lara light
|
Sem mislila, da bom prej nazaj k vam! Pa sem se lotila pospravljanja balkona, čiščenja oken, pranja, urejanja rožic, iščem velikonočne okraske od lani...to bom ju3 nadaljevala, ker nimam pojma kam sem založila...zdaj pa papat pa kavčat , hudo meni! Sem vam povedala, da sem začela 34t? JAAA!! Sama sebi navijam Blanči, pri nas je neverjetno lepo vreme ....zdaj je vremenarka spet napovedala sonce za naprej in se mi kar smeji. Žal mi je, da ne moreš preveč uživat v sprehodih...pa vsaj na balkonu te pobožajo žarki, to tudi prija. Bravo za vse nakupe...moram to frazo uporabit: happy wife, happy life , bo sigurno palilo Rosa, tudi jaz vse brez mehčalca, sušilca nimam, malo bom po rokah potegnila in zlagala, morda prvi mesec bodije prelikala, če bo zneslo Jaz imam kot snežinka do 62 oprano, ostalo je še pri mami, vse od mojih nečakov. Imam za vsakega kompletek št. 50, pa št. 56 (zelo majhnih mer, da bi spadala med 50)...potem pa kar nekaj št. 56. Saj sem rekla, sproti bomo šli v nakupe, imam vse na dosegu noge Na sonček.si je angel care za 139 eur Taškica, torej vse lepo in prav in čakamo na 37,38t, fajn, pridna mami!!!! Prerokovala ti je? Ma si dobra, kje jih najdeš Pika, bravo za pridno stiskanje in hranjenje. Daj prosim povej, a vodo za novilac sproti prekuhavaš, al imaš v termosu in ali je dovolj le zavreta...al kako to sploh gre. Jaz sem pozabila, kako smo futrali nečaka Shadow, izberi lep vozek! Glej, jaz ljubim zeleno in naravo, a žal ne toliko, da bi čez celo stanovanje napela štrike in sušila tetra plenice...bom kar pamperske uporabljala, sorry mami zemlja, a nimam vrta, niti babice, ki bi to rihtala pri roki. Tko, da jaz bom kot vse ostale tu mislim, imela tetra za kupčke, pod glavico, brisanje,...še tko bo moj 4kg p.stroj, ki ima 10 let del.dobe, pomojem kmalu začel štrajkati No, vidim, da so ti že druge razložile situacijo In punce, kot pravi shadow, prepovedano prehitevanje!!! Kje je miška???? Jo pogrešam
< Sporočilo je popravil lara light -- 8.4.2009 20:06:43 >