Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 12.2.2009 12:48:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst jih pa kr neki poznam, k so z ločevano ful shujšale. Sem pa tud sama začela z njo, sam mi ni šlo dobr. Nekaj je manjkalo in se mi je po enem tednu začelo ful vrteti.
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 12.2.2009 15:01:08
|
|
|
|
Anonimen
|
saj je moja kolegica tud ful shujšala z ločevalno dieto, sam diete niso zame mi vedno kaj primankuje, in si tako prej zdravje uničujem kot pa da hujšam bom kar orenk hujševalno naredila, bom raje redno jedla in vozičkala čez cel poletje pa bo sonce stopu maščobo
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 12.2.2009 22:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Sem pa tud sama začela z njo, sam mi ni šlo dobr. Nekaj je manjkalo in se mi je po enem tednu začelo ful vrteti. Pregrehe. To je bistvo vsakega hujšanja. Ne reno, jaz če sem čustila, da me res mika nekaj čist tretjega, da telo rabi sem si pač vzela. Zdej ne mislim, da me je mikala kakšna čokolada vsak dan, če pa me je že, sem aje pojedla kakšno s 70% kakavom. Cveka - Sej po porodu se vse spremeni - ritem, ki si ga imel, ni več poležavanja ob vikendih, ponoči te non-stop v luft meče otrok, pa če dojiš je še tu velika poraba kalorij in seveda vozičkanje in dolgi sprehodi. Nimaš časa vsake pol ure gledat v hladilnik kaj bi dal vase, skratka si prezaposlen z drugimi stvarmi in kile kar letijo dol. Kot pa pravim je problem potem, ob zmanjšanju dojenja (ko telo kar naenkrat ne rabi več toliko kalorij, ti jih pa še vedno vnašaš nespremenjeno), pa ko se enkrat navadiš ritma in novega načina življenja. Takrat pa gredo rade kile gor. Kakor so šle meni.
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 13.2.2009 8:18:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Cveka, midve bova kar skup hujševalno naredile Bova eno drugo gonile po Logatcu, pa bojo kice šle kar dol. Pol pa še najini , pa bomo preklice
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 13.2.2009 9:30:05
|
|
|
|
brigita23
|
alo punce sem čist nova pri tejle vaši temi, sem jo šele danes zasledila , nisem pa tko nova nosečka sej imam rok 28.4. Zanima me kako je to mišleno debelušne nosečke združimo se , to pomeni č sem do sedaj pridobila lepih 20kg, da pašem v vaš koš ? Vidim da se pogovarjate o ločevalni dijeti, sem jo tudi sama preizkusila 2 lete pred nosečnostjo. Sicer nisem rabila shujšati za 20 kg, temveč za deset in mi je tudi uspelo. Sem potem ene pol leta še striktno zjutraj jedla sadje pa nisem dobila kg nazaj. Po končani nosečnosti in dojenju pa nameravam zopet shujšati z to dieto.
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 13.2.2009 14:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ganter imaš čist prav, bomo kar lepo z vozički hujšal ti v dolnega jaz v gornega, potem pa skup en krog pa bojo kilce šle dol jasna: ko bi iz tvojih ust šlo v moja kg. v prvi nos. sem obdržala 15kg, in mi ne bo noben reku da je lahko shujšat, ker ni, tako da bom jaz mogla kar mal za kom laufat da bom shujšala
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 17.2.2009 7:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ja debeluške, kje pa ste vse, kaj sem samo jaz, tukaj gor
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 17.2.2009 7:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ja debeluške, kje pa ste vse, kaj sem samo jaz, tukaj gor Jemo... Hecam se. Pester vikend, sedaj pa grem do G in spet bo sledilo tehtanje. Upam, da ne bo preveč +kg. Sicer pa še malo in bo naša bebika tu, tako da veliko več ne bom pridobila (upam). Sem pa zaenkrat na +10kg.
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 17.2.2009 7:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
o suoer jasna jaz pa bom mogla še počakat tri mesece
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 20.2.2009 12:14:32
|
|
|
|
M_mojca
|
Lep pozdravček vsem nosečkam tule gor!! Vsem želim prijetno nosečnost in čim lažji porod! No, jaz več nisem nosečka, moj Nik je star 4 mesece, a sem še vedno debelušna! Če malo pobrskate za nazaj, boste našle tu in tam kak moj post! Naj vam povem, da sem pred nosečnostjo imela 73kg (pri 170cm višine), na dan ko sem pa šla rodit, sem jih imela 98! Vam povem, nisem se fajn počutla! Ko sem prišla iz porodnišnice, sem imela 87kg! Ja, tolk je šlo dol v porodnišnici! Potem mi je samo dol lezlo do 81kg, a jaz nebi bila jaz, če se nebi zredila... Trenutno sem na 84kg in sem se spravla na dieto saj tako več ne gre! Pa ne zaradi drugih, ampak zaradi sebe ker se ne počutim dobro v svoji koži. Vozičkam zdej bolj malo, ker mam diplomo za napisat in najinega sončka naokrog vozi moj dragi, ko bom pa fertik, pa AKCIJA! Punce, že veste kaj pričakujete?
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 20.2.2009 12:28:59
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas bo presenečenje, ker z možem nočeva vedit kaj bo, najin sin pravi da bo dobu sestrco kaj bo bomo pa videl šele maja mi jih imamo v 27tednu že 86kg, upam da se ne bom več kaj zredila, ker bom mela pol ful problem shujšat, no ja najprej rojstvo potem pa bom razmišljala o hujšanju
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 20.2.2009 12:40:59
|
|
|
|
dodi
|
Ojla! Se lahko pridruži še ena močna nosečka? Junija bomo dobili našega 13 člana družine,stara sem 34 let in prihajam iz še vedno zasneženega dela Gorejnske.
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 20.2.2009 13:39:24
|
|
|
|
L & L
|
No evo pa še jaz. Sem tut med okroglimi. Kosem prvič zanosila sem imala 63 kg pri 163 cm, no to je blo čist ok, no potem sem šla rodit z 80 kg hudo, no potem sem po 4,5 mesecih spet zanosila in sicer z 73kg no in sem šla rodit z 90kg, hudo, ko sem prišla iz P sem imela 14 kil manj ampak sem jih prav veselo dobila nazaj. No potem sem se mal vzela v roke ko sem videla tehtnico na 89 kg in sem shujšala na 70 kg, in seveda jaz nebi bila jaz če se nebi spet zredila in pristala na 81 no in pri teh kilcah sem ponovno zanosila, in sedaj v 32 tednu jih imam 87 in morm rečt da sem kar pridna se ne redim toliko kot sem mislila da se bom, mi nekako ne paše tok jest, upam da jih do poroda ne bom preveč še pridelala. Evo nekaj malega o mojih kilah LP
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 20.2.2009 22:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
gantar - Zate še tu en kup objemov. Pa bodita močna... M_mojca - No, 4 mesece po porodu pa cifra na vagi en pokaže tako dramatičnega rezultata. Pravijo 9 mesecev gor, 9 dol. No, se pa zdi da nekatere res znajo čarati in so že malo po porodu takšne kakor da ne bi bile nikoli noseče, nikoli rodile. Se spomnim, ko sem bila pri prvem otroku čist na koncu nosečnosti v čakalnici pri svoji G in je tam sedela ena punca. In ko pride sestra po kartice ji da materinsko, pa sem si mislila, ta je pa čist na začetku nosečnosti, ker se ji še nič ne pozna. Res postavica huda v nulo, nič ritke, nič trebuha, kakor bi celo leto športala. Pa ji da materinsko in reče, da je prvi pregled po porodu. Mene je kr na rit vrglo. Po porodu pa še enkrat, ker je men ostal toooolk velik trebuh, da nisem vedela kaj obleči za tisti prvi pregled - kar nosečniške hlače, trenirko,...??? Drugače ap tokrat pričakujemo punčko - baje, upam da ne bo kakšnega presenečenja v porodni. Ampak važno, da bo zdravo. dodi - Tebi pa bravo! Mislim, da ti bo ob 13-ih otrocih kar hitro skopnelo kar boš še pridelala. L&L - Pri vas bo pa majhna razlika med vsemi tremi! Te bodo pa moški pedenali, ko malo zrastejo! Sicer mi je pa znao tole nihanje s kilami - malo dol, potem pa več gor. Joj, če pomislim, da sem še 6 let nazaj imela 57kg in so mi vsi pravili, da zgledam preveč anoreksično. Ampak res se je čist vsak spotaknil ob moje kile, danes pa mi noben več ne reče, da sem anoreksična - čudno?!
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 21.2.2009 7:58:59
|
|
|
|
dodi
|
Jasna-narobe si razumela-11 otrok+mi2....
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 21.2.2009 10:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Jasna-narobe si razumela-11 otrok+mi2.... Ups... No, sej pol jih imaš še vedno 12. Moški itak nikoli ne odrastejo.
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 21.2.2009 12:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Jasna-narobe si razumela-11 otrok+mi2.... nimam besed dobra si 11 otrok ala ti vera res čestitke
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 21.2.2009 12:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
dodi: oprosti, ker vprašam, ampak kako ti je ratalo v tako kratkem času naredit 11 otrok, saj si imela vsako leto enega, boga ti
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 21.2.2009 13:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dodi: oprosti, ker vprašam, ampak kako ti je ratalo v tako kratkem času naredit 11 otrok, saj si imela vsako leto enega, boga ti No, to pa vem. Ker ima vmes tudi dvojčke. Če se ne motim trikrat.
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 21.2.2009 14:12:38
|
|
|
|
dodi
|
ja kar trikrat nama je ratalo nardit dvojčke....pa nč nisem boga....prav fletno se mam...in če bi me vidla,bi vidla da mi prav nič ne fali... Bom pa v torek nalimala slikco naših maškarc....juhej...komej čakam...
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 21.2.2009 14:13:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dodi: oprosti, ker vprašam, ampak kako ti je ratalo v tako kratkem času naredit 11 otrok, saj si imela vsako leto enega, boga ti No, to pa vem. Ker ima vmes tudi dvojčke. Če se ne motim trikrat. ma ampak je vseeno dobra, da takole vzgaja tojk otrok, men to ni bilo nikoli jasno kako družina shaja pri tako velikem številu ust jaz še enga komaj v red spravim, no ja zdaj bom dva, ampak to ni še nič, ampak kar 13 ust nahraniz z dvema plačama to mi ni jasno
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 21.2.2009 14:14:10
|
|
|
|
dodi
|
Uf....Jasna...teb se pa izteka....in zdej zdej boš dobila v roke tisto mehko,dišečo in jokajočo štručko....jaz pa moram še čakat.... Pa srečno če te zagrabi
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 21.2.2009 14:16:08
|
|
|
|
dodi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dodi: oprosti, ker vprašam, ampak kako ti je ratalo v tako kratkem času naredit 11 otrok, saj si imela vsako leto enega, boga ti No, to pa vem. Ker ima vmes tudi dvojčke. Če se ne motim trikrat. ma ampak je vseeno dobra, da takole vzgaja tojk otrok, men to ni bilo nikoli jasno kako družina shaja pri tako velikem številu ust jaz še enga komaj v red spravim, no ja zdaj bom dva, ampak to ni še nič, ampak kar 13 ust nahraniz z dvema plačama to mi ni jasno Z dvema plačama bi res bolj težko...tako pa imamo kmetijo in nam za enkrat kar gre....je treba trdo delat...a gre... Vse se da,če se hoče in odvisno koliko pričakuješ in kaj želiš...odvisno kaj ti v življenju predstavlja srečo...
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 21.2.2009 14:16:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi ja kar trikrat nama je ratalo nardit dvojčke....pa nč nisem boga....prav fletno se mam...in če bi me vidla,bi vidla da mi prav nič ne fali... Bom pa v torek nalimala slikco naših maškarc....juhej...komej čakam... no saj ne mislim da si tako boga, ampak tako, nobenga časa zase , skojz en neki hoče,............. ma no ja jaz ostanem pri teh zadevah čist brez besed, sam to ti moram povedat dudi VSAKA TI ČAST, KAPO DOL!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
RE: debelušne nosečke združimo se 21.2.2009 14:20:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 dodi: oprosti, ker vprašam, ampak kako ti je ratalo v tako kratkem času naredit 11 otrok, saj si imela vsako leto enega, boga ti No, to pa vem. Ker ima vmes tudi dvojčke. Če se ne motim trikrat. ma ampak je vseeno dobra, da takole vzgaja tojk otrok, men to ni bilo nikoli jasno kako družina shaja pri tako velikem številu ust jaz še enga komaj v red spravim, no ja zdaj bom dva, ampak to ni še nič, ampak kar 13 ust nahraniz z dvema plačama to mi ni jasno Z dvema plačama bi res bolj težko...tako pa imamo kmetijo in nam za enkrat kar gre....je treba trdo delat...a gre... Vse se da,če se hoče in odvisno koliko pričakuješ in kaj želiš...odvisno kaj ti v življenju predstavlja srečo... aja, kmetijo, pol pa čist razumem, vzamem vse nazaj kar sem rekla! moja teta ima 7 otrok pa je vedno rekla da bo na stara leta samo še komandirala po kmetiji in nič delala, bojo otroc vse namesto nje delal (hec) no vseeno je veliko dela, že tako si dežuren na kmetiji 24 ur na dan potem pa še otroc, vseeno ti moram čestitat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?