|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: debelušne nosečke združimo se
28.5.2008 21:47:30   
cebrca
Pozdravljene!

Da se vam še jaz pridružim. PDP imam 5.8. tako da se počasi že bliža veliki finale.

Moja zgodba, bom kar konkretna. Že pred nekaj časa sem začela pridno nabirati kile, pomagala ni nobena dieta in sem bila sitna in prišla do endokrinologa. Tam so mi našli nekakšno intoleranco na glukozo (moja mama pa ima sladkorno). Dobila sem enake tablete kot ona celo močnejšo dozo. Ampak do takrat sem že prišla na 116 kg (178cm) in sem bila že grozno nesrečna, ker je bilo nakupovanje oblek čista muka. S pomočjo tablet sem dala dol v 4 mesecih 15 kg in nosečnost štartala s 101 kg, s tabletami sem morala prekiniti. Seveda moram nazaj, ko bom nehala z dojenjem in najbrž nazaj na tablete.
Zdaj sem v 31. tednu in na 114 kg ampak moja G pravi, da glede na to da nimam tablet, se krasno držim. Zadnji mesec sem dobila gor samo 1 kg. Kriza je bila prejšnji mesec, ker sem tako zatekla, da sem v 3 dneh pridelala 4 kg.

Razen zatekanja se zaenkrat počutim krasno, tudi s pritiskom nimam težav. Sem pa na svoj trebušček sila ponosna in ga z veseljem pokažem. Pred kakšnim mesecem sem dobila komentar od prijateljice od moje tašče, če citiram kaj ji je rekla: Jo pa dobro futraš ko ja tako fino debela!. Jaz sem odgovorila, da nekaj se mora poznat če sva dva in ji je bilo potem tako nerodno. Prav uživam v nosečnosti, ker sem prvič v življenju sproščena in se ne obremenjujem s svojim videzom in s tem kaj si drugi mislijo o meni.

Sem pa zelo vesela, da sem tudi jaz brez problema dobila nosečniške hlače v H&M, pa še zelo udobne so mi. Pri majčkah pa je malo težje, ker imam zelo močne roke in me vsak rokav preveč tišči.

Za pomoč pri modrčkih. Jaz jih kupujem pri Lisci, model s kostjo 85F. Sicer me prodajalke malo čudno gledajo zakaj pas samo 85, ampak če vzamem širše imam pas takoj za vratom, mi vse gor potegne. Sem pa navdušena nad modrčki za dojenje v Mulerju. Prodajalka je bila tako prijazna, da sem ga lahko probala in na koncu vzela 95D, pa še zelo na komot mi je (pa zelo ugodna cena). Če pa postane malo preširok v pasu, je pa potrebno le malo šiviljske spretnosti in pas se takoj zoža. Svetujem pa, da ne komplicirate s kostmi med dojenjem, sem že od mnogih slišala, ko so dojile, da si vedno želijo le čimbolj mehke in udobne modrčke s čim manj šivi, ker drugače vse tišči in žuli.

Se vam še kaj oglasim. Bodite zadovoljne s sabo in božajte svoje bušije. V njih je največji zaklad.


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: debelušne nosečke združimo se
28.5.2008 22:09:24   
stunfek
ful lepo si napisala cebrca :) ja, res je najlepše takrat, ko se ne obremenjuješ s svojim videzom - največkrat je sicer to najtežje storiti!

jaz tudi čutim, da sem se morda malo skulirala (še vedno sem preveč obremenjena s kilami ampak je pa bolje) vseeno se vsak dan tehtam, ker želim ieti kile pod kontrolo. zdaj sem 19. teden in vem, da se bliža obdobje, ko ženska največ pridobi na teži. do sedaj je šli gor skoraj 3 kile. mislim, da je šlo v prvi nosečnosti v istem obdobju vsaj 7 :) tko, da sem kar ponosna. res pa je, da sem v prvi nosečnosti štartala s precej manj kilami (20! manj).

Sicer sem upala, da ne bom presegla 100 kil ampak mi je zdaj jasno, da je to nerealno, saj jih ima zdaj že 97. Rada bisi zdala nek realne cilj, da bi bila motivirana za to delat. Morda se bom posvetovala s svojim G. Glede na moj ITM naj bi se zredila le 7 kil ampak glede na to, da sem se do 19t skoraj 3kg je nerealno pričakovat, da se bom vse skupaj le 7, a ni? a mislite, da bi se dalo?



_____________________________

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: debelušne nosečke združimo se
29.5.2008 9:49:21   
cebrca
stunfek pusti se presenetiti, glede na to, da so se meni ta mesec kg malo ustavili je še vse možno. Zares priporočam veliko vode (jaz jo spijem najmanj 2l na dan), in zdaj veliko manj zatekam in mislim, da so se zato tudi kg malo ustavili, ker ledvica lažje delajo.

Se pa čim manj obremenjuj s težo, zdravo jej in bodi vesela, to bo pa še najbolj pomagalo!

_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: debelušne nosečke združimo se
2.6.2008 16:33:04   
meta21
Oj, sotrpinke!

Joj, meni je taaakoooo vroče. Mogoče se bom pa malo "obtopila"user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ta teden sem dosegla magičnih 100 in ko me je dragi videl, kako se muzam na tehtnici, me je prav nedolžno vprašal: Kaj, miška, si že pujsi?user posted image  Tako mi je vrnil, ker ga jaz zadnjih 5 let zafrkavam, da je pujsi (no, ampak on je 15 cm večji od mene, tako da je pravzaprav suhuser posted image ).

Nič, drage moje. Uživajte, hladite se v kakšni senčki ali pa v kakšnem bazenčku in oglasite se kaj!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: debelušne nosečke združimo se
2.6.2008 20:38:58   
cebrca
Živijo!

Tudi mene vročina kar prijetno zdeluje, pa temu primerno se je tudi zatekanje nog malo ojačalo! Pa ni panike, se tolažim  samo še dva meseca, potem bo pa mali user posted image poskrbel da bodo šle kilce spet lepo dol, bomo veselo športali okoli z vozičkom in veliko dojili pa bo! user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: debelušne nosečke združimo se
2.6.2008 23:59:04   
nizy
pozdravljene,

trenutno nisem user posted image ,sem pa rodila februarja 2008,....po porodu  je bila vaga na 92kg ,danes pa 97kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se strinjma z vami je res treba odpreti klubuser posted image user posted image user posted image ,... jutri začnme z eno dieto  ,pa bomo videli ,če bo kaj iz tega  user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: debelušne nosečke združimo se
3.6.2008 1:36:12   
lindy
No tud jest sem ta teden dosegla magično mejo 100, joj sem mislila da je ne bom presegla, ampak jo bom in to kr čez, so mi pa noge začele tud fino zatekat, tko da ne vem kaj bo še v teh 7 tednih nastalo iz mene!user posted image

_____________________________

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: debelušne nosečke združimo se
3.6.2008 20:19:44   
Majuska
O zatekanju nog se sploh ne pogovarjam user posted image   lahko kar doktoriram iz tega.

Punce, a še katero tako medenica boli kot mene? Občutek imam, kot da se je dete že namestilo za ven, čeprav imam še slaba dva meseca do PDP-ja. Presneto, okoli hodim kot stara mama user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: debelušne nosečke združimo se
3.6.2008 20:36:55   
cebrca
Medenice zaenkrat ne čutim, mislim pa da jo bom še začela, ker kolikor jaz zastopim, so se zadeve že začele pripravljati na porod in naj bi bilo to nekaj normalnega. Dokler bolečine ne pridejo v rednih intervalih, potem je pa panika, če je še prezgodaj! Me pa začne bolet trtica za zanoret če predolgo časa sedim!

_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: debelušne nosečke združimo se
3.6.2008 22:21:47   
meta21
Me pa začne bolet trtica za zanoret če predolgo časa sedim!


Joj, mene tudi. Boli kot user posted image !

Drugače pa ravnokar sedim pri računalniku z nogami v lavorju mrzle vodeuser posted image , ker sem si danes kupila nove čevlje, ki so mi bili v trgovini še prav, doma pa več neuser posted image .

Pa še moja izkušnja z dietami-od drugih dobljene diete ne palijo!!! Jaz se moram vedno sama vsest, naredit plan, kaj bom jedla potem pa akcija! Če dobim diete od drugih, je potem vedno milijon stvari, ki jih ne jem. Potem pa sem cel dan lačna,vmes pa pojem kaj ogabnega. In obupam ...

Nizy držim pesti! Ko boš lačna, pridi raje na forum. Če ne bo nobene, pa vsem napiši zasebno sporočilo pa jamraj. Vmes boš pa itak pozabila, da si lačna!user posted image
Ko te bo minevala volja, se spomni na nas, sotrpinke!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 3.6.2008 22:23:08 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: debelušne nosečke združimo se
4.6.2008 10:04:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Medenice zaenkrat ne čutim, mislim pa da jo bom še začela, ker kolikor jaz zastopim, so se zadeve že začele pripravljati na porod in naj bi bilo to nekaj normalnega. Dokler bolečine ne pridejo v rednih intervalih, potem je pa panika, če je še prezgodaj! Me pa začne bolet trtica za zanoret če predolgo časa sedim!


Tako je bilo pri meni dobra dva meseca nazaj. V službi imamo še ene nikakve stole, odkar sem sestankovala na enemu takemu stolu, me je trtica ful matrala, kasneje pa se je bolečina preselila na celoten križ.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: debelušne nosečke združimo se
4.6.2008 10:15:57   
cebrca
nyzi držim pesti, da bo dieta uspešna. Iz lastnih izkušenj, ko so pri meni začele it kile dol, sem imela včasih trenutke, ko bi umrla za čokolado. Po določenem času sem ugotovila, da je bolje da pojem košček in umirim mojo strastno željo, kot pa da se pol dneva otepam te želje. Postopoma me je tako želja minila in sem se ji zlahka uprla. Včasih je treba telesu kakšno stvar pustit, če ne je stres za telo bolj škodljiv kot pa tvoje dobre namere, da res hočeš naredit nekaj dobrega. Torej stvari je potrebno spreminjat postopoma.
Torej ne obupaj takoj če sem pa tja narediš kakšen kiks, sčasoma je potem vedno lažje!

majuska res je odvisno od stola kakšen je, na žalost pa mene matra že na stolu pri frizerju, pa so tisti stoli kar udobni!


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: debelušne nosečke združimo se
4.6.2008 11:26:40   
Majuska
cebrca, te čisto razumem ... sem imela več kot dovolj težav s tem. Na koncu sploh ni več važno, kam se usedeš, ker te v vsakem primeru boli user posted image sem ugotovila, da mi je lažje stat ali ležat. 

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: debelušne nosečke združimo se
9.6.2008 20:16:13   
meta21
nizy kako gre? Nič se ne javiš!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: debelušne nosečke združimo se
12.6.2008 21:55:34   
nizy
pozdravljene,

ja dieta je bila enotedenska, zgubila sem 2kg,bi mogla še nadaljevati ,pa ne smem ,ker  dojim user posted image , bom še malo počakala. Moj user posted image   se mi je pridružil pri tej dieti in čudežno izgubil 4kg v 6dneh user posted image ,


lp,


< Sporočilo je popravil nizy -- 12.6.2008 22:07:57 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: debelušne nosečke združimo se
13.6.2008 7:57:36   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ja jaz sem sicer visoka 172 cm, vendar že od srednje šole niham med 70 in 90 kg. In nosečnost sem žal štartala iz zgornje meje. Sicer sem v prvih 14 tednih pridobila 1, 5 kg ampak tudi če ostanem taka, kar itak ne bom, nimam pojma kaj bom oblačila v službo do konca nosečnosti. Očitno res trenirko.

Sicer sem pa že dosti boljše volje kot takrat ko sem odprla temo. Najbrž sem se res mogla samo malo navadit.

Preživele bomo in po porodu in dojenju bomo pa res shujšale, ne? user posted image  (kolikokrat sem si že to obljubila)


Ojla,
čist slučajno sem naletela na tole temo čeprav nisem nosečka
Tudi jaz sem visoka približno toliko kot ti in niham prav po istih kilogramih. Zanosila sem na 92 kg user posted image  med nosečnostjo pa sem pridelala 12 kg pa ti povem po pravici da nisem popolnoma nič pazila ampak sem jedla kar mi je pasalo in to prvič v življenju brez slabe vesti. iz porodnišbice sem šla pa s +3 kilami.
kupila sem si ene dolge poletne hlače v Lavie, 2 capri v popku in v avgustu ko so imeli razprodajo zimskih stvari še ene dolge žametne, št. 46 al pa celo 48. kljub velikim številkam, ki se bodo zdele nekaterim zdele kot šotorska krila ti povem, da sem si bla celo drugo polovico nosečnosti - ko se je pač videlo totalno všeč. Kaj so si mislili pa drugi me pa sploh ne zanima user posted image . od majčk sem si pa samo v popku kupila: pridem novembra , ostale pa sem nosila svoje. So bile oprijete ampak takart itak nisem imela šlaufkov kot prej in potem ampak lepo nategnjen trebušček user posted image .
Tko da glavo gor in bit ponosna nase in na svoj trebušček!!

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: debelušne nosečke združimo se
13.6.2008 22:25:29   
birdy
Čao bejbe. Jst sem ponovno nosečka pa upam da v tej nosečnosti ne bom pasala na to temo. Jst sem neki pisala že na prvi stani tele teme, zdej štartam z 67kg, pa upam da se ne bom tok zredila kot prvič.user posted image

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: debelušne nosečke združimo se
14.6.2008 11:33:31   
cebrca
birdy user posted image user posted image user posted image čestitke za novo pikico, pa veliko zdravja celih user posted image ! Kilce bodo pač rekle svoje, samo ne se preveč sekirat!

Jaz se pa moram pohvalit, zdaj na mesec dobim samo eno kilco gor in moja G je navdušena, ker se mi je umirilo, ker imam dovolj zaloge. Pa nič kaj bolj ekstra ne pazim na hrano, samo ogromne količine vode spijem!

scubadiver user posted image user posted image , točno tako tudi jaz mislim. Dobro se počutim, sama sebi sem všeč, kaj si pa drugi mislijo naj si pa sami sebi razlagajo!

nizy user posted image user posted image za optimizem, samo pridno dojit, pa bodo šle kilce ravno tako dol brez diete!


< Sporočilo je popravil cebrca -- 14.6.2008 11:35:45 >


_____________________________

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: debelušne nosečke združimo se
15.6.2008 21:03:36   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ja jaz sem sicer visoka 172 cm, vendar že od srednje šole niham med 70 in 90 kg. In nosečnost sem žal štartala iz zgornje meje. Sicer sem v prvih 14 tednih pridobila 1, 5 kg ampak tudi če ostanem taka, kar itak ne bom, nimam pojma kaj bom oblačila v službo do konca nosečnosti. Očitno res trenirko.

Sicer sem pa že dosti boljše volje kot takrat ko sem odprla temo. Najbrž sem se res mogla samo malo navadit.

Preživele bomo in po porodu in dojenju bomo pa res shujšale, ne? user posted image  (kolikokrat sem si že to obljubila)


Ojla,
čist slučajno sem naletela na tole temo čeprav nisem nosečka
Tudi jaz sem visoka približno toliko kot ti in niham prav po istih kilogramih. Zanosila sem na 92 kg user posted image  med nosečnostjo pa sem pridelala 12 kg pa ti povem po pravici da nisem popolnoma nič pazila ampak sem jedla kar mi je pasalo in to prvič v življenju brez slabe vesti. iz porodnišbice sem šla pa s +3 kilami.
kupila sem si ene dolge poletne hlače v Lavie, 2 capri v popku in v avgustu ko so imeli razprodajo zimskih stvari še ene dolge žametne, št. 46 al pa celo 48. kljub velikim številkam, ki se bodo zdele nekaterim zdele kot šotorska krila ti povem, da sem si bla celo drugo polovico nosečnosti - ko se je pač videlo totalno všeč. Kaj so si mislili pa drugi me pa sploh ne zanima user posted image . od majčk sem si pa samo v popku kupila: pridem novembra , ostale pa sem nosila svoje. So bile oprijete ampak takart itak nisem imela šlaufkov kot prej in potem ampak lepo nategnjen trebušček user posted image .
Tko da glavo gor in bit ponosna nase in na svoj trebušček!!


Me navdaja z optimizmom kar si napisala-jaz sem v 28. tednu na +10, tako da bom verjetno pridelala malo več kot ti, ampak sekiram se pa več ne zaradi izgleda. Pravzaprav sem si prav všeč! Malo me edino matra okretnost.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: debelušne nosečke združimo se
15.6.2008 21:06:55   
meta21
Nizy malo boš morala še počakat, ampak saj imaš dober razlog. Konec koncev je pa tudi 2 kg začetek, ne? Medtem, ko čakaš, da boš lahko šla na dieto, pa poskusi spremenit eno malenkost v prehrani-npr. ne jej več sladkarij (no, to mogoče ni ravno malenkostuser posted image -vsaj zame).

Birdy čestitke! Čuvaj pikico!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: debelušne nosečke združimo se
15.6.2008 22:04:40   
nizy
meta 21 - saj sladkarije so največji razlog user posted image ,..... aja pa spontano je šel še 1kg , mislim ,da bo šlo  , ko se spravim na ločevalno user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: debelušne nosečke združimo se
15.6.2008 22:07:57   
nizy
cebrca - men dojenje pri kilah nič ne pomaga user posted image . Ko sem prvo  user posted image zanosila sem jih mela 72 , zdaj pri 3user posted image   pa 92 , pa se nisem ornk redila med  user posted image mi od 14-16 kg  user posted image  

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: debelušne nosečke združimo se
16.6.2008 20:42:59   
meta21
aja pa spontano je šel še 1kg


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: debelušne nosečke združimo se
25.6.2008 20:38:10   
meta21
Kaj je zdaj? Ste šle že vse rodit al kaj? user posted image  Saj jaz bi tudi najrajši že kar šla, čeprav imam še celih 11 tednov pred seboj. Se počutim kot termovkauser posted image .

Javite se kaj! Odsotnost oprostim samo v primeru, da ne morete zaradi hlajenja s sladoledom ali uživanja ob morjuuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: debelušne nosečke združimo se
25.6.2008 22:02:16   
Majuska
Čao Meta,

neeee samo vroče nam je tolk, da se nam ne da pisat ... z mene cele dneve teče v potočkih, tako da sem doma najraje samo v perilu. Še vedno ful zatekam, zdaj se je problem razširil že na zapestja, me precej bolijo. Mali pa se tako premetava, kot da hoče že ven ... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?