|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
5.5.2008 15:01:56   
lucalu
Moj Tai tudi danes spi kot polhek... vmes se samo toliko zbudi, da ga previjem in nahranim. user posted image  No ja, se mi bo ponoči sigurno maščevalo. user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
5.5.2008 15:02:52   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

kako odlitek rokice narediš?

Naročila sem en komplet prek neta... dobiš tako penasto maso in gips... No ja, zmešat moraš maso - potem daš nogico not in počakaš dve min., da se strdi in vzameš ven. Tja potem vliješ gips in ko se še ta strdi, raztrgaš tisto maso okoli in imaš odlitek. Potem pa vse skupaj daš v okvir - men je full všeč! Pa Tai je na rokici držal figice in je res svetovno! Je pa naslov dala ena od naših, ko smo bile še nosečke in sem si zapomnila.
Grem ga zdaj poiskat, pa ti ga prilepim.

Mi imamo pa kontra zadevo, tudi to maso, vendar smo naredili odtis dlani in nogice ko je bil star 10 dni. Se mi zdi zelo lep spominček. Se pa te obe stvari dobi na pošti (kot darilo, ki se pošlje poleg telegrama). 

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
5.5.2008 15:07:40   
Dinki
drugače pa na vseh štirih, ko ga kopaš tako glavco podpiraš z roko, al pa sam jaz tko držim, ker jaz sem moje v banjci tud na vsah štirih kopala, hrbtno sploh niso maral

Pri nas tudi kopanje poteka natanko tako (ima glavo podprto z našo roko) in se kar odriva z nogicami kot bi želel zaplavati user posted image  in mu je tudi ta položaj ljubši od hrbtnega. Še malo počakam, da začne glavo držati še bolj samostojno in da sprobamo še čebriček, ki smo ga dobili v dar. Me zanima če bo tudi tam tako užival.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
5.5.2008 15:11:47   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: san
pa še eno vprašanje... tiste, ki ste že user posted image . men se je po drugem user posted image spet mal čišče pojavilo, tak izcedek prozorno rumen in mal rjav danes. a se je še kakšni? drugače pa nobenih bolečin al pa kej, sam to, pa se mi do zdej to đe ni zgodil...

San, meni se je isto zgodilo, pa sem šla celo na pregled h G naslednji dan (1. pregled p porodu) in je rekla, da izcedka ni več. Hm... Najbrž malo ostankov ven priteče, ker se je nožnica navlažilauser posted image
Je pa kar malo bolj ohlapno kot je bilo prej. bo treba res redno in vestno keglove vaje delatuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
5.5.2008 15:14:41   
Zofy

Julija, Neja in Anis so pa tako luškaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . res pravi srčkiuser posted image

hvalauser posted image

NČK, kopam jo pa na vseh 4h tako, da ji glavico podpiram - mi je patronažna pokazala kako. Lahko jo še sama dvigne višje in tudi jo, samo jaz ji vseno držim, ker pol ji pa dol pade, ko se utrudi. In ful ful uživa, včasih se tako odrine z zadnjimi nogami kot kaka žaba. Mi user posted image pravi, da mi bo ven iz banjice skočilauser posted image .
Ti bom dala v album tisto sliko, na kateri jo patronažna drži, da boš vidla. Sicer je na sliki že v luftu, ampak tako jo je tudi držala v banji. In jaz tudi držim približno tako.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
5.5.2008 15:22:13   
Naša črtica koraka
Zofy, komaj čakam slikico user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
5.5.2008 15:27:58   
Naša črtica koraka
LUcalu, komaj čakam da prilepiš link user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
5.5.2008 15:31:50   
Naša črtica koraka
A zdej pa vse na vseh 4ih kopate?user posted image user posted image

Jaz to prvič slišim ... si ne predstavljam kako bi to šlo. Sem jo že obračala na trebušček v banji, pa ni bilo ok.

anja še ne drži glavice pokonci,
kravic pa ne mara past, ker ... je dama, ne pa pastirica user posted image user posted image  - šala

No, zdaj šele spi. je 10 min jokcala in stokcala v posteljici sama preden je zaspala ... joj, pa po tavelikega moram it v vrtec,  groza, da jo moram zbudit user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1133
5.5.2008 15:37:11   
Zofy
NČK, slikice so goruser posted image

Dinki in lucalu - jaz bi pa vidla slikice teh odlitkov oz. končnega izdelka, saj sem tudi jaz razmišljala, da bi to naredila za spomin.

Neposredna povezava do sporočila: 1134
5.5.2008 16:42:56   
lucalu
NČK tu imaš link za razno razne zadevice za dojenčke... http://www.babyart.si/site/index.php 

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
5.5.2008 16:52:07   
lucalu
Mi tudi kopamo Taia na trebuščku... pravzaprav ga kopam na obeh straneh, ampak mu na hrbtku ni preveč všeč...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
5.5.2008 16:53:41   
lucalu
Zofy Julija je res prava princeska!!! user posted image user posted image user posted image
Slikico bom pa zrihtala ob priliki... mogoče jutri, vsekakor bom javila, ko mi bo uspelo...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
5.5.2008 18:27:32   
Katy13
San - dobrodošla nazaj. Hvala za čestitke glede uspavanja. user posted image  za Urbana, da bodo tile krčki čimprej izginili.

Glede user posted image  - tudi midva še nisva, bova počakala do pregleda (30.5.). A na tem pregledu tehtajo?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
5.5.2008 18:27:38   
Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Lucalu - a si že probala tisto barvo

Na žalost nam še ni uspelo... Danes pred kopanjem imamo namen, pa ti definitivno javim kako bo uspelo!!!
Smo pa zadnjič delali odlitek nogice in rokice in je super!!! user posted image user posted image user posted image

Velja.  user posted image

Nam so odlitek rokice naredili že v porodnišnici. Je prišla en večer sestra in ga naredila. user posted image  Čeprav je majhna pozornost, sem je bila zelo vesela. Pa še copatke smo dobili (starejše gospe se zbirajo in pletejo copatke, ki jih nato podarijo novorojenčkom).

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
5.5.2008 18:27:46   
Katy13

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Sem se ravno spomnila, da sem pozabila in še nisem začela dajati AC3 kapljic, ker se bojim krčekov. A jih katera od vas ne bo dajala? Poznam par ljudi, ki so se tako odločili in pri naših sončkih ne bo panike z D vitaminom, ker smo pomladni in bomo dosti na sončku...

Verjetno misliš AD3? Jaz mu jih dajem... sem tudi slišala od nekaterih, da jih niso dajali in najprej jih tudi jaz nisem hotela... Potem mi je pa svakinja rekla, da bolje, da mu jih devam tudi zaradi mečave... no, in sem mu jih začela dajat postopoma - najprej 2 dni po 1 kapljico, potem 2 dni 2 kapljici... in tako naprej, dokler nisva prišla do 7. Mislim pa, da ga od njih nič bolj ne zvija. Tako je kot je bilo prej in nič močneje...

Midve sva tudi začeli postopoma, vsak dan eno kapljico več. Prvi dan eno,.., do 6.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
5.5.2008 18:27:52   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Lucalu - a si že probala tisto barvo

Na žalost nam še ni uspelo... Danes pred kopanjem imamo namen, pa ti definitivno javim kako bo uspelo!!!
Smo pa zadnjič delali odlitek nogice in rokice in je super!!! user posted image user posted image user posted image

kako odlitek rokice narediš?

V naši porodnišnici so naredili to iz das mase (glina). Narediš takšno tanko palačinko in pritisneš user posted image  rokico ali pa nogico vanjo. MIdva sva rekla, da bova naredila še od nogice.

Neposredna povezava do sporočila: 1141
5.5.2008 19:17:12   
tina50
san a je tebi pediatrinja rekla kaj posebnega glede popkovne kile, ker jo mi tudi imamo. mal me je strah da se ne bo zacelila, da bomo mogli it potem v B, da jo zašijejo?

Dinki mene je peiatrinja vprašala, če mu jih bom dajala? pol sma se pa menle, če jih grize po njih, pa mi je rekla, da ne vse! če bi ga pa grizlo, bi pa dobila tablete iz avstrije, samo tam je pa flor noter, pa ni priporočljiv za dojenčke! samo našega Lana po AD3 kapljicah nič ne grizeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
5.5.2008 19:19:00   
tina50

pa še eno vprašanje... tiste, ki ste že user posted image . men se je po drugem user posted image spet mal čišče pojavilo, tak izcedek prozorno rumen in mal rjav danes. a se je še kakšni? drugače pa nobenih bolečin al pa kej, sam to, pa se mi do zdej to đe ni zgodil...

ja men se je, rumeno

a se je katera namazalaprj s kakšnim gelom?
jaz sem se prvič, pa me je ful peklo, zdaj se pa ne več

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
5.5.2008 19:27:46   
tina50

A na tem pregledu tehtajo?

mene niso, sam vprašal me je G, kolk sem zgubila

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
5.5.2008 20:05:47   
Katy13
tina50 - hvala za odgovor.

Dodala sem slike odtisa roke v album.

Tajine slike bom dala ob priliki.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
5.5.2008 20:57:10   
marita
joj kolk ste načvekale.user posted image

Torej, kje začet:

-ad3 kapljice sem dobla recept, dajala jih pa ne bom, oz. če se bom odločila šele kasneje na jesen. Zdj bo itak kmal poletje in bomo skoz zunaj.

-uspavanje: prvo punco sem nosila, ujčkala, hodila po ritmu, zibala, nosila, nosila, nosila da se mi je že mešalo od zaspanosti in ko sem gospodično hotela odložiti v posteljico, se je takoj zbudila in jokala. Tko, da sedaj ne uspavam.user posted image  Fliknem ga v košek, prižgem baby uspavanke in se usedem za računalnik na rr, rad me gleda in pol učke kr zapre in zaspi, včasih mal zajamra in se pači, takrat košek mal vozim gor in dol v sede, samo z roko in to je to. Nobene umetnosti se ne grem. Ja tale naš fant bo šel čez čisto drugo šolo kot pa prva punca. He, he, he. Točn vem, kje sem ga v prvo kiksnla. Zaenkrat nam gre dobr.user posted image user posted image user posted image

Zdj grem pa gledat vaše slike.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
5.5.2008 20:59:25   
Lona76
Živjo vsem!
Evo nisem vas brala že ... časa. Tudi danes nisem. Ma nobenega cajta nimam. V glavnem naša Taja je kar v redu. V torek sva bili spet pri dermatologu, pa me je hotla dat na dnevno hospitalizacijo, pa sem rekla da gremo na krajše počitnice med prazniki in je rekla naj prideva danes. No med prazniki smo se imeli super, malo smo bili na vikendu na Dolenjskem, učeraj pa smo bili v Lipici, smo starejšega peljali da je tudi malo ponija jahal. V glavnem bilo je super, no danes pa sva šle zopet k dermatologu in ji je dala eno kremo z antibijotikom ter morali sva dati kri za pregled cinka. To pa so bile muke. Baje rabijo full krvi in so revčko 5 krat špiknli pa ji še niso krvi vzeli. Morava jutri spet priti. V glavnem so jo piknkli dvakrat v eno roko, potem v glavico, pa v drugo roko pa še v nogo. Mala je bla čist zdražena in tudi popoldne ni mogla doma spati. Je bla čist razdražena. Čim sem jo odložila se je jokala. No jutri pa spet. Upam, da jim rata. Ker jaz sem skor skupi padla k sem gledala kaj delajo z njo. No v sredo imamo pa pregled pri pediatru, da vidimo kok se je zredila.
Zdej pa šibam ta starejšega do konca za spat zrihtat. Pa jutri sporočim kako je bilo. Evo mali se je udaru pa joka. Šibam

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
5.5.2008 21:49:46   
*medica*
uuuu čvekice..sem komi prebrala..no bom napisala kar mi je ostalo v glavi če ne bom mal počekirala ..user posted image

san wellcome beck..lepo da ste uživali..sem prav fouš..user posted image bi šla tud jest mal tak..glede user posted image sem tud jest mela tak mal izcedka ampak pr men se je mal kri pokazala..pol je blo pa rumenkast izcedek en dan..ampak moram pa rečt da me je pa kr bolelo ko da bi prvič to delalauser posted image ..pa sploh se nisem mogla sprostit..mogoč zarad tega..pol drugič me je tud mal bolel ampak ne tko fejst ..zj je pa že v starih tirnicah.,,user posted image user posted image user posted image user posted image sam je pa filing ko je ena napisala tak nekam prazn..bo treba kegla mal delat ..bolj pogosto..user posted image

uspavanje..zvečer ga vedno okopam tam okol šestih..se podojiva in mi na rokah zaspi ampak sem na stolu gugalniku in tako zaspi al pa včasih leže ko ga dojim in tak zaspi ..podre kupčka in ga položim v posteljco..včas se mal tak zbudi ampak je že hit nazaj v mižule ..včasih rab dudo vačas pa zaspi brez nje..popoldne vedno zaspi pr jošku..edin če smo zuni pol ne pol ga voziček uspava..

zofy sem vesela da si dobila kapljice..upam da se hit spucaš in da bo vse ok..user posted image user posted image user posted image user posted image

te kapljice k omenjate..AD3..a to so iste ko te plivit D3 ..ker jest sem te dobila..pa vsak dan po dve kaplce mu dam pa ga nič ne črviči..no zj bom pa nehala dajat k bo sonček ..bomo pa spet na jesen dajal..če že lahko l..user posted image k tega pa nisem vedla da mu jih ni treba dajat..user posted image aja pa še to ..kako da ste prišle do šest..a tok kapljic dajete al kako..user posted image jest smao dve..

no tolk mi je ostalo v glavi od prebranega..se oglasim še kasneje mal..

aja pa še to ..hvala za pohvale mojga anisa..jest tud vsake tok časa pogedam vaše albumčke..k so vaši sončki tud taki cukrčki da se jih kr ne morem nagledat..
lp

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
5.5.2008 22:36:59   
lucalu

A na tem pregledu tehtajo?

Ja, mene so.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
5.5.2008 22:42:16   
lucalu
Lona76 boga Taja, kaj vse mora prestajat... Držim pestke za vaju, da bo jutri vse vredu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?