|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
5.5.2008 10:06:15   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja, še to da javim: danes sem jedla ričet, ker smo šli na Rožnik in mi je po pravici povedano vsa druga hrana tam gor bljek. In sem pač reskirala in zaenkrat kaže, da ne bo posledicuser posted image . Javim, če bojo..

No javi, če bo kaj...sem pa tudi jaz hotela že parkrat povedat, pa zmeraj pozabim, da sem že dvakrat jedla šparglje (zelene gojene) in se Tit ni nič zmrdoval zaradi okusa, tako da če jih ima katera rada, kar pogumno pa dober tek user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
5.5.2008 10:12:09   
Naša črtica koraka
Ravnokar sem se zjokala nad novico, da je ena 17letnica po porodu pešačila v bolnico, pa še posteljice ni porodila, z njo in dojenčkom je vse okuser posted image , mene je pa jok pograbil, ker je bila punca v taki stiski, da ni upala mami povedat, da je user posted image  ...

ZOFY; zdajle se odpravljam v našo lekarno vprašat za ERGOTYL kapljice, če jih majo jih bom kar rezervirala, pa njihov tel. bom vzela, da jih boš poklicala ali boš kapljice vzela ... seveda, ČE jih bodo imeli!

USPAVANJE: na hitro, ker bi rada ubežala dežju, mam toliko PEŠ opravkov:
Pri meni (po napaki pri taprvem) ODPADE: guncanje, zibanje, cuckanja moje dojke. Trenutno jo uspaVAM tako, da jo imam zavito v "kornet" (štruco, kanelon, palačinko user posted image ) da en opleta z rokicami, v naročju v zakonski postelji, njen obrazek imam tesno ob svojem, včasih ji kaj (najraje ima mojo dlan) tiščim na lička, v usteca ji tišim dudico, ona pa godrnjauser posted image , malo cvili. Če še zateži ji zapojem Izidorja (cingelcongel ji je všeč). Če pa še ne zaleže, potem je pa : kupček ali pokakana plenička ali pa je res še malo lačna/žejna. V sobi je tema, če jo moram (spet!) previti ne prižigam luči malo priprem vrata. Tako vzrtajam 1 uro, potem pa zmagam user posted image , do zdaj user posted image !

Zdaj pa brž, po kapljice pa itd! Vas pol preberem, me prav zanima kako jih pa ve uspavate! Sploh čez dan, to se  mi zdi bolj težko (izvzemši vožiček user posted image )

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
5.5.2008 10:16:01   
Dinki
Bom šla popoldne najbrž malo na shopping za modrci in nemara zgornjim delom kopalk in Julijo pustila pri atiju.

Zofy, upam, da ne zameriš če vprašam, kako pa to izvedeš glede dojenja? Mene tudi že tako mika za kak šoping pa šla bi k depilatorki...ampak vse bi mi vzelo sigurno dve uri, ker nisem iz Lj. medtem pa je moj Tit že lačen user posted image ....drugače je pa tudi moj dragi pripravljen popaziti na njega....

Glede zamašenega noska.....mi ga zaenkrat še nismo imeli....že trkam.....

Glede kapljic AD3...jaz bom počakala na posvetovalnico oz. pediatra, ga še nismo imeli....če mi bodo tam predpisali te kapljice, bom Titu dajala kapljice Oleovit D3.

Perp....glede drevesca...tudi meni je ideja všeč, je pa ideja od moje tašče. Zdej je potrebno le še eno lepo in pravo drevo za Tita najti user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
5.5.2008 10:23:53   
Dinki
Joj NČK, hvala! user posted image  Se pa sliši tole kar vztrajno. Vsekakor bom poskusila tudi jaz pri Titu....zavedam se, da prej ko bom vpeljala nek pameten način, bolje bo zanj in zame. Če ne, bom kmalu vsa mišičasta zaradi njega user posted image .
Da vidimo kako uspavajo še ostale user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
5.5.2008 11:14:44   
Zofy
Dinki, hvala za pohvale moje Julijeuser posted image . Ja, v banji res uživa, ampak samo na vseh štirih. Ja, kako rastejo tej naši otročički.. tudi Julija pri podiranju že čisto sama drži glavico in gleda sem ter tja. In danes se mi je že čisto konkretno smejalauser posted image user posted image . Kako veselje je touser posted image

Glede dojenja pa zankrat pač pustim samo za 2 uriuser posted image . Sem blizu mercatorjevega hipermarketa in baby centra, tako da to bo šlo. Za Citypark pa bom user posted image s sabo vzela. Če je lepo vreme gre lahko z vozičkom tudi na pir, jaz pa vmes priletrim, da podojim... Pa prijateljica se je tudi ponudila, da gre z mano na shopping, tako da bom prej ali slej tudi to izkoristila.
3. varianta pa je, da si izpumpaš mleko. Jaz bom nasl. teden dobila pumpico od prijateljice in bom po moje kdaj to varianto izkoristila. Pa tudi za kak pir jo bom ponucalauser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
5.5.2008 11:16:57   
Katy13
Pozdravljene!

Se že kar nekaj časa nisem oglasila, vendar to zaradi tega, ker smo bili zelo aktivni in smo bili skoz zunaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

.....pa še plenička mu je začela redno puščati vsako noč, kljub temu, da ga previjem enkrat ali celo dvakrat na noč user posted image . uporabljamo pamperske, ima katera predlog iz izkušenj katere bi bile bolje vsaj za ponoči? zmeraj nam uide lulanje zgoraj okoli pasu na tisti strani na kateri leži. zgleda je začel naš malček več lulati, do sedaj teh težav nismo imeli.

Dinki - poskusi z večjimi plenicami. Tudi pri nas se je začelo tako dogajati, pa sem kupila plenice od 4-9 kg in je bolje. user posted image

Sem se ravno spomnila, da sem pozabila in še nisem začela dajati AC3 kapljic, ker se bojim krčekov. A jih katera od vas ne bo dajala? Poznam par ljudi, ki so se tako odločili in pri naših sončkih ne bo panike z D vitaminom, ker smo pomladni in bomo dosti na sončku...

Jaz jih dajem že več kot 1 teden in ni posledic.

Lucalu - a si že probala tisto barvo

Uspavanje - jaz jo dam v košaro in jo pustim, da zaspi sama.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
5.5.2008 11:21:12   
Zofy
aja, Dinki, hvala za info glede modrca. Bo potmtakem res treba v H&M - nisem vedla, da imajo tako velike cifreuser posted image . To imajo najbrž v Supernovi na Rudniku, kjer je tudi nosečniški oddelek, a ne?

Uspavanje:
jaz jo okopam, podojim in potem jo položim na kavč in se uležem toliko zraven nje, da se z ličko dotika mojih prsi. Včasih ziza pravo zizo, včasih pa dudo. In tako zaspi in jo potem nesem v svojo posteljico. In se je že čisto navadila, da je ob 22h njena ura in takrat približno zaspi. Če pa jo ne uspavam na tak način, pa jo lepo v postelico dam po podoju in dudo v usta. Parkrat jo še ven vrže, ampak večinoma takoj zaspi. Res imam srečo, vsak dan trkam na les...
Čez dan pa jo ne uspavam. No ja, sedaj sem jo vzela v naročje, ker se je v posteljici bunila in je kar zaspala z dudo v ustih...

Ričet in posledice
: mislim, da jih ni bilo. Malo je jokala, malce prdela, vendar je imela pol zelenega drekca in mislim, da so bili ti koleki, ki niso povzročeni od hrane. Pa tudi, če je bilo zaradi ričet, ni bilo tako hudo, da ga ne bi več jedla.

NČK, hvala za skrb glede kapljic, ampak sem jih danes dobila in pojedla 1. rundo. Krčev še nimam, upam, da jih Julija prav tako ne bo imela.

< Sporočilo je popravil Zofy -- 5.5.2008 11:23:08 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
5.5.2008 11:29:56   
Dinki
Zofy, hvala za info glede dojenja, tudi jaz imam doma sposojeno pumpico in sem jo že sprobala, ampak jaz moram rečt, da mi sploh ni bilo prijetno...ne vem, sploh ne znam povedat...občutek je čist drug, pol sem bila kar panična oz. zaskrbljena kaj si zdaj to črpam ko pa tudi on rabi mleko, pa ali je prava temperatura mleka user posted image ...skratka kr neki, nič dobrega....potem mu je moj dal preko flaške in se je na začetku ful branil, sploh ni hotel zagrabit cucelj....na koncu sva nekako zmagala in je popil tisti mlek, ampak boš videla....upam, da bo pri tebi bolje. Mogoče moram jaz le pri sebi v glavi pošlihtat pa bo bolje user posted image .

Modrc....ja, imajo tudi tako velike številke, edino če jih trenutno ni. Jaz sem jih na začetku kupila v Avstriji, potem pa še enega tudi pri nas v Supernovi.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
5.5.2008 11:36:55   
Dinki

Katy13, pa ti mala nič ne začne jokat? oz. si verjetno še nekaj časa pri njej ali ne? moj bi se začel dreti če bi ga le položila...

Hvala ti za info glede plenic. Tudi mi bomo pršaltali na trojko, očitno je že čas.

Drugače pa tudi naš Tit že sam drži glavico ko mu podiramo kupčka, na koncu pa mu zmanjka moči in mu pade nazaj dol user posted image . Pa ko kdaj čez dan spi na trebuščku, mu uspe obrniti glavo, ko mu poza več ne paše.....Počasi, počasi, a je napredek vsak dan viden user posted image ....naš res tako rad spi na trebuhu, tako da ima nogice čisto pokrčene k sebi in ritko gor, kot da je v trebuhu...se vidi, da je bil predolgo časa tam notri user posted image ....ponoči pa ga zmeraj dam na bok.

< Sporočilo je popravil Dinki -- 5.5.2008 11:38:09 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
5.5.2008 11:45:51   
Naša črtica koraka
ooo, a maš že kapljice? user posted image  no, v kr sem jih tudi že našla.
čau, grem anja jokja

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
5.5.2008 11:48:41   
tina50

.....pa še plenička mu je začela redno puščati vsako noč, kljub temu, da ga previjem enkrat ali celo dvakrat na noč user posted image . uporabljamo pamperske, ima katera predlog iz izkušenj katere bi bile bolje vsaj za ponoči? zmeraj nam uide lulanje zgoraj okoli pasu na tisti strani na kateri leži. zgleda je začel naš malček več lulati, do sedaj teh težav nismo imeli.

nam so pamperske tudi vedno puščale ponoči, zato jih sedaj uporabljam smo podnevi, pa še tako nam kdaj premočijo. jaz sem mu dajala gor hagiske, zdej imam pa ene iz nemčije, pa nam niso nikoli premočile. vedno pa pazim, da ima lulčeka dol!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
5.5.2008 11:53:24   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jaz pa sem včeraj malega vagala pred kopanjem pa je imel 7200g...user posted image user posted image .. pri dobrih 2mesecih.. se vidi da je pravi jedec..user posted image user posted image

je pa res pravi jedec, moja kolegica ima starega 4 mesece, pa ima 7500g, pa se mi ne zdi majcen

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
5.5.2008 12:10:45   
tina50

Sem se ravno spomnila, da sem pozabila in še nisem začela dajati AC3 kapljic, ker se bojim krčekov. A jih katera od vas ne bo dajala? Poznam par ljudi, ki so se tako odločili in pri naših sončkih ne bo panike z D vitaminom, ker smo pomladni in bomo dosti na sončku...

jaz mu jih dajem, pa nima nič krčkov zaadi njih!
moj kolegica mu jih ni dajala, pa mu jih sedaj mora pa 15 dajat, ker ima preveč mehko glavico

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
5.5.2008 12:20:13   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

moj kolegica mu jih ni dajala, pa mu jih sedaj mora pa 15 dajat, ker ima preveč mehko glavico

jaz tudi nisem dajala, pa ni imel mehke glavice

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
5.5.2008 12:26:09   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

jaz tudi nisem dajala, pa ni imel mehke glavice

saj mogoče ni od tega, ker mu jih ni dajala, samo zdaj vem, da mu jih mora dati 15 na dan!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
5.5.2008 12:30:09   
tina50
spanje pri nas: sedajle spi na mojih rokah....user posted image

podnevi ni variante, da bi zaspal sam v zibki.  sam zaspi v vozičku drugače pa ne.
za noč se mi pa dojenju zbudi, ko podirama kupček, sam ga dam v zibko, pa mu dudo držim, pa potem zaspi sam.

zdaj se je pa zbudil, ker je lačen, že hitiv jest

se tipkamo kasnej... 

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
5.5.2008 12:31:30   
Katy13

Katy13, pa ti mala nič ne začne jokat? oz. si verjetno še nekaj časa pri njej ali ne? moj bi se začel dreti če bi ga le položila...

Se nič kaj ne buni, če se malo, ji dam dudo. Moram reči, da je zelo priden user posted image  Taja in da veliko kar leži v košku in je budna.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
5.5.2008 13:04:27   
san
joj, sm vas komaj prebralauser posted image
sem začela že včeraj zvečer, pa mi miš ni delala in nism mogla pisat. upam, da bo mali zdele še tolk spal, ker se zbuja na 5 minut. tko, da pri nas je uspavanje na joški, pa na rokah, drugače tulimo in se deremo kot zver. je že razvajen. no, čez dan itak skor ne spi, če zaspi, se pa kmalu zbudi, max 10 min in to tudi zunaj.

se pa sedaj vsaj zamoti še poleg mojega obraza tudi z igračami okoli sebe - tam ene 5 minut al pa kakšno minutko več in obrača se za zvokom, točno ve s katere smeri prihajam, pa pogovarja se brrrr in se slini zraven in smeje user posted image .

krči so še vedno obupni, čez cel dan po malem. popek ma že čist izbočen od napenjanja - popkovna kila.

zofy glede modrca za kopalke nimam pojma, jst mam ponavad bikinke. sm pa mela pri hčeri ene ful dobre od calzedonie, sm jih takrat v trstu kupila, ker se pri njih da kupit ločeno zgornji in spodnji del pri določenih modelih

nčk, bravo za uspavanje in katy tebi tudiuser posted image user posted image user posted image

dinki, držim pesti, da bo z učkom hito okuser posted image . za drevo, pa čestitke tašči jst sm mojima dvema na morju tudi drevesa posadila, urbanu ga pa še moram. sm hotla še komentirat, da ti zavidam tako uredu taščouser posted image

zdej mi je pa že pol iz glave ušlo, morm spet prečekirat, pa slikce pogledat.

aja, na morju je bilo pa super duper... vreme krasno, otroci pa dokaj pridniuser posted image pa hvala za lepe željeuser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
5.5.2008 13:05:16   
san
aja, jst sm tud že jedla šparglje, gojene zelene in sedaj v istri tudi divjeuser posted image user posted image . posledic nobenihuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
5.5.2008 13:08:28   
san
sej res, dinki, pleničke boš morala verjetno večje kupit, vsaj pri nas se je to dogajalo, ko so mu bile št. 2 premajhne.

zofy, a se ti maternica ne krči oz. ni skrčila dobro?

ad3 oz d3 kapljic še ne dajem, me je strah, ker sta mela prva dva po njih še hujše krče. zdej smo bli tko velik na sončku in nismo nikjer več rumeni, tud po beločnicah ne. bom pa počasi začela z eno na dan.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
5.5.2008 13:10:03   
san
anja, vse najboljše za tvoj 1 mesecuser posted image user posted image user posted image . joj kakp gre hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
5.5.2008 13:10:45   
Zofy
ciao San, hvala za info glede modrca in za info glede špargljevuser posted image . Sem jih to soboto in prejšnjo ogledovala na tržnici (divje), pa nisem upala. Zdaj pa bom korajžno zagrizla vanjeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
5.5.2008 13:12:48   
san
barva oči je pri nas zelo zelo temno modra, okoli zenice malenkost svetlejša kot drugje. nobenih dodatkovuser posted image . bo imel verjetno tudi on po očku rjave. jst imam modro-sivo-zeleneuser posted image . možek pa rjave. hi je imela svetlo modre do pol leta, potem pa prečudovite zelene do 4. leta in po četrtem letu so kar naenkrat porjavele. ravno tako je bilo pri sinu, le da ima on še vedno zelene, mu pa čisto počasi rjavijo sedaj okoli zenic.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
5.5.2008 13:13:22   
Zofy
Ja san, menda se mi maternica še ni skrčila in na UZ se vidi, da je še nekaj notri ostalouser posted image . No, 1. rundo kapljic sem že vzela in tudi dojila že, pa nimava nobenih vidnih (bolečih) posledic. Upam, da bo tako do konca.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
5.5.2008 13:15:03   
san

ciao San, hvala za info glede modrca in za info glede špargljevuser posted image . Sem jih to soboto in prejšnjo ogledovala na tržnici (divje), pa nisem upala. Zdaj pa bom korajžno zagrizla vanjeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

jst sm si jih privoščila kar dvakrat - en dan z jajčki, drug dan pa sm jih nardila v rižoti. mljask, mljaskuser posted image . pa naj ti teknejouser posted image .

aja, jst pa še vedno ne upam s fižolom začet... joj sm ti fouš, jst obožujem ričetuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?