|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.6.2009 13:50:29   
Belen
sr-seweda se da,ampak imata bolj mal prostora,ker sta en za drugim...
slaba info.žal... user posted image
zato so košare,al ne? user posted image

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
4.6.2009 13:53:08   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč
Mlinči pa kaj je zdaj s tvojim obrobamuser posted image Madona nas pustiš čakatuser posted image

Evo, evo, sem morala še s patronažno podebatirat user posted image . Ne morš ženske kar ven zabrisat user posted image .

Najprej obrobe: Prvi vtis ni bil najbolj spodbuden, po pravic povedano mi je kar dih zastal, ko sem tisto iz stroja ven vlekla. Ampak so se potem dale brez problema lepo poravnat, tako da je rezultat zelo zadovoljiv. Predvidevam, da je štos v tem, če se ti zgužva na koncih al ne. Včerejšnje se je namreč ravno tako dal lepo poravnat, edino na začetku in koncu sta ostali zmučkani in nikakor ne morem rešit user posted image . Danes so bile pa sicer tud zlo zgužvane, ampak na začetku in na koncu pa že od štarta ni bilo zmečkano in posledično se je tud ostalo lepo dalo poravnat. Odločitev je torej naslednja: obrobe bom prala pa amen, nazaj pa zaenkrat ne bom pošiljala. Bom vidla, kako bo, ko dobim še ostala dva kompleta. Ta prvo bom pa še mal poskušala poravnat, mogoče clo probala na koncih še zmočit pa mokro poravnat. Mah, bo že. Ne bomo tolk kompliciral, če ni treba user posted image .

Patronažna: Prvi vtis zelo pozitiven user posted image . Prijazna, deluje zlo realna, kar je meni pisano na kožo. Predebatirali sva vsega po malem pa seveda še nič pretirano konkretnega. Predvsem je ves čas zlo poudarjala v prvi vrsti skrb zase, že zdaj, sploh pa po porodu (v smislu ogromno počitka, tud če imaš občutek, da vse zmoreš - lohk te pol za nazaj vseka; vsaj od začetka sprejet vsako pomoč, ki je na voljo,...). Dojenje je seveda zelo priporočila, ampak poudarla, da ne za vsako ceno. Nardiš seveda vse, kar je v tvoji moči, če ne gre pa pač ne gre in bojo ravnotako zrasli. Všeč mi je blo, ko je rekla, da če v porodnišnici še ne bo steklo, bova pa že doma to probali poštimat user posted image . Pa organizacijski del, kam in kdaj naj pokličem, mi dala svoj mail... Tko nekako, skratka. Zaenkrat mi kar vzbuja zaupanje, moram rečt. Za naprej se pa pustim presenetit...   

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
4.6.2009 13:56:41   
blanč
Ksiht babjiuser posted image pa bi lahk patronažna mal počakalauser posted image ...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
4.6.2009 14:02:07   
sr
belen- ja košare samo športni del????? Prav zato se jaz nisem odločila zanj-ko mi je prodajalka to reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa res ne vem večuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
4.6.2009 14:12:18   
Klarissa
tara78, a pri vas tud:))
ja fajn. to boma sami s 3 fanti:)))
a ker imaš napisano 78 to pomeni, da si 78 letnica? pa v okolici mb si?
rubin je tudi iz mb in če se bomo pojavle skupaj 3x enojajčni to bo šele fajn:)
mi2 se nameravava po porodu vrniti v mb, zdaj sva v lj.

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
4.6.2009 14:12:32   
mlinčka

Ksiht babjiuser posted image pa bi lahk patronažna mal počakalauser posted image ...

A na tole moje izčrpno poročilo maš sam to za povedat? Šema user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
4.6.2009 14:16:06   
Klarissa
a ima katera knižico za otrokeca To sem jaz?
a ste kuple 2 al eno? in kak zgleda notranjost?
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137824

user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
4.6.2009 14:24:00   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

A na tole moje izčrpno poročilo maš sam to za povedat? Šema user posted image !

user posted image jp...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
4.6.2009 14:25:08   
sr
user posted image user posted image user posted image bravo tara za fante!!!!
Mislim, da je prav en čar met same fante pri hišiuser posted image . Zdaj te bodo pedenali!!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
4.6.2009 14:29:36   
sr
kje pa je kaj rosajelka??????

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
4.6.2009 14:30:45   
Klarissa
sr, nisi mi napisala za ceno: kolko si našla Peg peregota najceneje? in kolko stane jajčka, ki paše gor? pa cene v It? al pa v Avstr? veš slučajno.
ful sem radovedna vem:)

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
4.6.2009 14:43:00   
Belen
sr-glede na to da mamo dwojčke, so košare tako narejene, če si widela,da so zeloooooo welike napram unim od hartana itd...in jih imaš do 6-8mesca starosti...al weč. Športni del je pol pa namenjen najbolj, da otrok sedi, opazuje okolico itd.... tako je bilo tudi men razloženo. Drugače pa itak grejo w wodorawen položaj, sam je manj prostora... nekateri wozički sploh ne grejo dol za dwojčke user posted image
Kakorkoli se odločiš kot ti bolj paše, kar ti najbolj ugaja. Enima je wšeč, EW, enim Jane, enim hartan itd..... kam bi prišli če bi imeli wsi site okuse??? user posted image user posted image user posted image
js sm sam mnenje powedala swoje... user posted image

mlinčka-super da so druge podloge ql....
user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
4.6.2009 15:40:47   
tara78
klarissa...iz okolice MB in 78 letnica....točno tako. Še SHADOW je iz MB.

Tako rada bi nekaj pisala, pa....bla,bla...pa se mi ne da danes., imam spančkoja pri sebi , pa moram spati, ne gre drugo....user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
4.6.2009 18:01:13   
darjau
Pozdravljene punce,

po dolgem času spet jaz. Dajte mi povedat kok je pomembno, da ima voziček dvojno strehico oz. da ima vsak otrok svojo strehico pri vzporednem vozičku, al je vseen če imata skupno, eno veliko.

Hvala in lep dan

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
4.6.2009 18:55:33   
sr
belen- ne me narobe razumet-saj nimam nič proti vozičku ampak pravim le, da si ga nisem niti podrobno ogledala, ker mi je prodajalka takoj rekla da pač ne gresta oba v ležeč položaj, in da jih kao full ne prodajajo- nisem pa vidla košar itd.  Saj jaz tud sama ne vem še čisto sigurno kerega naj kupim zato me zanima tud kaj več od Jane pa kako rešit to težavo. Ker so mi že nazačetku v eni trgovini rekle da niti peg. p niti jane ne gresta leže, prejšnji teden so mi pokazale da pp gre, pa samo rekle da jane pa res ne gre. (pri meni vsak teden prevladuje drugi voziček) Pa vsaka prodajalka v trgovinah-prečesala sem po moje že vse ta večje od mb do lj ti da drugačne, nove inf zato sem zdaj že čisto zbegana.

(odgovor članu darjau)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
4.6.2009 18:58:52   
sr
klarissa-jaz še nisem nič v tujini gledala pp, na naših spletnih straneh imajo ceno 507e, pa če kupiš revijo nosečnica (al kero že) dobiš 20 e popusta v spletni trgovini sonček ob nakupu kateregakoli vozička. Za lupinice pa nisem niti gledala, ker jih že imam.

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
4.6.2009 21:08:01   
Rubin.
Klarissa glede mobilov, čim so na baterije so dražji, takšni za navit so cenejši. V Pikapolonici imajo enega prav luštnega za 25 € pejd pogledat user posted image .

Kaj se tiče nakupa vozička, je treba biti pozoren na to, kaj je tebi najbolj pomembno. Torej, če citiram Belen: " vrtljiwa kolesa, je lahek 9kg, vzporeden, gre skozi lift, wrata, wse blagajne...." na takšen način je treba razmišljat. Menij e recimo: vrtljiva kolesa, ročna zavora, da se da sedež obrnit k meni in v smer vožnje, da lahko vidim obe punčki, da je ročaj nastavljiv, da gre naklon čisto v vodoraven položaj. Teža mi ni toliko pomembna, ker smo prej imeli 18kg voziček za enega otroka in mi ni povzročal težav, pa tukaj pri nas ni ravnine, torej sem ga gurala navkreber, se mi je kondicija večala user posted image .

Lupinica od Jane matrix pa ni bile najbolja ocenjena: "
Najslabše ocene v tej skupini je dobil sedež Jane matrix cup. Čeprav je bil pri preizkusu varnosti povprečen, je zaradi možnosti napačne namestitve dobil oceno "pomanjkljivo", kar ga je porinilo med najslabše na testu."
Tukaj je članek v celoti: 
http://www.zps.si/otrok/oprema-in-tekstil/vipov-test-otroski-avtosedezi.html?Itemid=260

Tara čestitke za fantka.

Patronažna naj bi prvi obisk izvedla že pred porodom, ampak so take, ki se potrudijo in res obiščejo nosečnico redke kot beli tigri. Fajn je da jo spoznaš, da ti že prej pove, kako handlat z otrokom, ipd. No jaz nisem imela te sreče, ko sem jo vprašala, zakaj ni prišla, je rekla, da hodi samo na izrecno željo.
No je že mlinčka pojasnila - ja to je namen prvega obiska.

Klarissa to knjigico imam jaz doma za Malo miss - že polno user posted image . Je luštkana, ampak sem v DM naletela še na eno boljšo, grem jutri kupit 2, zadnji čas da začnem lepit slikice in vpisovat.

Kaj se tiče košar, Mala miss v njej ni hotela biti več od 3 meseca starosti, ko se je začela dvigovati, no way. TAko da je bila od te starosti dalje v športnem delu. Ko je bila budna sem jo imela malce dvignjenjo, ko pa je zaspala pa v raven položaj. Zato mi je voziček, ki se da v raven položaj zakon.

Je pa nekaj res in s tem se bo verjetno velika večina strinjala: ni idealnega vozička, najbolje je da sešteješ + in - in vidiš kaj ti najbolj ustreza.

Darjau, pozdravljena moja soseptemberka, sem te pogrešala. Sicer nimam izkušenj, ampak si mislim, da je mogče +, da imata vsak svojo strehico v tem, če eden zaspi in ga daš v vodoraven položaj, drug pa ostane v pokončnem. V drugem ne vidim fore. Ker če sonce sije itak obema enako sije.

Imajo pa ful malo izbire vozičkov za dvojčke na ogled user posted image . Jaz PP še nisem videla  v živo, sem pa gledala njihov prospekt. In ja sicer grest športna dela v vodoraven položaj, ampak se skoraj dotikata en drugega in ko je otrok večji nima kam dat nog.
user posted image
Pa še nekej me zmotilo, da ta zadnji gleda v hrbet ta prvemu. Ne vem, ko vidim kaj takega v mestu me prav žalost prime, ko vidim onega reveža odzadaj, ko lahko gleda le levo in desno. Mi je to, da imata obe enak razgled ali naprej ali nazaj, bolj pomembno kot širina vozička. Sicer pa je tudi z vozičkom za enega otroka vozit po mestu skoraj misija nemogoče, zaradi parkiranih avtov na pol pločnika user posted image . HB, da nisem iz centra.
Kaj se pa tiče vožnje po trgovinah, pa si bom za v trgovino nabavila marelco, z malimi štručakama pa ne mislim glih po centrih pohajat.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
4.6.2009 21:23:02   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Jaz PP še nisem videla  v živo, sem pa gledala njihov prospekt. In ja sicer grest športna dela v vodoraven položaj, ampak se skoraj dotikata en drugega in ko je otrok večji nima kam dat nog.
user posted image
Pa še nekej me zmotilo, da ta zadnji gleda v hrbet ta prvemu. Ne vem, ko vidim kaj takega v mestu me prav žalost prime, ko vidim onega reveža odzadaj, ko lahko gleda le levo in desno. Mi je to, da imata obe enak razgled ali naprej ali nazaj, bolj pomembno kot širina vozička. Sicer pa je tudi z vozičkom za enega otroka vozit po mestu skoraj misija nemogoče, zaradi parkiranih avtov na pol pločnika user posted image . HB, da nisem iz centra.
Kaj se pa tiče vožnje po trgovinah, pa si bom za v trgovino nabavila marelco, z malimi štručakama pa ne mislim glih po centrih pohajat.

mi imamo PP in smo super zadovoljni z njim. user posted image user posted image (edini manko je njegova velikost v zloženem stanju - nam zasede cel prtljažnik)
Ker si napisala, da te moti, da ta zadnji gleda v hrbet ta prvemu, te moram opozoriti, v kolikor ne veš, da lahko sedeža obračaš po želji...kar pomeni, da ju lahko obrneš drug proti drugemu...oba v smeri vožnje, oz. v nasprotno smer.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
4.6.2009 21:36:17   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Skye
mi imamo PP in smo super zadovoljni z njim. user posted image user posted image (edini manko je njegova velikost v zloženem stanju - nam zasede cel prtljažnik)
Ker si napisala, da te moti, da ta zadnji gleda v hrbet ta prvemu, te moram opozoriti, v kolikor ne veš, da lahko sedeža obračaš po želji...kar pomeni, da ju lahko obrneš drug proti drugemu...oba v smeri vožnje, oz. v nasprotno smer.

Vem ja. Samo potem imaš samo enega na očeh, jaz pa hočem imeti obe user posted image . Če pa ju oba k sebi obrneš pa spet eden gleda drugemu v hrbet. Je pa zanimivo, kolikor sem jih jaz videla v MB - so bili vsi obrnjeni v smeri vožnje, eden za drugim.
Pa še nekaj mi povej, kako se ga kaj vozi v ovinke? Ker zgleda res dolg, kot kak šlepar. user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
4.6.2009 21:38:03   
Belen
sr-pa ti prawim da noben woziček ni popln, nočem te prepričewat w nekaj, kar ti je trgowka rekla. Pejdi pogledat v pikapoko če maš možnost pa probaj če se oba dasta dol.... user posted image kakorkoli zarad mene kupi unega ki hočeš....sej ga boš ti imela,js ti sam powem kar widim in kar imam doma že 3 mesce user posted image izbira pa je itak twoja.... sej je na razpolago sto in en voziček user posted image

rubin-ne bi rekla da je lih tako glede lupinic in koašr od Jane, ker če pogledaš, wsaka tretja mama ima voziček od Jane.... no saj pri nas na obali user posted image
da pa jih ne kupujejo za dwojčke so mi w pikapolonici powedali pa zato ker so predragi!!!! Kdo da za voziček 1.000 eur???? malo nas jih da....
pač noben wozek ni popoln, wsak ima + in -.... zaradi mene  imejte in kupite kar želite....če bi imeli wsi enake okuse.... bi imeli tudi wsi iste može user posted image
zato pa delajo različne wozičke, različne modele, konkurenca itd....
pa neke fore glede nakupowalnih centorw-js tudi ne bom se hodla tam sprehajat...sm samo powedala da voziček ne gre mimo blagajne saj pri nas w KP-w sparu in mercatorju.... user posted image

če pa kera zameri zarad tega ker powe kdo swoje mnenje... pole pa tudi praw user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
4.6.2009 21:46:43   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Vem ja. Samo potem imaš samo enega na očeh, jaz pa hočem imeti obe user posted image . Če pa ju oba k sebi obrneš pa spet eden gleda drugemu v hrbet. Je pa zanimivo, kolikor sem jih jaz videla v MB - so bili vsi obrnjeni v smeri vožnje, eden za drugim.
Pa še nekaj mi povej, kako se ga kaj vozi v ovinke? Ker zgleda res dolg, kot kak šlepar. user posted image

za voziti je super...tale volan je res fantastična iznajdba...mislim, da je edini voziček z volanomuser posted image

jaz ju imam zdaj obrnjene drugo proti drugi, ker sta tako najraje. Prej ko sta bili pa še manjši pa sem ju imela obrnjeni proti sebi, tako da sem videla obe...se pravi voziček omogoča tudi popolni nadzor (beri; da lahko imaš obe na očeh) user posted image user posted image
Takole je to zgledalo user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 4.6.2009 21:49:14 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
4.6.2009 21:49:44   
Belen
tudi če en gleda drugemu w hrbet kaj ima weze,?? pa sej otroke menjuješ? user posted image
kakorkoli rubin, powej mi kateri woziček si pa ti izbrala? brez pomankljiwosti? user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
4.6.2009 21:51:48   
Belen
skye...praw fajn je...jima nič ne manjka.... js sm tudi gledala ta wozek, wzela pa sm od Jane pole ker ta od PP premore 1 oz.dwe barwi,ki mi sploh nista niti najmanj wšeč... drugače kot woziček je super user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
4.6.2009 22:21:40   
tara78
res je da imamo vse različne okuse glede vozičkov....tudi jaz nisem glih  na navdušena nad PP....to pa samo zato, ker imam raje oba na vidiku...čudno mi je da bi eden gledal drugemu v hrbet ali pa da bi se peljal eden naprej eden pa nazaj....po trgovinah jih pa itak ne bomo vozile, tako da mi je zdaj najljubši hartan, ki mi ga je pokazala RUBIN.  

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
4.6.2009 22:33:12   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

rubin-ne bi rekla da je lih tako glede lupinic in koašr od Jane, ker če pogledaš, wsaka tretja mama ima voziček od Jane.... no saj pri nas na obali user posted image

Ne razumem, kaj si želela povedati? user posted image  Ko sem ugotovila, da sem noseča sem tudi imela na seznamu voziček Jane. Sem zdi res en super voziček, samo cena malo manj user posted image . Ko pa sem videla, da se ne da obrnit v obe smeri, je pri meni odpadel. No, tako sem razmišljala do prvega uz, ko smo ugledali dve pikici.

kakorkoli rubin, powej mi kateri woziček si pa ti izbrala? brez pomankljiwosti? user posted image user posted image

Ga ni!!! Sem že v zgornjem postu napisala. Zato pa mora vsaka bodoča mamica pri sebi razmislit, kaj je njej pomembno pri izbiri vozička in ne kaj drugim.

če pa kera zameri zarad tega ker powe kdo swoje mnenje... pole pa tudi praw user posted image

Zato smo tu, da povemo svoje mnenje, mislim da nobena ni mislila nič hudega, še manj pa da bi zamerila. user posted image

Držite pesti za jutri.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?