mlinčka
|
U, ste pridne! Hvala za vse nasvete in spodbude! Krizna situacija "zgužvana obroba" se odvija po naslednjem scenariju: Nesprijaznjena z dejstvom, da bo treba na roke prat, sem potem klicala kar Galeb in razložila situacijo. So bli zelo prijazni. Gospa mi je pojasnila, da se to seveda ne bi smel zgodit, da je preverjeno tudi pranje pri 40 in na močnejši centrifugi in ponavadi zadostuje, da se potem samo fajn strese, mal na roke poravna in mora bit ok. Je pa takoj sama ponudla, da če mi ne bo uspelo rešit zadeve, naj pošljem nazaj in bojo brez problema zamenjal . In zdej sem se odločila naslednje: da vidim ali je bil to slučaj, sem dala prat tud obrobo iz drugega kompleta. Če bo isto sranje, bom seveda poslala nazaj, naj zamenjajo, v bodoče pa pač prala na roke. Kaj pa češ druzga? In zdej z nestrpnostjo čakam rezultat pranja... Sem pa pozabila prej omenit še to, da me dans obišče patronažka. Jo vsak čas pričakujem. Sem bla ful presenečena, ko me je v začetku tedna klicala in vpašala, če sem za, da že zdej pride, da se mal spoznamo in pogovorimo, kaj in kako. Men se zdi to prov fajn, nisem pa pričakovala, moram priznat. So nam v MŠ clo rekli, da zarad varstva osebnih podatkov patronaža ne dobiva več podatkov o nosečnicah in moraš sam klicat, ko prideš iz porodnišnice. Očitno se v našem koncu na varstvo osebnih podatkov ne ozirajo pretirano, ampak me v tem primeru prav nič ne moti. Se mi zdi, da je šlo to že tako ali tako mal predaleč...ampak to je že druga tema . Ja, sayuri, očitno jo mahamo proti koncu pa mi sploh ne gre v račun . Imam občutek kot da se komu drugemu dogaja .