|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
5.5.2008 23:15:32   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Nam so odlitek rokice naredili že v porodnišnici. Je prišla en večer sestra in ga naredila. user posted image  Čeprav je majhna pozornost, sem je bila zelo vesela. Pa še copatke smo dobili (starejše gospe se zbirajo in pletejo copatke, ki jih nato podarijo novorojenčkom).

MA, to je pa tako lepo! Kje si pa rodila?

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
5.5.2008 23:21:20   
Naša črtica koraka
ZOFY, hvala, videno, jutri bom sprobala. user posted image
Pa kolk luškana je, sploh zadnja slikica, ko kuka iz banje user posted image user posted image .

LUCALU,
hvala user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
6.5.2008 8:48:17   
Arabela
Dobro jutro!

Se vidi da je bil včeraj grd  dan ker ste se razpisale...

Kapljice... jaz sem dobila Plivit D3 ker ne napenjajo... zaenkrat 2 na dan

Uspavanje.. Katarina je zaspala le ob meni in na dojki... Sergeja pa podojim in dam v zibko in lepo sam zaspi...user posted image ... na rokah že dolgo ni zaspal... ni takšna carta kot tavelika.. vsaj ne zaenkrat... ampak mislim da je tudi od otroka odvisno kako zaspi..

Mi imamo danes že drugič posvetovalnico.. pa Katarina ima cepljenje.. to bo pestro, z obema pri zdravniku...user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1153
6.5.2008 9:39:53   
perp
dobro jutro, dobr dan
zgleda da bo tudi danes kisel dan. bomo spet bolj počival.
jaz sem čez vikend prvič telovadila in spet včeraj. moram rečt, da sem prov zakrnjena. Groza. Pa sem celo nosečnost ful telovadila. Kaj se telo hitro spremeni. No sej bom že še pršla v staro formo.

uspavanje čez dan: do včeraj v naročju ali pa skupaj leže na postelji. Samo je pa res, da mi zdej nikoli več ne zaspi med hranjenjem. Vedno da najprej dojko ven, potem recimo podreve kupčka, potem pa še malo dojko bolj za pocrkljat, potem jo da ven in zaspi. No včerej sem pa prvič probala, da jo dam v zibko in prižgem vrtiljak in je zaspala. Sicer samo za 20 minut, potem pa še enkrat isti postopek. In sedaj je v zibki in mislim, da je zaspaala ... grem pogledat ...ne ni, ampak je pa čist tiho in gleda figurce. Jaz upam, da nam bo to ratalo. ker kako bomo 7-10 kilskega dojenčka nosile po rokah. To bomo imele bisepse

AD3 kapljice - user posted image medve sve že prišle na 7 na dan (v 11 dneh), ampak punce, to so zdele zadnje dve noči taki stoki, zjutrej pa kar orng joka in je prov boga. Tudi mami kar zraven joka. No in se bom zdej vrnila na 2 kaplici na dan. In res postopno napredovala - če sploh. Drugače pa baje te plivit O3 oz olevit D3 kaplice prodajajo tudi v Škofji Loki v lekarni Arnika (04/513 19 84) in ni ponj potrebno iti v Avstijo (to citiram iz RR-a).

Kopanje na vseh 4ih user posted image user posted image user posted image  prvič videno in prvič slišano. Je pa Julija res faca.

V četrtek imam ginekologa. Upam, da je vse ok. Mah itak da je.

Lona76 tudi jaz držim pesti za vaju.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
6.5.2008 9:59:45   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

dinki, držim pesti, da bo z učkom hito ok . za drevo, pa čestitke tašči jst sm mojima dvema na morju tudi drevesa posadila, urbanu ga pa še moram. sm hotla še komentirat, da ti zavidam tako uredu taščo

San, dobrodošla nazaj!
Z učkom je že OK, je bilo takoj naslednji dan...sem mu pa res pri vsakem dojenju nakapljala mleko....bravo naše mleko user posted image
Glede moje "tašče".....ja sej je res v redu, ampak odkar nismo več tako zelo skupaj. Sicer živimo v isti hiši, vendar imamo ločen vhod pa tudi vtikata se ne nič v nas. Sva si kar dobro postlala z mojim dragim....no, sem pa imela tudi jaz že slabše čase z njo, sva bili tudi že orng skregani, ampak sedaj me je končno sprejela kot partnerko njenega sina. Sedaj sem tudi mati njenemu vnuku in je vse lepo, se nimam kaj pritoževat....se imamo radi in se spoštujemo....majn kot se vidimo, se imamo pa še raj user posted image

no, super, da je z učkom že ureduuser posted image . bravo naše mlekouser posted image user posted image

aha, glede tašče imava pa potem podobno situacijo, mi smo tudi v isti bajti, ampak to je pri nas katastrofa. mene še sedaj ni sprejela po vseh letih. no, imava svetle dneve, ampak dvakrat na let. ampak se ne sekiram več. sem ugtovila, da nism jst tista ta čudnauser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
6.5.2008 10:02:02   
san
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

san a je tebi pediatrinja rekla kaj posebnega glede popkovne kile, ker jo mi tudi imamo. mal me je strah da se ne bo zacelila, da bomo

nič ni rekla, ker se mu je pojavila kakšen teden po pregledu. zdej razmišljam, če bi jo prelepilauser posted image , dfa ne bi bila tako izbočena. imava pa pregled čez dva tedna pa bomo vidl kaj bo rekla. je imela že hči popkovno kilo, sicer manjšo in je šlo lepo nazaj, do četrtega leta je popolnoma izginila

< Sporočilo je popravil san -- 6.5.2008 10:04:20 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
6.5.2008 10:06:34   
san
hvala vsem za dobrodošlicouser posted image in za odgovore gledeuser posted image . zdej me ne skrbi več toliko.

dinki, sej še čisto malo, pa bo akcijauser posted image .

zofy, amaš ti kej napihnjen sp. del trebuha? ker men se zdi, da men tud maternica nio šla nazajuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
6.5.2008 10:07:31   
san

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

A na tem pregledu tehtajo?

mene niso, sam vprašal me je G, kolk sem zgubila

pri moji G nas stehtajo

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
6.5.2008 10:08:48   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Živjo vsem!
Evo nisem vas brala že ... časa. Tudi danes nisem. Ma nobenega cajta nimam. V glavnem naša Taja je kar v redu. V torek sva bili spet pri dermatologu, pa me je hotla dat na dnevno hospitalizacijo, pa sem rekla da gremo na krajše počitnice med prazniki in je rekla naj prideva danes. No med prazniki smo se imeli super, malo smo bili na vikendu na Dolenjskem, učeraj pa smo bili v Lipici, smo starejšega peljali da je tudi malo ponija jahal. V glavnem bilo je super, no danes pa sva šle zopet k dermatologu in ji je dala eno kremo z antibijotikom ter morali sva dati kri za pregled cinka. To pa so bile muke. Baje rabijo full krvi in so revčko 5 krat špiknli pa ji še niso krvi vzeli. Morava jutri spet priti. V glavnem so jo piknkli dvakrat v eno roko, potem v glavico, pa v drugo roko pa še v nogo. Mala je bla čist zdražena in tudi popoldne ni mogla doma spati. Je bla čist razdražena. Čim sem jo odložila se je jokala. No jutri pa spet. Upam, da jim rata. Ker jaz sem skor skupi padla k sem gledala kaj delajo z njo. No v sredo imamo pa pregled pri pediatru, da vidimo kok se je zredila.
Zdej pa šibam ta starejšega do konca za spat zrihtat. Pa jutri sporočim kako je bilo. Evo mali se je udaru pa joka. Šibam

držim pesti da bo vse ok s princeskouser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
6.5.2008 10:10:13   
san
sam je pa filing ko je ena napisala tak nekam prazn..bo treba kegla mal delat ..bolj pogosto..

jst jih kar vmes delamuser posted image , pa se super obneseuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
6.5.2008 10:12:12   
san

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Nam so odlitek rokice naredili že v porodnišnici. Je prišla en večer sestra in ga naredila. user posted image  Čeprav je majhna pozornost, sem je bila zelo vesela. Pa še copatke smo dobili (starejše gospe se zbirajo in pletejo copatke, ki jih nato podarijo novorojenčkom).

iiiiiiuser posted image , to je pa res lepouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1161
6.5.2008 10:15:45   
san

IZVIRNO SPOROČILO: perp

dobro jutro, dobr dan
zgleda da bo tudi danes kisel dan. bomo spet bolj počival.
jaz sem čez vikend prvič telovadila in spet včeraj. moram rečt, da sem prov zakrnjena. Groza. Pa sem celo nosečnost ful telovadila. Kaj se telo hitro spremeni. No sej bom že še pršla v staro formo.
[

jap, jst sploh še ne morm,se tako čudno počutim, čist brez kondicije in popolnoma izčrpano

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
6.5.2008 10:21:33   
san
dober dan punce

upam, da bo danes lepše vreme
mali trenutno še počiva pri mamici v naročju, mami se pa matra tipkatuser posted image .
se bova pa počasi odpravila ven.

lucalu, iiiii, kako lepouser posted image

zofy, ja tkole tu di kopamo urbana. julija je pa tko kjutuser posted image

katy, to je pa res lep spominuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
6.5.2008 10:24:51   
lucalu
Pozdravljene drage mamice! Kaj bo dobrega?
Mi smo dane spali odlično! Samo z enim dojenjem ob 3h in potem naprej do 9h! user posted image
Vreme je kislo in to me jezi... imam full opravkov pa bi rada sonček!!! user posted image  No ja, mogoče se še porihta.
Zofy sem ti dala gor slikice odlitka!
No, zdaj grem pa pit kavico. Pridne bodite in veliko se cartajte! 

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
6.5.2008 10:28:04   
san
ne vem, če je razvidno... zadnji trije komentarji se nanašajo na albumeuser posted image

no fajn bodteuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
6.5.2008 10:30:10   
lucalu
Hvala san. Mal mi je žal, da nismo nardili, ko je prišel iz bolnice, ker je imel res mičkene rokice, ampak se mi je zdelo, da bi ga takrat mučili s tem, ker mora nogico in rokico 2 min. držati v tisti masi - še zdaj nam je komaj uspelo. user posted image  No, rokica ni bila problem, nogica pa kar...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
6.5.2008 11:24:25   
Dinki
Dinki in lucalu - jaz bi pa vidla slikice teh odlitkov oz. končnega izdelka, saj sem tudi jaz razmišljala, da bi to naredila za spomin.

bom poslikala in dala v album. sem pa ravnokar gledala odlitke od lucalu in so res fenomenalni user posted image , ne vem če ne bom še tega kupila user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
6.5.2008 11:47:47   
Dinki
Lona76, tudi jaz vama zares želim, da se vsa ta norija čim hitreje konča okoli male Taje user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav še od mene!
evo, tit ponovno na mojem naročju user posted image ...drugače smo ok, spali prečudovito, celo 5 ur v kosu user posted image . včeraj sem šla v mullerja po plenice št 3 in glej ga no zlomka res nam niso premočile, tko da hvala punce user posted image . tudi tit se vam zahvaljuje, je rekel ravnokar auuuuuuu user posted image .

z uspavanjem smo včeraj že začeli uvajati spremembe, upam da nam počasi rata.
zdej pa tit zahteva svojo mami......

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
6.5.2008 13:01:40   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

V Slovenj Gradcu. Ja, tudi meni se je zelo dopadlo, res lepa gesta.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

Neposredna povezava do sporočila: 1169
6.5.2008 13:09:19   
Katy13
Pozdravljene!

Lucalu - sem kontaktirala Prometej v Mariboru in jih vprašala glede odtisa, ap so mi svetovali prstne barve ali pa tempera.

Tiste, ki iamte te albume, me zanima kaj ste napislae pri temu kdaj se je nasmehnil in kdaj se igra z rokami. Ker Taja se je zelo hitro nasmehnila (saj vem, da ne zavestno ampak ansmeh je nasmeh) in tudi z rokicami se že nekaj časa igra.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
6.5.2008 17:45:16   
Dinki
Evo naju iz sprehoda. Sva današnji sonček izkoristila do maximuma user posted image ....ves čas sva bežala pred prihajajočimi in grmečimi črnimi oblaki in ko sva prišla domov se je uscalo kot iz škafa. Tit še zdaj spi tako kot sem ga položila na kavč si domišlja da se še zmeraj pelje user posted image .
Midva se še zmeraj voziva s košaro brez zimskega dela, ga pokrijem le z dekico. Zdej pa razmišljam počasi, da bi ga začela prevažati v lupinici. Kako ve prevažate v vozičku vaše malčke? Verjetno ne še v športnem delu? Jaz se počasi pripravljam, da se bova začela še bolj potepat kot pa le tu po vasi, torej da greva skupaj tudi na kak obisk, trgovino ipd. Jutri imamo en mesec user posted image .

No, upam, da vas ni kje dež ujel.....

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
6.5.2008 17:48:28   
Dinki

Tiste, ki iamte te albume, me zanima kaj ste napislae pri temu kdaj se je nasmehnil in kdaj se igra z rokami. Ker Taja se je zelo hitro nasmehnila (saj vem, da ne zavestno ampak ansmeh je nasmeh) in tudi z rokicami se že nekaj časa igra.

Verjetno imaš prav tako dojenčkov album...ja, tale zadeva pod "Pomembni trenutki" je meni cela bolj zoprna, ker je težko nekatere trenutke zapisati kdaj so se točno začeli...jaz še ne vem kaj bom napisala...za rokice verjetno pri treh tednih....jaz sem opazila da se igra z rokami od kar nima več rokavičk gor user posted image ...nasmeh prav tako tu nekje....

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
6.5.2008 20:14:53   
tina50
joj tok sem napisala, pa se mi je nekaj zalomilo!user posted image

midva sva bila danes cel dan na potepu. mojga ni bilo in mi ni bilo trba kuhat, sem se kar k mami povabla na kosilo in večerjo.

Lona76 upam ,da ji jutri vzamejo kri in da bo vse ok

Dinki jaz ga sedaj vozim kar v vozičku, saj leži!prej sem ga pa v lupinici

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
6.5.2008 22:42:07   
Zofy
Dober večer!  Pa da se še jaz javim pred spanjem.
Sonček smo mi bolj slabo izkoristili, ker sem imela pri Juliji v vozeku flaško vode in sem jo slabo zaprla in je bila cela mokra user posted image . Pritoževala se ni, tako da upam, da sem jo šepravi čas preoblekla. Je pa kar boga od teh mojih kapljic za krčenje maternice - že 2 dan je ful jokava, kar ji ni podobno. No, samo da se to zrihta.

Odlitki in odtisi
pa zgedajo res ful lepo, lep spominček in mi je prav žal, da nisem naredila kak odlitek oz. vsaj odtis takoj, ko se je rodila, ker tej naši otroci tako hitro rastejo... Po moje bom šla kar v prometeja ali nekam po das maso in bom naredila 3 odtise (za mamo, taščo - čeprav si ne zasluži- in sebe).

San- ja, meni se zdi napihnjen spodnji del trebuha, pa ker nimam izkušenj ne vem, če je to normalno ali ne. Ali je to le odvečna kožain maščoba, ki je ostala od poroda... boh si ga vedi... No ja, fajn bi bilo, da je to od tega napihnjeno, ker pol pomeni, da bo šlo to kmalu doluser posted image

Aja, pa hvala vsem za pohvale

Neposredna povezava do sporočila: 1174
6.5.2008 22:46:25   
Zofy
No, samo še to da povem, da je iskanje modrca prava nočna mora. Že prej mi ni bilo fajn, ko sem imela 85B, zdaj pa s to ogromno 85D cifro pa sploh ni fajn. Čisto navadni modrci (bombažni, tanki, nepodloženi) ne stojijo lih najboljše, ker je treba te konkretne tetke kar lepo podpreti... In potem najti tak modrc, ki lepo drži in je še praktičen za dojenje, pa je pravi science fiction oz. mission impossibleuser posted image .
No, jutri bo mož doma, pa bova šla skupaj malo na shopping ali v Supernovo ali v City park in upam, da kaj najdem v H&Mu...
Tudi zgornji del kopalk bi prav prišel in v Calzedoniji nimajo preveč izbire za tako obdarjeneuser posted image

Zdej pa dovolj pritoževanja za danes. PA lahko noč!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?