|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
3.6.2009 13:06:43   
Shadow
Aloha!

No, jaz o obsegu trebuha ne bom nič pisala, da ne bi slučajno kakšne Guinessovega rekorda podirala... user posted image

Sem danes imela še eno kontrolno morfologijo, ker nazadnje ni vsega videl, danes pa je, le eno dete ni hotelo obraza pokazati. Drugače pa je vse bp. user posted image

Nehajte prati cotike, ker bom jaz v depresijo padla!!! Smo komaj naročili previjalno komodo in dokler je ne dostavijo in jo moj dragi sestavi, ne bom ničesar prala, ker nimam kam zlagati. A perete s kakšnim posebnim senstitive praškom in mehčalcem?

Sem pa nabavila torbo za opremo v DM-u za 22 EUR - je kar velika, notri je previjalna podloga, pa paket vlažnih robčkov za ritko čistit, pa neko mazilo in celi dve (2!!!) plenički za enkratno uporabo! WOW! user posted image  No, meni je všeč, ker je velika in ker se jo da pripeti na ročaj od vozička, če pa je uporabna, bomo pa šele videli. Vse torbe od kao firm,, ki sodijo original k vozičkom so pa tako drage, da me kar mine. Sem zato, ker sem toliko privarčevala, še kar banico s stojalom ubodla! user posted image

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
3.6.2009 13:31:24   
Belen
js imam nek prašek,ki mi ga je nona prinesla iz šwedske....kao narawen... user posted image  user posted image mah zaenkrat dokler ga mam bom tega uporabila, sicer brez mehčalca-baje ni priporočljiwo.... in zato so mal oblekice trde... no ja niso trde,ma bi lahko z mehčalcem bile bolj mehke user posted image user posted image

kake dude ste nabawile in flaške? aventove?welike, male?silikonske, iz kawčuka? user posted image user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
3.6.2009 13:58:40   
blanč
Shadow fajn, da je vse ureduuser posted image , še vedno čakam slikce hartana.
Jaz sem uporabila navaden tekoč prašek-minimalno količino in nič mehčalca, dala vse skupaj v sušilec, da so cunje mehke in večino kar zložla še malo toplo, kar je bilo pa zmečkano pa polikala.
Kupila sem tri vrste dudik, saj so hvalabogu poceni, mam, nuk in aventove pa skupaj z novorojenčkovim prvim paketkom flašk in upam, da jima bo katera ustrezala. V mulerju sem nabavla še čiso male pleničke, vl.robčke, kremice, milo, vatke, pumpico za nosek za mamico pa olje za bradavičke, olje za bauhija in modrček za dojenje. Previjalno torbo in dve marelci za na voziček pa včeraj v dipotu.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
3.6.2009 14:06:34   
Belen
shadow.... sm ti pozabla powedat.... js sm torbo za na voziček kupla w mullerju od chiccota.... samo 20 eur!!!! dobiš not, še flaške, dudice, previjalno podlago itd.... ql... in cena je dobra. Ker sm gledala od Jane...za moj wozek....je 70 eur+ tega je niso pri nas sploh meli.... mogoče takrat ko sm kupowala voziček bi še dala,če bi jo meli....
ni fer,ker enojni nawadni vozički-jo dobijo zrawen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
3.6.2009 14:46:49   
Shadow
Belen in Blanč, vidve sta pa res že čisto na finišu, ko imata že vse nabavljeno, oprano in pripravljeno! user posted image user posted image user posted image

No, mi pa bomo čez vikend še prepleskali otroško sobo/spalnico, potem počakamo, da dostavijo pohištvo za bejbije, ga sestavimo, potem pa jaz tudi začnem prati in šteti, koliko sploh imam česa. Nekak se  mi zdi, da imam tamicenih oblačilc premalo... bomo videli.

Aha Belen, vidiš, v Millerja pa nisem šla, ker mi je tako odročen - v MB sicer je, ampak je v starem centru mesta, kamor ne morem z avtom, peš pa sem tako okorna kot kaka praoma. Kaj v CE je tudi Miller??? Po možnosti s parkiriščem pred vhodom? user posted image  Si pa dobro kupila to torbo. Ja, saj pri Hartanu je tudi torba zraven, samo doplačati jo moraš user posted image , gospa od katere sem pa jaz kupila voziček, pa je ni imela. Packa! user posted image  Blanč, voziček je še vedno pri mojih starših, še ni sestavljen. user posted image  Upam, da me kaj ne prehiti, ker pol bom šla direkt v Špara po en vozek za bejbije - unega za 1 EUR. user posted image

Jaz sem si dva modrčka za dojenje kar v Leclercu kupila, kozmetike pa ne bom kupovala drugje kot v lekarni.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
3.6.2009 15:14:37   
evamaja
jst sem kupila za 1x kar aventove flaške in dudice, če ne bojo ustrezale grem ponovno v nabavo kasneje.
Za bradavice mazat je super krema lanolin, sem jo imela že pri hčerki in se je res fino obneslauser posted image . Pleničke imam 2 paketa mullerjeve in 2 pampers za začetek, bomo videli katere nam bojo ustrezale. Kremic za ritko nisem kupovala, sej iz bolnišnice dobiš polno testerčkov, pa potem vidiš kaj user posted image najbolj ustreza. Pri hčerki sem nakupila polno kozmetike, potem se je pa izkazalo, da je bila alergična na vse ostalo, razen one iz lekarne.  
Kar se praška in mehčalca tiče, pa kar unga za dojenkote sensitive.
Punce kje bi imeli  tisti "prenosni voziček"s košaricami, ki ga imajo frizerji?
user posted image  oooo pa torbo za na voziček bi bilo tud fino imet malo večjo. Sem čisto pozabila na to, torej muller zopet user posted image vabi .

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
3.6.2009 15:18:04   
evamaja
shadow v CE ni mullerja, je pa v Velenju, če ti je bližje

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
3.6.2009 16:13:08   
Belen
Celje kao neko welko mesto pa ni mullerja ? user posted image  user posted image user posted image user posted image   ha ha ha... še w kp ga imamo user posted image user posted image

malo was šalim,sam mi je res čudno .... ki w lj, mb in ce...se wse najde.... na obali pa bolj malo... user posted image user posted image

ja evamaja, sicer js sm jo kupla že 2-3mesce nazaj, ma w kp jih imajo,ker dobiwajo sproti. Sicer je samo temno modra barwa(vsaj w kp)...meni paše ker mam tak wozek... jeans-oranžen... user posted image

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
3.6.2009 16:17:57   
tara78
ve kar kupujteuser posted image user posted image ...jaz bom še malo počakala, imam še čas....pa lepo vse napišite, da bom vse vedelauser posted image ..

Že en teden mojemu razlagam da imam v sredo pregleduser posted image ..in danes midva veselo v MB,,kjer je bila prazna ćakalnica, vesela kako hitro bo to šlo, počakava..pride sestra in jaz razlagam da sem danes naročena. Malo čudno gleda jaz pa se smejem in govorim da sem naročena 4.6.....joj...pa danes je 3.6user posted image user posted image user posted image .....tako da gremo jutri nazaj...

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
3.6.2009 16:21:11   
Belen
tara78, se zgodi, raje en dan prej-kot kasneje user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
3.6.2009 16:34:58   
Shadow
Ja, če bi bilo po moje, bi dala zgradit Millerja v vsako slovensko vas! No, ali pa vsaj max. 1000m proč od mojega doma. user posted image  Ne res, da pa ga v CE ni, je pa res kriminal!!!user posted image

Tara, tudi jaz sem že zastonj hodila na preglede, ker sem datume zamešala, ampak so me enkrat celo vzeli, ker niso imeli gužve.

Evamaja, hvala za nasvete!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
3.6.2009 17:02:06   
blanč
Lepo, da sočustvujete z mano, ker nimamo v CE mulerja ampak jaz pravim hvalabogu, ker zame je tam kot čudežna deželauser posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj, ko sem v bolniški malokdaj tja zavijem, ko sem pa v službi in se vsak dan mimo peljem pa dinarčki kar kopnijouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
3.6.2009 17:46:45   
amrica
pozdravljene nosecke,lih toliko da vam sporocim da smo danes prisli domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupiiiiiiiiiiiiiiiiii.Ko bom utegnila vam napisem kako je potekalo.LP VSEM PA HVALA ZA CESTITKE

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
3.6.2009 21:01:53   
tara78
amrica...lepo da si že doma....zdaj pa uživajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
3.6.2009 21:18:33   
blanč
Amrica, lepo se cartajteuser posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
3.6.2009 21:32:19   
evamaja
amricauser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
3.6.2009 22:28:35   
Shadow
Amrica, čestitke še enkrat! user posted image user posted image user posted image
Vzemi si čas, da se utečete, potem pa poročilo! Saj veš... same firbčne babe! user posted image

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
4.6.2009 8:30:41   
blanč
user posted image

DOBRO JUTRO user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
4.6.2009 9:27:40   
mlinčka
Dobro jutro!

Blanči, hvala za fruštk user posted image !

No, moje včerejšnje poročilo je sledeče: Pupiki primerno rasteta, edino ena postaja vedno bolj šlankica. Obseg glave in dolžina stegnenice se povečujeta v skladu s pričakovanji, obseg trebuščka pa manj in je zdej že malo pod spodnjo mejo. Cerar sicer pravi, da taka pač je in da to nič ne pomeni, po drugi strani pa ne more skrit, da mu ne da miru user posted image . Pa si mrmra v brado pa tuhta pa gre še enkrat merit... Mene zaenkrat skrbi samo v tolko, k ne vem, po kom bi to imela (smo vsi bolj trebušaste sorte user posted image ). Posledično je odločitev ta, da se čez 2 tedna pridem pokazat in se bo takrat odločil, kako in kaj. V bistvu je na koncu namignil, da me bojo takrat kar not obdržal in sprožili. Če bosta do takrat seveda sploh zdržali, je še dodal user posted image . No, takle mamo...

U, bejbe, še en nasvet oz. vaše morebitne izkušnje rabim. Včeraj sem dobila en del Galebove pošiljke posteljninic in se seveda takoj lotila pranja. Zdej, če jaz to prav razumem, se prepere vse, torej tudi tista obroba, ne? Itak! No, prala sem na 30, čist švoh centrifuga in obroba se mi je na nekaj mestih čist zngavla - tisto polnilo notri se je zgužvalo in ga nikakor ne morem več v prvotno stanje spravt. A je mela kera kdaj podobno situacijo? Ker zdej me je strah, kaj bo z drugim kompletom. Ker preprat pa itak, da hočem. Sej ja tamaučki kdaj bučko not tiščijo in se po tistem slinjo, si predstavljam. Pač ne more bit neoprano, no, al kako user posted image ? Drugač sem s posteljnino zadovoljna in vse, edin tole me je pa kar znerviralo. Kak nasvet mogoče?

Amrica, dvojne čestitke user posted image !!! Poročilo in fotkice za firbčne tete, prosim user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
4.6.2009 9:31:46   
Rubin.
Helou,

jaz sem pa crknjena kot pes. Ne vem kaj mi je? Rabim zobotrebce, da imam oči odprte. Energija in volja low to zero. Za nič mi ni, sam spala bi. Pa ne morem, ker me čaka toliko dela, pa nimam čarobne palice (Harry Potter kje si?), da bi se samo naredilo. Pa tega prehlada se ne morem rešit,.... Kr neki, no. Ne vem al je to vreme, ki ne ve kaj bi, ali kaj????

Jaz flašk ne bom kupovala, ker jih ne rabim, dude pa pa pri prvi tudi nisem imela, zdaj pri dveh pa razmišljam, da bi vseeno bilo mogoče dobro, ker 4 rok in prsi nimam, pa toliko  za prvo silo. Glede na to, da bom večji del sama z njima. Kupila bom Chiccotove, tiste ki so cele iz gume in nimajo trdih delov. Pleničke bom kupila Fixisis od 2-5 kg, sem jih gledala zadnjič v BC, tako kot pri Mali miss, kasneje pa prešaltala na Pampers iz Müllerja, ker so orginal iz Nemčije, te v naših trgovinah so pa Poljske.

Tara, ne sekiraj se, jaz tudi še nič nimam, sej je še čas. Sedaj je čas, da si narediš spisek kaj potrebuješ, pogledaš kje boš kaj nabavila in ko bo čas greš v akcijo. Jaz imam namen začet nabavljat v drugi polovici junija med 26. in 30. tednom. Itak ne mislim rodit, pred 34 tednom. Zgleda pa, pa da nekje podzavestno čakam na jutri in MF, da mi povejo, da je vse o.k.

Babike, mejte se fajn še za mene. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
4.6.2009 9:34:52   
Belen
jutro user posted image ,
danes je pri nas pa prow slabo wreme...celo noč je grmelo, no saj ni wročine user posted image

mlinčka-js sm tudi od Galeba naročila.... wse se preprala w stroju 4 komplete.... obrobe pa samo splahnila na roke, ker sm se bala da bi blo kej narobe, ker niso narejene lih 1A liga user posted image .... widiš dobro da sm tko naredila.... zato ne wem kaj in kako... mogoče katera druga bo znala powedat...

kaj pa prawi Cerar da ni w redu?? se ne redita, ne rasteta al kako? kake kej mere imaš?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
4.6.2009 9:58:51   
Rubin.
Mlinčka, pa ti si že 34t user posted image , še dva tedna pa boš na konju, super to.

Glede posteljnine pa je to šit. Ne vem, jaz bi mogoče reklamirala? Jaz imam obe obrobi (še od Male miss) iz Aladina in se so vse še v tašnem stanju kot so bile. Sem našla slikico:
user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
4.6.2009 9:58:58   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Belen
mlinčka-js sm tudi od Galeba naročila.... wse se preprala w stroju 4 komplete.... obrobe pa samo splahnila na roke, ker sm se bala da bi blo kej narobe, ker niso narejene lih 1A liga user posted image

Vidš, vidš, pametna punca! Dobr si tole speljala user posted image . Malo se mi sicer trapasto zdi, da bo treba pri vsej sodobni tehnologiji tole na roke prat, ampak očitno je to rešitev... thx!

kaj pa prawi Cerar da ni w redu?? se ne redita, ne rasteta al kako? kake kej mere imaš?

Sej pravim, obe rasteta primerno po vseh parametrih, edino ena zaostaja v rasti obsega trebuščka. Torej, se redi, ampak ne tako hitro kot raste. Upam, da sem kolikor toliko razumljivo napisala. Mere imam, samo ne vem, koliko kej same po sebi povejo. V bistvu se še najbolj iz tistih krivulj rasti, ki mu jih UZ ven vrže vidi, kakšen je napredek v primerjavi s prejšnjič in glede na pričakovano rast.

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
4.6.2009 10:04:44   
Klarissa
oj, še jaz.
ta teden sva bila na UZ pri pušenjaku in je rekel, da sta fanta ok, plodovnica in mehur ok, mv zaprt in 38mm dolg. tako cerklaža zaenkrat ni potrebna.
no, povedal je tudi, da imam posteljico zadaj in zato, če bi prišlo do TTTST me je morejo poslat na laser.operacijo, mapak ju lahko reši samo prečrpavanje plodovnice. upam, da bom čim dlje 3v1 in da bosta ok. a še kaj dodatno pomeni to, da imam posteljico zadaj?

ju3 pa imam svojo gin in jo bom prosila za napotnico za lj. če me bodo dali k cerarju al pušenjaku pa še ne vem. skoraj vse hodite k cerarju ne? kaj pa pol pri porodu? a je cerar poleg?

sr, mi2 tudi gledava peg peregota. cena na spletu 507€ cca, pa 2 jajčki je treba še kupit. kolko staneta jajčki ko pašeta gor? je treba je kaj poleg kupit? kateri ti je lepši rdeč ali rjav? pa z dobavo ni problema? a v avto prtlažnik si ga probala? mene je malo strah kako bo šel noter ker je 105cm dolg.

Rubin sem gledala stvari od Tiny love in sem čisto navdušena. ne vem še katero igralno podlogo bosta imela ker so ful lepe. saj je ena dovolj, ne? pa mogoče bi vzela tisto, ki je do 10mes ali pa do 1L. za na posteljici pritrdit, pa bi tudi vzela 2 popolnoma različni. ne vem še kaki. samo to je kr drago: cca. od 40-70€ (podlaga).

dio

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
4.6.2009 10:06:58   
dekle11
Mlinčka - jaz nisem ljubiteljica pranja na roke. Razen pri nedrčkih se temu strogo izogibam :). Mogoče poskusi brez centrifuge. Tako kot če pereš svilo ali volno: izklopiš centrifugo, na koncu samo izčrpaš vodo, ko jemlješ iz stroja seveda ne uide brisanje tal (evo - 2 dobri deli v enem). Potem pa na roke ožameš in položiš na gauge. Sam na malo bolj vroče vreme počakaj, da se ti ne "usmradi".
Ta zgužvane pa kar mirno in ostro reklamiraj. Sigurno niso nikjer napisali, da se ne prere... No mercy.

Ej, dobrojutro babuške. Ups, je že čas za malčko.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?