nokes
|
daaan, najprej pozdravljene "nove dvojne": dobrovoljčica, šmarnogorka in belen! vidim, da imate že prav konkretne debate o imenih in avtih . no, imeni imava izbrani, sta pa zaenkrat še skrivnost in sta med redkejšimi slovenskimi imeni. no, bomo videli, kako dolgo, se trendi tako hitro obrnejo. skorpija, kakšen avto sta kupila? povej, prosim, ker sem tam nekje kot ti, avto mi pomeni prevozno sredstvo od točke a do točke b. no, po novem, je definicija malo preciznejša: varno in veliko prevozno sredstvo.... sunčica, tvoja dva sta pa ogromna, ali si se kaj zatipkala? za 29 teden sta res korenjaka. šmarnogorka, o vozičkih smo res nekaj pomislekov in razlogov za in proti podale nekaj strani nazaj. meni je najprej pomembno to, da ima velika kolesa, nato teža in praktičnost pri transportu. če gledaš oglase (predlagam ti bolho) boš ziher našla kaj zanimivega, skoraj vsaki teden je kakšen oglas tudi za dvojčke. aha, še to: srečno na morfo! (imaš jutri a ne?) pikatara, tudi ti se pališ na kombije? meni so tudi kar ok, ker se mi zdijo tako komot, prostora je res ogromno, pa tudi pri nas je peti član en štirinožec, ki ga nikakor ne moremo puščat kje na počitnicah, pač pa bo skupaj z nami dopustoval. samo ne vem, kaj pomenijo takšne velike mrcine (mislim avto) s stališča stroškov (registracija, zavarovanje in benz). verjetno to ful nanese čez leto... ve katera? lara light, čestitke (z zamudo) za morfologijo in enega lulčka ter paketek s pentljo . je lep pregled a ne, ko vidiš oba pikeca kako uživata! ime za fantka? redko, slovensko? tako sem zbrala zase in ga ne povem, ker je suša na tem področju!!! če si premislim, sem mojemu že rekla, bo pa janez! resno! aja, pa še vse pohvale za seznam! pridna. kalina, kako si opravila danes na pregledu? držim pesti, da si ok in da zveš za spol, seveda. mucka25, ti pa le pazi nase, da ne boš preveč časa preživela v bolnici! se splača potrudit, pa spit še kakšen liter (vode ) več, samo da ledvice niso preobremenjene. jaz delam vse živo, samo da sem lahko doma in da ne bi bila hospitalizirana. nas pa tud ful radi dajo ležat, no! belen, drži se jutri na NS! pa očka naj gre s teboj! in seveda sporoči lep rezultat! hedi, užiiiiivaj in počiiiiivaj! pomfrija sem ti fouš ko sto mater, ne smem, ker mam cuker, pa bi zdajle en fejst masten pasal ! povej, kak sta pikeca, brcata? pobožaj in naj počakata do 9. kot sva zmenjeni. blanči, povej no, kak si kaj?? rm maja, marec je res lep mesec in letos bo še lepši! vse si želimo, da bi bili otroci čimvečji, to je res, mi je pa zdaj zdravnica držala predavanje o tem, da morajo biti dovolj RAZVITI, velikost sploh ni toliko bistvena (ker sem seveda spraševala nonstop po teži)! 34 teden je za dvojčka zelo dober tajming! ajdi, zdaj pa že umiram od izčrpanosti, grem mal ležat aha, še en predlog imam glede seznama. bi morda tiste, ki so kot nosečke bile vpisane na seznam dodali nekje spodaj tudi ko postanejo mamice? zraven pa bi napisale pdp in dejanski datum poroda, pa spol, imeni in porodno težo? ne vem, se mi zdi, da bi kasneje ti podatki prišli prav bodočim mamicam. ker jaz sem kar iskala po netu podatke o tem, kdaj se dvojčki rojevajo in kakšne so izkušnje mamic.