lara light
|
Kako me pogruntajo, babe žabe Ve se hecate, ampak po poti domov sem v lekarno zavila in si kupila 30 zaščitni faktor kremo, saj sem čist rdeča po dekolteju in v obraz, pa se ves čas skrivam soncu...res je močno, tu pri na so vsi v kratkih rokavih, otroci tudi v kratkih hlačah, ene so bile s popki zunaj, brez skrbi jaz nisem bila med temi Taški moja, jaz se še kar dobro počutim. Ne skrbi, srčica moja, najlepša, saj smo zmenjene,a ne? Če se nam nič ne da, nič ne delamo. Saj nam nič ni treba Ti le počivaj. In hrani energijo za potem. Jaz bi morala več, ker se bojim, da preveč hodim...a mi tko paše, torej si govorim, da ne more biti nič narobe. Tudi jaz nimam kar naenkrat več nič za oblečt, sam trebuh me je in najbolj me v dobro voljo spravljajo nenehni komentarji: ja, pa si se spremenila v obraz; boš že videla, kako bo; pa saj se nisi nič zredila, (v nasprotnem smislu); ne skrbi boš že potem hujšala; čisto drugačena si; mislim ...tapravi motivatorji!! In jaz odgovarjam, ljudje božji, čez par tednov naj bi rodila, nosim dva, pa jasno da sem se spremenila, zredila, še bolj bi se rada, da bi otročka bila večja, tazadnja skrb so mi kg, otroke čakam že 10 let...pa dajte no...čuden je ta folk. Jaz takih komentarjev nisem nikoli dajala nobeni nosečki, ne vem, morda sem jaz čudna in občutljiva...brez veze. Snežinka, misliš, da so 9 let stare lupinice res prestare? Ker jaz imam točno toliko stare ; pozanimala sem se, da je važno, da ni bilo prometne nesreče...sicer maš prav, zagotovo so zastarele po vseh teh letih....sicer zgledajo kot nove, čisto podobne tem, ki jih danes prodajajo...punce, zdaj pa res nevem kaj narest, nasvet? HVALA! Bravo za odločitev za EW! Vidim, da imamo vse tu zeleni čut , jaz sem tud eno lončnico glih kar zavrgla, ker sem jo preveč zalila ....imam pa pri mami še lanske balkonske in ravno zdaj jo bom poklicala in se zmenila, da jih postavimo za praznike ...komaj čakam! Ljubim rože!! A kaj, ko je treba tudi kaj znat, če jih hočeš imet Ma seveda, da bodo naši otročki še zrastli v trebuških...punce, samo pozitivno, vse bo ok! Majčice, lepe tedne imamo , zato moramo biti vesele in ponosne, hvaležne in srečne!!! Vse za nami pa lepo po vrsti, brez prehitevanja! Pomlad prinesla dvojni bo zaklad , odnesla težke nam trebuhe, otekle noge in druge še nosečniške muhe! Prelepi meseci nas čakajo, nič zoprnih sestankov in direktorskih nemogočih zahtev, le mala šefa nam bosta povedala 'kdaj bi spet rad papat mel' Torej, lepotičke moje, nasmejte se naglas, naj vas sliši mesto, vas, naj vedo vsi, srečne dvojne, to smo mi!