|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
4.6.2009 22:37:38   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Skye
tale volan je res fantastična iznajdba...mislim, da je edini voziček z volanomuser posted image

S tem se pa popolnoma strinjam. Ko sva ga prvič videla v Europarku, sva samo debelo gledala, kak čudež je to. Ati ga je vozil praktično z enim prstom. user posted image  Mogoče sta bila celo vidva - kaj veš. user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
5.6.2009 6:51:46   
blanč
Danes, ko zunaj tako peijetno dežuje, vam pa privoščim en drugačen zajtrk.
Petelinji zajtrk
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
5.6.2009 6:55:46   
mlinčka
Dobro jutro!

Huh, blanči, sem že kofe skuhala in potem te zagledam - sm si mislna na, pa sem prepozna! Ampak vidim, da je za kofe še plac...tko, potem...za po tvojem zajtrku user posted image .

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
5.6.2009 7:42:41   
Rubin.
Hvala babike za kofe in petelinji zajtrk user posted image , ampak ker vem da boste po njem lačne, vam jaz serviram še:

user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
5.6.2009 8:02:05   
blanč
Uauuuuuu, po tj postrežbi se nam obeta zelo dober danuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
5.6.2009 8:41:48   
sr
uf tole je pa izbira-vsakega malo!!!! Kak ste prijazne

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
5.6.2009 8:41:58   
pikatara
Punce pozdravljene po dolgem času. Sem vas kar malo zatajila, pa me je Mlinčka danes s kavico, ki nam jo je postregla, spomnila na vas. Ste tolk pridne glede pisanja da ne utegnem za nazaj prebrat. Vidim da imate debato glede vozičkov. To je vedno najuhjša mora vse dvojnih staršev. Idealnega ni, je pa pol tisti ki se za njega odločiš najboljši zate. Rubin mi smo še vedno zelo zadovoljni z njim, se super obnese. Pridemo vsepovsod (razen po trgovinah, ker pač ne upoštevajo da so naši vozički bolj široki). košare zelo prav pridejo, čeprav jih prvo nisem nameravala imet so sedaj nepogrešljive. Lupinice so skoz v avtu, ker ju lažje v košarah nosim. Že cel teden vozim voziček po samem kamenju in gre super, v klanec pa imam telovadbo. Vozičkanje z dvojčki ne spreehod, ampak telovadba. Ju pa veliko vozim v obe smeri, ker ju obračam proč od sonca. Bom probala še s Taškinim senčnikom, da bi ju lahko skoz gledala. Za tiste ki še ne veste imamo voziček Adbor ring duo. Je poljski, da se ga naročit prek neta, mi smo ga pa v italijanski gorici kupili. Kje je ta trgovina pa Lara light najbolje ve.

Uživajte v nosečnosti, ker še prehitro mine. Ampak je tudi pol zelo zelo lepo. Bodite pridne, ker je pri nas že alarm za previjanje in hranjenje.

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
5.6.2009 8:48:49   
mlinčka
Oj, Pikatara, lepo, da si se še mal pri nas oglasila!

Mene si nad Ring duom že zdavnaj navdušila (no, roko na srce, navdušila me je cena, oz. kaj vse zanjo dobiš), mi je pa še vsaka pozitivna izkušnja dobrodošla informacija. No, zdaj itak je, kar je, saj te dni enkrat pričakujeva njegovo dostavo user posted image .  

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
5.6.2009 10:10:43   
rosajelka
Ojla punce!! Mi smo še vedno v enem kosu:)v pon,imam pregled pri gin. v torek pa imam CTG-UZ V v MB.Malidva sta obrnjena z glavico dol ,za spol pa še vedno ne vem,bo verjetno presenečenje ali pa bo ta zdravnik videl v torek na UZ :)Če se ni gin.zmotila bosta imela oba čez 3 kg,jidva je že kar teško nosit :)Uživajte v nosečnosti :) čao čao

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
5.6.2009 10:12:51   
Klarissa
uuu hvala za prijeten zajtrk. sem ga rabla. včeraj sem zaspala ob 20h, se malo zbudila ob 23h in spet zaspala do 8h. mojega je že skrbelo, da je kaj narobe z mano. nisem se glih dobro počutila.

Rubin v DM imajo knjigice? kak je naslov? je pa nemška ne? moram it pogledat.

danes grem k svoji gin.
v pon pa AC. saj bo. samo pol bom sama doma 24 ur in mi bo malo čudno moj gre v beograd poslovno. upam, da bom preiskavo dobro prenesla. pa če sem vse te OP te bom to tudi. samo za moja2 me malo skrbi. pa saj bo.
lep začetek vikenda punce, čeprav tu v lj dežuje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
5.6.2009 10:56:51   
tara78
ROSAJELKA to pa je teža, v glavnem želim ti vse naj,naj in javi se kaj. obvezno poročaj.user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
5.6.2009 12:07:51   
_anja3_
Čaw,nosečkeuser posted image !Kako ste kaj?Vidim,da ste vse aktivne,sto na uro....Jaz sem pa včeraj prišla po 7.tednih domov iz bolniceuser posted image ...hvala bogu,ker sem že mislila,da se mi bo zmešalouser posted image !Čeprav mi je zdaj po tolkem času prav čudno bit doma in  sem prav malo v strahu,ker tam so mi vsak dan delali ctg in sem videla,da je vse o.k.....tle me pa nima kdo gledat...Ampak je vseeno boljše bit doma,kot v bolnici!!user posted image Čestitke vsem,ki ste že rodileuser posted image user posted image !***LP***

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
5.6.2009 14:16:23   
Belen
ciao pupce,
kako ste??? uglawnem js kr kul, noge zatečene user posted image

ben rubin-pač wsaka ima swoje + in -... ampak widiš,da zate tudi cena je pomembna? user posted image
mi nisi napisala katerega si ti zbrala? user posted image

(odgovor članu _anja3_)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
5.6.2009 17:40:19   
Rubin.
Helou moje sonosečke.

Kot veste sem imela danes MF in z pikicami kaže dobro, veliki sta za 24t user posted image , vse imata na svojem mestu in tudi spina bifida je o.k. Sem bila zadnja na vrsti in si je dr. res vzel čas. Znova in znova sem presenečna nad prijaznostjo tako sester kot dr. Saj ne da bi pričakovala neprijaznost, ampak resnično so prijazni, vzemejo si čas. Npr. midva sva imela zraven kamero in je moj snemal in slikal in mu dr. reče, naj mu pove kdaj naj miruje, da bo čimmlepša slika. Kaj takega niti na samoplačiniškem uz ne bi pričakovala. Pa tudi 3D je vklopil, da imava še od tam film. Res, neverjetno.
Je pa nastala ena težava, dr. ni videl več pregrade. Bolj kot je gledal - nič in jaz tudi ne. Ko sem bila na AC se je lepo videla, sedaj pa nič. Povedal mi je da je možno, da se je to zgodilo prav med AC, ampak v bistvu ne ve. Zato me je naročil še 11.6. ko dela dr. ki  mi je delala AC. Sicer mi je rekel, da ni vzroka za skrb, le če je temu tako, potem bom še prej rodila user posted image . Ni fer, jaz ki bi rada bila čimmdlje noseča, me doleti ta nesreča, tiste, ki pa bi rade prej rodile, pa je glih obratno. Sta pa tako lepo pozirali, da je dr. rekel da sta pravi manekenki user posted image .
Je pa bilo lepo videti toliko trebuščkov na kupu user posted image . So imele še CTG, pa RA, pa UZ, nas je bilo na hodniku polno. Moj je pa pripomnil, da je še nekaj moških trebuščkov na ogled. user posted image

Rosajelka - ti si carica, tako se dela, tvoja dva srčka bosta prava korenjaka user posted image .

Klarissa, danes mi ni uspelo nabaviti tistih dveh knjigic, ampak sta v slovenščini in sta edini v DM o razvoju otroka, ali kako bi to opisala tako da ne moreš zgrešit, mislim pa da je naslov: Naš dojenček.

anja3 super, da si doma.

Belen itak, da mi je tudi cena pomembna, če mi ne bi bila bi v prvo imeli Stokke-a user posted image . Aja sem mislila, da veš kateri voziček sem izbrala - Hartana user posted image .
A v tem vremenu ti tudi noge zatekajo? Nerodna reč. Meni so najbolj poleti, sedaj pa še čakam na to nadlogo. user posted image

Pri nas je kr neki to vreme, pa zgleda da se še ne bo nič popravilo user posted image , zato vam pošiljam malce vroče kavice in malo peciva za lepši popoldan.

user posted image

user posted image

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
5.6.2009 19:04:21   
Shadow
Aloha!

Včeraj ste naklofale tri strani, danes pa še ene ne bomo skupaj spravile! No, sicer pa je dan še mlad in morda še kaj napišemo.

Ve, ki nam strežete te zajtrke... ko bi ve vedele, kaj bi jaz dala za en sam tak zajtrk!!! Jaz pa tolčem neke bio kruhe z Becelom in navadne jogurte. user posted image Oh, kako bi se mi prilegel kak topli francoski rogliček in skodelica kakava! user posted image Ma klinc, mogoče se pa enkrat pregrešim, da malo svoje skomine zadovoljim.

Punce, ne se kregat glede vozičkov! user posted image Za vsak pisker se svoj dekl najde, tako se tudi za vsako nosečko, tudi dvojno, svoj voziček najde! user posted image
Za kasneje sem pa jaz že oči na Chipolinote vrgla (http://www.baby-shop.si/si/otroski-vozicki/chipolino-za-dvojcke-g101.shtml)

Rosajelka, pridna, da si še kar v ednini! user posted image user posted image user posted image

_anja3_, dobrodošla nazaj doma. Zakaj si pa sploh bila tako dolgo notri, če nisem preveč radovedna?

Pikatara, pred tabo pa res dam vse kape, ki jih premorem, dol. Te berem tudi na Dvojčkih 2009 in res te občudujem! Upam, da bom tudi sama zmogla tako brez kompliciranja jemati zadeve. Ampak kolikor se poznam... bomo videli!

Rubin, super za dobro opravljeno MF. Jaz sem prepričana, da se bo naslednjič tudi pregrada znova videla, tako da boš še dolgo hodila v enem kosu naokoli.

Blanč, ti si končala MŠ?

Jaz sem danes bila še pri svoji G, ki mi vedno izmeri tudi MV in je dolg še 3,2 cm in nič zmehčan. Je rekla, da sem še kar zaprta kot steklenica šampanjca. Sta pa oba še vedno v glavični vstavi, tako da me po vsej verjetnosti čaka kar naravno rojevanje, imam pa dogovorjeno Ultivo, seveda le, če se mi bo dogajalo ob ustrezni uri. Za EA sem prevelik zajec. Recinko nam je danes tudi dostavil posteljici in previjalno, tako da smo sedaj v polni boljni opremi. no, dudk še nimam, a nisem prepričana, da jih bom vnaprej kupovala. Bomo morda poskusili kar brez ... vsaj kak dan, potem pa bomo videli. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
5.6.2009 19:15:56   
Belen
ja noge mam res katastrofa...očitno fulllllll pijem cepraw mi sestra in G so rekle da premalo, ampak ostaja w meni, ne gre wen ta woda.... user posted image če skoraj japonk ne morem dat na nogo-pol weste kake noge mam.... uffffff.... upam da zdžim še ta mesec user posted image  user posted image

rubin-čestitke za MF....js AC sploh nism mela....

shadow- sej se ne kregamo glede wozičkow....kaj mene briga kateri je boljši....meni je seweda moj, če ne bi kupla druzga.....se ti ne zdi? user posted image user posted image pač wsaka je powedala samo mnenje.....  user posted image

tu na obali kaže da bo kmalu začelo dežewati.... ufffffff... mi gremo sedaj na eno fešto ker so wčeraj kolegi rodili user posted image ....sama rojstwa... še malo bom js na wrsti....
lep wečer wsem user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
5.6.2009 19:57:59   
Rubin.
Shadow ne bit preveč žalostna, saj jaz si tudi samo sline cedim ob teh zajtrkih, moji so daleč od teh user posted image . Sicer pa se lahko tolažiš, ko se bomo me otepale odvečnih kg, boš ti takšna kot tale na sliki:
user posted image

A si dobila občutek, da s kregamo? Ne to ni bil moj namen, se opravičujem, če je tako izpadlo. Jaz sem mislila, da si samo izmenjujemo mnenja.

Sem prej pozabila napisat, da je ena pikica medenično ena pa glavično, sicer se mi je to itak zdelo, ker en srček slišim zgoraj, en pa spodaj.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
5.6.2009 20:32:28   
_anja3_
Živjo,shadow!Jaz sem šla na pregled samo za vsak slučaj,ker sem imela ponoči krče....pa so se ustrašli,da so bili popadkiuser posted image (verjetno lažni).Na koncu so ugotovili,da se mi je tudi materični vrat full hitro krajšal..sem ga imela samo 1,8mm,kar naj bi bilo pod mejo,za dvojčkeuser posted image .Pa povrhu vsega,še nizko nosim...ima moja punčka,ki je vodilna full nizko dol glavico in je bila ta stena zelo napeta,tako da so se bali,da bo preveč pritiskala in,da se bo kar naenkrat skrajšal materični vrat in,da se bom začela odpirat...Zato sem bila tolko časa na opazovanju...zdaj pa hvala bogu izgleda,da se je stanje malo umirilouser posted image Ker takrat sem bila komaj v 26.tednu...zdaj sem pa že v 33.user posted image user posted image ***LP***user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
5.6.2009 20:33:29   
blanč
Punce a ve vedno intenzivno čutite svoje bebike. Jaž že nekaj dni bolj slabo in še to se mi zdi, da samo enegauser posted image Danes pa si moram brce prav izmišljevat. Nočem paničarit ampak, me mal skrbi, ker prej se mi je cel trebuh migal zdaj pa ničuser posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
5.6.2009 20:35:19   
blanč
Anja ste že iz tahujšegauser posted image user posted image A si dobila inekcijo za pljučka?

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
5.6.2009 21:23:21   
Rubin.
Blanč, mislim da ni razloga za preplah. Imata vedno manj prostora in posledično tudi manj razgibavanja.
Jaz če sem kaj v skrbeh poiščem srčka in ju poslušam, ampak itak da je vse o.k. Skrbi samo slabo vplivajo na tvoja srčka.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
5.6.2009 21:31:04   
tara78
JOJ..ti gibi...v katerem tednu ste prvič začutile gibe?? jaz sem v 19 tednu, pa do zdaj ne čutim še ničuser posted image ........čisto nič.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
5.6.2009 21:38:04   
Shadow
Tara, jaz jih precej dolgo nisem čutila, okrog 20. tedna se mi je samo zdelo, da čutim neko nedoločeno frfotanje po trebuhu. Konkretne gibe sem začutila šele nekje v 25. tednu in to kar v stereo izvedbi. Zdaj pa se mi dogaja, podobno kot Blančki, da jih tudi bolj slabo čutim, predvsem šele zvečer, ko se umirim in ko ležim. Ampak me itak skoraj tedensko žarčijo z UZ-ji, tako da migamo in srčki bijejo. Sem to danes tudi moji G omenila in mi je rekla točno tako, kot je rekla Rubin - vedno manj prostora imata za razgrajanje in tisto štetje, ki ga je treba izvajati proti koncu - 10 gibov na dan - je bojda lahko prava živčna vojna za bodočo mamico. Upam, da nam bo prihranjena.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
5.6.2009 21:43:55   
Rubin.
Tara nič bat, tiste ki ste prvič noseče čutite gibe kasneje, kot me z stažem user posted image . Tako kot ti je Shadow napisala. Do 24. je čist o.k. Sicer pa je res, da nas sedaj kontrolirajo tako pogosto, da je joj.

Kaj se tiče štetja gibov: v prvi nosečnosti sem dobila en listek na katerega bi morala pisati gibe in ure in da jih je 10. Na začetku sem še to delala, potem pa je to postalo prava muka in panika če jih ni bilo 10. In sem zadevo opustila in kr neki not pisala. Glavno je da sem jo čutila, štela pa nisem več.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
5.6.2009 21:45:57   
Rubin.
user posted image  user posted image  Seznam dvojnih user posted image 2009 user posted image    user posted image

user posted image  
user posted image                                                             user posted image

Na vrsti smo JUNIJKE user posted image
user posted image   

Rosajelka  (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 22. junij, dvojajčna user posted image  user posted image     

user posted image  
Almk       (1user posted image ; 0user posted image ); PDP   7. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Belen      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 13. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Mlinčka   (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Evamaja (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 20. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image   
Anja3      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image  user posted image  
user posted image  
Sr               (2user posted image ; 1user posted image ); PDP   6. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image
Blanč          (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Evica1978 (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 18. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image MB
Barbk         (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčna   user posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau   (3user posted image ; 2user posted image ); PDP 12. september,    ?jajčna   user posted image  user posted image
Rubin.    (4user posted image ; 1user posted image ); PDP 26. september, enojajčni   user posted image user posted image  MB
user posted image   
Ninčy   (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image     

macko (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 6. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image    

user posted image  

tara78       (1user posted image ; 0 user posted image  ); PDP   5. november, enojajčna user posted image user posted image MB
miška 73   (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 10. november, dvojajčna user posted image user posted image
dekle11     (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 17. november, dvojajčna user posted image user posted image
Klarissa     (4user posted image ; 0 user posted image ); PDP 18. november, enojajčna  user posted image  user posted image
ZALALUKA (2user posted image ; 2 user posted image ); PDP 30. november, dvojajčna user posted image   user posted image  

user posted image  user posted image  Seznam dvojnih user posted image  2010 user posted image    user posted image

user posted image  

Blueeyes*  (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 2. januar, dvojajčna  user posted image  user posted image      

Skupaj nas je 21 user posted image .

user posted image  11
user posted image    9
user posted image    22

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009           rodila 28.12.2008, 32t 1d
user posted image  TAJ 2005g, 43,5cm     &        user posted image   MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009           rodila 7.1.2009, 31t 0d 
 user posted image  TOMAŽ 1550g, 41cm  &        user posted image   ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009               rodila 1.2.2009, 34t 6d
user posted image   IVANA 2040g, 46cm   &        user posted image   VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009             rodila 9.2.2009, 37t 0d
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm   &        user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009           rodila 17.2.2009, 36t 3d 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm    &        user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009           rodila 18.2.2009, 30t 3d 
user posted image   FRAN 1205g, 40cm     &        user posted image   DANE 1600g, 41,5cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009  rodila 20.3.2009, 32t 0d
user posted image   BOR 1700g, ?cm          &       user posted image  VID 1340g, ?cm 

Suncicica  PDP 28.3.2009         rodila 21.3.2009, 39t 0d 
user posted image   STELLA  2700g, 48cm &       user posted image  PIJA 2490g, 47cm

Pikatara  PDP 17.4.2009          rodila 28.3.2009, 36t 0d 
user posted image   KAROLINA 2090g, 46cm &   user posted image   PATRIK 2350g, 46cm 

Mucka 25 
PDP 8.5.2009          rodila 2.4.2009, 34t 6d 
user posted image   TINA  1530g, ?cm        &       user posted image   NINA 1970g, ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009  rodila 4.4.2009, 34t 4d 
user posted image   EVA 1740g, 44cm        &       user posted image   MAJ 2100g, 46cm

Simona L 
PDP 19.6.2009          rodila 19.4.2009, 31t 2d  
user posted image   ZOJA  1650g, 44cm     &       user posted image   LIZA 1630g in 45cm

Lara light  PDP 26.5.2009         rodila 25.4.2009, 34t 5d

user posted image   ZARJA 1820g, 45cm    &       user posted image   IZAK 2100g, 46cm

Kalina PDP 5.7.2009                 rodila 28.4.2009, 30t 2d 
user posted image   NIKOLAJ 1180g, 37cm &      user posted image   MAKSIM 1110g, 37cm

Taškica PDP 17.5.2009            rodila 4.5.2009, 38t 1d 
 user posted image   JURIJ 2765g, 49cm    &       user posted image   ANDRAŽ 3160g, 51cm

Ona23 PDP 29. 5. 2009           rodila 8.5.2009, 37t 0d
user posted image  MARK 2650 g, 49cm     &       user posted image   BOR 2730g, 49cm

Kicsi PDP15.6.2009                  rodila 9.5.2009, 34t 5d 
user posted image  LOVRO 2480g  48cm    &       user posted image    TILEN, 2380g, 48cm

Snežinka4 
PDP 26.6.2009       rodila 9.5.2009, 33t 1d
user posted image   ROŠA 1780g, 43cm      &       user posted image   DAŠA 1970g, 42cm

Stijan  PDP 5.6.2009                 rodila 11.5.2009, 36t 3d 
user posted image    JAKOB 2310g, 45cm    &       user posted image   FLORJAN 2460g, 44cm

buba.miska  PDP 30.5.2009      rodila 14.5.2009, 37t 5d 
user posted image    ŽANA 2130g, 42cm      &       user posted image    KLEMEN 2310g, 46,5cm 

_rosa  PDP 25.6.2009                rodila 15.5.2009, 34t 1d
user posted image    NEJA  1640g, ?cm         &        user posted image   NIKA 1810g, ? cm

buši2  PDP 15.6.2009                rodila 21.5.2009, 36t 3d 
user posted image    ALJA 2530g, 49cm       &       user posted image    NIKA 2460g, 48cm

amrica  PDP 8.6.2009                rodila 27.5.2009, 38t2d
user posted image    MAJA 2620g, 49cm       &       user posted image    TINA 2520g, 48cm

Skupaj je 23 user posted image .

user posted image  20
user posted image  26

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 5.6.2009 22:02:19 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?