega vzg. obljubila, da bodo skupaj zapeli in zaigrali pesmico, pa se je malo potolažila. še dobro, da jo je peljal mož, jaz je še z avta ne bi dobila, ker je ne smem dvigniti. Zadnje tedne ima napade trme, ampak ne popuščamo. No, skoraj nikoli.

Lep dan želim in ostanite kje na toplem.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 955
9.1.2009 9:32:50   
taškica
Jutro punce, upam, da so kavice že za vami, jaz sem danes spet boljše volje!

Maja glede organizacije pregledov te čist štekam. Mene vsakič tole čakanje v obup spravlja; v ponedeljek sem bila na UZ na Gineko IV. nadstropje, kjer je bilo polno nosečk naročenih na amniocintezo in samo tri dvojne na UZ. Ena se je glasno pogovarjala po telefonu in biznisirala, druga zraven mene je smrkala in kašljala, sem ji že hotla dati robček tako mi je šla na živce, tretji je vse iz rok padalo, četrta je imela fulll velik trebuh in je bila kot ena barba papa - skratka tiste nosečke so se mi tiste dve uri, kolikor sem čakala  zdele nahujše vrste žensk na svetu. Pa sedaj dobro vem, da ni bilo z njimi čisto nič narobe, jaz sem bila živčna in znervirana. Šele ko sem ta maladva videla na ekranu sem se potoložila in umirila.

Majči, a pa taka razlika samo tebi ni ok, ali tudi ginekologu? Pa saj je logično, da če rojevaš manjše otročiče, bosta tudi te dva malce manjša? Pač niste velikani, sploh imaš pa rok šele aprila, recimo da boš marca rodila; do takrat imaš še tri mesece da pišance porediš. Sigurno ti bo uspelo, glavno da rasteta oba in da drug drugega ne matrata. In očitno sta zelo zadovoljna in srečna v tebi!!!!!!

Kuža pazi, z repkom miga....sem se nasmejala....ampak spet je nekaj v zraku, ti povem. Meni ga ta miceni 5 letnik tako biksa s to svojo trmo, kot še nikoli. danes je bilo sicer ok, ampak včeraj se ja zainatil, da ne gre v vrtec....potem pa jok do vrtca, mislim da se je pomiril šele kasneje, v naročju vzgojiteljic.

Pikatara tole tudi mene zanima. Je pa logično, eni nedonošečki znajo biti po mesec ali dva na intenzivi - ti ga pač obiskuješ - mislim, da dokler je nujno nujno, si pač zraven (dokler te porodničarji ne odpustijo), čez dan pa si na oddelku, saj radi vidijo da jim pomagaš. Včasih celo katerega od dvojčkov spustijo prej domov, pa samo en ostane notri....to je šele zabava. Ampak, me tega ne bomo potrebovale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Punce, vam povem, da bomo vse rodile POZNO POMLADI. Jaz te stvari čutim. user posted image

Dajte se kaj javit, meni je dolgčas, pa še rada vas berem!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 956
9.1.2009 9:50:46   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Čaki Lara, to pa je novička,
- kakšen voziček
- barva
- tip
- kje si ga dobila
- a sem firbec?

Lepotičke moje, dobro jutro!user posted image
Včeraj sem bila res utrujena, zato se opravičujem za kratko poročilo. Danes pa sem šibala v laborat. dat vodo, ker imam pregled v pon in pri nas je tko, da ne čakaš izvidov, greš dan prej.
Zdaj sem doma.

Jaaa, punce 'mojo' Teutonio sem vzela. Tisti oglas na bolhi, mi je noki pokazala, sem klicala, res ohranjen lepo, dve vreči, za dež, za mrčes...za 500 eur, kot so želeli. Nisva nič cenkala, nama to ne greuser posted image ...pa vse je pralno in tudi družina, ki ga je imela je zelo lušna...vse snažno in lepo urejeno, so me takoj prepričali. Pa v At naročat mi ni treba, pa 2 mesca min čakat...nov je v Kiki v At sedaj 907 eur, pa menda  nima teh dodatkov in takega podvozja, oni so ga plačali 980 eur l.07. Tako, da hura!!user posted image  So pa tiste slikice, ko je bil še nov in sedaj je malo pri straneh poguljen, tam ob kolesih, ampak minimalno....sem res vesela!user posted image
Sicer pa iz okolice Lj, v gl. bež-temno modre barve...Taškica, zelooo podoben Hartanu, ne vem keri so kopirali kogauser posted image

Taškica, se te čuti, da si se odpočila in da si ok, nam vsem daješ zalet! Hvala!
Maja, ne skrbi, te injekcije so ok, jaz poznam veliko teh k so jo dobile v 28. t in rodile npr moje frendica nazadnje je rodila 10 dni pred rokom dve krasni punčki. Ni panike. Je res, kot pravi pika, danes vse porihtajo!
Taškica, do pozne pomladi v enem kosu!!user posted image

Imam obisk, še potem...lubčka!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.1.2009 10:15:51   
lara light
user posted image user posted image

Lepotičke moje, evo sem našla fotko...točno take barve je!user posted image  Mojga pa bom poslikala, ko ga pripeljem v stanovanje, je še v avtu!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 958
9.1.2009 10:43:14   
rmmaja
Hvala Lara, da si kupila tale vozek. Me je zelo matral, zdaj pa imam spet izgovor user posted image user posted image .

Taškica, tale velikost tudi G ni všeč, a zaenkrat pravi da še ni panike. Jaz pa se tolažim, da ni veliko slabše, kot  pri enojčkih.

Neposredna povezava do sporočila: 959
9.1.2009 11:30:02   
taškica
Lara, ti šminkerka! A veš, da je zelo lep. user posted image Zelo zelo.  user posted image In tudi barva je ok, kajti me pridemo z otročiči direktno ven na poletje in tvoja barva je kot nalašč - jaz malce cvikam ker je moj Hartan temno moder s karo vzorcem - upam, da jima ne bo prevroče.  Bravo!!!!!!!

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 960
9.1.2009 12:00:10   
taškica
Punce, kako ste si ve ustvarile tisti koledarček, ki se prikaže ob tvojem imenu in vidiš koliko si noseč in koliko imaš še pred sabo? Jaz bi tut to mela.....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 961
9.1.2009 12:25:31   
blanč
Dobro jutro.
Samo toliko, da se pofočkam in vas vse lepo pozdravim. Nekaj vas poznam že iz druge temeuser posted image , ostale pa od tu, ker vas kar redno berem.
O larica kako lep vozičekuser posted image .
Jaz sem čedalje bolj iz sebe, ker ugotavljam, da nikjer nimamo nobenega prostora. Stanujemo v hiši, ki je na žalost tako neumno nareta, da se je za user posted image . A je mogoče že katera slišala oz. videla kinderpet, ki bi bil v nadstropje narejen, tako en navrhu drugegauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 962
9.1.2009 13:13:31   
taškica
Blanč, tak kinderpet bi potrbovali tudi mi. Že pred časom sem modrovala, da se bom po vsej verjetnosti preselila kar na hodnik, morda pa me novi podnajemnik v bloku vzame k sebi....Mi sicer nimamo neumnega tlorisa, ampak enostavno se nimamo kam stalčit - 2 otroka od prej + dvojčka v maju.

Lepo da si se prišla pofočkat, še kaj pridi pa kaj povej, kaj nosiš, kdaj imaš rok......

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 963
9.1.2009 13:55:06   
blanč
Taškica a ti pa že dva? Midva se tolaživa ravno s tem, da drugim je verjetno še slabšeuser posted image user posted image user posted image user posted image . No ja, kjer je volja je tudi uspeh, tako, da kinderpeti bodo tako ali pa drugačeuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 964
9.1.2009 14:12:07   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Punce, kako ste si ve ustvarile tisti koledarček, ki se prikaže ob tvojem imenu in vidiš koliko si noseč in koliko imaš še pred sabo? Jaz bi tut to mela.....

Taški, ena varianta je tu:
http://www.ringaraja.net/ticker.asp 
user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 965
9.1.2009 14:17:33   
lara light
Maja, upam, da nisi resno o tem vozičku razmišljala in da ti ga nisem pred nosom...user posted image . Hvala vešuser posted image

Taškica, hvala za pohvale, sem še bolj vesela zdaj kot vem, da je tudi drugim všeč.user posted image

Blanči, dobrodošla!user posted image  Super, da si prišla!user posted image  Ne skrbi glede prostora, vse bomo uredile. Ni za se preveč sekirat. Jaz sem tudi v hudi prostorski stiski, a vem, da če družina 'na majhnem' živi, je več sloge in ljubezniuser posted image . Nimam otroške sobe, ker imamo le eno sobo-najino spalnico, ki ne premore  prostora za dod. posteljico. Bomo pa dnevno bomo zmanjšali in uredila bom kotiček s previjalno komodo + omaro ...bom poiskala fotke, da si boš predstavljala. Lahko tudi tebi prav prideuser posted image
Tega vožička v nadstr. pa ne poznam. Daj kako fotko prilepi, prosim.

Lepotičke, grem k taščici, ne taškici, k moji taščiuser posted image , na kavo!user posted image

Coelho

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 966
9.1.2009 14:32:44   
blanč
user posted image user posted image user posted image voziček v nadstropjeuser posted image to bi bilo nekaj. Kinderpet larica, kinderpetuser posted image

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 967
9.1.2009 14:38:25   
Snezinka4
Živjo !
Ker že sprasujete pa še jaz povem svojo zgodbo. Ja seveda je bil šok. Sploh, ker sva se odločala tretji otrok da ali ne. Enkrat, ko so otroci stari 6 in 8 let postaneš tako komot. Sami jejo, sami se umijejo, sami oblečejo pižame, tudi že pospravijo kdaj za sabouser posted image ,  ti zvecer samo še knjigico prebereš in daš lupčka za lahko noč. Celo dnevnik lahko gledava zadnje čase. No, na poletje ga ne bova več.... user posted image
Da sta pa dva, sva pa zvedla pred prvim pregledom pri moji g, in sicer na urgenci (zaradi krvavitve). In jaz sem se samo smejala. In v naslednji dneh ugotovila, da je prav, da je tako. Si bosta skupaj naredila svoj prostor v družini. Če bi bil en sam, bi bil ali preveč razvajen ali pa včasih preveč zapostavljen.
Zaradi krvavitev (koncale so se šele pred 14 dnevi) so me dali čez noč na bolniško. Ampak jaz si take nosečnosti nisem predstavljala.... samo ležanje. ...In sem se kar nekaj časa v glavi temu upirala. Neprestano sem mislila, da moram nujno v službo (ker brez mene se bo pa svet podrl), se sekirala, krvavela, se sekirala, bila blazno utrujena (pač sem le noseča, ne), jokala kar zaradi neki (hormoni pač), tu pa tam slabosti, pa blazna zaspanost, pa lakota non stop, pa bruhalna viroza,...ko pa sem dobila odlocbo od ZZZS, da bom na bolniški pa kar 3 mesece sem se pa sprijaznila. In zdaj se že 5 dni počutim dobro. Sem polna energije. Jasno, da vseh problemov ne more biti konec. Zdaj imam še varice. Ampak vse odgovore na vprašanja dobim na Pušenjakovem forumu. In me blazno pomiri. Saj kaj pa lahko več naredim za te otroke kot pa da sem mirna. Strah nas samo hromi. In punce čez most bomo šle šele, ko opridemo do njega. Ne rabimo se spraševati kaj bo, če bo. Če bo, se bomo takrat s tem ukvarjale. Če pa ne bo, pa lahko do takrat uživamo, namesto, da se ukvarjamo z vsemi temi če-ji. Saj ne vem ali to zdaj sebe prepričujem ali katero drugo, ampak če bo katerikoli kaj ostalo bo dobro. Pozitivno razmišljanje!!! Je pa včasih težko, vem.
Imam pa nekaj vprašanj za vas. Ali je res, da gredo dvojne nosečke z 20 tedni kar avtomatsko na bolniško? Za vsak slučaj. Koliko od vas je na bolniški in zakaj? Koliko je pa od vas na bolniški po odločbi ZZZS? Kaj veste o kontrolah? No, o vozičkih vas pa še povprašam, ko jih še malo naštudiram po internetu.
Toliko zaenkrat. sem se kar razpisala...
Mirne in vesele bodite.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 968
9.1.2009 14:56:29   
emaa
jaz sem bila na bolniški nekje od 16 tedna do konca in mi je že prvič komisija dala bolniško do konca. 

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 969
9.1.2009 15:44:29   
blanč
Jaz sem tudi v bolniški že od 6 tedna zaradi krvavitev in hematomov. Čakam na odločbo komisije, ki pride v ponedeljek. Bomo videli, kako so se odločli.

(Mark Twain)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 970
9.1.2009 18:22:54   
hedviga
Evo dobrota je sirota -Larči mi je sunla "moj" vozek...user posted image user posted image user posted image
Ja, ni kej, jaz imam tut točn takega naročenega. Sem se takrat ravn zarad barve napalila. Zdej so sporočili in menda da bo drug teden, aleluja!!user posted image  

Noki, pa si se le javila!  user posted image   In naša Blanči tudi! user posted image  

Persida- user posted image user posted image  Rodila?? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ne se hecat, punce...
Mladi mamici vse čestitke za fantiča!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi smo bili danes na pregledu. Sem si "izbojevala" eno sesanso s Cerarjem. Je pa ugotovil isto kot moj G, da zaostajataaaa ful.
Imata menda cca 1400 in 1800. Pupika je tamanjša. Je pa rekel, da sta lepa dvojčka in zaenkrat zdrava, pretoki kul, skratka
čez 14 kontrola. Sta pa zdej ok obrnjena mula na glavo, mulc na noge...
Sicer zdravstveno sem zaenkrat ok, pritisk  100/50, 16 kg plusa, železo se mi je čudežno popravil imam 128 hemoglobin, juhej...
Skratka, jaz še nočem it rodit, ker morata mala dva še mal špeheca nabrat...Vsaj tja do 2000, lepo prosim.
In tako upam da še ostanem na vodilnem mestu, amen.

Sem pa ostalo pozabila kaj sem brala, grem zdajle še enkrat..user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 971
9.1.2009 18:53:13   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image user posted image user posted image voziček v nadstropjeuser posted image to bi bilo nekaj. Kinderpet larica, kinderpetuser posted image

user posted image matr, sem mislila, da smo še vedno pri vozihuser posted image , bo treba res na lekcije iz nemščineuser posted image . No, ste se vsaj nasmejaleuser posted image

Hedi, a ti boš tud tacga mela? Fajnuser posted image  Nisem vedela, ker pr meni ni blo izbire, vzemi ali pustiuser posted image . Samo mirno, nobene sile nimaš, drži se!user posted image

Snežinka, lepo počivaj. Na kontrole ne misli, ni panike. Pustijo obvestilo, naslednjič si doma, medtem pa z G se pomeni, da ti zabeleži kot svetovano, sprehode - dobre za počutje in razvoj otročkov.
Varice? Ma ti boga. Upam,da hitro vse mine in da boš uživala.
Dva imaš pa že velika?! Ja bravo, kar nekaj vas bo s štirimi...lepo, lepo...šibam punce, lep večeruser posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 972
9.1.2009 19:03:21   
rmmaja
Nov veter, nove energije user posted image user posted image .

Lara, pred nekaj dnevi sem našla tale oglas in upala, da ga kdo kupi (to teutonio), preden se bom zelo ogrela zanjo. Zelo mi je bila všeč in berem same dobre stvari o njej. Le teža je malo vprašljiva. Hvala, rešila si me in se ti ni treba nič sekirati. Jaz bom najbrž konec meseca naročila novega Easy walkerja, samo čakam, da dobim še en honorar.

Hedviga, tudi ti imaš dva piščančka, da bosta le zdrava. Sicer pa imaš še vsaj en mesec časa, da ju porediš. A ni suncnica pisala da uživa herbalife ali nekaj podobnega in sta njena dva velikana? Kaj če bi še midve poiskusili s tem user posted image ?

Snezinka, super za pozitivno razmišljanje. Več nas bo, ki se bomo tako vzpodbujale, lažje nam bo šlo. Tvoja dva sta res že kar velika in mora biti kar prav, da bo zdajle dvojna doza. Sicer bi imela enega razvajenčka user posted image .

Jaz sem bila na bolniški od prvega pregleda dalje, pa do novega leta. Komisija mi je dvakrat podaljšala, potem pa sem na lastno željo prekinila in zdaj sem na dopustu, potem pa še kakšne tri tedne bolniške pred porodniško oz. porodom. Zelo sem se bala kontrol, pa me niso kontrolirali in moj zdravnik je tudi rekel, da ni panike, če grem na sprehod ali v trgovino, čeprav je v odločbi pisalo mirovanje. Zdaj pa, ko sem na dopustu, se mi nikamor ne da, me že okretnost malo daje in zato bolj grejem kavč.
Ne dajo pa vsi G dvojnih nosečk takoj na bolniško.

Taškica, svoj trakec lahko ustvariš tudi na
http://lilypie.com/create_baby_days.php
na koncu skopiraš enega od tistih dveh naslovov, ki ti jih naredi (ne vem točno katerega, ker sem tudi sama dvakrat delala, sem pa oba skopirala tudi v en wordov dokument, da ju imam spravljena) in ta naslov prilepiš v tvoj profil pod dodaten opis. Tako se ti potem avtomatsko prikažejo.
Ni tako zakomlicirano, kot se morda bere. Ustvariš pa za vsakega otroka svoj trakec.

Zdaj me pa prosim še razsvetlite, kaj je to kinderpet? Nekje berem o kinderpetu, drugje o kinderpretu, pa ne vem kaj je to. Kinder = otrok, kaj pa drugo pa nimam pojma. Pa sem včasih kar razumela nemško.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 973
9.1.2009 19:06:33   
rmmaja
Majčkeno sem raziskovala.
Ja madonca, a kinderpet je Kinderbett? Od kdaj se pa ta izraz uporablja?

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 974
9.1.2009 19:15:14   
hedviga
Larči, sej ti veš, da se je Hedi samo malo hecala a ne?! user posted image user posted image user posted image
Voziček je svetoven, res med večjimi, ampak fuul lepo narejen.

Maja, ja mikenčka sta, ampak mende nimam kej narest. Otroci so vzamejo kolkr se jim zdi, če jim posteljica in pretoki to omogočajo...Bogve, da mami papca dovolj user posted image user posted image

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?