nokes
|
jutro, evo mene z vseh živih pregledov, zgleda, da bo tako do konca nosečnosti , da bi lahko kampirala v kliničnem al pa pred porodnišnico, jp, se PDP približuje! tamaladva sta ok, jaz pa bolj ne kot ja. nekaj so razmišljali, da bi mi dali injekcijo za razvoj pljučk, če pride do prezgodnjega poroda. sem v 32 tednu. saj sem že napisala, da sumim, da se mi je kao izločil čep, pa sem to povedala moji g, ona pa me je napotila v porodnišnico. v glavnem, sem zaprta, MV dovolj dolg 22 mm, tamala zdrava, migata, moj pritisk bi moral biti nižji, pa ne gre... zaenkrat je vse pod kontrolo in to hočemo, a ne? vidim, da kupujete vozičke , midva sva kooooončno naročila easywalkerja in pričakujeva, da ga dobiva naslednji teden. bilo je ful enih kompromisov, pa dilem in je bila odločitev res zaj.ebana, ampak zdaj je, kar je. mislim, da bo prav kulski vozek. čakam še na recinkovo ponudbo za avtosedeže, ker nimajo glih neke izbire pri barvah (oz. meni so preveč svetle), pa da nakupim še nekaj pajackov za tamaučka, da bosta lepa prišla domov iz porodnišnice. tolko, držte pesti, mi je zdravnica rekla, da moram prigurat do ponedeljka, 19.1., pol pa ne bomo več panični zaradi pljučk! takrat imam še en celodnevni pregled v p, bom pa v 34 tednu. ampak, s hedi sva dogovorjeni, da rodiva februarja, to je 36-37 teden, pa če se malo zavleče je 38, to pa je itak ZMAGAAAA! evo, vse po načrtih! lep dan vsem skupaj! aja, blanči, welkom!