Rubin.
|
Klarissa glede mobilov, čim so na baterije so dražji, takšni za navit so cenejši. V Pikapolonici imajo enega prav luštnega za 25 € pejd pogledat . Kaj se tiče nakupa vozička, je treba biti pozoren na to, kaj je tebi najbolj pomembno. Torej, če citiram Belen: " vrtljiwa kolesa, je lahek 9kg, vzporeden, gre skozi lift, wrata, wse blagajne...." na takšen način je treba razmišljat. Menij e recimo: vrtljiva kolesa, ročna zavora, da se da sedež obrnit k meni in v smer vožnje, da lahko vidim obe punčki, da je ročaj nastavljiv, da gre naklon čisto v vodoraven položaj. Teža mi ni toliko pomembna, ker smo prej imeli 18kg voziček za enega otroka in mi ni povzročal težav, pa tukaj pri nas ni ravnine, torej sem ga gurala navkreber, se mi je kondicija večala . Lupinica od Jane matrix pa ni bile najbolja ocenjena: " Najslabše ocene v tej skupini je dobil sedež Jane matrix cup. Čeprav je bil pri preizkusu varnosti povprečen, je zaradi možnosti napačne namestitve dobil oceno "pomanjkljivo", kar ga je porinilo med najslabše na testu." Tukaj je članek v celoti: http://www.zps.si/otrok/oprema-in-tekstil/vipov-test-otroski-avtosedezi.html?Itemid=260 Tara čestitke za fantka. Patronažna naj bi prvi obisk izvedla že pred porodom, ampak so take, ki se potrudijo in res obiščejo nosečnico redke kot beli tigri. Fajn je da jo spoznaš, da ti že prej pove, kako handlat z otrokom, ipd. No jaz nisem imela te sreče, ko sem jo vprašala, zakaj ni prišla, je rekla, da hodi samo na izrecno željo. No je že mlinčka pojasnila - ja to je namen prvega obiska. Klarissa to knjigico imam jaz doma za Malo miss - že polno . Je luštkana, ampak sem v DM naletela še na eno boljšo, grem jutri kupit 2, zadnji čas da začnem lepit slikice in vpisovat. Kaj se tiče košar, Mala miss v njej ni hotela biti več od 3 meseca starosti, ko se je začela dvigovati, no way. TAko da je bila od te starosti dalje v športnem delu. Ko je bila budna sem jo imela malce dvignjenjo, ko pa je zaspala pa v raven položaj. Zato mi je voziček, ki se da v raven položaj zakon. Je pa nekaj res in s tem se bo verjetno velika večina strinjala: ni idealnega vozička, najbolje je da sešteješ + in - in vidiš kaj ti najbolj ustreza. Darjau, pozdravljena moja soseptemberka, sem te pogrešala. Sicer nimam izkušenj, ampak si mislim, da je mogče +, da imata vsak svojo strehico v tem, če eden zaspi in ga daš v vodoraven položaj, drug pa ostane v pokončnem. V drugem ne vidim fore. Ker če sonce sije itak obema enako sije. Imajo pa ful malo izbire vozičkov za dvojčke na ogled . Jaz PP še nisem videla v živo, sem pa gledala njihov prospekt. In ja sicer grest športna dela v vodoraven položaj, ampak se skoraj dotikata en drugega in ko je otrok večji nima kam dat nog. Pa še nekej me zmotilo, da ta zadnji gleda v hrbet ta prvemu. Ne vem, ko vidim kaj takega v mestu me prav žalost prime, ko vidim onega reveža odzadaj, ko lahko gleda le levo in desno. Mi je to, da imata obe enak razgled ali naprej ali nazaj, bolj pomembno kot širina vozička. Sicer pa je tudi z vozičkom za enega otroka vozit po mestu skoraj misija nemogoče, zaradi parkiranih avtov na pol pločnika . HB, da nisem iz centra. Kaj se pa tiče vožnje po trgovinah, pa si bom za v trgovino nabavila marelco, z malimi štručakama pa ne mislim glih po centrih pohajat.
|