|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
3.5.2008 10:30:58   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Dinki, ne user posted image ! Tole z mlekom je ok, boš videla da bo uček kmalu zdrav! Le vetrčku se ne nastavljajta, pa suhe učke naj vedno ima ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še par Ladybugic za čim prejšnjo ozdravitev učka.

Hvala NČK user posted image , so tudi Titu pomagale tele pike poke user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
3.5.2008 10:35:45   
Dinki
Jaz pa sem včeraj malega vagala pred kopanjem pa je imel 7200g... .. pri dobrih 2mesecih.. se vidi da je pravi jedec..

user posted image  tudi mi imamo enega takega falota doma user posted image ....v pridobivanju kilogramov je neverjeten....pa čez rame ko ga primeš je že pravi možakarček....da ne govorim kako je glavica že skoraj samostojna na ramenih user posted image .

Perp, da tudi jaz pohvalim tvojo princesko Nejo user posted image ...je že tudi prava deklica user posted image ...bravo mami in Neja user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
3.5.2008 13:08:21   
*medica*
pozdravljene mamice..
spanje je bilo super..zj sta šla anis in ati na sprehoda da jest lahko skuham..pol gremo pa na bled..
dinki super za učkauser posted image user posted image ..ja naše mleko dela čudeže da kr ne moreš verjet..

luclu tudi tebi superca za mirno noč..user posted image user posted image no pa so le pomagale naše lepe želje pa pike poke..upam da boš mela čim več tako mirnih noči..

perp..neja je pa res cukrček..pravi mislec je..user posted image user posted image a ni zanimivo kako naši malčki včasih nardijo pozo da se človek kar fajn nasmeje..

no zaenkat lep pozdrav pa se čujemo..grem kuhat..

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
3.5.2008 15:16:15   
tina50
san za pohvale mojega Lana, res se že fulsmejčka

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
3.5.2008 15:29:41   
lucalu
Pozdravljene mamice!
Samo toliko, da se na hitro javim in šibam nazaj ven... kak je fino, ko je sonček!!! user posted image user posted image user posted image  
Pri nas je vse pod kontrolo, noč je bila kar solidna, dan pa je krasen... skoraj cel dan smo že zunaj in res uživamo... upam, da bo vreme še zdržalo... vsaj do konca poletja. user posted image
Drugače smo danes stari dva meseca!!! user posted image  Kar ne morem verjet, kako čas res hitro beži...
Zdaj pa šibam, mogoče se javim še zvečer!
Pridne bodite in uživajte v sončku!!!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
3.5.2008 17:49:16   
tina50
kar naprej me neki zmoti de bi vas prebrala!user posted image

mi smo bili za 1. maj v Kopru, včeraj v Zrečah, danes smo kar vzunaj! samo potepamo se!user posted image

zdajle se pa dojiva, pa pišem, pa še prebrat vas grem kolkr bom lahko!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
3.5.2008 21:48:47   
Naša črtica koraka
Večer so user posted image !

Na hitro, preden me mine volja do gospodinjskih opravil user posted image  ;

Anja danes po kopanju ... namesto da bi dama zaspala, je gledala ko čuk. Imela je tudi veliko dela s polnjenjem plenic, toda to je opravila lahkotno in sproščeno user posted image . Nato je potrebovala uspavanje. Pa smo tam. Zadevo je prevzel očka in  po tišini sodeč mu je uspelo. Upam, da brez nošenja. Ker tega z nošenjem se pa SPET ne gremo! (beri na RR v bejbi koledarčku piše).

Upam, upam, upam!

Sicer je spanje ok. Mleka je tudi dovolj.

Ali ima še katera to "težavo", da mora med dojenjem paziti, da ne misli preveč na lepe, srečne stvari, ker ji potem začne mleko premočno teči?
No, jaz imam to "težavo", oz. neprijetnost. Ko jo dojim nikakor ne smem pomisliti na karkoli v zvezi z user posted image  ali kaj srečnega ... potem anjo mleko dobesedno preplavi. Pa vam to ne pravim, češ da bi se hvalila, koliko mleka imam ... ne, sploh ne. V resnici mi gre na živce, ker je vse kar naprej mokro ko mi joški (nekontrolirano) puščajo! Pa še občutkom sreče se ne smem prepustit.
Poznam sicer pritisk na bradavice da se zaustavi naval mleka,  a boli ko hudič.
Zelooo me tolaži dejstvo, da stvar mine in da je pred nami dolgo in vroče poletje user posted image .

evo, kraljična me že kliče,
in kdo že teče? user posted image  mami in mleko!

lepo nočko vsem! 

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
3.5.2008 21:53:52   
marita
sploh ne morem verjet kolk je naš fant priden!user posted image  Lepo spi, lepo se doji, rad se smejčka, skratka super je. Danes smo bili na pikniku na Pokljuki. Cel dan je lepo prespal v vozičku, 2x sem ga dojila in 1x previla in to je blo to. Vsi so ga hodili kukat v voziček, on je pa mirno spal.
Ponoči spimo celo noč, vau, sploh ne morem verjet.user posted image user posted image user posted image  To je meni blazen dosežek, sploh ko se je prva punca zbujala na 1,5h. Zaspi enkrat do 22.00 in pol je mir do 6.00. Takrat se dojiva in skupaj zaspiva do 8.00. He, he, he...se vidi, da sva oba velika zaspanca.

Mirno noč vsem marčevkam!user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
3.5.2008 23:26:50   
gaya24
Dober večer!

Pa je še en lep dan naokrog.

Maj je ravno zaspal, prej so ga dajali krči kakšno uro ampak smo se že navadli, ker je vsak dan med 21h in 23h enako. Ati ga da v lupinico, mami da kapljico proti krčem na dudo in pol ga nosimo po hiši kakšne pol ure, vmes pa parkrat damo še kapljice na dudo in ko se umiri al pa zaspi, ga prestavimo v njegovo postlico.Drugače je pa ful priden čez dan ampak sploh ne spi več tolk. Kot je že ena napisala...gleda kot čukuser posted image .

Drugač smo se pa mi tudi danes potepali. Smo šli k Majevi prababici in pradediju v Prevalje, nazaj grede pa še v eno ful dobro slaščičarno na sladoled.

No, zdaj grem pa jaz tudi počasi spat, user posted image pa rabi računalnik, ker gre fuzbal špilat. Je rekel, da se more mal sprostit, da se lahko gre pol nazaj učit.user posted image

Lepo spite, Nočko

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
4.5.2008 17:47:09   
Dinki
Ja porka mizeraj, kje pa ste danes vse mamice marčevke? Sem nas komi našla ker nas je vrglo že čisto na dno.
Verjetno pametno uživate vse zunaj s svojimi malčki kar je tudi pravilno, tudi mi smo user posted image .
Pri nas je vse OK, malega sem ravnokar odnesla dol dediju, si ga je poželel, jaz bom pa izkoristila priložnost in šla posesat stanovanje...imamo po tleh nove domače živali - mucke, sam te so une ta prašne user posted image .

javite se kaj....

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
4.5.2008 17:51:37   
lucalu
Evo, tudi jaz se javljam... samo na hitro. Smo bili do zdaj na sprehodu, zdaj pa Tai še spi in mamica pelje ven še kužke!
Drugače je vse vredu, danes skoraj nismo imeli krčkov... no ja, bomo videli kako bo ponoči.
Zdaj pa moram šibat, da bom nazaj preden se detece zbudi. user posted image
Pridne bodite in javljajte se!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
4.5.2008 17:51:52   
Dinki
Ali ima še katera to "težavo", da mora med dojenjem paziti, da ne misli preveč na lepe, srečne stvari, ker ji potem začne mleko premočno teči?
No, jaz imam to "težavo", oz. neprijetnost. Ko jo dojim nikakor ne smem pomisliti na karkoli v zvezi z ali kaj srečnega ... potem anjo mleko dobesedno preplavi. Pa vam to ne pravim, češ da bi se hvalila, koliko mleka imam ... ne, sploh ne. V resnici mi gre na živce, ker je vse kar naprej mokro ko mi joški (nekontrolirano) puščajo! Pa še občutkom sreče se ne smem prepustit.

Tega do sedaj nisem vedela, da je dodaten naval mleka odvisen od mojih misli. Je pa res, da sploh npr. ponoči ko Tita dojim po npr. štirih urah, mi iz dojke kdaj tako priteče mleko, da se revčku najprej zaleti in začne kašljat user posted image . Pa to, da medtem ko dojim iz ene, mi teče ven tudi iz druge....jaz osebno ne morem spati brez modrca, ker se zjutraj zbudim z dvemi mokrimi fleki....moram imeti  bradavice pokrite z blazinicami, če ne je joj.....
vem pa tudi to, da imam boljšo proizvodnjo mleka na desni strani, ampak tudi leva ni švoh user posted image ...
NČK jaz pravim hvala bogu, da je tako user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 4.5.2008 17:55:32 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
4.5.2008 17:54:39   
Dinki
Marita, čestitke za tako pridnega user posted image ...ta je pa res ekstrem....a ponoči sploh veste, da ga imate? user posted image  Bravo Maks user posted image

Lucalu, super za NEkrčke user posted image ...naj bo tako tudi ponoči user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.5.2008 17:57:11   
Zofy
Joj Dinki, danes pa samo ti tle gor??user posted image
Ja, mi že cele praznike uživamo, se sprehajamo cele dneve in sem kot kak sezonski delavec, ko imam samo roke, dekolte in obraz črn, drugje sem pa bela ko siruser posted image user posted image . Bo treba neki ukrenit, sicer bom na plaži res smešna...

Kako pa boste ve poskrbele za kopalke? Jaz morem definitivno po nov modrc, ker mi je star totalno premajhen. San, ti si rekla, da si med bolj obdarjenimi: kako imaš ti to rešeno? Nekje morem najt samo modrc, pa da bo dovolj velik in take barve, da ga bom pokombinirala s spodnjim delom kopalk. No, moje mere so 85D (prej sem imela 85B)...

Mejte se lepo, jutri zjutraj pa bom klicala naokrog po lekarnah, ker sem v soboto pozabila...whish me luck!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.5.2008 17:58:41   
Zofy
Aja, še to da javim: danes sem jedla ričet, ker smo šli na Rožnik in mi je po pravici povedano vsa druga hrana tam gor bljek. In sem pač reskirala in zaenkrat kaže, da ne bo posledicuser posted image . Javim, če bojo..

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.5.2008 19:21:39   
*BellaLuna*
Dan. Se še jaz po dolgem času javim.
Luka pridno raste. Še vedno je "hiperaktivc" in minimalno spi, tako da smo non stop v muvingu. Ga pa na srečo že zanimajo igrače in njegov "Lunapark" je zakon, tako da se vsak dan vsaj kakšne pol ure zamoti s tem. Pa tudi vedno več se smejka.
Sicer ga še vedno matrajo krčki, ampak je vsaj drugače že veliko bolj potrpežljiv kot je bil. Krčki bodo pa upam najkasneje čez en mesec minili.
Aja pa presegli smo 5 kil, tako da je res že pravi dec.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.5.2008 20:59:19   
marita
maks ima pa rahlo nosek zabasan, čist mal, ampak vseeno toliko, da ga moti. In sem mu včeraj in danes pucala nos s fiziološko. Ajej, je blo to enga dretja, sploh nisem navajena, da joka, kaj šele da tuli. No in sem kuj šla uporabnici riji naročit tisto pumpo za nos, k jo vse ful hvaljo, k to res ne morem gledat našga fanta, k se zarad parih muck v nosu dere ko sraka.user posted image

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
4.5.2008 22:42:40   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

in šla posesat stanovanje...imamo po tleh nove domače živali - mucke, sam te so une ta prašne user posted image .

javite se kaj....

user posted image
sicer pa te dni poznana domača žival.

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 4.5.2008 22:43:17 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
4.5.2008 23:02:17   
Naša črtica koraka
Večer, so user posted image !

Za mano je lep dan:
prijateljica je rodila sinka user posted image user posted image user posted image user posted image

medtem, ko je ona garala, smo se mi pridružili tisočglavi množici v Aburetumu V.Potok. Bilo je fantastično, gužva se je porazgubila, otroci so uživali na igralih, pesek na potki pa je ravno prav tresel voziček. Anja je skoz spala, 1x sem jo podojila, potem pa spaaanjeuser posted image  ves čas. Tudi v avtu. 

Zdaj vsi spijo. Veliki kupi cunj so tudi ukročeni. Posoda pomita. Mački po tleh pa so še v fazi mladičkov, brez očal mi je tako, kot da jih ni.user posted image  Skratka, prava nočna siesta - manjkajo le še terasa bend in zvezde na nebu. user posted image

NOSEK, zamašen: ko so samo tako imenovani trenutni smrkolini v nosku, jih s suho bebi palčko zbezam ven. Se takoj ulovijo, tako da je stvar 1,2,3 mimo, preden se mala zave kaj dogaja. Malo sicer pojokca, češ: user posted image , a do srakoperskih oktav pa ne pride user posted image .

Želim vam čim manj nočnih serenad, če pa že, naj bo pa vsaj vaša!user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 4.5.2008 23:03:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 1069
4.5.2008 23:29:54   
Zofy
Jaz pa moji Juliji vsak dan nosek pucam. Ji dam fiziološko v vsako nosnico in potem naredim svaljek iz vate in zbezam ven šmrkeljček. A mislite, da je prehlajenauser posted image
Ja, pritožuje se tudi ona, sploh, če iztisnem preveč fiziološke, vendar samo malo zajoče in pol je mir. No, pa upira se neki, ker ji ravno ne pašejo tisti svaljki v nosu, ,hvala bogu, še ne obvlada svojih rok toliko, da bi moje stran odrivala...Hm, nemara pa jo premalo oblačimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1070
5.5.2008 8:18:40   
Zofy
Dobro jutro! Danes je pa slabo vreme in mi po pravici kar paše, saj potrebujem malo počitka od lepih sončnih dni in potepanjuser posted image .
Bom šla popoldne najbrž malo na shopping za modrci in nemara zgornjim delom kopalk in Julijo pustila pri atiju. Se prav veselim! Sedaj pa šibam po kaplice - sem jih našla v eni zasebni lekarniuser posted image user posted image . Zdaj pa samo upam, da bojo zalegle in da ne bo Julijo po njih preveč črvičilo.

Sem se ravno spomnila, da sem pozabila in še nisem začela dajati AC3 kapljic, ker se bojim krčekov. A jih katera od vas ne bo dajala? Poznam par ljudi, ki so se tako odločili in pri naših sončkih ne bo panike z D vitaminom, ker smo pomladni in bomo dosti na sončku...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
5.5.2008 8:29:35   
perp
jutro. mi smo že auf, čeprav zgleda da bo tamalo v naročju lih kar zmankalo. bomo videli, ker tudi naša zdej zadnje dva dni čez dan bolj švoh spančka in gleda ko čuk.

nekej nas je včerej čez dan napenjalo, ker je bila ful nemirna in 7 krat je kakcala. ampak noč je bila pa super, ker je bilo dvokratno dojenje vmes kratko, vendar sladko user posted image

tudi Neja je že ful močna. Ko paseve kravce ima že ful dolgo časa glavo gor in jo premika levo in desno. Pa pri podiranju kupčka, že samostojno drži glavo za nekaj časa (jaz imam še zmerej roko čist v bližini, da ne bo pomote).

hvala vsem, ki ste pohvalile mojo punčko. Itak imamo vse marčevke enkratne angelčke user posted image

bellaluna kako si dala gor svojo slikco od lukata tam na levi strani. jaz bi tudi zamenjala, ma nevem kako pomanjšati sliko naše male.

NČK v Arboretumu je pa res fino, a ne? pa Dinki ta tvoja ideja z drevesom je enkratna. mogoče bi tudi midva mogla kaj zasadit pri tanovi hiši, da bomo Nejči lahko govorili, da je ta drevo tolk star kot ona.

ja lucalu, zgleda da imata Tai in Neja isti dekci. jaz sem ful zadovolna z njo, je tolk mehka.

joj cukr kva se mi je zdele tamala lepo nasmejala. jaz s kar topim...

< Sporočilo je popravil perp -- 5.5.2008 8:30:58 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
5.5.2008 8:35:53   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Jaz pa moji Juliji vsak dan nosek pucam. Ji dam fiziološko v vsako nosnico in potem naredim svaljek iz vate in zbezam ven šmrkeljček. A mislite, da je prehlajenauser posted image
Ja, pritožuje se tudi ona, sploh, če iztisnem preveč fiziološke, vendar samo malo zajoče in pol je mir. No, pa upira se neki, ker ji ravno ne pašejo tisti svaljki v nosu, ,hvala bogu, še ne obvlada svojih rok toliko, da bi moje stran odrivala...Hm, nemara pa jo premalo oblačimuser posted image

Naš fraček ima poln nos že od rojstva.. me že prav jezi... jaz pucam s fiziološko in pumpico.. nekaj pride ven, ostalo je vse "od zadaj".. me to jezi... naš tudi zajoka ko poje fiziološko, saj je slana.. probaj...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
5.5.2008 9:53:41   
Dinki
Dobro jutro, dober dan user posted image .
Mogoče bo pa danes malo več čvekanja tu gor glede na to, da je zunaj prava kiselca od vremena. Seveda je vse odvisno od naših malčkov. Mi smo spali OK, dvakrat dojenje, ampak je Tit takoj brez težav nazaj zaspal. Zjutraj me je vrgel pokonci, sem ga nosila po rokah skoraj eno uro in sedaj spet spi.

NČK, sem te hotela vprašat ali pa tudi ostale...glede uspavanja....sva se tudi midva včeraj pogovarjala, da bo treba najti drug način uspavanja. Sedaj ga po dojenju dvignem, da podremo kupčka in ga toliko časa držim, nosim in guncam oz. zibam, da zaspi. Vendar ima moj dragi sinček že skoraj 6 kg, kar je meni že zdaj preveč, bo pa zmeraj huje. Torej kakšen način uspavanja imaš ti? oz. tudi ostale?

Zunaj je začelo deževati na veliko.....pravi dan za počitek...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.5.2008 9:59:49   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Kako pa boste ve poskrbele za kopalke? Jaz morem definitivno po nov modrc, ker mi je star totalno premajhen. San, ti si rekla, da si med bolj obdarjenimi: kako imaš ti to rešeno? Nekje morem najt samo modrc, pa da bo dovolj velik in take barve, da ga bom pokombinirala s spodnjim delom kopalk. No, moje mere so 85D (prej sem imela 85B)...

Mejte se lepo, jutri zjutraj pa bom klicala naokrog po lekarnah, ker sem v soboto pozabila...whish me luck!

Zofy, tudi jaz imam sedaj modrce št. 85D. Vse sem kupila v H&Mju in sem zelo zadovoljna. Tudi kopalke si bom verjetno kupila tam, ker ravno tam imaš to možnost, da si spodnji in zgornji del izbereš posebej....tako imajo tudi v Benettonu pa verjetno še marsi kje....je pa H&M verjetno najcenejši.

Sem prebrala, da si kapljice dobila....SUPER!!!!!user posted image user posted image

Pa še to.....Julija je pravi mali piškotek user posted image ...v banjici pa uživa tako kot naš Tit.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katero ime za fantka?
milki

Katero ime vam je lepše?

Nikolaj (52%)

Teodor (48%)

Število vseh glasov: 348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!