Anonimen
|
gantar - Zate še tu en kup objemov. Pa bodita močna... M_mojca - No, 4 mesece po porodu pa cifra na vagi en pokaže tako dramatičnega rezultata. Pravijo 9 mesecev gor, 9 dol. No, se pa zdi da nekatere res znajo čarati in so že malo po porodu takšne kakor da ne bi bile nikoli noseče, nikoli rodile. Se spomnim, ko sem bila pri prvem otroku čist na koncu nosečnosti v čakalnici pri svoji G in je tam sedela ena punca. In ko pride sestra po kartice ji da materinsko, pa sem si mislila, ta je pa čist na začetku nosečnosti, ker se ji še nič ne pozna. Res postavica huda v nulo, nič ritke, nič trebuha, kakor bi celo leto športala. Pa ji da materinsko in reče, da je prvi pregled po porodu. Mene je kr na rit vrglo. Po porodu pa še enkrat, ker je men ostal toooolk velik trebuh, da nisem vedela kaj obleči za tisti prvi pregled - kar nosečniške hlače, trenirko,...??? Drugače ap tokrat pričakujemo punčko - baje, upam da ne bo kakšnega presenečenja v porodni. Ampak važno, da bo zdravo. dodi - Tebi pa bravo! Mislim, da ti bo ob 13-ih otrocih kar hitro skopnelo kar boš še pridelala. L&L - Pri vas bo pa majhna razlika med vsemi tremi! Te bodo pa moški pedenali, ko malo zrastejo! Sicer mi je pa znao tole nihanje s kilami - malo dol, potem pa več gor. Joj, če pomislim, da sem še 6 let nazaj imela 57kg in so mi vsi pravili, da zgledam preveč anoreksično. Ampak res se je čist vsak spotaknil ob moje kile, danes pa mi noben več ne reče, da sem anoreksična - čudno?!
|