Rubin.
|
Helou, jaz sem pa crknjena kot pes. Ne vem kaj mi je? Rabim zobotrebce, da imam oči odprte. Energija in volja low to zero. Za nič mi ni, sam spala bi. Pa ne morem, ker me čaka toliko dela, pa nimam čarobne palice (Harry Potter kje si?), da bi se samo naredilo. Pa tega prehlada se ne morem rešit,.... Kr neki, no. Ne vem al je to vreme, ki ne ve kaj bi, ali kaj???? Jaz flašk ne bom kupovala, ker jih ne rabim, dude pa pa pri prvi tudi nisem imela, zdaj pri dveh pa razmišljam, da bi vseeno bilo mogoče dobro, ker 4 rok in prsi nimam, pa toliko za prvo silo. Glede na to, da bom večji del sama z njima. Kupila bom Chiccotove, tiste ki so cele iz gume in nimajo trdih delov. Pleničke bom kupila Fixisis od 2-5 kg, sem jih gledala zadnjič v BC, tako kot pri Mali miss, kasneje pa prešaltala na Pampers iz Müllerja, ker so orginal iz Nemčije, te v naših trgovinah so pa Poljske. Tara, ne sekiraj se, jaz tudi še nič nimam, sej je še čas. Sedaj je čas, da si narediš spisek kaj potrebuješ, pogledaš kje boš kaj nabavila in ko bo čas greš v akcijo. Jaz imam namen začet nabavljat v drugi polovici junija med 26. in 30. tednom. Itak ne mislim rodit, pred 34 tednom. Zgleda pa, pa da nekje podzavestno čakam na jutri in MF, da mi povejo, da je vse o.k. Babike, mejte se fajn še za mene.
|