|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
5.5.2008 13:18:06   
san
dinki s pumpanjem mleka men tud ni šlo ravno dobro. sm si ga enkrat pri hčeri, pa me je bolel kot 100 user posted image , pa še čist mal mi je ratal. no, pol pa lumpa še jest ni hotlauser posted image . zdej pa tud tamalga povsod s sabo vlačim. no, po nakupih še nisva šla nič v nakupovalne centreuser posted image , sam tuki v našo trgovino.

smešno, zdel pa že kar nekaj časa spi, po dolgem časuuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
5.5.2008 13:19:12   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Ja san, menda se mi maternica še ni skrčila in na UZ se vidi, da je še nekaj notri ostalouser posted image . No, 1. rundo kapljic sem že vzela in tudi dojila že, pa nimava nobenih vidnih (bolečih) posledic. Upam, da bo tako do konca.

držim pesti, da bo vse ok in da ne bo treba na čiščenjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
5.5.2008 13:26:23   
san
Julija, Neja in Anis so pa tako luškaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . res pravi srčkiuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
5.5.2008 13:29:44   
san
no, konec spanja in pisanjauser posted image . otrok rabi joškouser posted image . aja, kadar je buden tudi on skoz misli, da je lačen in posledično bi ves dan jedu. so na morju vsi mislili, da je trimesečnikuser posted image , ker je tako dobro rejen. in glede veselih misli in navala mleka.. hm, nism še pogruntala, je pa res, da sem skoz blažena, ko se dojiva in ponavadi je vse poplavljeno, kadar se dojiva. sploh ponoči je vse mokro okoli naju

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
5.5.2008 13:49:13   
lucalu

Sem se ravno spomnila, da sem pozabila in še nisem začela dajati AC3 kapljic, ker se bojim krčekov. A jih katera od vas ne bo dajala? Poznam par ljudi, ki so se tako odločili in pri naših sončkih ne bo panike z D vitaminom, ker smo pomladni in bomo dosti na sončku...

Verjetno misliš AD3? Jaz mu jih dajem... sem tudi slišala od nekaterih, da jih niso dajali in najprej jih tudi jaz nisem hotela... Potem mi je pa svakinja rekla, da bolje, da mu jih devam tudi zaradi mečave... no, in sem mu jih začela dajat postopoma - najprej 2 dni po 1 kapljico, potem 2 dni 2 kapljici... in tako naprej, dokler nisva prišla do 7. Mislim pa, da ga od njih nič bolj ne zvija. Tako je kot je bilo prej in nič močneje...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
5.5.2008 13:49:21   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: perp

ja lucalu, zgleda da imata Tai in Neja isti dekci. jaz sem ful zadovolna z njo, je tolk mehka.

Ja, jaz tudi!!! Tai ima 5 dekic, pa je ta daleč najboljša! user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
5.5.2008 14:28:22   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Lucalu - a si že probala tisto barvo

Na žalost nam še ni uspelo... Danes pred kopanjem imamo namen, pa ti definitivno javim kako bo uspelo!!!
Smo pa zadnjič delali odlitek nogice in rokice in je super!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
5.5.2008 14:29:55   
Naša črtica koraka
dobrodošla san, nazaj med nami! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: san

barva oči je pri nas zelo zelo temno modra, okoli zenice malenkost svetlejša kot drugje. nobenih dodatkovuser posted image . bo imel verjetno tudi on po očku rjave. jst imam modro-sivo-zeleneuser posted image . možek pa rjave. hi je imela svetlo modre do pol leta, potem pa prečudovite zelene do 4. leta in po četrtem letu so kar naenkrat porjavele. ravno tako je bilo pri sinu, le da ima on še vedno zelene, mu pa čisto počasi rjavijo sedaj okoli zenic.

o, to je pa tako čarobno ...
potem je res nekaj na tem, kar govori moja mama ...  pa mož mi skoz govori, da je imel do oš modre, potem pa so mu pozelenle ...

sicer pa uspavanje ... odkar sva danes doma spi le po 10 min... dAnes ima nespalni dan... nekaj jo pa še šraufa.

URBANČEK- JOJ, BOGI, BOGI, nisem vedela, da ima take krčke ... da je dobil od tega popkovno kilo , ja božček, no! kako pa ponoči spi?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za urbana, da bojo krčki čim prej ponehal!

ZOFY, a julija že sama drži glavico pokonci? ker drugače  si ne predstavljam kopanje na vseh 4ihuser posted image

San: hvala za tortico in zvezdico za 1.mesec user posted image

KAPLJICE aD3 bom dala anji ko bo velika 4mesece, bom v sredo govorila s pediatrinjo o tem.

sori, ker takole pišem, mi na desnici dremucka anja,
neke rdeče pike, izbočene, okrog ni rdečine, ene pikice so kot špičasti mozoljčki z belo kapico ... naj grem k zdr. ali počakam do srede. alergija?

uf, samo z levo mi ne gre

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
5.5.2008 14:32:24   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Lucalu - a si že probala tisto barvo

Na žalost nam še ni uspelo... Danes pred kopanjem imamo namen, pa ti definitivno javim kako bo uspelo!!!
Smo pa zadnjič delali odlitek nogice in rokice in je super!!! user posted image user posted image user posted image

kako odlitek rokice narediš?

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
5.5.2008 14:37:50   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Sem se ravno spomnila, da sem pozabila in še nisem začela dajati AC3 kapljic, ker se bojim krčekov. A jih katera od vas ne bo dajala? Poznam par ljudi, ki so se tako odločili in pri naših sončkih ne bo panike z D vitaminom, ker smo pomladni in bomo dosti na sončku...

jaz mu jih dajem, pa nima nič krčkov zaadi njih!
moj kolegica mu jih ni dajala, pa mu jih sedaj mora pa 15 dajat, ker ima preveč mehko glavico

jaz tudi nisem dajala, pa ni imel mehke glavice

saj mogoče ni od tega, ker mu jih ni dajala, samo zdaj vem, da mu jih mora dati 15 na dan!

A tole ali dojenčku dajati kapljice z D vitaminom ali ne, se sami odločimo? ali jih pediater predpiše avtomatsko vsem dojenčkom?user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
5.5.2008 14:38:14   
lucalu
san dobrodošla nazaj!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
5.5.2008 14:40:12   
san

dobrodošla san, nazaj med nami! user posted image

Hvalauser posted image

URBANČEK- JOJ, BOGI, BOGI, nisem vedela, da ima take krčke ... da je dobil od tega popkovno kilo , ja božček, no! kako pa ponoči spi?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za urbana, da bojo krčki čim prej ponehal!

in še enkrat hvala

je pa res zelo bogi, ampak to od hrane ni, sm 100 procentna!!!! ker so že od začetka tako hudi in vsak dan, pa sem res zelo pazola s prehrano in še sedaj pazim. ponoči pa na srečo spimo, ampak samo pri nama v postelji, v njegovi je prvo rundo do polnoči, pol pa ne več. ker se drugače skoz zbuja. pri nama pa potem spi celo noč. se sam okol petih al pa šestih zbudi za jest.

uboga anja, ker ne more spati, men se prav smilijo, kadar je tako. eno user posted image zanjo. jo vreme mogoče daje... jaz vidm urbana, da se prav matra

Neposredna povezava do sporočila: 1112
5.5.2008 14:43:47   
san
neke rdeče pike, izbočene, okrog ni rdečine, ene pikice so kot špičasti mozoljčki z belo kapico ... naj grem k zdr. ali počakam do srede. alergija?

če je samo po obrazku po moje ni panike, če je po celem telesu je pa verjetno alergija, sam po moje tud ni panike, če se drugače počuti ok. si kaj takega pojedla, kakšno novo živilo, ki ga prej še nisi?
moj urban npr. ne mara če jem tuno, kar pikce dobi. to, da je zdej ne bom jedla nekaj časa.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
5.5.2008 14:44:17   
san

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

san dobrodošla nazaj!!! user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
5.5.2008 14:47:00   
san
pa še eno vprašanje... tiste, ki ste že user posted image . men se je po drugem user posted image spet mal čišče pojavilo, tak izcedek prozorno rumen in mal rjav danes. a se je še kakšni? drugače pa nobenih bolečin al pa kej, sam to, pa se mi do zdej to đe ni zgodil...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
5.5.2008 14:47:20   
Dinki
dinki, držim pesti, da bo z učkom hito ok . za drevo, pa čestitke tašči jst sm mojima dvema na morju tudi drevesa posadila, urbanu ga pa še moram. sm hotla še komentirat, da ti zavidam tako uredu taščo

San, dobrodošla nazaj!
Z učkom je že OK, je bilo takoj naslednji dan...sem mu pa res pri vsakem dojenju nakapljala mleko....bravo naše mleko user posted image
Glede moje "tašče".....ja sej je res v redu, ampak odkar nismo več tako zelo skupaj. Sicer živimo v isti hiši, vendar imamo ločen vhod pa tudi vtikata se ne nič v nas. Sva si kar dobro postlala z mojim dragim....no, sem pa imela tudi jaz že slabše čase z njo, sva bili tudi že orng skregani, ampak sedaj me je končno sprejela kot partnerko njenega sina. Sedaj sem tudi mati njenemu vnuku in je vse lepo, se nimam kaj pritoževat....se imamo radi in se spoštujemo....majn kot se vidimo, se imamo pa še raj user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
5.5.2008 14:48:01   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

A tole ali dojenčku dajati kapljice z D vitaminom ali ne, se sami odločimo? ali jih pediater predpiše avtomatsko vsem dojenčkom?user posted image

Ja, vsi dojenčki jih dobijo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
5.5.2008 14:50:38   
san
A tole ali dojenčku dajati kapljice z D vitaminom ali ne, se sami odločimo? ali jih pediater predpiše avtomatsko vsem dojenčkom?

vsem dojenčkom se jih predpiše in naj bi jih jemali, samo eni se odločijo in jih ne dajejo.

jaz sem jih obema dajala, hčeri kar dolgo, sinu sem pa prenehala, ker jih je slabo prenašal, pa sem pazila, da sva bila vsak dan 10 minutk na sončku, potem sem jih pa začela spet dodajat in je bilo slabo in je pediatrinja kar sama rekla, da nehava. urbanu se pa še ne upam, ker se mi zdi, da je pri njemu vse to s krči še najhuje...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
5.5.2008 14:52:15   
lucalu

kako odlitek rokice narediš?

Naročila sem en komplet prek neta... dobiš tako penasto maso in gips... No ja, zmešat moraš maso - potem daš nogico not in počakaš dve min., da se strdi in vzameš ven. Tja potem vliješ gips in ko se še ta strdi, raztrgaš tisto maso okoli in imaš odlitek. Potem pa vse skupaj daš v okvir - men je full všeč! Pa Tai je na rokici držal figice in je res svetovno! Je pa naslov dala ena od naših, ko smo bile še nosečke in sem si zapomnila.
Grem ga zdaj poiskat, pa ti ga prilepim.

Neposredna povezava do sporočila: 1119
5.5.2008 14:54:05   
Dinki
uboga anja, ker ne more spati, men se prav smilijo, kadar je tako. eno zanjo. jo vreme mogoče daje... jaz vidm urbana, da se prav matra

Na našega Tita današnje vreme vpliva ravno obratno - spi kot polhek user posted image . Prej se je zbudil, sem ga podojila, ga malo pocrkljala na mojem trebuhu (uf, ima rad to pozo) in sedaj spet spi sam. Sej bi tudi jaz malo zadremuckala pa je zmeraj kaj drugega (pametnejšega) za delat.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
5.5.2008 14:54:15   
san
aja, nčk, moj urban tud sam že zelo lepo glavo gor drži, ma že v porodnišnici jo je kar gor tiščal. zdej pa tud že lepo kravce pase, al pa ko na men leži se skoz dviguje in okol pogleduje. je močn fantek. ga morm v čebričku fotkat, je tko smešen, ko okoli kuka

drugače pa na vseh štirih, ko ga kopaš tako glavco podpiraš z roko, al pa sam jaz tko držim, ker jaz sem moje v banjci tud na vsah štirih kopala, hrbtno sploh niso maral

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
5.5.2008 14:55:12   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

uboga anja, ker ne more spati, men se prav smilijo, kadar je tako. eno zanjo. jo vreme mogoče daje... jaz vidm urbana, da se prav matra

Na našega Tita današnje vreme vpliva ravno obratno - spi kot polhek user posted image . Prej se je zbudil, sem ga podojila, ga malo pocrkljala na mojem trebuhu (uf, ima rad to pozo) in sedaj spet spi sam. Sej bi tudi jaz malo zadremuckala pa je zmeraj kaj drugega (pametnejšega) za delat.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
5.5.2008 14:55:43   
san
moj čukec pa je alarm sprožu...

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
5.5.2008 14:56:30   
lucalu

pa še eno vprašanje... tiste, ki ste že user posted image . men se je po drugem user posted image spet mal čišče pojavilo, tak izcedek prozorno rumen in mal rjav danes. a se je še kakšni? drugače pa nobenih bolečin al pa kej, sam to, pa se mi do zdej to đe ni zgodil...

Jaz sem imela po ginekološkem pregledu eno pikico izcedka, po user posted image  pa ne.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
5.5.2008 14:59:54   
Dinki

Joj, blagor San, bi tudi jaz user posted image ....čakam na ta dan....jaz imam še zmeraj malo čišče, sicer res minimalno, ampak je še prisotna in bom še malo počakala. Upam, da popolnoma izgine do prvega G pregleda, ki ga imam šele 23. maja user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?