|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
8.4.2009 19:41:23   
Shadow
Aha, sem že pomirjena, da ne bom jaz edina onesnaževalka okolja. user posted image

Ti si drugače ok?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
8.4.2009 19:42:42   
Snezinka4
Taškica - saj jaz se načeloma strinjam s tabo in z Bergantom. Vsake toliko časa me pa strah prime, pa si rečeš, kaj pa če,...v bistvu se malo bojim teh dvojčic, ker bosta taki mali. Čeprav je treba še malo počakat pa videt kakšni bosta v resnici. Pa zgodbe se širijo naokrog (eno iamo namreč v priporočeni družini in s srečnim koncem, pa sta bili dvojčici ob rojstvu 2,5 in 2,7kg) in me je zato tudi malo bolj strah. Kako čudni smo ljudje, strah in slabe zgodbe se nam zarijejo v misli in kosti, tiste ta lepe,ki jih je pa mnogo več, pa kar pozabljamo...No ja bomo vidli kaj bomo naredili. Prijateljica mi namreč sedaj rihta eno rablljeno zadevo...pa dveh postelj tudi nebi imela - samo eno veliko za obe. Če pa hočeš AC upoabljat za dvojčka, morata pa vsako svojo posteljo imet.

Shadow - 4 dni kaj? Noro ne? user posted image  Sam da ne bo slučajno zdaj kera pohitelauser posted image
Čaki čaki kar se pa tetra plenic tiče pa ni kakšne hude veze z ekologijo. To niso nadomestek pampersk. Gre za tiste klasične bombažne "cunje" cca60x60cm, ki se jih da dobro prat (90stopinj) in so povsod uporabne (kot podloga na previjalni mizici, za brisanje bruhcev, za široko previjanje, zvite za podložit otročka, da se ne prevrne na hrbet, za "delanje" sence v vozičku ali avtu,...). Tko da ne bat da smo tako eko bio...

Pika 8 kom bodijev - dobra si. To se mi zdi kar malo. Imas pa verjetno večje številke za rezervo, ne? Ker če imas enega umazanega in gres cez vikend (ali pa za 3 dni) nekam (kjer verjetno ne pereš) jih kaj dosti ne ostane, ko prides domov. Je sicer res, da če imate sušilce je zadeva precej hitrejša....pa če imaš še kakšne majčke in kompletke se zadeva tudi poenostavi...Za količino oblekic je potrebno upoštevati tudi navade družine. Sicer jaz mislim, da bomo mi za vikende še vedno okrog skakali, moj dragi pa pravi, da bomo naslednje dve leti kar domauser posted image . Je pa res, da je on bolj realen kot jaz, saj sem jaz ponavadi tista, ki vidi probleme že v naprej...user posted image
Pika si vidla, da ni čist tkouser posted image  Si napisala "srečen možek, rečna žena" A si hotla napisat srečna al tečnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
8.4.2009 19:54:20   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: Snezinka4

Shadow - 4 dni kaj? Noro ne? user posted image  Sam da ne bo slučajno zdaj kera pohitelauser posted image
Čaki čaki kar se pa tetra plenic tiče pa ni kakšne hude veze z ekologijo. To niso nadomestek pampersk. Gre za tiste klasične bombažne "cunje" cca60x60cm, ki se jih da dobro prat (90stopinj) in so povsod uporabne (kot podloga na previjalni mizici, za brisanje bruhcev, za široko previjanje, zvite za podložit otročka, da se ne prevrne na hrbet, za "delanje" sence v vozičku ali avtu,...). Tko da ne bat da smo tako eko bio...

user posted image user posted image user posted image  Kak fajn, da mi sedaj vse po vrsti razlagate, kaj so tetra plenice! Aja no, sem mislila, da boste vse svojo deco klasično povijale v bombažke, pa kakce spirale in pleničke ven kuhale, da bodo čiste. res pa je, da nimam pojma, koliko bi jih naj imela... in ker ste take cifre pisale, sem mislila, da jih ne boste uporabljale le kot pripomoček. user posted image  No, ampak zdaj vem, da bomo vse skupaj palčke zavijalčke polnile.

Pa da ne bi slučajno šla kakšna majčica v kratkem rodit, kaj šele kakšna junijčica! Vam prepovedujem! user posted image

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
8.4.2009 20:04:06   
lara light
Sem mislila, da bom prej nazaj k vam!
Pa sem se lotila pospravljanja balkona, čiščenja oken, pranja, urejanja rožic, iščem velikonočne okraske od lani...to bom ju3 nadaljevala, ker nimam pojma kam sem založila...zdaj pa papat pa kavčatuser posted image , hudo meni!
Sem vam povedala, da sem začela 34t? JAAA!!user posted image  Sama sebi navijamuser posted image

Blanči, pri nas je neverjetno lepo vremeuser posted image ....zdaj je vremenarka spet napovedala sonce za naprej in se mi kar smeji. Žal mi je, da ne moreš preveč uživat v sprehodih...pa vsaj na balkonu te pobožajo žarki, to tudi prija. Bravo za vse nakupe...moram to frazo uporabit: happy wife, happy lifeuser posted image , bo sigurno palilouser posted image

Rosa, tudi jaz vse brez mehčalca, sušilca nimam, malo bom po rokah potegnila in zlagala, morda prvi mesec bodije prelikala, če bo zneslouser posted image
Jaz imam  kot snežinka do 62 oprano, ostalo je še pri mami, vse od mojih nečakov. Imam za vsakega kompletek št. 50, pa št. 56 (zelo majhnih mer, da bi spadala med 50)...potem pa kar nekaj št. 56. Saj sem rekla, sproti bomo šli v nakupe, imam vse na dosegu nogeuser posted image

Na sonček.si je angel care za 139 eur

Taškica, user posted image  torej vse lepo in prav in čakamo na 37,38t, fajn, pridna mami!!!!user posted image user posted image  Prerokovala ti je? Ma si dobra, kje jih najdešuser posted image

Pika, bravo za pridno stiskanje in hranjenje. Daj prosim povej, a vodo za novilac sproti prekuhavaš, al imaš v termosu in ali je dovolj le zavreta...al kako to sploh gre. Jaz sem pozabila, kako smo futrali nečakauser posted image

Shadow, izberi lep vozek!
Glej, jaz ljubim zeleno in naravo, a žal ne toliko, da bi čez celo stanovanje napela štrike in sušila tetra plenice...bom kar pamperske uporabljala, sorry mami zemlja, a nimam vrta, niti babice, ki bi to rihtala pri roki.user posted image  Tko, da jaz bom kot vse ostale tu mislim, imela tetra za kupčke, pod glavico, brisanje,...še tko bo moj 4kg p.stroj, ki ima 10 let del.dobe, pomojem kmalu začel štrajkatiuser posted image
No, vidim, da so ti že druge razložile situacijouser posted image

In punce, kot pravi shadow, prepovedano prehitevanje!!!user posted image

Kje je miška???? Jo pogrešamuser posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 8.4.2009 20:06:43 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 2804
8.4.2009 20:33:52   
taškica

Taškica - saj jaz se načeloma strinjam s tabo in z Bergantom. Vsake toliko časa me pa strah prime, pa si rečeš, kaj pa če,...v bistvu se malo bojim teh dvojčic, ker bosta taki mali. Čeprav je treba še malo počakat pa videt kakšni bosta v resnici. Pa zgodbe se širijo naokrog ....

Snežinka - Punca, pa ti si superska mami! Da ne bi slučajno kaj kupovala, mama 4 otrok boš, pa boš ja vse gor spravila - ne, ne, zaupat si, se dvigovat I CAN DO IT, vse bo ok, verjemi. Ker tega pa itak spet ni toliko na pretek. Pa sploh in oh familija ste, lepo prosim! Pejdi mal Dodi brat, po moje ona tega nikoli ni uporabljala. madona ste dobre babnice, jaz sploh pomislila nisem na kaj takega, na zdaj bom pa še to premišljevala.
Drugače pa hvala za pomoč pri dvigovanju energije, mah saj vem, sama sebi sem grozna ker sem tak invalid, no. Ampak veliko je tudi v glavi, samo če pa hodim, mam pa takoj gležne kot buhteljne...

Joj Shadow, ti si pa super natureta.  Sem se pošteno nasmejala tvoji ideji, da smo me bolj ta zelene. Za dvojčke tetra plenic minimalno potrebuješ 30kom. Kar računaj - 2 sta v posteljici, 2 sta v vozičku, dve na previjalki, dve na ramenu vsaj 3x na dan pobruhani, 4 potrebuješ za kopanje ali umivanje obe in ti znese v obratu jih je minimalka 20!!!! Tistih deset pa je zlata rezerva, al pa se sušijo, al pa so v stroju. te bombažne zadeve so zlata vredne.

Lara - čestitke za začeti 34 teden!!!! Bravo punca, midve greva počasi ena lepotička? Joj tebe je ena sama dobra volja, pa kolk super res....

Snežinka - lep ticker very nice ineeed

Buši2 - jaaa jaz se te tudi spomnim iz naše kavice. Lepo da si se priključila, zdaj pa lepo sodelovat, pa kaj povedat, voziček, otroci, velikost, imena, spol in še in še in še.

Blanč - kako kaj tvoj devični MV? vse ok?

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

Neposredna povezava do sporočila: 2805
8.4.2009 20:54:41   
blanč

Blanč - kako kaj tvoj devični MV? vse ok?
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem blond pa sem mal cajta rabla, da sem pogruntala zakaj devičnuser posted image user posted image user posted image
Pojma nimam kako je, seveda pa upam, da okuser posted image

Shadow si dobro premislila glede vozička? Saj meni se zdi super tako za pogledat, samo po moje ima kar nekaj pomankljivosti, ampak, če pika pravi, da je super je to sigurno, ker prakse pa jaz nimam.

< Sporočilo je popravil blanč -- 8.4.2009 20:55:33 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
8.4.2009 21:11:26   
lara light
Men se zdi, da nas je tle kar nekaj devičnih user posted image ... kdaj sva že zadnjič? pravzaprav, kako že to gre? A mislite, da je kot vozit kolo, da se ne pozabi...morda rešitev:sexi vodič za telebaneuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
8.4.2009 21:14:24   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Men se zdi, da nas je tle kar nekaj devičnih user posted image ... kdaj sva že zadnjič? pravzaprav, kako že to gre? A mislite, da je kot vozit kolo, da se ne pozabi...morda rešitev:sexi vodič za telebaneuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image od postopka narej, če se ne motimuser posted image samo, da jaz imam še mašnico goruser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
8.4.2009 21:36:02   
taškica
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image user posted image user posted image user posted image od postopka narej, če se ne motimuser posted image samo, da jaz imam še mašnico goruser posted image

HA; HA; HA

Dobre ste punčke. Je mal kriza ane? Jaz komaj čakam polnih 36tednov, mi bo prav pasalo user posted image . Ker pol spet nekaj tednov ne bo nič.....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
8.4.2009 21:43:22   
taškica
Čakte še jaz mal vodo na najin mlin Larica....

me je klicala una pupa s Primorske, ki mi je prodala Hartana. Namesto Hartana je za svoja dva dvojča (1,5leta) kupila EW - dobila ga je v 3dneh iz Nizozemske, svetlo modrega, brez košar...

Je rekla, da full misli na Hartana (no tu sem se že ustrašila, da ga hoče nazaj), da so tiste zadrge in nakloni čudni, da ta maldva ne moreta ležat notr, jima ni všeč ker ne gre čist do dol, da nima nastavkov za nogice (kao Hartan ma), skratka hi, hi, hi, hi. Sem jo potolažila, Blanč, Shadow IDEALNEGA VOZIČKA NI!!!!!  Pač za nekaj se odločiš, po nekaterih zadevah in po tem kupiš.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
8.4.2009 21:50:40   
buši2
Punce, a tetra majčke sploh lahko še kje kupišuser posted image  V Baby centru mi je prodajalka rekla, da se jih
sploh ne da več dobit (v šoli za starše ti pa skoz govorijo glih o teh majčkah). Bolj ko vas prebiram, manj mi
je jasno koliko robe nabavit. Je pa tudi res, da je veliko odvisno od otroka samega koliko potrebuje.
No glede vozička sigurno nisva toliko komplicirala kot si zdaj delam probleme glede garderobeuser posted image . Smo vzeli kar Hartana, pa čao in še to rabljenega. Je res malo bolj glomazen, ampak je amortiziran v nulo.  Pa še cel se da sleč in oprat. Tista, ki ima Hartana - ali obstaja in kje user posted image  se da dobiti mrežo za komarje??

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
8.4.2009 22:05:04   
taškica
Buši2 - pa zakaj bi ti mela tiste tetra majčke - to je res passsse in čist nepraktično. Bodiji na preklop so zakon. Le Clerck ugodno. Obvezno na preklop, ne čez glavo vlečt (npr. nekateri v H&M). Na preklop pomeni, da se čist odpre in ima kake tri netke za zapret.  Te majčke so zoprne ker ven lezejo, pa mal so nerodne, pa tisti štriki se strgajo, edino če nisi nostalgična, pa maš rada tak retro look.

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
8.4.2009 22:27:56   
Shadow

Shadow si dobro premislila glede vozička? Saj meni se zdi super tako za pogledat, samo po moje ima kar nekaj pomankljivosti, ampak, če pika pravi, da je super je to sigurno, ker prakse pa jaz nimam.

Joj, Blanč, ne dvomov v mojo bučo sadit, ker sem itak že ČISTO ZMEŠANA od teh vozičkov!!! Nisem še nič naročila in internet se mi bo danes sigurno vžgal, ker imam odprtih enih sto strani z vozički, pa še zdaj ne vem, katerega bi. Saj bi jaz tudi EW-ja imela, ampak če pa je takooooooo drag. Bom v Šparu en nakupovalni voziček vzela, pa dekice not, pa bo! user posted image user posted image user posted image

Saj še zdaj ne vem, kaj naj vzamem. najboljše, da na seznamu nosečk oz. tistih, ki so že rodile, dopišemo še voziček, ki ga imamo, pa da vidimo. user posted image

A trpi še katera te preklenske muke??? user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
8.4.2009 22:28:16   
taškica
Tole vam posredujem - je malo filozofska zadeva z vidika dvojčkov iz trebuščka mamice.

Dvojčka v maternici se pogovarjata:
- A verjames v zivljenje po rojstvu?
- Seveda. Zagotovo obstaja nekaj po rojstvu. Morda sva sedaj tukaj
zato, da se pripraviva na zivljenje po rojstvu.
- To je neumnost. Ni zivljenja po rojstvu. Le kako bi taksno zivljenje
izgledalo?
- Ne vem tocno, toda preprican sem, da bo bolj svetlo in lahko bova
hodila in jedla z lastnimi usti.
- To je popolna bedarija! Ves, da je nemogoce teci. In da bi jedla z
lastnimi usti? To je noro! Za to vendar imava popkovino. Povem ti: po
rojstvu ni zivljenja.
- Popkovina je prekratka. Preprican sem, da je nekaj po rojstvu, nekaj
precej drugacnega kot to, na kar sva navajena.
- Toda nihce se se ni vrnil od tam. Zivljenje se z rojstvom konca. Poleg
tega pa, zivljenje ni nic drugega kot obstoj v ozkem, temacnem okolju.
- No, ne vem natancno, kako izgleda zivljenje po rojstvu, toda v vsakem
primeru bova srecala najino mamo. Ona bo potem skrbela za naju.
- Mama! Ti verjames v mamo? In kje naj bi, po tvoje, bila?
- Vsepovsod okoli naju, seveda. Zahvaljujoc njej sva ziva. Brez nje
sploh ne bi obstajala.
- Ne verjamem! Mame nisem nikoli videl, zato je jasno, da ne obstaja!
- Mogoce res, toda vcasih, ko sva popolnoma tiho, jo lahko slisiva,
kako poje in boza najin svet. Ves, preprican sem, da se zivljenje z
rojstvom
pravzaprav sele zacne.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
8.4.2009 22:52:08   
lara light
Taškica, tole pa je...user posted image  nežno razmšljanje, zelo ganljivo...

Da ne boste na toliko v skrbeh za majčke, vozičke...malo oddiha:
http://www.tuttodoppio-gemelli.it/album/ kliknite play, pa še enkrat v črno če ne gre...lušni so!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
9.4.2009 8:25:15   
taškica
Lara, tist gor sem dobila po mailu :D; fotke so fantastične - sem se čist raznežila. Točno to potrebujemo, lepe, krasne in zdrave dvojčke. Fantastični so.

DOBRO JUTRO!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
9.4.2009 9:30:24   
Snezinka4
Hojla!

Taškica - najprej mi sesuješ angelcare, pol voziček, avto si mi že itak, da o asfaltu ne govorimo. Pod predvezo si Buši2-jki skritizirala tetra majčke (itak da je letelo name), ker veš, da imam jaz same take, pa mi jih je škoda stran pometat. Ti punca, a se dobiva zunaj pa se greva kera ma večjiga al kaj!?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa malo resnosti: včeraj sva imela z dragim bojni posvet in AC zaenkrat ne bomo kupili. Blanč, se bom pa pozanimala, če ga prijateljica od prijateljice še prodaja in za koliko, če ga boš ti hotela. Jaz ga ne bom imela tudi zato, ker nimamo dovolj posteljic. Dve gor, dve dol, ta je pa kar mal huda. Pa a potem naj bi ta AC še gor pa dol nosila in non stop montirala - no go. No, razen če,...bodo že dohtarji povedal.

Lara - slikce -iiiiiiiiiiiiiiii

Včeraj smo bili v šoli na predstavi. Sta oba moja otročka nastopala. Na koncu, ko so pa vsi skupaj zapeli sem bila pa čist solzna. Me je dragi "potolažil", da bom lahko kar še neki časa take predstave gledalauser posted image
Za danes imam taaak dolg spisek opravil. Ne vem če bi sploh iz kavča vstala...
Uživajte v sončku!!!! Konec tedna bo baje slabše vreme...user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
9.4.2009 10:22:00   
taškica

Hojla!

Taškica - najprej mi sesuješ angelcare, pol voziček, avto si mi že itak, da o asfaltu ne govorimo. Pod predvezo si Buši2-jki skritizirala tetra majčke (itak da je letelo name), ker veš, da imam jaz same take, pa mi jih je škoda stran pometat. Ti punca, a se dobiva zunaj pa se greva kera ma večjiga al kaj!?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok. Razumela namig, res pametujem. user posted image . Mogoče pa samo sebi dvigujem moralo, ker EW je res super voziček, tut jaz bi....
Avto ti nisem sesula no. Glej kaj nam pomaga ta Galaxy, če pa vozek ne gre notr? A? Mi bi tut imeli Multivan, takoj.....Tetra mačke so pa čist ok, če jih imaš. Se opravičavam, odslej ne bom več tko pametna aprov. Saj vem, saj vem...dobr si me zadela.

Grem ven na sonček. Na kavo. Pa ne me preveč resno jemati, nikoli. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2818
9.4.2009 10:48:08   
Snezinka4
Drage moje,
jaz se vam globoko opravičujem za prejšnji post. Mišljeno je bilo kot eno duhovito pisanje, da vas malo v smeh spravim, a kaj ko nismo vse šaljivke in humoristkeuser posted image , in nam ne rata vednouser posted image . Sploh nisem želela takega Taškinega odziva, pač pa sem pričakovala, da se bo malo norca delala nazaj iz meneuser posted image , ker njene šale so pa res na mestu. Vsaj jaz sem se že tolikokrat nasmejala na tem forumu njej v zahvalouser posted image . Pa sem mislila, da jo bom malo k temu vzpodbudila, a je drugače izpadlo. Sva se že vse po telefonu zmenili, ni nikjer nobene zamere vse skupaj je en štos.user posted image Super se mi zdi, da vsaka pove svoje mnenje, ker potem vsaj vidiš kje pretiravaš in se malo skuliraš. Vsaj zame tako velja. Se za nekaj zapalim in teram, potem me pa pogled z druge strani na isto zadevo malo spravi na realna tla.user posted image
Punce moje zlate, ostanite take kot ste.user posted image user posted image user posted image Jaz menim, da je klima na tem forumu super pozitivna. Včeraj sem brala en forum, ko so se punce skregale zaradi preobčutljivosti, pa so se pogovarjale o tem kaj je trabe za otročke kupituser posted image . Res nebi želela, da se to kdaj nam tukaj zgodi.
Sori Taškica, ampak te bom vseeno resno jemalauser posted image Do zdaj si same pametne stvari svetovala, tako da kar pogumno naprej!!!

A si znamo babe zakomplicirat življenje, ne?user posted image  Dedci bi že zdavnaj skupaj tretje pivo pili in se pogovarjali o avtih in športuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
9.4.2009 10:56:18   
Snezinka4
A vam povem še mojo skrivnost o tetra (in mako) majčkah. Podedovala sem jih 20 kom po prvem porodu. Vsakič jih operemo, zlikamo in damo v omaro. Vse so razvlečene, raztegnjene, z zvitimi trakovi. Ampak jih je škoda stran vržt, za vsak slučaj jih bom dala v omaro, da se bo lahko pol leta prah na njih nabiral,user posted image potem jih bomo dali pa spet nazaj v vrečo in spravili za naslednjega dojenčka.user posted image  Tokrat ne našega, da ne bo pomote.user posted image  Saj so uporabne, če široko previjaš in jih lahko s previjalno plenico fiksiraš. Ampak samo takrat. Sicer pa te stare razvlečene so pa take, da je otrok skoz gol okrog vratu....skratka, Taškica je imela spet prav.user posted image

Kje ste drage moje?

Sicer sem se pa jaz nad prašne knjižne police danes spravila. In mečem staro šaro stran...če ne bom zdaj, kdaj bom?

Neposredna povezava do sporočila: 2820
9.4.2009 11:29:21   
blanč
Snezinka saj smo razumele kot šalouser posted image
Angel care pa jaz hočem, ker sem malo bolj panične sorte.
Taški pa ker voz ne gre v galaxya, men je to ena taka ogromna in priročnas krava velikauser posted image
Tetra majčk sem pa tudi jaz dobila ene 4ouser posted image in se mi zdijo kar primerne za poletje, lahke, bombažne...

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 2821
9.4.2009 11:29:43   
buba.miska
Pozdravljene!

Včeraj sem mela maraton user posted image . sem mogla celo Mursko prehodit, ker sem zdravstveno doma pozabla, pa sem mogla it po potrdila na zavarovalnicouser posted image .

Kdor nima nič v glavio celo telo trpi (vsaj mislim da je nekaj takega)user posted image

Jaz mam tri tote tetra majčke. Zdaj sem študirala da mi ena manjka. Upam da nedo ven prišli 3. Mogla  bom še eno kupit da jih bo štiri za vsakega dve. user posted image user posted image user posted image

Da se malo še potolažim
Danes ko sem vso noč lepo ajala in bi lahko do kake 9 potegnila, so me pa že ob 7 vun vrgli user posted image Eni res nimajo nič za delat kak druge mantratuser posted image

Nevem kaj poomladi več nebo user posted image Meli bomo samo zimo in poletje.
Kak pa se bomo pripravili na user posted image vročino?

Neposredna povezava do sporočila: 2822
9.4.2009 11:31:58   
taškica
Na zdaj je pa meni nerodnouser posted image ... Snežinka moja, jaz sem se bolj ustrašila, da sem jaz tebe prizadela. Mah pustmo tole...je pa to še en dokaz kako zelo so zapisane besede močne; še posebej ker ne čutiš tona/podtona komuniciranja in na izzy zapneš. Super te je bilo slišat po telefonu, upam, da ostaneva v kontaktih (P.S zaradi tebe sem jaz nehala likat, draga moja, tako da vidiš da imaš + vpliv name...).

Jaz sem že iz moje kavice. Sonce je tako močno, da sem se skor stopila - neverjetno, pravo poletje.  Bejbike uživajte!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2823
9.4.2009 11:35:13   
taškica

Taški pa ker voz ne gre v galaxya, men je to ena taka ogromna in priročnas krava velikauser posted image
Tetra majčk sem pa tudi jaz dobila ene 4ouser posted image in se mi zdijo kar primerne za poletje, lahke, bombažne...

Blanč lej, nas bo 6!!! 4 otroci, mož in jaz in krava od Hartana. In če gremo vsi skupi notri, Hartan gre najbrž sicer pokončno, ampak kaj pa košare? Komu jih naj dam v naročje? Pa prtljaga? No way draga, ziher da ne. Ne za tako družino - če pa zadnje zice podreš gre notri tvoj lepi dvokolesnik in Hartan.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
9.4.2009 11:52:36   
miska73
En lep pozdravček.
Super slideshow... ko sem ga gledala, sem si mislila, kako fajn, da bom imela dvojčka...

Larči lubek, a me pogrešaša... ma, še jst se včasih...
Sej vas tkole dnevno preletim, ampak sem velikokrat ali v prolazu, ali pa nesocialna in nekomunikativna ... vglavnem potem nič ne napišem.

Taški in Snežinka sem se vama kr malo nasmejala... ma ste bučke.

Jst sem pa danes dobila odločbo o podaljšanju bolniške do 12.5. Imam pa napisano strogo mirovanje. Ja sigurno bom jst strogo mirovala user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 9.4.2009 11:53:55 >

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?